Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
06.02.2013., 22:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Tko je ove bedastoce napisao! 
Svi su toliko glupi da nemogu vjerovati da jos ovo traje 
Jedino Dinko pametan,a ovi ostali 
Bevanda @ Nazalost imas pravo,ali kad se sjetim kako sam ju voljela gledati,mogu samo plakati od muke sto su to napravili od serije 
Zadnje uređivanje tina 25 : 06.02.2013. at 22:20.
|
|
|
07.02.2013., 20:41
|
|
Levisica
Registracija: Mar 2010.
|
Malo cudno za slusati ali nije tako lose 
|
|
07.02.2013., 22:24
|
|
behind blue eyes
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Jay&AmberFan kaže:
|
ajme  zar se u egiptu ovo emitira? 
|
|
|
07.02.2013., 23:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Hahahahaha deste spoilerasi  ..evo sad vas procitah. Fino je Carolina napravila retrospektivu svih '''' nelogicnih momenata serije i podjsetila nas. Neki stoje kao feil definitivno. A opet s druge strane dotaknula mi se nekih po meni najblistavijih momenata u seriji...'''' leila i jakov na otoku godinu dana u cistim majicama..pa majice su prali umoru..jeli su sto jedu i ostali kad zapnu na pustom otoku.. mislim mnogi i filmovi s pojedinicima koji zavrse na pustom otoku nisu bolje napravljeni. ...dalje, ''''kako daJakova lara i niksa nisu pirmjetili na rivi..pa nigdje veze..nisu ga vidjeli, pa ga nisu vidjeli...i ..''''jos par stvari...stvarno necemo pretjerivati i ici u krajnost..mislim da im 70 % I sezone skoro pa nema mane.
Sto 'no ja napisah pre malo..da su mi 71. i 72. bile dobre....e zadnjih 10 .- tak su katastrofa..ne gledam ih pa ne mogu nista reci..JEDINO, ali stvarno jedinO STO gledam, tj. jedine scene koje ful pogledam su sa Anom jer mi je to kako ih naganja oni nju ona njih kao malo fora sad. Ostalo nista ubrzavam..s TRISTANOm npr. nijednu scenu nisam pogledala. Ono bas na brzaka cisto da sam u toku za foruma, ali me pocela umarati serija opasno..nisu vise ni toliko glupi da im se mogu smijati, nego su upravo dosadni. SAD JE DOSLA NELA mozda se nesto promjeni..ajde malo sam napeta za odnos nje i Ane. do citanja :****.
|
|
|
08.02.2013., 05:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Ja cu opet od pocetka da pocnem da gledam
Jeeeedva cekaaam. I gledacu dooo...pa ne znam..videcu vec. Ali jedva cekam da ponovo gledam njihovo upoznavanje i zurku pod maskama i kad on spava kod nje i kad ga izbacuje ona luda gazdarica. Pa lude Nela i Nikol... i zli Dinko... Jeeeej
Ps. Covece, oni su do 80. epizode stigli vec??? :-O Ja sam u soku...pa sad ce to, jos 20ak epizoda i razlaz.
Pa onda treca sezona!! Hahahahahahha
|
08.02.2013., 13:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Bevandica kaže:
|
Pa baš su dobru napravili špicu, bolja je nego naša 
|
|
|
09.02.2013., 18:57
|
|
MJZ fan
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
Bevandica kaže:
A gledanost na oyo.hr? Pa da ne spominjem "traženje ilegalnih varianti" ... mislite, da su oni toliko glupi, da ne znaju za to, nekad urgiraju, a na sriću mnogih ne i neka tako ostane. A gledanost u inozemstvu ... ipak se Lara ne radi samo za Hrvatsku nego za 16 zemalja? I kolko god zvučilo patetički, jeste jedna i jedina istina, da vas ima več samo ovdje na forumu puno, koji gledate seriju, pa samo pljujete po njoj ... mislim znate sve detajle, valjda je gledate, kako bi drugačije bilo - ili to nije uključeno u gledanost?! ... a zašto onda ne prestanete?! Pa valjda imate nešto drugo za radit u to vrijeme kad je Lara ... ili napravit ono već odavno po milijun puta ovdje sugerirano od vjernih forumaša - PREBACITE NAPOKON NA NEKI DRUGI KANAL ako vas Lara toliko iritira! Očito ne možete, zapeli ste za seriju, šta drugo, da zaključim.
