Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
15.09.2014., 10:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
Saraaaa84 kaže:
Svađa je bila oko toga što joj je on na kraju prošle epizode rekao da mu se skine s vrata i da ga pusti da ode. Onda je on krenuo da joj kaže da nije tako mislio, ali je zastao na pola i rekao "neyse". Onda mu je ona rekla da je na njega gledala kao na svoj odraz u ogledalu i da je mislila da isto misle i osećaju, na šta joj je on rekao da je pogrešila i da on nije čovek kakvog ona želi da vidi. Onda je ona rekla da su od sada samo prijatelji.
Ali svakako da je bez obzira na to što je on prekinuo vezu povređen i da pokušava da se leči sa drugim devojkama.
|
Saraaaa84: Hvala na prevodu! Sad mi je naravno jasnije zasto i kako... Hm, a da ona malo ne pretjeruje  ? Mislim ljubav da, zaljubljenost da, ali da je njen odraz u ogledalu? Valjda je mislila da je voli koliko i ona njega...
Sto on bjezi od nje mogu da shvatim  , ali to je samo moje misljenje  Salu na stranu, mislim da je Yamanu postalo jasnije koliki je jaz medju njima otkako je Kenan dosao kod Serezovih i kada je shvatio da su njih dvojica stigmatizovani, bez obzira sto je jedan dobar i posten a drugi ima kriminalnu proslost. I na to dodaj opasnost koja Yamanu prijeti, pa i svima oko njega. A ne moze joj to objasniti, tako da mora biti grub. Draze mu je da se Mira ljuti na njega, ali da je na siguirnom. Tako su bar signalizovali proslu sezonu, ili?
Quote:
Saraaaa84 kaže:
Ovo je razlog zbog kog mi neće biti žao Mire kada im Orkun smesti, jer posle svega što je uradio čovek treba da bude glup da se ponovo sa njim upušta u bilo kakve odnose, pa čak i prijateljske. Čoveku em piše na čelu da je gad, em je ona više puta videla njegovo pravo lice.
|
A ja mislila da ja ne volim Miru  ! Zbog nje sam i prekidala sa serijom, tj nisam pratila live vec po par epki preskakala, pa onda nadoknadim- s premotavanjem.
Stvarno se trudim da joj dam sansu. Mislim - mladi su, nezreli, prva ozbiljna veza, uzajamna ljubav. Sve izgleda drugacije, prekid lici smaku svijeta. Ona ga voli i ne razumije zasto je on takav prema njoj (a cesto joj nije bilo lako nesto objasniti  ). E kad je on takav prema njoj, ona ce mu vratiti istom mjerom! Da Mira razmislja, ne bi mu onda- negdje sredinom sezone- rekla da "ovo nije Tozludere" pred svima, kada su se prvi put rastali. Mislim, kada je presao preko toga, onda je stvarno voli. Al ona njega i njegove probleme ne razumije, po principu : "ako nema hljeba, sto ne jede kolace" 
I ta takva Mira uopste ne konta, da je to sto je s Orkunom bliska Yamanu najveca kazna. A mozda je u medjuvremenu ipak skontala, po fragiju, gdje kaze da se sada nikada nece pomiriti s Yamanom- zbog Orkuna. Bolje ikad nego nikad
Quote:
Saraaaa84 kaže:
Kao što vidimo od šamarčine nije bilo ništa, a Mira je odgurnula Orkuna kada je Yaman već otišao. Mislim da će se igra ljubomore sa Orkunom nastaviti, jer će Yaman već sutradan verovatno uraditi nešto što će navesti Miru da mu tera inat. Tim pre što će i Orkun insistirati na tome, jer mu je Nadir u prošloj epizodi rekao da dug može da mu vrati samo ukoliko se oženi sa poćerkom Asima Sekipa Kaye.
|
Radi se o novcanom dugu? To nesto nisam upratila. Nadir je postao ortak Orkunu jer je Adina anne (kakojojbjeseime) odustala? E pa da, onda je jasno zasto je Orkun "navalio". Ipak je vazno razumjeti sta rekose.
Znaci Nadir je odlucio da se osveti Yamanu na drugi nacin. Uf, bice svasta.
Ako nista, bar nam je Caga opet prepoznatljiv  mozda bude vise hemije sa Elif nego sa Mirom (znate ono- nada posljednja umire :-))
|
|
|
15.09.2014., 15:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
Lokacija: Keşke Istanbul, grad duše, života i sjećanja. Rüyam...ama, tekrar geleceğim!
|
"Ministar žena"...  
