|
|
29.12.2023., 12:51
|
|
tad Ga zazovi !
Registracija: Jan 2018.
|
Zombi intelekti, također čekaju u redu.
Naučnici upozoravaju da bi se „zombi bolest jelena“ mogla proširiti na ljude
https://nultatacka.rs/naucnici-upozo...gla-prosiriti/
CVD, takođe poznat kao „zombi bolest jelena“, uzrokovan je prionima – abnormalnim prenosivim patogenim agensima koji menjaju mozak i nervni sistem svog domaćina i ostavljaju zaraženu životinju da slini, da bude letargična, da posrće i sa praznim pogledom.
Stručnjaci su u nedavnom izveštaju The Guardian-a opisali bolest kao „katastrofu koja se sporo odvija”. Dr Kori Anderson, istraživač CVD sa Univerziteta u Minesoti, objasnio je da je bolest „uvek fatalna, neizlečiva i veoma zarazna“, upozoravajući da je skoro nemoguće iskoreniti kada zarazi okolinu.
|
|
|
30.12.2023., 14:27
|
|
nedostupan
Registracija: Sep 2008.
|
Kerefek kućo stara, javi se da rezimiramo situaciju na kraju godine.
|
30.12.2023., 16:44
|
|
tad Ga zazovi !
|
2023.godina je bila ok, meni mirnija od očekivanog.
Strijelac se kratko sklonio da napuni spremnik metaka, ali svejedno čovjeka veseli. Treba biti skroman.
I prigodna video melodija za ispraćaj stare i doček nove  bemti, baš sam jelena spomenuo post gore...
https://www.youtube.com/watch?v=9Xd8xq06FCw
|
|
|
30.12.2023., 16:52
|
|
nedostupan
|
Quote:
sanzibar kaže:
2023.godina je bila ok, meni mirnija od očekivanog.
|
Ovu će Novu godinu puno odrediti američki izbori. Pobjeda demokrata svijet vodi u totalne pizdarije, dok u slučaju pobjede republikanaca, krenut će ubrzo pregovori sa Putinom oko Ukrajine i vjerojatno dolazi do kraja rata.
|
30.12.2023., 17:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
felga kaže:
Kerefek kućo stara, javi se da rezimiramo situaciju na kraju godine.
|
Polako
Preko blagdana bi trebalo malo sastrane ostaviti svjetske probleme. Ionako nas bombardiraju gomilom negativnih vjesti kao što vidiš u medijima.
Sad sam sa obitelji, radimo kolače i motamo sarmu zajedno, posjećujem prijatelje i obitelj, igramo obiteljske igre i jednostavno odmaram od svega. Trebali bi svi tako.
Evo, ne čitam ni vijesti nešto, pogledao sam samo letimično portale i odmah ugasio.
|
|
|
30.12.2023., 21:17
|
|
Proučavatelj gravitacije
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
felga kaže:
Ovu će Novu godinu puno odrediti američki izbori. Pobjeda demokrata svijet vodi u totalne pizdarije, dok u slučaju pobjede republikanaca, krenut će ubrzo pregovori sa Putinom oko Ukrajine i vjerojatno dolazi do kraja rata.
|
Kolikogod da su mi bitni pregovori oko prestanka rata u Ukrajini, još su mi bitniji pregovori oko prestanka korona histerije u svijetu, a koju su započele SAD.
|
02.01.2024., 01:19
|
|
Registrirani korisnik
|
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrva...-skole-1735665
https://www.vecernji.hr/barkod/nova-...-pojas-1735715
Uz mnoge loše vijesti kojima nas bombardiraju 24 sata ove dvije su znakovite.
Znači, prijeti nam da u 2023-oj godini imamo najmanje rođene djece ikad. Naravno, oni kažu da je to zbog iseljavanja ali svatko tko je imao uključen mozak zadnje 3 godine zna pravi razlog a to je cjepivo. Iseljavanja nema ni blizu koliko je to bilo prije 10 godina kada smo ulazili u EU, pogotovo sada kada posla ima kao dreka svugdje. Glavni i osnovni razlog je sterilizacija cjepivom.
