Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
08.06.2024., 13:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Quote:
ZoomZoom kaže:
pa i nestalo je
zanimljivo je ko je prvi rekao da je ubijena,bez ikakvih dokaza,gazda svih srba Vucic...dobro ne svih,vecine
|
Pa svi je tretiraju kao mrtvu jer je suvozač istražiteljima priznao, ali sud je nešto drugo. Iskreno ne sjećam se tolikog forsiranja da je netko nestao mrtav bez ikakvog dokaza. 
|
|
|
08.06.2024., 15:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
black fairy kaže:
Pa svi je tretiraju kao mrtvu
|
Koji svi?
Čak ju i interpol još traži- https://www.interpol.int/How-we-work...ces#2024-21110
Quote:
hours kaže:
Ma to kad počnu pisati kako će zlostavljači djece i slični gnjusovi dobiti porciju u zatvoru od drugih zatvorenika, moj stav je da su to često fantaziranja bez temelja. Ne kažem da se ne događa, ali vjerojatno sporadično, ne redovno i ne svima.
|
Ovisi gdje, u Srbiji se ubijaju na veliko. Prije par mjeseci su u zatvoru ubili nekog dedu, prekršajni zatvor otvorenog tipa gdje služe ovi što nisu imali love za platiti račune. Kaj tek radi ekipa koja nema što izgubiti po strogim zatvorima? Ima i krvne osvete, pa malo i režima koji želi biti uspješan, a zapravo je jako nesposoban i tak.
Čini mi se da će bilo koja kazna zatvora za ovu dvojicu biti doživotna.
|
|
|
08.06.2024., 16:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma kakva doživotna, s kakvim dokazima?
Evo netko napravio na wikipediji članak o njoj kao mrtvoj, žešća bolest:
https://bs.wikipedia.org/wiki/Danka_Ili%C4%87
https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Danka_Ili%C4%87
A interpol ju itekako treba tražiti. Što se tiče ubojstava u zatvoru, nije život OZ serija, većini je cilj što prije izaći otamo, a ne uvaljivati se u veće probleme. A ubijeni nije ni bio sa zatvorenicima već u pritvoru i istražitelji su ga mlatili, a ne drugi zatvorenici.
|
|
|
17.06.2024., 17:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Onu Martinu Kolman su nasli?
Vidim da je nema na nestali.hr, znaci da su je nasli?
Sta se desilo?
|
|
|
18.06.2024., 17:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
vlovrec kaže:
Onu Martinu Kolman su nasli?
Vidim da je nema na nestali.hr, znaci da su je nasli?
Sta se desilo?
|
Tko zna jesu li je našli živu?
|
|
|
19.06.2024., 00:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Nije nažalost živa više, a inače mediji objave ako nađu nekoga živog i zdravog jer su u kontaktu s obitelji koja je slučaj dala u te medije.
|
|
|
19.06.2024., 12:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
black fairy kaže:
Nije nažalost živa više, a inače mediji objave ako nađu nekoga živog i zdravog jer su u kontaktu s obitelji koja je slučaj dala u te medije.
|
To je sigurno? 
|
19.06.2024., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
black fairy kaže:
|
Pretpostavljam što je.
Čini mi se i prije da se nagađalo.
|
|
|
17.07.2024., 08:33
|
|
that’s what she said
Registracija: Jul 2003.
|
Izašao je na netflix dokumentarac pet epizoda novi o slučaju ubojstva Yara Gambirasio, Italija
pisali smo ovdje o slučaju pa evo napominjem,
godinama tamo već se raspravlja, i nisu svi uvjereni da je pravi krivac taj koji je optužen.
jedna priča iz našeg susjedstva.
|
|
|
17.07.2024., 14:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
priznat ce majka za jedno 100 godina,do onda ce mrcvarit ovu dvojicu
|
|
|
17.07.2024., 15:53
|
|
mladi luk nije za žene
|
Ma cekaj, sto nije bila serija i dokumentarac na Netflixu o Jari?
Sad opet serija, ali na engleskom? Ne sjecam se da je bilo sumnje u ikog osim uhicenih.
|
|
|
17.07.2024., 16:59
|
|
.
Registracija: Feb 2018.
|
Kako su se zvale one djevojke ubijene u Španjolskoj čije su spaljene kosti nađene i u pozadini priče je otmica za bogate? Tako nešto. Jako grda priča, uglavnom. Zanima me ima li tu kakvih novijih dokaza, znam da je otac jedne bio vrlo glasan u optužbama.
|
|
|
17.07.2024., 18:11
|
|
mladi luk nije za žene
|
https://m.imdb.com/title/tt8033244/
Alcasser murders?
