Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.09.2019., 10:12   #241
Quote:
werdas kaže: Pogledaj post
Po cemu je lik koji je na Trpinjskoj cesti skrsio par tenkova i bio u srpskom logoru laznjak?
Imaš izjave Vukovarskih branitelja potpisanih imenom i prezimenom (opet cenzurirano od mainstream medija) da položaj na kojem je bio Fred nije vidio tenka.
Interesantno za novinara da ispita priču.
CENZURA brale.
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 15.09.2019., 10:16   #242
Fred Matić ima svoju temu, branitelji također. Svako sljedeće ubijanje teme oftopičarenjem će biti sankcionirano. Hvala!
ball is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 10:30   #243
Kolinda Grabar-Kitarović - predsjednica Lijepe Naše VIII

Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Urucila Povelju RH uoci 54. Festivala kajkavskih popevki.

Nije mogla iduce godine pa da bude 55. rodjendan Festivala, ako nije vec okrugli broj?

Aha, treba radit na novom mandatu

i da otpjevate onu prekrasnu popevku Došel bum doma sel si bum pod brajde, koju smo pjevali s vojnicima u Afganistanu, jer je to jedna od popevki koje su nastale u onim vremenima kada se nije smjela spominjati Hrvatska, Hrvatsko zagorje, domovina, bregi, zipka u kojom domovina spi, sve ono što je izražavalo domoljublje – rekla je predsjednica.

Malo sam gledala otkad je pjesma i cini se nastala cca 2004, il tu negdje, godine.

Bua

Sama sebi skace u usta, ovo je izjavila sat vremena prije:
Quote:
Predsjednica Grabar-Kitarović je istaknula da je Festival kajkavskih popevki kruna manifestacije Tjedna kajkavske kulture u Krapini te je čestitala organizatorima i poručila da i na lokalnoj, ali i na državnoj razini treba uložiti što je moguće više napora kako bi se sačuvali naši dijalekti. Rekla je da ta manifestacija svake godine iznova podsjeća na ljepotu i bogatstvo hrvatskog jezika bogatog narječjima na kojima su stoljećima stvarana sjajna književna djela koja su obogatila hrvatsku kulturu, baš kao i brojne pjesme izvedene na Festivalu kajkavske popevke.

Zagorje.com

- Kroz ovaj festival živi draga, domaća riječ, živi zagorska svakodnevica opjevana u lirskim stihovima, žive boje i raskoš zagorskih jeseni na prekrasnim zagorskim bregima, kletima, pod brajdama - kad u ozračju kaja i popevka dohaja. Upravo zato, zbog iznimnog doprinosa očuvanju tradicije Hrvatskoga zagorja, kulture i jezične baštine, s velikim zadovoljstvom i posebnom čašću dodjeljujem Festivalu kajkavskih popevki Povelju Republike Hrvatske, istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.
Ili se krivo svi sjecamo pa se na festivalu u doba socijalizma popevalo o tvornickim dimnjacima, traktorima, Titu i Moravi.

BTW.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Fest...opevki_Krapina

Samo jedan primjer:
Hrvatski kraj – stihovi: Pajo Kanižaj, glazba: Mario Bogliuni, 1968.

Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 10:31   #244
Quote:
Spanijelkoki kaže: Pogledaj post
Ja vas opet pitam.
Što je negativno u političkom liku Kolinde Grabar Kitarević.

I molim bez nagovaranja da idem na temu o Milanoviću.
On me ne zanima.
Kao njezin poklonik trebao bi barem znati kako se točno zove.
Reci ti što je pozitivno u njenom “djelovanju” na funkciji predsjednice republike?
Meni je njezin mandat kao neverending reportaža iz Glorije.
Lakat Brade is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 10:50   #245
Quote:
Lakat Brade kaže: Pogledaj post
Kao njezin poklonik trebao bi barem znati kako se točno zove.
Reci ti što je pozitivno u njenom “djelovanju” na funkciji predsjednice republike?
Meni je njezin mandat kao neverending reportaža iz Glorije.
Generalno ne podnosim osobe bez stava i misljenja.

A KGK je najbolji primjer, kako imati tisucu misljenja da budes samodopadna..

Uostalom, ta zena je debelo nesposobna i bez HDZ iskaznice bila bi na dnu lanca.
Dok u ovoj vukojebini, takvi paraziti najbolje prezivljavaju...