U drugoj vijesti vidimo da je u Hrvatskoj najveći problem sigurnost na cestama i zbog toga se instalirava 1700 dodatnih kamera koje će snimati i pratiti kako voze hrvati. Naravno, problem migranata koje ilegalno prevoze cestama svaki dan te koji lutaju našim šumama nisu problem, za taj problem nije odvojeno ni eura. Bitno je da snimaju nas. Gdje vozimo i koliko vozimo da bi nam mogli odrediti buduće kvote i ograničenja jer ako mislite da ćete se slobodno voziti tamo 2035-te i dalje onda grdno griješite. Ne vidite što se sprema.
Kao što vidimo, na djelu imamo čistu Agendu 2030 koja zagovara zamjenu stanovništva i depopulaciju.
Rađa nam se 32000 hrvata, umire pojačano preko 55000 (znamo zbog čega) a u isto vrijeme godišnje nam u HR dolazi preko 20000 imigranata koji tu ostaju i rade. Uz njih, imamo i preko 100 000 koji ilegalno prelaze granicu na putu za zapad.
Brojevi su neumoljivi.
Za 20 godina hrvati će u Hrvatskoj biti manjisko stanovništvo uz prosjek starosti preko 50 godina.
Slijedom toga da migranti koji tu rade nisu obrazovani to znači da će Hrvatska budućnosti biti bijedna država koja živi na turizmu, dotacijama iz EU i nešto poljoprivrede. Bilo kakva druga smislena ekonomska aktivnost u Hrvatskoj biti će samo u tragovima.
Zaboravite na plaće, penzije i funkcionalnu infrastrukturu. Ovo što trenutno živimo su zadnji trzaji izobilja.
Na neki način i jasno je zašto ljudi trenutno troše kao da nema sutra. Zaista i nema sutra i ljudi to nesvjesno osjećaju ali razum to još ne priznaje.
Poharali smo trgovine i restorane u nesvjesnoj potrebi da potrošimo na ono za što znamo da sutra nećemo imati. Tako su i tik prije pada Rima u Rimu bile najbolje, najveće i najrazuzdanije orgije. Dok su vandali već bili pred zidinama, rimljani su se ševili, žderali i lokali kao nikad prije.
Tako je i sad.
Svi znamo da smo prošli točku bez povratka na staro. Neki svjesno a ostali nesvjesno.
Većina je čak i digla ruke od svega. Ja kad pričam sa ljudima oni govore o svemu tome da je sve to neupitno i neminovno. Migranti će raditi, mi ćemo imati sve manje djece i baš nas briga za budućnost. I to je ono što me zapravo užasava kod ljudi, to da govore da ih je baš briga kako će buduće generacije živjeti. A upravo će oni biti kreatori te budućnosti jer ih nije briga za išta.
|
|
|
02.01.2024., 01:39
|
|
nedostupan
|
Žalosno je sve to Kerefek, da kao mlada država, nestajemo munjevitom brzinom.
Žali bože za što silni ljudi izginuše u Domovinskom ratu, da već nakon 30 godina postojanja pucamo po svim šavovima.
|
02.01.2024., 05:57
|
|
tad Ga zazovi !
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Na neki način i jasno je zašto ljudi trenutno troše kao da nema sutra. Zaista i nema sutra i ljudi to nesvjesno osjećaju ali razum to još ne priznaje.
Poharali smo trgovine i restorane u nesvjesnoj potrebi da potrošimo na ono za što znamo da sutra nećemo imati. Tako su i tik prije pada Rima u Rimu bile najbolje, najveće i najrazuzdanije orgije. Dok su vandali već bili pred zidinama, rimljani su se ševili, žderali i lokali kao nikad prije.
Tako je i sad.
Svi znamo da smo prošli točku bez povratka na staro. Neki svjesno a ostali nesvjesno.
