|
|
15.06.2015., 15:17
|
|
Jednog dana. Negdje.
Registracija: May 2010.
|
Oduzimanje 3 do 6 bodova i lova.
Idući sličan (i manji ) incident te vrste izbacivanje 100%.
Utakmica s Bugarima će bit ludilo od organizacije i panike, jače nego da dolaze Papa, Putin i Obama zajedno, bit će gušt pratit : pivočipsfoteljasvastika:
|
|
|
15.06.2015., 15:17
|
|
Davitelj
Registracija: Jul 2009.
|
http://www.uefa.org/disciplinary/#
Quote:
Monday 15 June 2015 14.35CETUEFA
Match: European Qualifiers, Group H, Croatia v Italy (1-1), played on 12 June in Split
Disciplinary proceedings have been opened against the Croatian Football Federation (HNS).
Incidents: Racist behaviour – Art. 14 of the UEFA Disciplinary Regulations (DR); Improper conduct of the team (5 cards or more) – Art. 15 (4) DR
---
Match: European Qualifiers, Group F, Northern Ireland v Romania (1-1), played on 13 June in Belfast
Disciplinary proceedings have been opened against the Irish Football Association (IFA).
Incidents: Setting off and/or throwing of fireworks and objects – Art. 16 (2) (b) (c) DR
Disciplinary proceedings have been opened against the Romanian Football Federation (FRF).
Incidents: Illicit banners – Art. 16 (2) (e) DR; Crowd disturbances Art. 16 (2) (h) DR
--
Match: European Qualifiers, Group B, Bosnia and Herzegovina v Israel (3-1), played on 12 June in Zenica
Disciplinary proceedings have been opened against the Bosnia and Herzegovina Football Federation (NFSBiH).
Incidents: Distruption of national anthem – Art. 16 (2) (g) DR; Setting off and/or throwing of fireworks and objects – Art. 16 (2) (b) (c) DR; Racist behaviour – Art. 14 DR
These cases will be dealt with by the UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body on 16 July.
|
|
|
|
15.06.2015., 15:20
|
|
Davitelj
|
Vidim gore da sam ipak nekog uspio nagovoriti da ekšli pročita Disciplinski pravilnik.
Dakle, sve je jasno, tj. jasno je da slijedi jedna od 5 mogućih mandatnih kazni.
Čestitam svima koji su tvrdili da neće biti nikakve kazne.
|
|
|
15.06.2015., 15:22
|
|
Neodgovorni pojedinac
Registracija: Jun 2009.
|
ali fascinira me kako nitko unutar saveza ne poziva na odgovornost ljude koji su se trebali pobrinuti da se ne dogodi ovo što se dogodilo. Ono, vlastiti ljudi ti svojom nesposobnošću naprave sranje, vjerojatno izbiju stotinjak tisuća eura iz džepa, možda koji bod u kvalifikacijama, i ti ih ni jednom riječju ne pozoveš na odgovornost. Genijalno 
|
|
15.06.2015., 15:27
|
|
Davitelj
|
Quote:
Tijs kaže:
postoji li neki primjer da se to ikad ikom igdje dogodilo?
|
Ne mogu vjerovati da je moderator na Nogometu netko tko tako slabo prati stvari.
Ne, nije se dogodilo.
A znaš li zašto?
Zato jer prije nije bilo pravila kojeg je TMP citirao.
A sada ga ima.
Je to tako teško skužiti da se neko pravilo može primijeniti tek nakon što ga se donese, a ne prije?
Iako, ja smatram da skoro sigurno neće trajno zatvoriti Poljud. Jer je u nizu naših kazni ovo tek prva za događaj koji se dogodio na njemu.
Također mislim da za sada nećemo biti izravno izbačeni.
No, ako se nešto opet dogodi na tekmi HR - Bugarska (a nije teško pogoditi hoće li se - osim u slučaju, kako sam već napisao, da sada kazna budu daljnje tekme bez publike) - mislim da će to biti kraj priče.
Kraj priče o Euru 2016, ali i kraj priče o navijačkoj subkulturi u RH. 
|
|
|
15.06.2015., 15:30
|
|
Davitelj
|
Quote:
Tijs kaže:
ali fascinira me kako nitko unutar saveza ne poziva na odgovornost ljude koji su se trebali pobrinuti da se ne dogodi ovo što se dogodilo. Ono, vlastiti ljudi ti svojom nesposobnošću naprave sranje, vjerojatno izbiju stotinjak tisuća eura iz džepa, možda koji bod u kvalifikacijama, i ti ih ni jednom riječju ne pozoveš na odgovornost. Genijalno 
|
Koji "vlastiti ljudi"? Ne vjeruješ valjda da je HNS iz Zagreba dovukao vlastite zaštitare i šišače trave?
