Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.11.2023., 21:39   #2501
koža se rastegne malo, pa zato i nije loše da su malo uže, a problem može biti, ako si nižeg stasa, da uzmeš veći broj, a rukavi ti budu predugi i pada ispod linije ramena pa sve izgubi formu. Ovisi o modelu i tvojoj visini.
Old 17.11.2023., 22:09   #2502
Quote:
v1rg1n1a kaže: Pogledaj post
koža se rastegne malo, pa zato i nije loše da su malo uže, a problem može biti, ako si nižeg stasa, da uzmeš veći broj, a rukavi ti budu predugi i pada ispod linije ramena pa sve izgubi formu. Ovisi o modelu i tvojoj visini.
Hvala puno, onda cu M uzet, dok je sad na ovom popuszu pa se isplati. Ma ja sam i tak 1.75 i 60kg, a grudi su mi neke trojka prema cetvorci varira od kilaze, a uska sam 75C/D i onda oni nrkad te jakne prave kao da zene nemaju grudi i zna mi se desit da i vecinu kosulja ne mogu zakopcat zbog grudi, a broj vece bude preveliko, a nije sad da imam neke ne znam kak velike grudi.
Suha kosa is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2023., 23:05   #2503
Quote:
Suha kosa kaže: Pogledaj post
Hvala puno, onda cu M uzet, dok je sad na ovom popuszu pa se isplati. Ma ja sam i tak 1.75 i 60kg, a grudi su mi neke trojka prema cetvorci varira od kilaze, a uska sam 75C/D i onda oni nrkad te jakne prave kao da zene nemaju grudi i zna mi se desit da i vecinu kosulja ne mogu zakopcat zbog grudi, a broj vece bude preveliko, a nije sad da imam neke ne znam kak velike grudi.
Tak sam otprilike i ja, tak da ti bude 38 konfekcijski taman (M).
Petra Pula is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2023., 07:45   #2504
Quote:
kamaza kaže: Pogledaj post
Ja pričam o tome da su snižene i neke stvari koje nisu označene. Moja haljina je bila snižena i jučer i u košarici je na nju prošao popust, a tek danas je na njoj oznaka.
Aha sorry, to pak nisam doživjela ')
Probat ću

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Old 18.11.2023., 10:40   #2505
jel moguce da povrat od zagreba do austrije treba 20 dana???
da sam bicklirala do njih prije bi doslo. bas su fuj!
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2023., 12:07   #2506
ima netko pozivnicu
Old 18.11.2023., 12:18   #2507
Quote:
Marina2501 kaže: Pogledaj post
Probat ću

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Ista prica i kod mene. Kupim torbu koja je snizena da bi isti model sada bio na BF. Ne bi to bio problem da nemaju dva ista oglasa a razlika u cijeni skoro 20€ kad se izracuna sa kodom. Svakako cu im pisati pa neka izvole taj dio rijesiti jer su i oni postali “lopovi” po tom pitanju.
wannaiphone4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2023., 12:18   #2508
Quote:
Little Mermaid kaže: Pogledaj post
ima netko pozivnicu
Kod pozivnice VBS-DU4-97W utipkas za registraciju….
Old 18.11.2023., 14:44   #2509
Quote:
Petra Pula kaže: Pogledaj post
Tak sam otprilike i ja, tak da ti bude 38 konfekcijski taman (M).
Hvala, na kraju sam otisla van i zaboravila je narucit, sad moram cekat novo snizenje.

P. S. Mene uzasno nervira kad vidim da neke stvari sa ovim popustom nabriju i dignu im cijene, jer pratim odredene stvari i onda vidim kako cijena raste
Suha kosa is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2023., 21:15   #2510
Quote:
calecaki kaže: Pogledaj post
Ne znam Nikita jel ti osta znaci a ne mogu se ni sjetiti jel ima taj brend na Bestsecretu (znam da ima na Zalandu)
Anna Field crne obicne 100% pamuk majce su mi najkvalitetnije pamucne majce.
Isto nosim crne i crna boja se ne ispire.

Jedini problem s njima je sto ih triba bar jedno 3 prva prabja oprati u hladnoj vodi, jer ostavljaju crne mucice na tijelu
Al samo ta prva tri do cetiri pranja.

Hvala ti. Taj brend nije skup i uvijek sam se pitala valja li. Jesi kupovala još nešto njeno ili samo majice?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 19.11.2023., 20:12   #2511
Ima li tko da je narucivao La Martina torbe s BS-a? Kakve su kvalitete? Imate li preporuku za kvalitetnu 'tote bag', a da ulazi u bf deals?
iSLU is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2023., 21:42   #2512
Ja sam uzela ovu crnu RL majcu, lijepo stoji ali definitivno ne vrijedi punu cijenu. Crna boja nije skroz crna nego kao da je isprana i rasporila mi se brzo ispod pazuha.