A zna on q kako se zove, jos jedan klon prema uputstvu hdz mladezi da se krene u invaziju na drustvene mreze s hvalospjevima o precjednicoo...
unknown99 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 10:54   #246
Quote:
Ja vas opet pitam.
Što je negativno u političkom liku Kolinde Grabar Kitarević.
Sve. Samo nema nekih posebnih negativnih posljedica jer predsjednik nema moć odlučivanja. Osim što je koristila svoju moć pomilovanja pa je pomilovala kriminalace koji su bili njeni donatori...

Na mene je ostavila negativan utjecaj jedna od njenih prvih javnih izjava kada je spektakularno pred masom uzvikivala da će hrvatska biti jedna od najrazvijenijih država na svijetu.
To može paliti kod budala ali inteligenciju takva populistička obećanja vrijeđaju.

Inaće, po njenom nastupanju u javnosti, po njenim govorima koje uvijek čita iz šalabahtera, evo i po nedavnom pjevanju tj revanju koje je odradila nonšalantnošću kao da ima glas Josipe Lisac, zaključujem da je priglupa.
Upordown is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 11:08   #247
Kolinda će skakati padobranom???

Tijekom posjete Krapini predsjednica izjavila kako se sprema skočiti padobranom
http://hr.n1info.com/Vijesti/a443876...adobranom.html

Ha, vjerojatno neke masaža toliko opusti da im nekontrolirano naviru ili gluposti ili čudnovati smisao za humor.
Old 15.09.2019., 11:24   #248
Quote:
fgzcvijetic kaže: Pogledaj post
Ta će i skočiti. Sve za još jedan mandat. Bandić u ženskom obličju.

A kad sam već kod usporedbe, njih dvoje su prema zadnjoj anketi ocijenjeni kao najpozitivniji političari u Hr. To narod pali.
Zsa in the sky is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 11:25   #249
Quote:
U koju kategoriju internet klonova ti spadaš ?

45.015 postova.

Radiš li ti išta drugo osim što spavaš, jedeš i visiš na ovom forumu.

Kralj

Kolinda pretjeruje sa tim pričama o ugroženosti Hrvata u Šugi.

Istina.

Mobilizira svoje ultraše da izađu na izbore i biraju nju.

Sjećam se kako se Kićo Slabinac hvalio da je otišao sa onom svojom slavonskom kapom i hrvatskim bojama u Beograd na snimanje nekog TV zabavnog showa.

I da mu nitko ništa nije napravio.

Eto, moglo se.
Radim, samo stvari koje radim su trbi nepojmljive...

Dakle, Precjednicoooo laze i ispada glupa...i namjerno potencira vrijeme koje je svima najbolje zaboraviti...a sve u svrhu podjela...

Hajmo sada na Kanadu...

Koliko tupo glup moras biti da provalis kako je Kanada zemlja siromasna prirodnim resursima?

Jednu izjavu smo apslolviralu, idemo jednu po jednu, da vidimo koliko je divna...

Nakon Kanade mozemo na politicke marginalce i slicne debilane...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
McAucliffe is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 11:25   #250
Quote:

Ha, vjerojatno neke masaža toliko opusti da im nekontrolirano naviru ili gluposti ili čudnovati smisao za humor.
Jel to zato jer joj Tito nije dozvoljavao pa si sad daje oduska...

Zoki je skocio s tenka, ova s padobranom, Skoro ima da se barem u svemir lansira..

Koja sprdacina ova kampanja, totalna.......
mirjam is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 11:54   #251
Quote:

Sama pala, sama se ubila...
unknown99 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 11:55   #252
Quote:
Mogu i polako, natenane.
Ako sada u ovom trenutku jedna velika grupa građana ima nešto vrlo ozbiljno protiv Ministra financija Zdravka Marića, radnici AGROKOR a recimo, pa oni u 24sata smjenama kampiraju pred ministarstvom financija u znak protesta, ja ću ih podržati makar se možda i ne slažem sa njima.
Jednostavno to je demokracija.
Što ti nije jasno ?
Sve je meni jasno - još jedna lažljiva trolčina iz brigade potrčka iz media centra-
Od lupetanja kako ministar nije bio po volji većine branitelja, pa su ga zato htjeli srušiti i njega i Vladu, do pravljenja grbavim i lupetanja o tvojoj podršci nekom ko protestira.
Trol.

Quote:
Bez veze. Tvoji osobni stavovi o njenim karakternim osobinama. Zato nećeš glasati za nju i to je OK.
Ali nisu ozbiljni argumenti.
Je, šp tvojim upisima se vidi da si umni kapacitet uopće sposoban shvatiti šta je to argument.
Intelektualni nivo pubertetlije - sve ono što je kontra moje simpatije nije argument.