Većina je čak i digla ruke od svega. Ja kad pričam sa ljudima oni govore o svemu tome da je sve to neupitno i neminovno.
|
Zar nisu sve te svijesne mase onda zapravo također prikriveni teoretičari zavjera. Otkrivaju ih djela, troše kao da sutra ne postoji. Znaju otprilike šta ih čeka. Dok se žele praviti da su pravovjerni.
Dižu se krediti, i ekipa se nada da će kucnuti čas kraha u režiji agende, kada će im svi krediti biti oprošteni pri instalaciji digitalnog novca i sl. Pritom im se podrazumjeva da će biti poslušni i spremni prihvatiti sve moguće ucjene.
Koji vrhunac površnog materijalizma 
|
|
|
02.01.2024., 10:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
felga kaže:
Žali bože za što silni ljudi izginuše u Domovinskom ratu, da već nakon 30 godina postojanja pucamo po svim šavovima.
|
Branitelji su ginuli za đabe.
2007 potpisali smo Lisabonski ugovor i predali dio suvereniteta.
2013-te predali smo dio suvereniteta službenim ulaskom u EU.
Kroz zadnjih 10 godina potpisali smo i seriju ugovora sa WHO te izgubili suverenitet u zdravstvu.
2023 smo prelaskom na euro izgubili i financijski suverenitet.
Ostaje nam još samo vojska i policija. Vojska je desetkovana i ljudski i materijalno i stručno i moralno tako da je praktički ni nemamo za neke ozbiljne operacije a jedino što je još kako tako je policija. A i kod njih je pitanje kako bi se ponašali ako izbije frka, nisu to momci iz 90-tih.
Mi praktički ne odlučujemo više o ničemu i tehnički gledano imamo manje suvereniteta nego što smo imali u Jugoslaviji.
Demografski smo uništeni, ekonomski potpuno porobljeni, resursa nemamo i ne proizvodimo više ni dovoljno hrane da se prehranimo. Naša vanjsko politička snaga je ništavna i mi smo doslovce prepušteni trenutnim situacijama tj. svaku svjetsku krizu osjetit ćemo punom snagom. Običan potres je pokazao da uopće nismo spremni za nikakvu situaciju. Robnih rezervi nemamo, organizacija ne postoji, službe ne funkcioniraju i sve se svodi na dobru volju običnih građana.
Tako bi bilo i u slučaju rata ili financijske/ekonomske krize.
Država je postala apsolutno nesposobna da se uhvati u koštac sa bilo kakvim ozbiljnim problemom.
|
|
|
02.01.2024., 11:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
felga kaže:
|
Čak i kada maknemo po strani plandemije, cjepiva, ratove i što se sve događa, planska politika EU i ulazak u istu nas je desetkovao. Kratkoročno pojedincima je omogućila jednostavniji odazak za nekim boljim životom, ali za malu naciju je napravio dugoročan problem i zamjena stanovništva koja će se nastaviti. I to se pokušava zamaskirati nekakvom demagogijom.
|
02.01.2024., 11:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
Kroz zadnjih 10 godina potpisali smo i seriju ugovora sa WHO te izgubili suverenitet u zdravstvu.
Ostaje nam još samo vojska i policija. Vojska je desetkovana i ljudski i materijalno i stručno i moralno tako da je praktički ni nemamo za neke ozbiljne operacije a jedino što je još kako tako je policija. A i kod njih je pitanje kako bi se ponašali ako izbije frka, nisu to momci iz 90-tih.
Mi praktički ne odlučujemo više o ničemu i tehnički gledano imamo manje suvereniteta nego što smo imali u Jugoslaviji.
Demografski smo uništeni, ekonomski potpuno porobljeni, resursa nemamo i ne proizvodimo više ni dovoljno hrane da se prehranimo. Naša vanjsko politička snaga je ništavna i mi smo doslovce prepušteni trenutnim situacijama tj. svaku svjetsku krizu osjetit ćemo punom snagom. Običan potres je pokazao da uopće nismo spremni za nikakvu situaciju. Robnih rezervi nemamo, organizacija ne postoji, službe ne funkcioniraju i sve se svodi na dobru volju običnih građana.