Pa Hajduk je na Poljudu cijelo vrijeme održavao svoje treninge, Brbić je normalno dolazio na posao, svi Hajdukovi ljudi su se normalno motali po stadionu i obavljali svoje poslove i funkcije, pa i one tehničke, vezane uz stadion, osiguranje i teren. 
|
|
|
15.06.2015., 15:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Puno veci problem od utakmice s Bugarskom ce biti gostovanja, pogotovo ono na Malti. Cak i da HNS odluci ne prodavati ulaznice, tko ce sprijeciti ekipu da kupi karte na licu mjesta? Mos mislit organizacijske i sigurnosne infrastrukture u Valletti...
|
|
|
15.06.2015., 15:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
nvnk kaže:
Kraj priče o Euru 2016, ali i kraj priče o navijačkoj subkulturi u RH. 
|
Navijači više nemaju šta izgubit. Mafija ima.
I baš me zanima kakav će to biti kraj navijačke subkulture u Splitu. To bi volio vidjeti.
|
|
|
15.06.2015., 15:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
Quote:
nvnk kaže:
Koji "vlastiti ljudi"? Ne vjeruješ valjda da je HNS iz Zagreba dovukao vlastite zaštitare i šišače trave?
Pa Hajduk je na Poljudu cijelo vrijeme održavao svoje treninge, Brbić je normalno dolazio na posao, svi Hajdukovi ljudi su se normalno motali po stadionu i obavljali svoje poslove i funkcije, pa i one tehničke, vezane uz stadion, osiguranje i teren. 
|
javljan se nakon dugo vrimena ode na forumu da te pitan zašto lažeš ljude ode? sram te može bit. zaštitarska služba prvi put u 18 godina na poljudu nije obavljala taj posa i nemoj štrapat gluposti kad nisi bija na poljudu ta 4 dana.
https://www.youtube.com/watch?v=ecsavgATUKQ
ČIJA JE OVO ZAŠTITARSKA TVRTKA???
Zadnje uređivanje mangupčić : 15.06.2015. at 15:51.
|
|
|
15.06.2015., 15:45
|
|
Davitelj
|
Quote:
Papi Batina kaže:
To bi volio vidjeti.
|
Ja ne bih. 
|
|
|
15.06.2015., 15:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
meni nije jasno ko "stiti" ovog lazova. Znaci ne prodje 1 stranica bez lazi, nisu to ne znan kakve, ali ih uredno provlaci kroz svoje traktate i "muti" vodu, a ljudima lipite kartone i banove zbog benignih psovki. Znaci, covik njemu sad napise da laze, spreman branit argumentima, ovaj ce nestat i povuc se do sutrasnjeg spina. U maniri najboljeg trola. Samo sto je ovome, vise nego ocito, to dio radne obaveze. Da, sad me mozes prijavit moderatoru. Primljeno na znanje.
I tako u krug iznova.
|
15.06.2015., 15:51
|
|
Davitelj
|
Quote:
mangupčić kaže:
javljan se nakon dugo vrimena ode na forumu da te pitan zašto lažeš ljude ode? sram te može bit. zaštitarska služba prvi put u 18 godina na poljudu nije obavljala taj posa i nemoj štrapat gluposti kad nisi bija na poljudu ta 4 dana.
|
Ne lažem.
Tehničke službe su na Poljudu, općenito, bile iste kao i uvijek i obavljale su normalno svoje funkcije.
Hajduk se koristio normalno stadionskim svlačionicama i stadionskim prostorijama.
Ako sam slučajno iz neznanja dao zaštitare kao krivi primjer, niti je bilo namjerno, niti time pada opći smisao mog upisa.
Quote:
reg. ovisnik kaže:
meni nije jasno ko "stiti" ovog lazova.
|
Lažovom (lažljivcem na hrvatskom) si zovi tatu.
|
|
|
15.06.2015., 15:55
|
|
Neodgovorni pojedinac
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
nvnk kaže:
Zato jer prije nije bilo pravila kojeg je TMP citirao.