Elif mi se sve više sviđa (mada je mrvicu previše otresita, taman toliko pretjeruje da daje do znanja da ipak nije imuna na Yamana).
Quote:
39.epizoda
Mert: Tata, sjećaš li se Elif?
Selim: Naravno, kako si?
Elif: Dobro.
Mert: Gle, imamo vode za narednih 40 godina. Štoviše, Yaman i Elif su na istom odjelu na faksu.
Selim: Koja lijepa slučajnost.
Uzay: Eylul, možeš li doći?
Mert: Želiš li nešto popiti?
Elif: Sodu.
Mert: Ispričavam se, sodu.
Eylul: Uzay, sviđam li ti se ja?
Uzay: Da,
Eylul: U redu, nastavi tako.
Mert: Kako si? Što radiš?
Elif: Dobro.
Mert: U redu, prekrasno.
Yaman: Usput, Elif također studira uz stipendiju.
Mert: Dobro, onda ću staviti tablu uz svoje ime, da tko nema stipendiju ne može biti moj prijatelj. Bila si na našem sveučilištu prošle godine?
Elif: Da.
Yaman: Imaš li nekog poznatog na faksu?
Mert: Zapravo, Yaman je poznata osoba uvijek.
Elif: Ministar žena.
---
Orkun: Znam da ćeš se naljutiti, ali moj prijedlog još uvijek stoji.
Mira: Da, ako budeš nastavio inzistirati, udarit ću te.
Orkun: Možeš li vidjeti tu djevojku? Yaman je pozvao svoju novu curu na ovu večer.
Mira: To je previše.
Yaman: Elif, Elif, Elif... Gdje ćeš?
Elif: Svojoj kući.
Yaman: Još je rano.
Elif: Dosadno je.
Yaman: Volio bih da ostaneš još malo, ja bih te odveo kući.
Elif: Ne želim.
Yaman: Što sam učinio ovog puta?
Elif: Ništa.
Yaman: Ljuta si na mene.
Elif: Ostavio si me tamo kao blesavu. Da li Mert zna da mi ga pokušavaš namjestiti?
Yaman: Što se dogodilo?
Elif: Zašto si učinio nešto poput toga? Ne razumijem.
Yaman: Mert me je pitao.
Elif: Potpuno si se prilagodio Altinkoyu i ljudima ovdje. Čestitam!
Yaman: Nemoj suditi po ambalaži (vanjštini).
Elif: Ionako me ne zanima ambalaža, već ono što je unutra.
Yaman: Koliko dobro znaš unutarnje dijelove? Hej, pogledaj me. Zašto si ovakva sa mnom od prvog dana?
Elif: Pusti me!
Yaman: Odgovori.
|
Quote:
Lunci kaže:
Halo curke, vidite li vi u ovom Yamanu iz zadnjeg fragija ono sto i ja? Srce mi zatitralo....  Mislim da gledanost nece biti upitna. 
|
Ovaj izraz me vratio u neku drugu seriju...(na sekundu)...

Zadnje uređivanje Bhea : 15.09.2014. at 16:49.
Reason: Q tag, spajanje // haj'mo se pridržavati pravila (pod)foruma o c/p, neštancanju postova itd.
|
|
|
15.09.2014., 20:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
kmf55 kaže:
|
Znaci ne vidim to samo ja.  Meni se i ovdje cini da se u Yamanu budi Emirko.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...144_o.jpg?dl=1
Sto se tice trenutne situacije u odnosu Yamana i Mire, moram reci da ga ne krivim i da mi nije cudno da se nakon svega poceo preispitivati koliko je on dobar za nju i sta joj moze pruziti. Nije da ga nisu prihvatili u novoj sredini ali je ipak i dalje ostao crna ovca, posebno nakon Kenanovog dolaska kod Serezovih i Mirinog odlaska u Ameriku sa Orkunom. Time je opet naglaseno koliko on pripada drugom svijetu i da je jos uvijek siromasni decko iz Tozludera koji o putu u Ameriku ne moze ni sanjati. Ne sumnjam da se Yaman i Mira jako vole, ali cinjenica je da su previse razliciti i premladi da bi se sami nosili sa svime sto im je zivot donio i prosli bez posljedica po njihovu vezu. On je odlucio da ju ostavi za njeno dobro (uz pomoc tate Faruka) i to ce biti veliki ispit za njih. Mozda bi Mira i bila s njim u dobru i u zlu, bogatstvu i siromastvu, mada meni djevojka koja na prijeme dolazi u dizajnerskim vecernjim haljinama nema bas puno kontankta sa stvarnosti. Za razliku od nje Elif mi je bila jako slatka u maloj crnoj haljini i balerinkama, jednostavna je i vjerojatno puno emotivnija nego sto pokazuje. Iz nekog prijevoda sam skontala da je i nju netko nedavno povrijedio pa je i zato naostrena na sve muskarce oko sebe, a prema Yamanu pogotovo jer misli da je lakomisleni bogati zenskaros. E sad, nadam se da ce Ece biti dovoljno bistra da radnju usmjeri na ljubavne price i zavrzlame glavnih junaka a manje na one mracne mafioze i nebuloze tipa otmice i pucnjave.