Država je postala apsolutno nesposobna da se uhvati u koštac sa bilo kakvim ozbiljnim problemom.
|
Vrijedi ili ovo što si napisao i za Sloveniju ili Češku?
|
02.01.2024., 11:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
|
Otkako je uveden euro, nemamo niti deviznih rezervi. 
|
|
|
02.01.2024., 14:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2023.
|
Quote:
Mario Mengistu kaže:
Otkako je uveden euro, nemamo niti deviznih rezervi. 
|
Nema veze, bitno da naš faraon ima skoro pa neograničeni budžet !
LOL, Plenković i Vujčić su prešutili hrvatskom narodu da je ulaskom u eurozoni nestala potreba HNB-a da ima devizne rezerve u visini 25 mlrd eura. Nitko danas ne piše o tome gdje je taj novac ? Istina je da je taj novac u ECBu i sada će nam taj novac polako vraćati nazad kroz eu fondove i onda će reći da je to EU dala. I sada će Plenković glumiti velikog spasitelja i stručnjaka i dobrotvora jer evo daje umirovljenicima dodatke, povisuje plaće i slično,a u stvarnosti samo koristimo svoja sredstva jer je EU mafija tako odlučila. E da koliko će vrijediti 25 mlrd EURA 2022 , a koliko ćemo mi dobiti nazad do 2030..možda i dobijemo nominalno isti iznos, ali realno to će biti najočitija pljačka reda veličine cca 15 mlrd eura.
Najgore je što će taj novac kroz eu fondove koristiti HDZ i sateliti za dodatnu korupciju i devijaciju društva propagirajući LGBT, klimatske promjene, zabrane fosilnih goriva, nastavi niz..
Više i detaljnije piše Ante Samodol na blogu:
https://anteportas.hr/devizne-rezerve/
|
|
|
02.01.2024., 17:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
Kerefek76 kaže:
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrva...-skole-1735665
https://www.vecernji.hr/barkod/nova-...-pojas-1735715
Uz mnoge loše vijesti kojima nas bombardiraju 24 sata ove dvije su znakovite.
Znači, prijeti nam da u 2023-oj godini imamo najmanje rođene djece ikad. Naravno, oni kažu da je to zbog iseljavanja ali svatko tko je imao uključen mozak zadnje 3 godine zna pravi razlog a to je cjepivo. Iseljavanja nema ni blizu koliko je to bilo prije 10 godina kada smo ulazili u EU, pogotovo sada kada posla ima kao dreka svugdje. Glavni i osnovni razlog je sterilizacija cjepivom.
Rađa nam se 32000 hrvata, umire pojačano preko 55000 (znamo zbog čega) a u isto vrijeme godišnje nam u HR dolazi preko 20000 imigranata koji tu ostaju i rade. Uz njih, imamo i preko 100 000 koji ilegalno prelaze granicu na putu za zapad.
Brojevi su neumoljivi.
Za 20 godina hrvati će u Hrvatskoj biti manjisko stanovništvo uz prosjek starosti preko 50 godina.
Slijedom toga da migranti koji tu rade nisu obrazovani to znači da će Hrvatska budućnosti biti bijedna država koja živi na turizmu, dotacijama iz EU i nešto poljoprivrede. Bilo kakva druga smislena ekonomska aktivnost u Hrvatskoj biti će samo u tragovima.
Zaboravite na plaće, penzije i funkcionalnu infrastrukturu. Ovo što trenutno živimo su zadnji trzaji izobilja.
.
|
zanimljiv tekst koji je na tragu ovoga što pišeš
https://epoha.com.hr/2024/01/02/drus...bana-jelacica/
|
|
|
02.01.2024., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Micholino kaže:
|
Ovakvo ponašanje nažalost i ja mogu potvrditi.