Vruce mi je, ne mogu istrazivat 
Cesto pomislim na te cure, bas tuga 
|
|
|
18.07.2024., 00:01
|
|
that’s what she said
Registracija: Jul 2003.
|
To je stari slučaj u Italiji, ali se još raspravlja o njemu ovo iz posta prije.
ima i bbc dokumentarac duži o slučaju netko je bio pitao pa sam ja nalijepio ovdje link davno.
zadnje je da je prije godinu podignuta tužba protiv glavne tužiteljice u slučaju, jer obrana nije mogla ponovno testirati navedeni dnk koji je i doveo do optužbe..jednostavno su zametnuli sakrili valjda i uništili uzorke kako nitko ne bi provjeravao..itd
Zanimljivost je i da je optuženi ne sin svog oca službenog u braku sa materom koji ga je odgojio već lokalnog vozača autobusa koji je mater vozio svaki dan na posao, postoji još jedan sin i taj je od drugog opet još drugog oca..otkrilo se putem dna testiranja. testirali su na tisuće ljudi dna analizom na desetine.
Dok uz sve to majka tvrdi u raznim emisijama po talijanskim televizijama da ona nikad nije legla sa drugim osim sa zakonitim mužem itd..
pravi talijanski šou! San Remo ono lol

|
|
|
18.07.2024., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Monro kaže:
Izašao je na netflix dokumentarac pet epizoda novi o slučaju ubojstva Yara Gambirasio, Italija
pisali smo ovdje o slučaju pa evo napominjem,
godinama tamo već se raspravlja, i nisu svi uvjereni da je pravi krivac taj koji je optužen.
jedna priča iz našeg susjedstva.
|
na hbo max, odličan meni dokumentarac o psihopatama, ali pravim.
nevjerovatno, baš zanimljivo, i strašno.
vidiš da nekim ljudima fali nešto u glavi, i kako nauče oponašati emocije.
jako dobro analizirana ponašanja, za tako komercijalne dokemantarce, klinička psihopatija i narcizam. ima stvarno nevjerovatno opasnih i bolesnih ljudi, i to mladi.
|
|
19.07.2024., 18:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2022.
|
Quote:
Jeaxpea kaže:
Kako su se zvale one djevojke ubijene u Španjolskoj čije su spaljene kosti nađene i u pozadini priče je otmica za bogate? Tako nešto. Jako grda priča, uglavnom. Zanima me ima li tu kakvih novijih dokaza, znam da je otac jedne bio vrlo glasan u optužbama.
|
Meni jedan od jezivijih slučajeva koje pratim i o kojima se ovdje raspravlja.
|
|
|
27.07.2024., 13:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2022.
|
Pogledala sam novi dokumentarac o ubojstvu Yare Gambirasio. Ne znam što bi rekla. Ako je netko gledao ili općenito prati slučaj - što mislite? Ja nisam sigurna je li Bosetti kriv.
|
|
|
27.07.2024., 14:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Nemam netflix pa nisam pogledala, ali slušam talijanske podcaste.
Definitivno je kriv. Ima puno dokaza protiv njega a taj dokumentarac je tako napravljen radi gledanosti.
Bossetti je egotriper koji ne bi ni sudjelovao da ga se nije prikazalo kao žrtvu.
Našli su njegov gen.
Njegov kombi je prolazio oko dvorane (ne sličan kombi nego njegov jer je imao kutiju za alat radenu po mjeri).
U razgovoru koji je praćen između njega i žene je rekao da taj dan je bilo blato. Nakon par godina. Nitko se ne bi sjećam što je bilo ni prije mjesec dana da nije upleten.
Još nešto je bio rekao kada su ga pratili, nešto u stilu da se izvukao, jer nije znao da su ga već našli, a kako su objavili tko je otac ubojice, oni nije znao da mu je to tata, mislio je da se izvukao.
Vjerojatno ima još dokaza, ove sam popustila iz podcasta.
On je yaru oteo, pokušao silovati, ona je pobjegla, izgubila se u mraku, pala i umrla tu noć.
On se vratio kući i mislio da će ga prijaviti.
Njegova mama je isto bila lažljivica. Ne samo da on i sestra blizanka su vanbračna djeca, nego i brat rođen poslije njih (nemaju ni oni istog tatu). Živio je cijeli život u laži i nažalost sigurno je utjecalo na njega
|
|
|
27.07.2024., 18:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
ivarsdotter kaže:
Pogledala sam novi dokumentarac o ubojstvu Yare Gambirasio. Ne znam što bi rekla. Ako je netko gledao ili općenito prati slučaj - što mislite? Ja nisam sigurna je li Bosetti kriv.
|
Ja mislim da je. Bas mi i izgleda ljigav, nakvarcana budala.
Snimljen da prolazi nekoliko puta kraj dvorane, objasnio da Je kupovao djeci igracke  . Razne.
I njegov je dna pronadjen.
Sent from my SM-F721B using Tapatalk
|
|
27.07.2024., 18:38
|
|
mladi luk nije za žene
|
ja bih 100 eura dala na onog domara u dvorani
Ko u dobrom filmu, prikazan na trenutak, a opet zna svaku rupu u dvorani, djecu gleda svaki dan, mozda se opsesivno zaljubio.....
Nisu ni krv na rukavu one trenerice objasnili
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:28.
|
|
|
|