Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente

Kutak za školarce i studente Sjedni, 1!!!
Podforumi: Državna matura, Osnovne i srednje škole, Fakulteti i visoka učilišta, Upomoć, spašavajte!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.02.2007., 20:55   #241
Quote:
Emo§ion:D kaže: Pogledaj post
Jedan imao 95%, drugi 98..
Čovjek bi pomislio presretni ljudi svojim uspjehom, kad li ono..
Ovaj prvi u bedu i najavljuje pohod na 100% na županijskom
Pacijenti
LOL, pa ak su zbilja dobri, onda nije ni čudo da su žalosni što su na školskom izgubili bodove.

Ja sam nezadovoljan s 97% na općinskom iz mat, ne previše, zapravo mi je skoro pa svejedno dal je 97 il 100, al et. Jer su zadaci bili jako lagani.
Old 08.02.2007., 21:20   #242
Pa....moguće,moguće..
Ali svejedno..
Mislim čak da nam je profa pričala kako su ove godine bili dosta teški zadaci iz kemije za sve razrede,pa ono..
No,da, vjerojatno imaš pravo kad bolje razmislim i uzmem u obzir da se ti ljudi, učenici time zaista bave, to ih ispunjava i to,što je naravno najvažnije, obožavaju.
Emo§ion:D is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2007., 21:27   #243
Meni puca ona stvar dok god idem dalje
Old 08.02.2007., 22:21   #244
Quote:
finalnifantazista kaže: Pogledaj post
Ja sam nezadovoljan s 97% na općinskom iz mat, ne previše, zapravo mi je skoro pa svejedno dal je 97 il 100, al et. Jer su zadaci bili jako lagani.
hehe,pa ja sam prezadovoljna i sa svojih 38%.A budući da je prag za županijsko 34% ja presretna...
lahesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2007., 22:28   #245
Quote:
lahesis kaže: Pogledaj post
hehe,pa ja sam prezadovoljna i sa svojih 38%.A budući da je prag za županijsko 34% ja presretna...
A ja se definitivno slažem s tobom
Pozajem curu koja je na jedvite jade prošla školsko, da bi osrednje prošla općinsko i županijsko i na kraju završila kao prva na državnom pokorivši sve dotadašnje velike favorite.
Dakle, moje osobno mišljenje je da je sve u životu relativno i ovisi o čitavom nizu čimbenika,događaja,"slučajnosti" i sl., a kad nešto zaista želiš to će ti se i ostvariti-by Hesse,Demian..
Malo sam pretjerala u filozofiji, al' ono..
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 10:22   #246
Quote:
Emo§ion:D kaže: Pogledaj post
Mislim čak da nam je profa pričala kako su ove godine bili dosta teški zadaci iz kemije za sve razrede
Valjda si htjela reći osim prvog, u prvom su bili prelagani (otprilike 90% iz sedmog osnovne ).

Quote:
Kad smo već kod toga, danas sam baš slušala razgovor između dvoje natjecatelja iz kemije..
Jedan imao 95%, drugi 98..
Čovjek bi pomislio presretni ljudi svojim uspjehom, kad li ono..
Ovaj prvi u bedu i najavljuje pohod na 100% na županijskom
Pacijenti
Ako su prvi razred, razumljivo iz gore navedenih razloga . Ja sam se toliko iznervirala zbog svojih 96%, jer sam mogla i bolje da se nisam žurila da stignem prijateljici objasniti biologiju, i da mi nije tako lagani test ubio volju. Ako je neki viši razred mogu biti sretni što su prošli jer iz moje škole nije skoro nitko.

Quote:
Dobra ideja, danas ću crtati cvjetiće.
To sam ja u sedmom razredu na hrvatskom (županijsko), bilo mi je dosadno, rekli su mi da mogu imati problema zbog toga, ali naravno nisam jer sam bila prva .

I znam da je kemija u Dubrovniku, to bi bilo baš fora, oduvijek želim vidjeti taj grad a sumnjam da ću inače tako skoro imati prilike, ali nema šanse da ja prođem na državno preko svih tih štrebera na petu.
Štreberica is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 10:26   #247
Quote:
Štreberica :) kaže: Pogledaj post
preko svih tih štrebera na petu.
Jel' to trebao bit neki suptilan hint ili?

Danas je logika i filozofija, sretno svima (i nadam se da se neću zbrukat ).

Oh i da, znam da ona lurka svake dvadesete prijestupne, ali čestitke Dieselini na prvom mjestu na školskom iz povijesti!
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 13:50   #248
Nisam prošao školsko iz povijesti.Bravo,majstore
I,naravno,nedostajao mi je jedan bod
Da sam se sjetio da je SHS Vidovdanskim Ustavom podijeljena na 33 oblasti,od čega je 6 činilo hrvatsko područje bio bih drugi i išao na županijsko.
Tješi me jedino činjenica da je stručnjak za grbavu karu osmi
Tuzni djecak XXL is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 13:54   #249
neću niš prije govorit dok nas baš ne pozovu (ok osim mat, to je sad sigurno), ali čeka me bio, pov, mat i geo. valjda. nadam se. i dam se kladit da će po dva biti isti dan, tak to obično ide
opatica magda is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 13:56   #250
Quote:
Tužni_dječak_XXL kaže: Pogledaj post
Nisam prošao školsko iz povijesti.Bravo,majstore
I,naravno,nedostajao mi je jedan bod
Da sam se sjetio da je SHS Vidovdanskim Ustavom podijeljena na 33 oblasti,od čega je 6 činilo hrvatsko područje bio bih drugi i išao na županijsko.
Tješi me jedino činjenica da je stručnjak za grbavu karu osmi

