|
|
10.04.2025., 14:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Imali smo izbore, gdje smo vidjeli koliko tko vrijedi.
Prvi krug:
Milanović 49 posto
Selak 9 posto
Kraj priče.
Selakica nikada neće igrati u ligi Milanovića i Plenkovića.
Ta gospođa uopće nema autentičnost niti jasnu ideologiju.
Ona može samo poslužiti ako nekakav politički projekt.
Obična mutivoda.
|
A ovi iz "vise lige" imaju ideologiju? Jedan baljezga sto god mu u datom trenutku padne na pamet, a drugi prije svake recenice razmisli sto mu je oportuno za osobne ambicije u EU birokraciji...obojica bi bez podrske dvije (nazalost) najjace stranke u drzavi bili u potpuno istoj poziciji kao ona.
Svejedno, uopce ne mislim da joj je pametno ulaziti u ove izbore.
Devalvira si vrijednost skroz ako jos jednom izgubi, postat ce novi Budisa (koji ju je i podrzao na predsjednickim  )
Kasni sa svime, drugi su vec mjesecima u kampanji.
Redovito govori kako zeli izmjeniti/spasiti drzavu...onda bi valjda trebala sugerirati da ima neke strucnjake oko sebe, tim, a ne da je cijela stvar ona i muz...prvi potez, nazove stranku svojim imenom i prezimenom 
|
|
|
10.04.2025., 14:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Baba Looey kaže:
A ovi iz "vise lige" imaju ideologiju? Jedan baljezga sto god mu u datom trenutku padne na pamet, a drugi prije svake recenice razmisli sto mu je oportuno za osobne ambicije u EU birokraciji...obojica bi bez podrske dvije (nazalost) najjace stranke u drzavi bili u potpuno istoj poziciji kao ona.
Svejedno, uopce ne mislim da joj je pametno ulaziti u ove izbore.
Devalvira si vrijednost skroz ako jos jednom izgubi, postat ce novi Budisa (koji ju je i podrzao na predsjednickim  )
Kasni sa svime, drugi su vec mjesecima u kampanji.
Redovito govori kako zeli izmjeniti/spasiti drzavu...onda bi valjda trebala sugerirati da ima neke strucnjake oko sebe, tim, a ne da je cijela stvar ona i muz...prvi potez, nazove stranku svojim imenom i prezimenom 
|
potpuno si u pravu, što se tiče aure luzerice. međutim, mislim da ona, kao i mnogi drugi, očekuje parlamentarne izbore nakon ljeta, pa pokušava održati vidljivost stečenu kampanji za predsjedničke izbore.
gledao sam njen intervju na nekoj televiziji, mislim RTLu, ona se ne bavi gradskim temama, ne obraća se Zagrepčanima, nego "građanima Hrvatske", ona je u kampanji da bi imala razloga biti u novinama i u dnevnicima. ništa više
Budiša, Škoro, Selak-Raspudić. Čeka se četvrti as luzera
|
|
|
11.04.2025., 00:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Na narod.hr je kandidatura MSR glavna vijest.
Markićka želi silno biti na sisi Zagreba.
Ona je teško podnijela smrt Bandića, teže od gđe Bandić.
|
I nisi skuzio da ju napadaju?
|
|
|
11.04.2025., 06:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
Tratin20 kaže:
Budiša, Škoro, Selak-Raspudić. Čeka se četvrti as luzera
|
Ranko Ostojić?
|
|
11.04.2025., 10:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Lord Byron kaže:
Ranko Ostojić?
|
kad se Ostojić kandiditao za predsjednika?
|
|
|
11.04.2025., 11:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
KonakDino kaže:
Selakica će najštetnija biti u prvome krugu za Možemo....
Ljudi koji bi do prekjučer glasali sa Možemo u prvom krugu nisu nikakvi LBGT aktivisti, nego oni koji jednostavno ne žele Bandićeve derivacije (Ivica Lovrić, Dejan Kljajić, Kalinić, DP, Herman)......
I ti ljudi koji nisu ideološki profilirani će rado glasati za Selakicu, jer ni ona nije ideološki profilirana.....
Ideološki osvješteni ljudi sa desnog centra će glasati za Jonjića, Golužu....
Al ta žena je neumjereno ambiciozna.....
|
Ambiciozna je na jeziku ...
Može ona po tebi štetiti kome oce ali
izbore ce dobit tomasevic. A ona ako ne poluci neki dobar rezultat daljnja kandidatura ce joj biti jako upitna. A sto se tiče profilacije ona se isprofilirala kad je usla u Most. I tada su se svi zajedno "isprofilirali".
|
|
|
11.04.2025., 12:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Samo se nadaj...
|
|
|
11.04.2025., 12:45
|
|
Pipi Duga
Registracija: Feb 2003.
|
Kandidat za dogradonačelnika djeluje kompetentno obecavajuce. 
|
11.04.2025., 14:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
Intel_85 kaže:
Ambiciozna je na jeziku ...
Može ona po tebi štetiti kome oce ali
izbore ce dobit tomasevic. A ona ako ne poluci neki dobar rezultat daljnja kandidatura ce joj biti jako upitna. A sto se tiče profilacije ona se isprofilirala kad je usla u Most. I tada su se svi zajedno "isprofilirali".
|
I svjetonazorski, da, da. Pa sex sa bagrom na vlasti. Ono, dva put je dvaput. To se ne zaboravlja.
|
|
|
11.04.2025., 14:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
soks kaže:
Kandidat za dogradonačelnika djeluje kompetentno obecavajuce. 
|
Apsolutno...
