|
|
10.10.2012., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Amy kao solo glazbenica neće raditi glazbu koja se prodaje, tako da ne mislim da će biti previše uspješna. To će više biti za fanove benda i par usputnih ljudi koji će je poslušat zato što je to Amy iz Evanescencea.
Ali meni ne smeta što će ona objaviti solo album, posebno ako se baci u folk, to će biti super.
|
|
|
10.10.2012., 16:16
|
|
INFP
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
Amiee_ kaže:
Amy kao solo glazbenica neće raditi glazbu koja se prodaje, tako da ne mislim da će biti previše uspješna. To će više biti za fanove benda i par usputnih ljudi koji će je poslušat zato što je to Amy iz Evanescencea.
Ali meni ne smeta što će ona objaviti solo album, posebno ako se baci u folk, to će biti super.
|
Nisam u toku, kad je izjavila da će objavit solo album?
|
|
10.10.2012., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
|
|
|
10.10.2012., 21:29
|
|
behind blue eyes
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
milas_lacrymosa kaže:
Nisam rekla da neće biti uspješna, ali čisto sumnjam da će biti uspješna jednako kao Evanescence. Ev već nema ni četvrtinu slave koju je imao. Amy sama... čisto sumnjam.
Koliko god ona nosila većinu svega, ne, ona nije Evanescence. I nikad neće biti.
Evanescence je moj najdraži bend, ne Amy.
Ja sam prva koja će vjerojatno njezin solo obožavati, ali nikad to neće biti to.
|
ovo potpisujem. ja sam prvo zavoljela evanescence pa poslije amy.
ja bi9h vjerojatbo slušala glazbu koju bi amy pjevala i snimila, al kako što ti kažeš to nikada neće biti to.
meni je najdraži ev na početku, origin i fallen... te ću pjesme mislim slušat do kraja života...
understanding, give unto me, field of innocence... 
|
|
|
11.10.2012., 12:15
|
|
INFP
|
Quote:
Amiee_ kaže:
|
Tnx, a nezz žena je očito odlučila. Nek joj je sritno!
|
|
11.10.2012., 12:17
|
|
INFP
|
Quote:
Zorée kaže:
ovo potpisujem. ja sam prvo zavoljela evanescence pa poslije amy.
ja bi9h vjerojatbo slušala glazbu koju bi amy pjevala i snimila, al kako što ti kažeš to nikada neće biti to.
meni je najdraži ev na početku, origin i fallen... te ću pjesme mislim slušat do kraja života...
understanding, give unto me, field of innocence... 
|
Potpisujem! 
|
|
11.10.2012., 18:47
|
|
INFP
|
Quote:
Zorée kaže:
|
Me gusta   
Pisma je malo drukčija od prijašnjih, al opet ima prizvuk onog Evanescence-a na kojeg smo se navikli. Evanescence je jedan od rijetkih bendova koji je nakon toliko godina djelovanja još uvik svoj i to lajkam 
|
|
11.10.2012., 19:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
If you don't mind je poznata odavno. To je neobjavljena pjesma od The Open Door ere još. Netko ju je skoro leakao, pa je Wind-up blokirao, a Ev je izveo live 
|
11.10.2012., 19:44
|
|
behind blue eyes
|
Quote:
milas_lacrymosa kaže:
If you don't mind je poznata odavno. To je neobjavljena pjesma od The Open Door ere još. Netko ju je skoro leakao, pa je Wind-up blokirao, a Ev je izveo live 
|
znam da je odavno, al je nigdje nisam mogla naći u studio verziji. a sad vidim da je ima live, pa mi nije jasno ništa.  
|
|
|
11.10.2012., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
|
pa vrlo jednostavno - NEMA studio verzije. neobjavljena je, jel. xD
možda sada objave, jer postoji mogućnost da će je lik objavit online, pa wind-up neće dobit lovu.
|
13.10.2012., 18:21
|
|
behind blue eyes
|
Quote:
milas_lacrymosa kaže:
pa vrlo jednostavno - NEMA studio verzije. neobjavljena je, jel. xD
možda sada objave, jer postoji mogućnost da će je lik objavit online, pa wind-up neće dobit lovu.
|
a ja vamo dumala kako ću je naći. sviđa mi se pjesma, nadam se da će je objavit :9  
|
|
|
17.10.2012., 19:57
|
|
behind blue eyes
|
[SLIKA OBRISANA]
predivna mi je ovdje 
|
|
|
18.11.2012., 18:31
|
|
beg my heart to beat...
