Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.05.2024., 14:54   #2561
Dugo nam nigdje nije bilo Antonia Browna. Ovo mislim nikog nije previše iznenadilo

Umirovljeni NFL primač Antonio Brown podnio je u ponedjeljak zahtjev za stečaj prema Poglavlju 11, pokazuju sudski zapisi. Brown, 35, duguje gotovo 3 milijuna dolara osam vjerovnika, prema evidenciji koja je u ponedjeljak predana američkom stečajnom sudu južnog okruga Floride.

Brown, koji je zaradio više od 80 milijuna dolara u 12-godišnjoj NFL karijeri, prema Spotracu , naveo je svoju procijenjenu imovinu na 50.000 dolara ili manje.

Najveće potraživanje je sudska presuda od 1,2 milijuna dolara koju duguje Antonu Tumanovu, vozaču kamiona za selidbe koji je tužio Browna , navodeći napad i prebijanje u vezi s incidentom iz siječnja 2020. Brown nije prisustvovao nijednom ročištu u tom slučaju. Ostali dugovi u podnesku uključuju novac koji se duguje po tri druge sudske presude. Osam zahtjeva iznose 2.931.158,51 USD.
Zahtjev za bankrot nastavlja burnu kasnu i post-NFL karijeru za Browna. Godine 2020. NFL ga je suspendirao na osam utakmica zbog višestrukih kršenja ligaške politike osobnog ponašanja, nakon spora oko kamiona i optužbi da je slao prijeteće poruke ženi koja ga je optužila za nedolično seksualno ponašanje. Godine 2021. Brown se nagodio u parnici s bivšim trenerom koji ga je optužio za seksualni napad. Brown je također odslužio suspenziju od tri utakmice 2021. jer je podnio lažnu karticu o cijepljenju protiv COVID-19 Buccaneersima. Brownov mandat u Tampa Bayu završio je u siječnju 2022. nakon ispada usred utakmice u kojem je Brown svukao svoju uniformu i jastučiće za ramena na terenu prije nego što je iznenada napustio igru.

Nakon što je napustio NFL, Brown je u travnju 2023. postao većinski vlasnik Albany Empirea, momčadi Nacionalne arenske lige. Dva mjeseca kasnije, NAL je timu ukinuo članstvo u ligi zbog “neplaćanja obaveza ligaškim i zakašnjelim procjenama, ” po NAL izjavi . NAL je rekao da je Brown "također kažnjen s 1000 dolara zbog ponašanja štetnog za ligu", ali je odbio platiti naknadu. Prije nego što je Brown preuzeo vlast, Albany Empire osvojio je uzastopna prvenstva NAL-a 2021. i 2022.

Da me je netko pitao, što ćemo slijedeće čuti o AB-u ovaj bi mi odgovor bio pri vrhu.
wor is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2024., 20:53   #2562
https://www.index.hr/mobile/sport/cl...rt_najnovije_m

BB kod Milanovica.
Jameis is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2024., 22:57   #2563
https://www.predsjednik.hr/vijesti/p...franje-bucara/
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2024., 10:10   #2564
I kod Plenkovića.

https://www.index.hr/sport/clanak/vi.../2570214.aspx?

Bila bi fora da su pozvali i komentatore s Arena Sporta i Sport Kluba, koji su popularizirali NFL u Hrvatskoj. Bulić, Ivković, Fran Mihaljević, Frančeski, Viduka, Medek. To bi tek bio šou.
Old 03.06.2024., 15:39   #2565
Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
I kod Plenkovića.

https://www.index.hr/sport/clanak/vi.../2570214.aspx?

Bila bi fora da su pozvali i komentatore s Arena Sporta i Sport Kluba, koji su popularizirali NFL u Hrvatskoj. Bulić, Ivković, Fran Mihaljević, Frančeski, Viduka, Medek. To bi tek bio šou.
I gazde Arene iz Srbije koji plaćaju i njih i prava NFLu. E to bi tek bio šou.
GGG is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2024., 10:54   #2566
U 52. godini iznenada umro Larry Allen,legendarni igrač Cowboysa za koje je igrao od 1994. do 2005. te osvojio Super Bowl
Tomo1972 is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2024., 12:45   #2567
Nitko ne komentira ugovor koji je JJ dobio u Vikinzima. Najveći ugovor u povijesti za igrača koji nije QB.
Dali su mu ugovor na tragu onog što su potpisali Mahomes ili Burow ali ga je dečko i pošteno zaradio. Za razliku od većine ostalih QB-a koji uništavaju salary većine NFL ekipa. Većina rezervnih QB-a u NFL-u dobiva skoro sličnu lovu kao trenutno možda najbolji WR.