Moja 15 godišnja kćer je nažalost u centru Zagreba doživjela da joj se agresivno nabacuju dva azijata (nije znala da li su indijci, nepalci ili pakistanci) i to u pol bijela dana. Nekad se takvo ponašanje moglo očekivati od pijanih budala i pedofila po noći u sitne sate ali danas su incidenti iz EU za koje čitamo po medijima došli i kod nas.
Osobno sam prošetao na Božić po trgu ujutro i trg je izgledao kao centar Islamabada. 2 trećine prisutnih ljudi bili su muški migranti od 20 do 40 godina.
Što je najsmješnije, većina njih su muslimani iz sredina gdje kršćane krate za glavu i Božić im ništa ne znači.
Slično je sad već na svakom koncertu koji se događa u zadnjih godinu dana. Migrantima je to besplatna zabava nakon posla i prirodno okupljalište. Sa svakim sljedećim koncertom sve je više migranata a sve manje hrvata jer domaćim ljudima jednostavno nije ugodno u takvom društvu.
Vrlo brzo ćemo doći do situacije gdje žene po Zagrebu više neće smjeti hodati bez pratnje jer će biti meta sve agresivnijih migranata. Uostalom to je i logična posljedica migracija. Hrpa muških u seksualno aktivnim godinama koji su došli iz zemalja gdje su žene roba poput koza i krava ne može biti mirna. Što ih je više (grupa im daje sigurnost) to će biti agresivniji prema ženama i šlatanje, štipanje, maltretiranje, dovikivanje pa čak i masovna silovanja postati će stvarnost i u Zagrebu.
Naravno, sve to će mediji u suradnji sa raznoraznim sorosevim udrugama pokušati zamaskirati i prikazati kao bezazlene događaje.
Budite sigurni da niti jedan jedini migrant neće biti ikada osuđen za silovanje na zatvorsku kaznu. Kao što to nije niti jedan u EU. Svi oni samo prođu kroz sustav, malo nešto papirologije i oni su slobodni da rade sranja i dalje.
|
|
|
02.01.2024., 20:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Kad udari prava recesija, gotovo nitko od tih silnih Azijata neće ostati u RH. Sve ovo što se po Hrvatskoj gradi i obnavlja je na dug, a dug je kao vrč koji ide na vodu dok se ne razbije.
|
03.01.2024., 05:24
|
|
tad Ga zazovi !
|
Skromna ulizivačka prognoza monstruma iz sjene, trojanskog konja:
Ilon Mask: 2024. će biti još “luđa” – Mnogo mladih umire nakon vakcinacije protiv COVID-a
https://nultatacka.rs/ilon-mask-2024...h-umire-nakon/
Quote:
yildirim kaže:
Kad udari prava recesija, gotovo nitko od tih silnih Azijata neće ostati u RH. Sve ovo što se po Hrvatskoj gradi i obnavlja je na dug, a dug je kao vrč koji ide na vodu dok se ne razbije.
|
Neće oni tako lako otići, neobavljenog posla. Ili će u njihovim zemljama biti još teže, ili će biti ovdje zaštićeni i sigurni više nego domaći kršćani. UN motivirani da ostanu, bez obzira na nestašice i sve veći kaos.
Oni su tu dovedeni da rade problem, a kad nastane kaos oni će ga podizati na nivo više.
U nekoj finalnoj fazi pomagat će u čišćenju od ostataka neposlušnih kršćana.
Evo malo za dobiti ideje:
Nemačka vlada: „Ilegalni migranti imaju pravo da masovno pljačkaju prodavnice“
https://nultatacka.rs/nemacka-vlada-...vno-pljackaju/
|
|
|
03.01.2024., 10:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sanzibar kaže:
|
Musku to kad kaže da će 2024-ta biti još luđa jedino i vjerujem. On ionako samo provodi ono što je odavno isplanirano.