četvrti raz je apsolutno najnajnajljepši dio gradiva iz pov, ja biii

kakav je bio test za 4.?
opatica magda is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 19:40   #251
Neee, meni je prvi razred najdraži što se tiče gradiva povijesti (i književnosti). <3<3<3

Danas je bila logika, druga sam (114/117) i to mi je sad četvrto županijsko! Svaka čast svim trećim razredima na logici jer je test bio pretežak za razinu znanja na kojoj bi oni sad trebali biti, nadmašili su sami sebe.
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 21:06   #252
Quote:
Štreberica :) kaže: Pogledaj post
Valjda si htjela reći osim prvog, u prvom su bili prelagani (otprilike 90% iz sedmog osnovne ).

.
Četvrti su..
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 22:29   #253
men tak zao sto nisam isao na logiku, ja danas kazem ovoj profi koja sad to predaje i kaze da nije ni znala da ima za cetvrti a navodno nije isao niko ni iz treceg pa tak da vjerojatno nije znala......
ja na pov prvi, al neznam cu na zupanijsko jer neki kazu prvi da ide, neki kazu prvih troje a neki da po postotku rjesenosti se ide....
kakav bio test iz logike?????
maturant_1989 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 22:35   #254
prelagan barem meni ja sam prošle godine bio na državnom i sad nije bila samo tradicionalna nego i dosta moderne tako da trećaši nisu imali pojma ,a ja ziher idem dalje
Old 10.02.2007., 00:04   #255
Na povijesti idu prvo dvoje.
A to što Boorek kaže, maturantima je logika bila lagana, ali trećaši fakat nisu to mogli znat. Bilo je 2 zadatka iz tradicionalne logike i sve ostalo moderna, a oni mislim da nisu niti počeli raditi modernu, mi smo održali dva sata za trećaše da im objasnimo osnove reductia, al nismo baš puno stigli napravit, ovo što je bilo u testu je stvarno bilo nepošteno.
Odgovori s citatom
Old 10.02.2007., 00:23   #256
Prosle godine smo mi za natjecanje iz logike znali dosta tog iz moderne logike, reductio, de morganove zakone i statijaznam sto sve ne

Jedino ako natjecanje nije bilo u isto vrijeme kao ove
Old 10.02.2007., 00:44   #257
Bilo je mjesec dana kasnije. A i svaka čast ak ste znali, mi za školsko ništa od toga nismo imali pojma. No s druge strane, vi radite ono šugavo stablo na redovnoj nastavi stoga nemam komentara.
Odgovori s citatom
Old 10.02.2007., 01:47   #258
Quote:
no idea kaže: Pogledaj post
Meni puca ona stvar dok god idem dalje
Pa mene isto kad je riječ o fizici i informatici. Ali za matematiku mi je to druga priča...

Lahesis, razumijem da to tebi nije toliko bitno, ali ima nas (malo, al nas ima) kojima to je bitno.

Ovisi čisto o profesoru koliko se brzo radi. Trebali su popisati gradivo za natjecanje iz logike... Isto mislim da test nije bio fer prema trećašima, stavili su lagane zadatke koje oni još nisu radili.

no idea, možda ste znali za županijsko?

opatica magda, a kaj se znaju pragovi za županijsko iz mat? Kolko je za maturante a kategorija jel znaš možda?
Old 10.02.2007., 02:11   #259
Quote:
opatica magda, a kaj se znaju pragovi za županijsko iz mat? Kolko je za maturante a kategorija jel znaš možda?

piše ti na stranici tvoje gimnazije (peta, jel tak?) ćek evo skopiraću

A kategorija
1. razred 37 bodova
2. razred 35 bodova
3. razred 27 bodova
4. razred 30 bodova
B kategorija
1. razred 34 boda
2. razred 30 bodova
3. razred 15 bodova
4. razred 20 bodova

3b je najjaća al bili su teški zadaci tak da se nemojte vi matematićari kurćit neš **

lafiel, kaj kod povijesti neovisno o postotku idu prvi dvoje? ekstra, znaći to je osigurano. i biologija je sad sigurna. samo još geografija.

**den agen, ni vaši pragovi nisu nešto visoki, kak to?

Zadnje uređivanje opatica magda : 10.02.2007. at 02:12. Reason: e pa zviezdice
opatica magda is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2007., 15:40   #260
Quote:
Ovisi čisto o profesoru koliko se brzo radi. Trebali su popisati gradivo za natjecanje iz logike... Isto mislim da test nije bio fer prema trećašima, stavili su lagane zadatke koje oni još nisu radili.

no idea, možda ste znali za županijsko?
Mislim da smo i za skolsko, ubrzani Vlastelicin program, skace se po knjizi vamo-tamo
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:18.