Registracija: Mar 2011.
|
Evanescence su moj najdraži bend odkad sam čula "bring me to life"
meni osobno su sve njihove pjesme odlične jer govore o životu, smrti,usamljenosti ,
nisu im pjesme pjesmuljci nego ozbiljne pjesme.
|
|
|
20.12.2012., 22:13
|
|
behind blue eyes
|
Quote:
ashes animae kaže:
Evanescence su moj najdraži bend odkad sam čula "bring me to life"
meni osobno su sve njihove pjesme odlične jer govore o životu, smrti,usamljenosti ,
nisu im pjesme pjesmuljci nego ozbiljne pjesme.
|
ima nas još. baš sam i ja počela sa BMTL, to me privuklo, zatim sve ostale pjesme sa Fallen-a, pa Lithium sa TOD, i postala fan do kraja života
amy je bio rođendan prije tjedan. nek joj je sa srećom 
|
|
|
29.12.2012., 20:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2012.
|
Evanescence!!!!!
kao prvo...
evanescence bez Amy ne postoji....nitko ju nebi mogao zamjenit i te šeme...a i ne vjerujem da bi netko slusao evanescence bez ONOG vokala....
kao drugo..
ja mislim da ljudi slusaju evanescence zog Amy jer ima predivan glas...tako sam se je navukla na njih prije 5 godina......i jos uvijek su mi the best......
kao trece..
Amy nebi nikad napravila solo album..solo pjesme da..ali solo album ne...a i da napravi solo album ja mislim da bi ih svi koji slusaju evanescence slusali jer je Amy ta koja je vecinu tekstova napisa...
ima solo pjesmu..i ja briem da ima i vise..i zelim ih sve cut..pogotovo ako su ovakve...... ...... http://www.youtube.com/watch?v=dgE4O_jvagE
......tko kaze da ovo ne valja sakom ga spucam xD
riplej riplej riplej......i onak sjedis i ne vjerujes ..i hoces jos..tako da...
bend se cijeli promjenio a Amy je ostala....tako tko god da kaze da slusa bend zbog benda a ne zbog Amy ...u ovoj fazi u kojoj su sada ..laze...
oni koji sad slusaju bend...nakon sto je treci album izaso...su chru fanovi....i da ..opet primjecujete razliku izmedju albuma......
po mom misljenju je The open door vrh!!! tekstovi su na razini i bend je zasjao na pravi nacin...a da ne kazem Amy s onim predivnim glasom...album je konpletan!
Fallen...ima par uspjesnica...ne kazem da je los album ..al se vidi da su se suzdrzavali......onaj tko prati nihov rad zna o cemu pricam ^^ ....i to su vecinom pjesme koje su ljudi slusali jer je netko pokraj njih sluso....i jer su postigle to sto su postigle...najveci uspjeh postiga je BMTL..koju je ...ofc ....napisala AMY!
nakon odlaska Bena bend je procvao.....
novi album......na prvu ruku par pjesama...na drugu ruku...SVE pjesme su sjele...What you want je vrh!
ja se nadam da ce Amy nastavit tako iznenadjivat fanove novim stvarima novim pogledima na glazbu.....jer im ide savrseno!
bend se pronaso..
a sto se tice fanova.....smanio se broj fanova......to nisu pravi fanovi..pravi fanovi su oni koji slusaju bend ma sto god oni izdali i kojim god smijerom krenuli.....dakle fanovi su oni koji su jedva cekali the open door i sada evanescence..koji je izaso 6 god kasnije...a rekli su da nema vise albuma...
to je pravi fan....
btw  Will
(za one koji ne znaju.... bubnjar) odlican je i drago mi je sto mi je u najdrazem bendu.. 
zakljucak : JEDVA CEKAM NOVI ALBUM i da dodju u Hrv naravno da dominiram u prvom redu xD
by:true fan of evanecence
xD
e i da...ev vam popularnost Amy ..(da ne spominjemo sve nagrade koje je ONA dobila zbog vokala i te šeme :P)
Amy Lee, Evanescence 45.49%
Angela Gossow. Arch Enemy 5.45%
Cristina Scabbia, Lacuna Coil 12.18%
Emily Armstrong, Dead Sara 1.21%
Jill Janus, Huntress 1.36%
Lzzy Hale, Halestorm 19.32%
Maria Brink, In This Moment 15%
http://loudwire.com/rock-goddess-of-...46965925417366
glasajte za nju ona je to zasluzila ^^ 
Zadnje uređivanje metalkaev : 29.12.2012. at 20:15.