Pa evo vam i dogovor za one, koji se pitate gdje su stari forumaši ... dosadilo jim je bockat se tu s nekima i okupljaju se na drugim otvorenim i zatvorenim variantama, i oni znaju bit kritični, ali su kritika i sve ove nebuloze preokrenute u smijeh i dobri provod uz gledanje Lare, pa se i pohvali neka radnja, scena koja gušta i tako ... svaka čast onima koji ne odustaju od foruma.hr ... kad jim kažem, da malo zavirim ovdje, slijedi samo, pa nemoj si to radit ... i upravu su
a što je po meni nedopustivo i ovdje i na raznim portalima ispod članaka o seriji, pljujete po onima, koji gledaju seriju i karakterizirate jih sa svime mogučim ... to, da serija vrijeđa inteligenciju je još blago ... mislim, koji gušt to, da samo dođeš ovdje, napišeš nešto u tom smislu, a na kraju krajeva kao navodno ne gledaš seriju ... zamisli se čovjek ... to je nedopustivo ...
I na kraju krajeva ... opet sam bila u Zagrebu neki dan, jumbo ovdje, jumbo tamo, pa plakati po shopping centrima, pa i na TV, novinama i na netu se vidi ... ako nitko ili toliko malo ljudi prate Larin izbor, zašto se onda kompanije odlučuju, da jim budu baš glumci iz LI zaštitna lica ili da igraju u njihovim reklamama, spotovima itd ????? Evo jedno jednostavno pitanje, koje dođe samo po sebi. Radi se o prevelikim novcima, da bi jih tek tako razbacivale kompanije.
I za kraj ... da, da, ne trebate mi ni odgovarati sa navodnim "pravilima foruma", da se ne može samo hvalit ... i neki forumaši ovdje su još uvijek na razini i super jim je pročitat komentare, ni ne očekujem samo hvalisanje serije, baš suprotno, bilo je gušt dolazit ovdje i prije godinu dana kao sasvim neaktivan forumaš, čak ni član foruma, pa je isto bilo i negativne kritike na seriju, ali zato vas molim samo jedno - samo mi prestanite s tim optužbama, da smo oni koji gledamo retardirani i da nam serija vrijeđa inteligenciju ... ako mi paše nakon 12 sati rada s raznolikim ljudima s pravim problemima malo odklopit uz Laru, moja stvar ... i ipak je na kraju krajeva Larin izbor lagana drama sa svim svojim komičnim i tragičnim elementima, realnim i nerealnim ... ako drugi vole Turke, neka izvole ... ili ne treba ni jedno ni drugo, može film ili dnevnik, još bolje provod s prijateljima, tvoj izbor  bok
|
Bravo, super post  Slažem se sa svim... Ja osobno ni ne gledam Laru zato da bih ne znam što pametno, filozofski i ne znam kako dramski vidjela... Serija za gledanje lijepih glumaca, ambijenta i za pustiti mozak za pašu... Ako mi se hoće razmišljati o nečem ozbiljnom, uzet ću knjigu i li pogledati neku dramu... Ovo me čisto zabavlja onako sapuničarski, a gledam i zbog nekih ljudi koji ondje glume, a dragi su mi i cijenim ih.
Ne znam kako drugima, ali meni ovaj drugi dio serije uopće nije loš... Bolje nego početak sezone svakako...  Da je ovak otpočetka bilo, sezona bi bila solidna... Dobar mi je ovaj lik spletkarošice Ane
Kako su krenuli, još samo treba da u Jemen prodaju seriju 
|
11.02.2013., 22:28
|
|
Registrirani korisnik
|
..'''' rece netko tko stize pre par mjeseci i kontaktirao je mozda samo par starih forumasa..eeeee jbmti sunce svakakvih li psiha ima na ovom forumu, sto pametujuuuu alaj ti ga pametujuuuu i pusta im se..aaaa prave psihe..inace, ako nekoga zanima gdje je netko od starih forumasa ( spoilerasa ) nek mi se javi u inbox hehehehehe  ....i ono kvalitet serije je invazivno opao..sta opao..NESTAO, onda logicno i da propocionalno tome ima i punooo manje gledatelje i jos manje onih koji imaju potrebu da komentiraju epizode.....
....meni je ova egipcanska varijanta katastrofa ..znaciii tako neprirodna.. ja sam umirala sad uz ovo sto Jay stavi ..pa kako ovako brzo pricaju, samo sam scenu s Nelom pogledala i jos par..nije moguce da je ovo onako brz prevod.. tatatattututuatatatatataduduudud hhhhh oooo  ..
..sta kazete na Dinka i Esmu ?! loool
..dobra je spica hahahahaha
Zadnje uređivanje Nadalllina : 11.02.2013. at 22:49.
|
|
|
11.02.2013., 23:22
|
|
little angel
Registracija: Jan 2010.
|
Danas sam pogledala prvi put u ovoj sezoni i moram priznat da nije bilo tako strašno, čak je i gledljivo.