Uz studij sociologije i povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, s 21 godinom odlučio je upisati i japanologiju.
To ga je ujedno potaknulo da se prijavi na studentsku razmjenu, pa je živio u Japanu godinu dana. Fasciniran azijskom kulturom, posvetio joj je i temu diplomskog rada, a koja se ticala zen estetike, odnosno utjecaja Kine na umjetnost i estetiku zen budizma.
Naravno da ce sve i primjeniti u Zagrebu...
|
|
|
11.04.2025., 16:57
|
|
Pipi Duga
Registracija: Feb 2003.
|
Quote:
markotornic kaže:
Apsolutno...
Uz studij sociologije i povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, s 21 godinom odlučio je upisati i japanologiju.
To ga je ujedno potaknulo da se prijavi na studentsku razmjenu, pa je živio u Japanu godinu dana. Fasciniran azijskom kulturom, posvetio joj je i temu diplomskog rada, a koja se ticala zen estetike, odnosno utjecaja Kine na umjetnost i estetiku zen budizma.
|
Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Marija Selak Raspudić danas je kao kandidata za njezina zamjenika predstavila Damira Firštu, člana uprave CroAI-a, koji će u kampanji raditi na prijedlozima za efikasnije upravljanje gradom i prometom uz pomoć umjetne inteligencije.
"Nakon fakulteta, više od 12 godina proveo sam u Kini i Japanu,.
U Hrvatskoj sam od 2021."
Firšt ističe da svoja znanja i iskustva, koja je stekao u tehnološkim firmama na Dalekom istoku, želi primijeniti u Zagrebu, kojemu treba efikasnije upravljanje. U kampanji će raditi na prijedlozima primjene umjetne inteligencije u prometu, upravi i drugim sektorima.
"Od 2021. godine sam u Hrvatskoj i radim s tehnološkim firmama i udrugama kao što su CroAI, CroStartup i CISEx. One rade hardvere i softvere koji se prodaju u cijelom svijetu i grade budućnost negdje drugdje, a ne kod nas", napomenuo je.
http://www.index.hr/amp/vijesti/clan...a/2660569.aspx
|
11.04.2025., 18:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Ne sporim znanje i sposobnosti ali
I tako je s 35 godina počeo raditi i kao narativni dizajner igara u kompaniji Mechanist Games. Osmišljavao je pozadinu igre, kreirao likove, okruženja, staze te je surađivao s piscima i glumcima.
I kad vidis sto sada radi, gotovo isto...
Ima i boljih osoba za to mjesto ako nista drugo da su barem koju godinu vise u Zg.
|
|
|
11.04.2025., 19:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Od 2021 je u zagrebu sigurno je upoznat sa problemima grada
Quote:
Drago_Gervais kaže:
Samo se nadaj...
|
Nemam se ja kaj nadat tak ce bit.
|
|
|
12.04.2025., 09:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
faks kaže:
Bezsadržajna, klasičan tv filozof opće prakse, lupa ko maksim po diviziji, a i ispod pojasa. Vidim da se to omililo i gospodinu suprugu i to spram ljudi koji su mu dojučer bili društvu mili što sasvim sigurno puno govori o njemu kao osobi i karakteru. Oko konkretnih stvari oko kojih bi mogla izreći stav skriva se ko zmija noge, željna je povući iz bazena desnog centra, tu vidi priliku, ali je svjesna da kao samoproglašeni centar (vjerojatno i nešto lijevije) mora glumiti Kolindu pa ide uokolo, muti, izjegava, napada, vrijeđa. No, mislim da je izvrsna akvizicija za Most, to i je Most - hrpa licemjernih demagoga i sofističkih laprdala koji znaju sve što ne valja, ali nemaju niti jedan konkretan prijedlog, plan i viziju ničega.
|
Da se prisjetimo malo starih upisa ...
|
|
|
12.04.2025., 18:20
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
markotornic kaže:
Apsolutno...
|
sociologija i povijest umjetnosti - gdje se bu taj zaposlil, jer ono gdje radi to nije struka 
|
|
|
12.04.2025., 20:22
|
|
Registrirani korisnik
|
U počecima Interneta, svaka bi rasprava trenutno prestajala nakon što bi netko od sudionika na stol bacio nepobjedivi argument "ja sam to pročitao na Internetu!".
Danas je tu ulogu preuzela umjetna inteligencija - izgovoriš famozno "ej aj" ( može i "ej uan"  ) i podoban si za direktora svemira.
|
|
12.04.2025., 20:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
markotornic kaže:
Fasciniran azijskom kulturom, posvetio joj je i temu diplomskog rada, a koja se ticala zen estetike, odnosno utjecaja Kine na umjetnost i estetiku zen budizma.
|
Oprosti, ali prijelaz na zen budizam savršeno je rješenje svih prometnih problema i Zagrebu.
Sjediš satima zarobljen u autu, ali si posve blaženo miran  .
|
|
13.04.2025., 07:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2023.
|
Samo malo, nju se predstavlja kao glavnog konkurenta Tomaševiću? Mislio sam da je mu Herman glavna konkurencija..
|
|
|
13.04.2025., 09:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
Brander kaže:
Samo malo, nju se predstavlja kao glavnog konkurenta Tomaševiću? Mislio sam da je mu Herman glavna konkurencija..
|
Pa HDZ stalno treba "nezavisni treći put" koji će im na kraju balade držati ljestve kako bi po dvadeseti put nasanjkao iste glupane. Već godinama im je to modus operandi.
|
|
|
13.04.2025., 12:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Brander kaže:
|
I Herman to isto misli.
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:48.
|
|
|
|