Quote:
Živio sam na pustom otoku...
Slobodno se tamo i vrati.

Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Urucila Povelju RH uoci 54. Festivala kajkavskih popevki.

Nije mogla iduce godine pa da bude 55. rodjendan Festivala, ako nije vec okrugli broj?

Aha, treba radit na novom mandatu

i da otpjevate onu prekrasnu popevku Došel bum doma sel si bum pod brajde, koju smo pjevali s vojnicima u Afganistanu, jer je to jedna od popevki koje su nastale u onim vremenima kada se nije smjela spominjati Hrvatska, Hrvatsko zagorje, domovina, bregi, zipka u kojom domovina spi, sve ono što je izražavalo domoljublje – rekla je predsjednica.

Malo sam gledala otkad je pjesma i cini se nastala cca 2004, il tu negdje, godine.

Bua
Lako za pjesmu, nego dođe na 54.-u obljetnicu zagorskog festivala i bubne kako je spominjanje Zagorja bilo zabranjeno u vrijeme bivše Juge.
Pa to je strašno kolko je ta žena glupa.
U doslovnom smislu - glupa.
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 11:57   #253
O cekaj cekaj....ova pjesma koju spominje nije ni postojala u Jugi??

A dajte ne serite......
mirjam is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 12:42   #254
Nastavnike naljutila Kolindina preporuka djeci za izbor studija

Prvog dana nastave u novoj školskoj godini predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović posjetila je gimnaziju u Sesvetama i tom prilikom upozorila učenike da razmisle hoće li jednog dana upisati studij povijesti i arheologije, jer „možda u ovom trenutku nećeš naći radno mjesto“. Neugodno smo iznenađeni takvom izjavom jer smatramo nepriličnim da predsjednica Republike sugerira učenicima što da ne studiraju.
Dejl Kuper is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 12:43   #255
Quote:
mirjam kaže: Pogledaj post
O cekaj cekaj....ova pjesma koju spominje nije ni postojala u Jugi??

A dajte ne serite......
Ne da nije postojala u Jugi nego skoro nike postojala ni u 20. st, dakle, zesci promasaj...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
McAucliffe is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 12:48   #256
Ne znam jel veca inteligencija njoj ili onima koji joj daju glas na izborima

Novi gaf Predsjednice: "Ova pjesma nastala je u vremenima kad se nije smjela spominjati Hrvatska"; autor: "Napisao sam to 1999. godine"

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/..._source=24sata
izbori2019 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 12:50   #257
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
Sve je meni jasno - još jedna lažljiva trolčina iz brigade potrčka iz media centra-
Od lupetanja kako ministar nije bio po volji većine branitelja, pa su ga zato htjeli srušiti i njega i Vladu, do pravljenja grbavim i lupetanja o tvojoj podršci nekom ko protestira.
Trol.

Je, šp tvojim upisima se vidi da si umni kapacitet uopće sposoban shvatiti šta je to argument.
Intelektualni nivo pubertetlije - sve ono što je kontra moje simpatije nije argument.

Slobodno se tamo i vrati.
Lako za pjesmu, nego dođe na 54.-u obljetnicu zagorskog festivala i bubne kako je spominjanje Zagorja bilo zabranjeno u vrijeme bivše Juge.
Pa to je strašno kolko je ta žena glupa.
U doslovnom smislu - glupa.
Sveziglede alapačizma koji spominješ Kolindi, imam dojam da je za tebe mala beba.
Za koga ti glasaš ili kako se ovdje već pita, čiji si trol ?
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 15.09.2019., 12:51   #258
Quote:
Sveziglede alapačizma koji spominješ Kolindi, imam dojam da je za tebe mala beba.
Za koga ti glasaš ili kako se ovdje već pita, čiji si trol ?
Bolje je pitanje čiji si ti španijel
Roy is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 12:51   #259
Quote:
izbori2019 kaže: Pogledaj post
Ne znam jel veca inteligencija njoj ili onima koji joj daju glas na izborima

Novi gaf Predsjednice: "Ova pjesma nastala je u vremenima kad se nije smjela spominjati Hrvatska"; autor: "Napisao sam to 1999. godine"

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/..._source=24sata
Stvarno se zna provaliti.
Ne treba joj to.
Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 12:53   #260
Quote:
Roy kaže: Pogledaj post
Bolje je pitanje čiji si ti španijel
Ja sam od mame Dragice.
A čiji si ti ?

Spanijelkoki is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:06.