Tko je zavezao Karmen na onom brodu? Što su Zlatarovi toliko dužni Ani pa da joj je Tonći prepisao pola kuće?
|
|
|
11.02.2013., 23:31
|
|
Registrirani korisnik
|
ajme prefora mi je ovo sa sikronizacijom  daj jel ima ko još koju? hehehe
Eeeee kad vidim te isječke iz prve sezone, točno se visi ogrooomna razlika, ono je bila PRAVA SERIJA, super priča, napetost, izvrsni zapleti, ma sve za plus 10....zato mi je zao kad vidim ovo na šta lići 
|
|
12.02.2013., 00:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
carolinaaa kaže:
Danas sam pogledala prvi put u ovoj sezoni i moram priznat da nije bilo tako strašno, čak je i gledljivo.
Tko je zavezao Karmen na onom brodu? Što su Zlatarovi toliko dužni Ani pa da joj je Tonći prepisao pola kuće?
|
....meni je svaka 10 . ta epka u prosjeku gledljiva..i svaku deseteu pogledam cijelu..e ova zadnja s Nelom mije cudo..
..e to ni mi ne znamo..zasto je matori Tonco preprisao pola kuce..ma Ana im dala 200 000 eura za Karmen, eto oni swvi duture tamo..ima ih 100 i bogatih i siromasnih nisu mogli skupiti tu sicu pa su morali pasti na to da Anu pitaju..a na Nikolino bogastvo od Simuna sto joj Nela dade takodje zaboravise ..ugl. sad je Ana vlasnica vise od pole kuce, a kako i zasto ne znamo hhhh  DDD ..
|
|
|
12.02.2013., 01:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2012.
|
Prve epizode prve sezone su bila odlicne kao i sama 1. sezona, ova 2 je sasvim nepotreebna, nit znamo sta je sa anite,zorana,mara, niti se oni spominju ikako  ja se nadam samo da nece previse razvuci pricu sa karmen i tristanom, i da nelaa napokon  a cvitka hoce li se i ona vratiti sa njom?
|
|
|
12.02.2013., 03:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Izasli su novi sadrzaji ..i moram priznati sprema se zanimljiv tjedan..Dinko se opet pozlojio..ajde dobro nema veze, i tako je bilo previse kad je na pocetku ove sezone od monstrouznog negativca u prosloj postao aman svetac svetaca, iako je to dobro odglumiu ipak....je pretjerano..NELA ZLATAR najbolji lik telenovele LI.....
|
|
|
12.02.2013., 23:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
od kad su pocele epizode nakon novogodisnje pauze moram reci da mi je serija sve bolja i bolja,pratim sve epizode i nemrdam ni kad su reklame...jedino sto mrzim je sto moram cekat da zavrse ona sranja od glupih turskih serija...pa da mi konacno krene lara...
Konacno se nela vratila,ali trebala je i cvitku povest nazad,e sad da vidimo sta ce muljatorica ana i kako ce dalje,jos nela kaze odite vas dvije po gradu i recite svima da se nela vratila...hahah kako sam uzivao kad je to rekla pred onom glupacom anom i onom jos gorom sluzavkom njenom...
Vidim danas vjera u krčmi?pa mi sad nije jasno,zar ona nije nekud bila otisla sa djetetom??i sad odjednom ovdje...
nije mi jos jasno zar larina mama vise nema onaj svoj stan gdje je bila i u prvoj sezoni,zar cvitka nije isto imala onu svoju malu kucu,pa da sad kike nema vise gdje otic nego u krcmu???svi se tamo nahrlili,
i jos jedna stvar,lucijan pao u more i u bolnici mu zvoni mobitel,sta radi mobitel nakon sto je 10min bio u moru??
pojavila se Maja iz ZABRANJENE u Lari,obožavam kad i dalje vidim glumce iz omiljene serije i u drugim serijama...
|
13.02.2013., 00:17
|
|
Levisica
|
Nela kraljica epizode 
Javite svima da se Nela vratila i ovdje vlada samo Nela Zlatar zakon
A poznato je da je krcma jedino mjesto za stanovanje
svi tamo traze smjestaj 
Nije Vjera nikud otisla iz grada Alen otisao u Italiju a ona ostala cekajuci ga u krcmi
a onaj Mijin stan mozda netko drugi zivi u njemu ipak je tamo bila podstanarka....
|
|
13.02.2013., 13:47
|
|
UMUT HEP VAR.
Registracija: Aug 2012.
|
Počela da gledam od prve epke pre tri dana, i stigla do 30 i neke. Opasno sam se navukla, serija je lagana, a ipak događajna, lokacije prelepe, glumci odlični ("Nela" me oduševljava). Ovo dvoje golupčića preslatki. 
|
13.02.2013., 22:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Nela rulz!
čuvaj se princezo Anastazija zajedno sa onom svojom kokoškom 
|
|
|
13.02.2013., 22:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:01.
|
|
|
|