Na njega možemo čak gledati i kao na lažnog proroka iz Biblije koji se treba pojaviti u zadnja vremena, PR oko Muska zaista gradi tu nekakvu auru mističnosti i proroštva (kad govori o AI-ju, problemima svijeta itd.). Ima već i hrpu zaluđenih sljedbenika koji gutaju svaku njegovu riječ i gledaju ga kao spasitelja koji nosi novu i bolju budućnost u obliku transhumanizma. Zato mu ni ne nedostaje dobrovoljaca koji su pohrlili na ugradnju Neuralink čipa u glavu ili koji čekaju u redu za bespovratni put na Mars, put u sigurnu smrt.
Frajer je postao čisti primjer vođe sekte - transhumanističke sekte.
Još malo i Elon Musk će postati zaista lik koji je u stanju ljudima reći da se ubiju i oslobode Zemlju svojeg prisustva koje zagađuje i vjerujem da će biti hrpa ljudi koji bi to i poslušali.
Definitivno je sad već vidljivo da razina ludila, gluposti, zla, opsjednutosti, ravnodušnosti i razvrata eksplozivno raste svuda u svijetu i da već sada imamo društva koja su opasno nagrižena time. Granica do kaosa i bezumlja je sad već vrlo vrlo tanka i mislim da ćemo sve više gledati kaotične i nasilne nemire po raznim zemljama koji će biti sve veći, sve dulji i sve razorniji.
Jedan od zadataka migranata (kojeg oni nisu svjesni) je i to - izazivanje napetosti do točke pucanja društva. A kad društvo potone u kaos, kada se milijuni pobiju i kada padne svaki stup društva nastupiti će elita i ponuditi spasonosno rješenje. I svi će ga prihvatiti u očaju i iz želje da se sve smiri.
Morate imati na umu da ste meta vi i vaša imovina jer u ovom trenutku je još uvijek nemoguće napraviti neki radikalni zaokret u društvu kako proriče elita i njen prorok Elon Musk. Još je previše uhljeba koji žive lagodno na državnoj sisi, previše je privatnika koji dobro zarađuju i lijepo žive, previše je malih ljudi koji zarađuju na apartmanima, previše je ljudi koji imaju dobro plaćene poslove i udobno troše i žive. I ja sam među takvima na kraju krajeva, i mnogi od vas.
Cilj elite je razjebati sve to u jednom potpuno kaotičnom razdoblju. Cilj je razvlastiti ljude od njihove imovine, cilj je da nezaposlenost eksplodira, cilj je da poludite i idete se mlatiti sa migrantima, da prosvjedujete i razbijate izloge, da se ekonomiju dovede do hiperinflatornog ili hiperdeflatornog kolapsa (nije bitno što je, bitno je da ekonomija kolabrira) i na kraju cilj je da umre bar 2/3 svih vas koji ovo čitate. Da li će to biti posljedica cjepiva, otrova u hrani, divljih nereda ili termonuklearnog rata nije bitno, bitno je da nestanete.
Cilj je da vas se dovede do potpunog ludila uslijed totane nesigurnosti, gubitka imovine i ušteđevine, kaosa oko vas i nestanka dotada udobnog života. To je sad već očito kad pogledate vijesti kojima vas bombardiraju svaki dan i polako sluđuju totalnim zlom i kaosom koji izvire iz medija.
Ateisti će prvi pasti, oni nisu razvili svoj duhovni aspekt i potpuno su nezaštićeni na utjecaj medija i zla. Prvi će poludjeti.
Vjernici, oni pravi, imaju veliku zaštitnu barijeru između sebe i zla iz medija a ta je Bog. Vjernike će stoga doslovce progoniti u budućnosti i doslovce fizički uklanjati na razne načine. I to je sad već jasno kad čitamo izjave sa nevjerojatnom količinom mržnje prema vjernicima, pogotovo kršćanima. Tome će uvelike pripomoći i svjetski rat koji će možda buknuti (možda ostane na lokalnoj razini kao sada) a koji će biti baziran na međureligijskoj mržnji (namjerno sam upotrijebio riječ religija a ne vjera jer to su nažalost dvije različite stvari).
Uglavnom, slušajte Muska 
U pravu je kad kaže da će 2024-ta biti još luđa....
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:58.
|
|
|
|