CMC dobio poboljšanje ugovora i isto zasluženo po mom skromnom mišljenju.
Početak sezone se lagano približava. Proletjelo je ovih 5,6 mjeseci za čas. Sad dolazi EP u nogometu, OI u Parizu i taman početak NFL sezone.

wor is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2024., 18:36   #2568
Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
Svi su bili u Zadru.
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2024., 08:30   #2569
https://www.youtube.com/watch?v=zvnzVSi6ZNg&t=2461s
Old 12.08.2024., 11:23   #2570
Alo ekipa, kakva je situacija sa prijenosima ove sezone?

Je li to i dalje dostupno na Arenama?

Sad u 9. mjesecu mi istice ugovor pa razmišljam da pređem sa T-com-a na A1 koji je duplo jeftiniji, a isto ima Arene u redovnoj ponudi kao i T-com.

Je li ima tko od vas A1 pa da potvrdi da su prijenosi prošle godine bili ok na njihovim Arenama?
Paskaneman is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2024., 11:30   #2571
Pa trebalo bi biti, ugovor su potpisali do 2026.
Tomo1972 is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 17:47   #2572
Pozdrav! Vidim da nema nijedne aktualne teme za nfl fantasy, pa pitam ovdje ima li zainteresiranih da napravimo ligu od deset ljudi na fantasyu? Zasad sam igrao samo verziju baš od NFL stranice.
zlurad is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 21:12   #2573
Igra se ona SK/First down fantasy liga. Ali ako ima zainteresiranih, zasto ne?

JJ Mccarthy out za cijelu sezonu

MLB 2016: 219/338; 64,79%
zoom-zoom is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 09:11   #2574
Od 17.09. serija o usponu i padu Aarona Hernandeza.Trailer.
Old 16.08.2024., 09:11   #2575
Quote:
zlurad kaže: Pogledaj post
Pozdrav! Vidim da nema nijedne aktualne teme za nfl fantasy, pa pitam ovdje ima li zainteresiranih da napravimo ligu od deset ljudi na fantasyu? Zasad sam igrao samo verziju baš od NFL stranice.
Vrlo rado može još jedna Dynasty Liga ali na Sleeper platformi. Želi neko biti Commishioner? Mogu i ja ako treba.
Odgovori s citatom
Old 20.08.2024., 09:26   #2576
Quote:
jolly_bravo kaže: Pogledaj post
Vrlo rado može još jedna Dynasty Liga ali na Sleeper platformi. Želi neko biti Commishioner? Mogu i ja ako treba.
ja sam zainteresiran za igru.

Jedino što dosad imam iskustva samo sa igrom na yahoo.
grade is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2024., 18:48   #2577
Gdje nam je crna ovca? Nadam se da ćemo se i ove godine igrati Pick Six-a.
Sezona počinje za 2 tjedna.
wor is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 03:32   #2578
Tradicionalno je tužno biti Dolphins fan ali nada umire posljednja.

Također, po tradiciji, neću igrat Pick 6, da ne razjebem radost BSovu. Mladić je nježan a ja sam inkluzivan.
Sale Nagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 06:44   #2579
Thumbs down

Quote:
wor kaže: Pogledaj post
Gdje nam je crna ovca? Nadam se da ćemo se i ove godine igrati Pick Six-a.
Sezona počinje za 2 tjedna.
Bez brige. Ljeto je bilo guzvovito, ali uskoro pocinje pravi zivot!
IamBlackShip is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2024., 12:06   #2580
Eto, krećemo još malo....
Ja na more
Vi koji ste se odmorili ima da sve pripremite za novu sezonu
StipeST i ja ćemo i dalje jahati , a kako izgleda predsezona.... odlično
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:11.