|
|
|
15.09.2014., 21:05
|
|
Registrirani korisnik
Lokacija: Keşke Istanbul, grad duše, života i sjećanja. Rüyam...ama, tekrar geleceğim!
|
Quote:
Lunci kaže:
Znaci ne vidim to samo ja.  Meni se i ovdje cini da se u Yamanu budi Emirko.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...144_o.jpg?dl=1
Sto se tice trenutne situacije u odnosu Yamana i Mire, moram reci da ga ne krivim i da mi nije cudno da se nakon svega poceo preispitivati koliko je on dobar za nju i sta joj moze pruziti. Nije da ga nisu prihvatili u novoj sredini ali je ipak i dalje ostao crna ovca, posebno nakon Kenanovog dolaska kod Serezovih i Mirinog odlaska u Ameriku sa Orkunom. Time je opet naglaseno koliko on pripada drugom svijetu i da je jos uvijek siromasni decko iz Tozludera koji o putu u Ameriku ne moze ni sanjati. Ne sumnjam da se Yaman i Mira jako vole, ali cinjenica je da su previse razliciti i premladi da bi se sami nosili sa svime sto im je zivot donio i prosli bez posljedica po njihovu vezu. On je odlucio da ju ostavi za njeno dobro (uz pomoc tate Faruka) i to ce biti veliki ispit za njih. Mozda bi Mira i bila s njim u dobru i u zlu, bogatstvu i siromastvu, mada meni djevojka koja na prijeme dolazi u dizajnerskim vecernjim haljinama nema bas puno kontankta sa stvarnosti. Za razliku od nje Elif mi je bila jako slatka u maloj crnoj haljini i balerinkama, jednostavna je i vjerojatno puno emotivnija nego sto pokazuje. Iz nekog prijevoda sam skontala da je i nju netko nedavno povrijedio pa je i zato naostrena na sve muskarce oko sebe, a prema Yamanu pogotovo jer misli da je lakomisleni bogati zenskaros. E sad, nadam se da ce Ece biti dovoljno bistra da radnju usmjeri na ljubavne price i zavrzlame glavnih junaka a manje na one mracne mafioze i nebuloze tipa otmice i pucnjave.
|
Joj, ne vjerujem Ece ni koliko stane ispod nokta...
Što se dalje radnje tiče i što se Mire tiče nekako si mislim...doći će vrijeme kad će Mira saznati što je babacim učinio i zavladati će rat i s obitelji jer će njih kriviti...ali što ja znam...kao što rekoh, uvijek fulam... 
|
|
16.09.2014., 17:42
|
|
♥Emir♥ ♥Yaman♥ ♥Sarp♥
Registracija: Oct 2009.
|
Medcezir - fragman
Izašao je i drugi fragman.
Je li ovo netko (tj. tko je) namjestio da Mira i Yaman pjevaju skupa?
Edit
Pročitah sažetak i vidim tko je imao svoje prste oko Yamana i Mire.
Zadnje uređivanje Poncha_los a : 16.09.2014. at 17:56.
|
|
|
16.09.2014., 17:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Izašao je ozet:
Prevod:
To što je video Miru sa Orkunom Yamanu produbljuje još neizlečene rane. Mira Yamanovu reakciju prima kao poruku da je među njima sve gotovo. Iako pokušava da se približi Yamanu da bi mu rekla istinu, to što ga viđa sa Elif navešće je na drugačije ponašanje.
Kada Elif vidi da Yaman pati zbog ljubavi, povući se u sebe da bi se zaštitila. Zato što upoznavajući Yamana uviđa da nije onakav kakav je mislila da je u prvom trenutku. Dok se trudi da se udalji, Yaman želi bolje da je upozna. Da bi dokazao da je Miru izbacio iz života Yaman će se još više približiti Elif.
Yaman je nesrećan zbog Mire, a Mert zbog Eylul. U toj situaciji na Sedef i Gamze je da nađu rešenje.
S druge strane Hale koja želi da se Mira što pre vrati Yamanu i udalji se od Orkuna pali fitilj jednog plana. Najbliži prijatelji počinju da sprovode plan koji će Yamana i Miru podsetiti na prošlost.