Reason: Amy
|
|
|
29.12.2012., 20:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2012.
|
Quote:
Zorée kaže:
[SLIKA OBRISANA]
predivna mi je ovdje 
|
ona je svugdje predivna :P 
|
|
|
29.12.2012., 20:57
|
|
behind blue eyes
|
Quote:
metalkaev kaže:
kao prvo...
evanescence bez Amy ne postoji....nitko ju nebi mogao zamjenit i te šeme...a i ne vjerujem da bi netko slusao evanescence bez ONOG vokala....
kao drugo..
ja mislim da ljudi slusaju evanescence zog Amy jer ima predivan glas...tako sam se je navukla na njih prije 5 godina......i jos uvijek su mi the best......
kao trece..
Amy nebi nikad napravila solo album..solo pjesme da..ali solo album ne...a i da napravi solo album ja mislim da bi ih svi koji slusaju evanescence slusali jer je Amy ta koja je vecinu tekstova napisa...
ima solo pjesmu..i ja briem da ima i vise..i zelim ih sve cut..pogotovo ako su ovakve...... ...... http://www.youtube.com/watch?v=dgE4O_jvagE
......tko kaze da ovo ne valja sakom ga spucam xD
riplej riplej riplej......i onak sjedis i ne vjerujes ..i hoces jos..tako da...
bend se cijeli promjenio a Amy je ostala....tako tko god da kaze da slusa bend zbog benda a ne zbog Amy ...u ovoj fazi u kojoj su sada ..laze...
oni koji sad slusaju bend...nakon sto je treci album izaso...su chru fanovi....i da ..opet primjecujete razliku izmedju albuma......
po mom misljenju je The open door vrh!!! tekstovi su na razini i bend je zasjao na pravi nacin...a da ne kazem Amy s onim predivnim glasom...album je konpletan!
Fallen...ima par uspjesnica...ne kazem da je los album ..al se vidi da su se suzdrzavali......onaj tko prati nihov rad zna o cemu pricam ^^ ....i to su vecinom pjesme koje su ljudi slusali jer je netko pokraj njih sluso....i jer su postigle to sto su postigle...najveci uspjeh postiga je BMTL..koju je ...ofc ....napisala AMY!
nakon odlaska Bena bend je procvao.....
novi album......na prvu ruku par pjesama...na drugu ruku...SVE pjesme su sjele...What you want je vrh!
ja se nadam da ce Amy nastavit tako iznenadjivat fanove novim stvarima novim pogledima na glazbu.....jer im ide savrseno!
bend se pronaso..
a sto se tice fanova.....smanio se broj fanova......to nisu pravi fanovi..pravi fanovi su oni koji slusaju bend ma sto god oni izdali i kojim god smijerom krenuli.....dakle fanovi su oni koji su jedva cekali the open door i sada evanescence..koji je izaso 6 god kasnije...a rekli su da nema vise albuma...
to je pravi fan....
btw  Will
(za one koji ne znaju.... bubnjar) odlican je i drago mi je sto mi je u najdrazem bendu.. 
zakljucak : JEDVA CEKAM NOVI ALBUM i da dodju u Hrv naravno da dominiram u prvom redu xD
by:true fan of evanecence
xD
e i da...ev vam popularnost Amy ..(da ne spominjemo sve nagrade koje je ONA dobila zbog vokala i te šeme :P)
Amy Lee, Evanescence 45.49%
Angela Gossow. Arch Enemy 5.45%
Cristina Scabbia, Lacuna Coil 12.18%
Emily Armstrong, Dead Sara 1.21%
Jill Janus, Huntress 1.36%
Lzzy Hale, Halestorm 19.32%
Maria Brink, In This Moment 15%
http://loudwire.com/rock-goddess-of-...46965925417366
glasajte za nju ona je to zasluzila ^^ 
|
slažem se sa većinom ovdje napisanim. meni je 3. album dobar, nije kao TOD.
a to što im je sad manja popularnost nego za vrijeme fallena me uopće ne brine, ja ih slušam, meni su dobri... i to je to što mi treba da bih voljela ovaj bend 
|
|
|
29.12.2012., 23:39
|
|
Registrirani korisnik
|
slušam bend zbog benda, ne zbog amy. nazovi me lažovom osamsto puta ako želiš u_u
amy možda je evanescence i može radit s bendom što god želi, ali meni evanescence nikad nije bio to. i novu eru sam jako volila sada jer su se napokon, nakon masu vremena činili kao bend. ne sumnjam da bi obožavala i amyn solo, ali to ne bi bio, niti će ikada biti evanescence. koliko god mali udio dečki imali u bendu, imaju ga, i to je ono što čini evanescence mojim najdražim bendom zadnjih 10 godina.
amy kao amy mi sa svojim "ja ja ja i samo ja" digne tlak milijardu puta.
i da, ovo dolazi od "pravog fana". samo što sam ih sve odreda prestala idealizirati, pogotovo amy.
ne mijenja činjenicu da bi umrla za njih i otišla na kraj svijeta za njih.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:34.
|
|
|
|