A sada ga ima.
|
aha, i za primjer će se uzeti reprezenacija koja na Europskom tlu ima renome, i savez koji podržava kriminalne strukture u UEFI i FIFI.
ponavljam još jednom, kad pišete takve gluposti, stavite na dnu posta fusnote da ljudi stvarno ne bi pomislili da to ima ikakvog smisla.
Quote:
nvnk kaže:
|
koga briga jesu uzeli zaštitare iz Zagreba ili Čačka, oni su organizator utakmice, oni su odgovorni za propuste u organizaciji. A imali su nikad lakški posao: Osigurati utakmicu bez publike.
Organizator nije odradio svoj posao, nije im se provukao pas na igralište, provukla im se svastika na igralištu. Ako ti tu ne vidiš odgovornost ljudi koji su organizirali utakmicu, ili laprdaš tu bezveze, ili si Zoran Cvrk himself. A bojim se da on nije u stanju napisat smislen post na forumu.
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
nvnk kaže:
Ne lažem.
Tehničke službe su na Poljudu, općenito, bile iste kao i uvijek i obavljale su normalno svoje funkcije.
Hajduk se koristio normalno stadionskim svlačionicama i stadionskim prostorijama.
Ako sam slučajno iz neznanja dao zaštitare kao krivi primjer, niti je bilo namjerno, niti time pada opći smisao mog upisa.
Lažovom (lažljivcem na hrvatskom) si zovi tatu.
|
Cim si uhvacen u lazi, sad si se kao sasvim slucajno zabunio sa zastitarima. 
Da, lazov si, koliko god spinao
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
nvnk kaže:
Ne lažem.
|
Reci mi jesi li bio tu ta 4 dana ili ti je cvrk to reka i pacak skupa s njim?
ne spinaj ode ljude i da, pada opći smisao tvog upisa jer je HNS preuzea stadion ta 4 dana i sva odgovornost pada na njega. tu je gotova cila priča. Uništili su nam stadion svojom nesposobnošću i sad imaju odgovarat za njega.
|
|
|
15.06.2015., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
idiote hajduk nije bio zaduzen za organizaciju od ponedjeljka. Magare lazljivo
|
|
|
15.06.2015., 15:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
mangupčić kaže:
|
Koja paranoja ejjj
Ne znaju više di gledat, u zrak od dronova, pregledavat dicu, utakmica bez publike.
I uvali in se svastika uz sve to pomoću kemikalija 
|
|
|
15.06.2015., 16:02
|
|
Davitelj
|
Quote:
Tijs kaže:
aha, i za primjer će se uzeti reprezenacija koja na Europskom tlu ima renome, i savez koji podržava kriminalne strukture u UEFI i FIFI.
|
Ne, neće se za primjer uzet balkansku državicu koju svi ionako smatraju zatucanom neonaci džamahirijom.
Poštedit će ju kako bi još koji put u kakvom četvrtfinalu ili u kakvoj tekmi za treće mjesto mogla izbaciti nekog tko UEFA-i donosi ozbiljne novce. 
|
|
|
15.06.2015., 16:07
|
|
Davitelj
|
Quote:
1950ftw kaže:
idiote hajduk nije bio zaduzen za organizaciju od ponedjeljka. Magare lazljivo
|
Nisam ni rekao da je bio zadužen.
Rekao sam da je koristio (svoje) stadionske prostorije, svlačionice itd.
Quote:
mangupčić kaže:
|
Kako znaš da nije uobičajena Hajdukova, samo u tom trenutku unajmljena od HNS-a?
Quote:
Tijs kaže:
koga briga jesu uzeli zaštitare iz Zagreba ili Čačka, oni su organizator utakmice, oni su odgovorni za propuste u organizaciji. A imali su nikad lakški posao: Osigurati utakmicu bez publike.
Organizator nije odradio svoj posao, nije im se provukao pas na igralište, provukla im se svastika na igralištu. Ako ti tu ne vidiš odgovornost ljudi koji su organizirali utakmicu, ili laprdaš tu bezveze, ili si Zoran Cvrk himself. A bojim se da on nije u stanju napisat smislen post na forumu.
|
Pa naravno da HNS snosi objektivnu odgovornost, po njoj će mu i UEFA rebnuti kaznetinu.
|
|
|
15.06.2015., 16:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
nvnk kaže:
Nisam ni rekao da je bio zadužen.
Kako znaš da nije uobičajena Hajdukova, samo u tom trenutku unajmljena od HNS-a?
|
aj molim te nemoj dalje, nemoj molim te, dovoljno si se osramotija.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:25.
|
|
|
|