Istih dana dok Sude pokušava da spreči Deniz da dođe do informacija o Sinanu, Asim to pogrešno shvati. Asim odlučuje da uzme kontrolu u svoje ruke da ne bi doživeo udarac ni u privatnom ni u poslovnom životu. Vetrovi koje je stvorio Kenan još jednom bacaju prašinu Tozluderea na Yamana.
Zadnje uređivanje Saraaaa84 : 16.09.2014. at 18:02.
|
|
|
16.09.2014., 18:01
|
|
♥Emir♥ ♥Yaman♥ ♥Sarp♥
|
Quote:
Saraaaa84 kaže:
Vetrovi koje je stvorio Kenan još jednom bacaju prašinu Tozluderea na Yamana.
|
Bravo za prevedeno.
Dakle, evo nam i Kenana opet. Hoće li on ovo opet stanovati kod Serezovih ili?
|
|
|
16.09.2014., 18:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Poncha_los a kaže:
Bravo za prevedeno.
Dakle, evo nam i Kenana opet. Hoće li on ovo opet stanovati kod Serezovih ili?
|
Izgleda da hoće i očigledno neće mirovati nego će kao i obično da napravi neku glupost za koju će Yaman da plati  .
|
|
|
16.09.2014., 18:15
|
|
♥Emir♥ ♥Yaman♥ ♥Sarp♥
|
Quote:
Saraaaa84 kaže:
Izgleda da hoće i očigledno neće mirovati nego će kao i obično da napravi neku glupost za koju će Yaman da plati  .
|
I meni se čini.
Dakle, ovo je na fakultetu neka audicija/priredba/neko događanje gdje studenti pokazuju svoje talente. Elif pokazuje svoje plesno umijeće, Yaman i Mira će svirati i pjevati.
|
|
|
16.09.2014., 18:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Poncha_los a kaže:
I meni se čini.
Dakle, ovo je na fakultetu neka audicija/priredba/neko događanje gdje studenti pokazuju svoje talente. Elif pokazuje svoje plesno umijeće, Yaman i Mira će svirati i pjevati.
|
Sigurno jeste, jer u fragmanu Eda kaže, moramo da smislimo nešto što će ih zasržati zajedno, nešto tako da neće moći da pobegnu.
|
|
|
16.09.2014., 20:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Joj, Ece...krenula je opet infantilno. Kao da su u vrtiću...
|
|
16.09.2014., 21:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
kmf55 kaže:
Joj, Ece...krenula je opet infantilno. Kao da su u vrtiću...
|
kmf55, ti meni citas misli  . U fragmanu mi se jedino svida kako Yaman zadivljeno gleda u Elif. Znam da je Mira nesretna i povrijedena ali njenog cmizdrenja mi je na vrh glave. Ove djecje namjestaljke su predskolski nivo. Ja ne znam da li je postojala serija sa toliko likova i kako ih je uopce moguce uklopiti u jedan smislen scenarij.
|
|
|
16.09.2014., 23:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lunci kaže:
kmf55, ti meni citas misli  . U fragmanu mi se jedino svida kako Yaman zadivljeno gleda u Elif. Znam da je Mira nesretna i povrijedena ali njenog cmizdrenja mi je na vrh glave. Ove djecje namjestaljke su predskolski nivo. Ja ne znam da li je postojala serija sa toliko likova i kako ih je uopce moguce uklopiti u jedan smislen scenarij.
|
Slazem se  ! Odavno ne vidjesmo taj pogled!
Ali onaj pogled upucen Miri na samom kraju, uf srce me zabolje  . Kako ga je dobro uvjezbao!  Bas me zanima sta ce pjevati. Mira dobro pjeva kad je nesretna, kad se sjetim Isyian  . Nadam se da ce bar pjesma biti dobra.
Da ce im Sude pomagati da se pomire, hm, cisto sumnjam, osim ako hoce bodove kod Kenana 
Bojim se da ce se pomiriti tek ako bi dosao zivot u pitanje, neki obracuni, otmice i slicne peripetije, onda se brze zaborave neke stvari.
A sta je sa Mirinom bolesti? Kao ne smije biti pod stresom, ako dobro pamtim, al je bas ne stede... Vjerovatno ce to izvuci za neki zaplet
Sto se tice infaltilnosti, jos samo da ih zakljucaju u ucionicu 
|
|
|
16.09.2014., 23:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sannis kaže:
Slazem se  ! Odavno ne vidjesmo taj pogled!