Poslano sa mog 2109119DG koristeći Tapatalk
luigis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2023., 22:00   #2513
Quote:
luigis kaže: Pogledaj post
Ja sam uzela ovu crnu RL majcu, lijepo stoji ali definitivno ne vrijedi punu cijenu. Crna boja nije skroz crna nego kao da je isprana i rasporila mi se brzo ispod pazuha.

Ja imam krem, ljubičastu i narančastu. I slažem se, ne vrijedi ni blizu punu cijenu.

Ok su, malo rastezljivije, meni se ništa nije rasporilo, ali nije kvaliteta wow. Kad su snižene, sasvim ok.
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 12:21   #2514
Da li je netko narucivao Jetset tajice? Zanima me kvaliteta i vrijede li tih novaca. I trebam preporulu za zimske tajice koje bi nosila po hladnoci kad idem na Sljeme.
Suha kosa is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 14:01   #2515
Quote:
Marina2501 kaže: Pogledaj post
Probat ću
I ostale stvari koje imam u košarici su dan ranije snižene, a tek sutradan budu i službeno označene da su snižene. Treći dan opet nemaju oznaku, ali nisu više ni snižene. Valjda prvo daju priliku ljudima koji su ih i prije lajkali da kupe s popustom.

Quote:
wannaiphone4 kaže: Pogledaj post
Ista prica i kod mene. Kupim torbu koja je snizena da bi isti model sada bio na BF. Ne bi to bio problem da nemaju dva ista oglasa a razlika u cijeni skoro 20€ kad se izracuna sa kodom. Svakako cu im pisati pa neka izvole taj dio rijesiti jer su i oni postali “lopovi” po tom pitanju.
Viđala sam i prije da za istu stvar budu dva "oglasa". Valjda kad netko vrati stvar, a oni ne mogu naći tu stvar među aktivnih "oglasima" onda otvore novi pa budu dva. Naruči torbu opet s popustom, a onu prvu vrati kad ti stigne.
kamaza is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 14:03   #2516
Quote:
iSLU kaže: Pogledaj post
Ima li tko da je narucivao La Martina torbe s BS-a? Kakve su kvalitete? Imate li preporuku za kvalitetnu 'tote bag', a da ulazi u bf deals?
Na The Outnet imaju 25% na sve: https://www.theoutnet.com/en-hr/shop...47597301593272
kamaza is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 18:22   #2517
Quote:
nevermindMe kaže: Pogledaj post
Ja imam krem, ljubičastu i narančastu. I slažem se, ne vrijedi ni blizu punu cijenu.

Ok su, malo rastezljivije, meni se ništa nije rasporilo, ali nije kvaliteta wow. Kad su snižene, sasvim ok.
Potpisujem, kupila sam samo zato jer se hvalilo na temi, a ono bzvz.

Imam isti kroj isto RL, ali drugačiji materijal i to je kvalitetea bar 50% veća od ove..
merak etme is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 19:32   #2518
Pitanje: jel itko kupovao one muške multipack majice tipa DKNY, Boss itd. sa BS-a? Kakve su?

Ako ima netko viška 10% vaucher bio bih zahvalan.
hrabar.dabar is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2023., 21:11   #2519
Quote:
luigis kaže: Pogledaj post

Jesu li Laurel RL? Jer to je njihova (naj)jeftinija linija. Imam takve majice LRL i Polo RL i razlika u kvaliteti je poprilična.
Old 21.11.2023., 22:36   #2520
Quote:
kamaza kaže: Pogledaj post
I ostale stvari koje imam u košarici su dan ranije snižene, a tek sutradan budu i službeno označene da su snižene. Treći dan opet nemaju oznaku, ali nisu više ni snižene. Valjda prvo daju priliku ljudima koji su ih i prije lajkali da kupe s popustom.

Viđala sam i prije da za istu stvar budu dva "oglasa". Valjda kad netko vrati stvar, a oni ne mogu naći tu stvar među aktivnih "oglasima" onda otvore novi pa budu dva. Naruči torbu opet s popustom, a onu prvu vrati kad ti stigne.

Mislila sam i svejedno napisati to i traziti neki popust ili slicno medjutim sutradan nestao taj drugi

Sent from my iPhone using Tapatalk
wannaiphone4 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:47.