Ali onaj pogled upucen Miri na samom kraju, uf srce me zabolje  . Kako ga je dobro uvjezbao!  Bas me zanima sta ce pjevati. Mira dobro pjeva kad je nesretna, kad se sjetim Isyian  . Nadam se da ce bar pjesma biti dobra.
Da ce im Sude pomagati da se pomire, hm, cisto sumnjam, osim ako hoce bodove kod Kenana 
Bojim se da ce se pomiriti tek ako bi dosao zivot u pitanje, neki obracuni, otmice i slicne peripetije, onda se brze zaborave neke stvari.
A sta je sa Mirinom bolesti? Kao ne smije biti pod stresom, ako dobro pamtim, al je bas ne stede... Vjerovatno ce to izvuci za neki zaplet
Sto se tice infaltilnosti, jos samo da ih zakljucaju u ucionicu 
|
Pravim plan za putešestvije po veličanstvenom gradu (ako nekom bude trebalo rado ustupim)...ali...morala sam navratiti.
Nasmijale ste me i baš sam pomislila kako jadnog Emircima Feriha nije imala talenata kao ove njegove...pjevačica i plesačica...zato se dobro derala... 
|
|
17.09.2014., 07:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kmf55 kaže:
Pravim plan za putešestvije po veličanstvenom gradu (ako nekom bude trebalo rado ustupim)...ali...morala sam navratiti.
Nasmijale ste me i baš sam pomislila kako jadnog Emircima Feriha nije imala talenata kao ove njegove...pjevačica i plesačica...zato se dobro derala... 
|
Bas ti zavidim na putesestviju! I meni je u planu, al ko zna kad cu ga sprovesti u djelo.
Sto se tice talenta, niko do sada nije tako lijepo bacao tanjire sa njegovim omiljenim jelima  . Al moram reci da ne znam koja mu je do sada kuvala i kojoj su se' ruke pozlatile'  . Jedino je Feri htjela u kuhinju, a poznato je da ljubav vodi kroz stomak  .
Sad je jasno zasto ova mala vatrena vodi u natjecanju  .
Doduse, Mira mu je jednom kuhala, al se bas nije proslavila, ako se dobro sjecam  .
Zanimljivo da u turskim serijama uspjesne zene (hanum efendi) ne znaju kuhati  i da se tim hvale, na neki nacin.
Jeste da sve imaju poslugu i to, al opet. Kakvu nam to sliku Turci prikazuju  Jel to njihovo vidjenje emancipacije (mala digresija  )?
|
|
|
17.09.2014., 12:26
|
|
♥Emir♥ ♥Yaman♥ ♥Sarp♥
|
Elif nije odmah otišla ili?
Mira je dobro zgrabila Orkuna.
Hollyss, je li ti i ova majica  ?
|
|
|
17.09.2014., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Poncha_los a kaže:
Elif nije odmah otišla ili?
|
Nije nego je izašlo dvadeset slika od kojih su deset iz prošle epizode. To je pre nego što je krenula.
Ovde su sve slike.
|
|
|
17.09.2014., 15:11
|
|
♥Emir♥ ♥Yaman♥ ♥Sarp♥
|
Quote:
Saraaaa84 kaže:
Nije nego je izašlo dvadeset slika od kojih su deset iz prošle epizode. To je pre nego što je krenula.
Ovde su sve slike.
|
Vidjela sam kasnije da su pomiješali slike iz 39. i 40. nastavka, a stavili naziv da su iz 40. Isto je i na službenoj Ay Yapım stranici.
|
|
|
17.09.2014., 19:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Poncha_los a kaže:
Hollyss, je li ti i ova majica  ?
|
Iskreno, od te majice gora mi je samo još Orkunova frizura  .
Ova Elif je baš simpatična, al' baš  . Ne bih imala ništa protiv da Mira ode negdje u inozemstvo studirati. Zauvijek!!!
Ni sama na vjerujem da sam to rekla javno, al' eto rekla sam. 
|
|
|
18.09.2014., 09:35
|
|
♥Emir♥ ♥Yaman♥ ♥Sarp♥
|
Quote:
Hollyss kaže:
Iskreno, od te majice gora mi je samo još Orkunova frizura  .
Ova Elif je baš simpatična, al' baš  . Ne bih imala ništa protiv da Mira ode negdje u inozemstvo studirati. Zauvijek!!!
Ni sama na vjerujem da sam to rekla javno, al' eto rekla sam. 
|
Mogla sam i misliti.
I meni je, rekoh ti već. I baš su mi kliknuli, tako da s kojom je Yaman sretan super.
Sara, molim te, bi li prevela vijest kako spada? Ipak se spominje i serija. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:28.
|
|
|
|