Košarka Loptost radovanja pod obručima |
|
|
01.06.2025., 22:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
Winter Snake kaže:
2012. su imali protiv sebe Miami i prime Jamesa. No, da je Scott Brooks bio manji debil, možda se to moglo osvojiti. Lik je odbijao zaigrati small ball iako je imao savršene igrače za to.
2016. su protiv sebe imali jednu od najboljih momčadi ikada. Thunderi su ih svojom verzijom small balla skoro pa izbacili, ali onda je Klay Thompson u šestoj utakmici odigrao suludo dobro.
Durant - Westbrook ekipe su bile nenadmašne brzinom, snagom i skok igrom, ali su bile i kaotične, čisti kaos u napadu.
Ovi Shaijevi Thunderi su metodični i organizirani. Puno dublji roster koji je zreliji( iako mlađi) od Thundera 1.0.
|
Game 6 Klay, jebote kakva je to utakmica bila, tesko je iz danasnjeg konteksta shvatiti uzbudjenje koje osjecas kad u 2016 gledas kako netko trpa 10, 11, ili koliko vec trica u eliminacijskoj utakmici
|
|
|
01.06.2025., 23:00
|
|
shooting guard
Registracija: Apr 2011.
|
|
02.06.2025., 09:33
|
|
high warlord
Registracija: Jan 2004.
|
over 300pts
|
02.06.2025., 10:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
aerossi kaže:
Game 6 Klay, jebote kakva je to utakmica bila, tesko je iz danasnjeg konteksta shvatiti uzbudjenje koje osjecas kad u 2016 gledas kako netko trpa 10, 11, ili koliko vec trica u eliminacijskoj utakmici
|
Ma cijela ta serija je bila sjajna!
Nevjerojatno je kako su uspjeli 3:1 ispustiti, jer je KD većinu serije trpao otkud god je htio.
Onda se desio G6 Klay koji ih je 3 četvrtine držao u igri, a zadnjih 5 mintua Steph 12 koševa i 2 steala za potpuni preokret. Malo je falilo da G6 Klay zajebe, jer je imao suludi heatcheck pri +2 u zadnjoj minuti iz kojeg je OKC otišo u kontru, ali srećom su se sjebali
Onda G7 gdje ih je Steph uništio u Q3.
Ta serija je imala ogromne implikacije na izgled lige idućih godina, ne treba posebno pisat kako 
Dan danas ne mogu vjerovat da je KD nakon ovakve serije gdje su na konpcima imali rekordni GSW tim, i falilo je jako malo da ih srede - odlučio otići baš u GSW
Indiana vs OKC, nadam se dobroj seriji i pobjedi Indiane!
Kad već moj tim nije tu, drago mi je da su do finala došle dvije male franšize i da ćemo dobiti novog prvaka kako god ispalo.
|
|
|
02.06.2025., 11:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
Srećom, sve je to kasnije King James istjerao iznivelisao i istjerao pravdu ko mak na konac...
a i sebe vinuo u najveću moguću legendu jer takav pothvat nitko prije, a vjerojatno i nikad kasnije nitko više neće napraviti 
|
|
|
02.06.2025., 11:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
jebo king jamesa, nebitan lik postao, novi mladi lavovi su tu.
okc manijakalna obrana, indiana ludi tempo i jako potentan napad. biti će to baš kolizija stilova. volio bi da indiana čupne, ali nekako sumnjam iako sam navijački stavio na njih.
Beautiful game
|
02.06.2025., 13:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
A štaš, bio je kratki povratak u slavnu NBA 2016u...
Ja bi isto volija da Indiana osvoji, za žute smo.
|
|
|
03.06.2025., 23:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Thibs dobio nogu. Unaprijedio ih je, no ima svoje mane i po meni ovo može biti dobar potez ako dobrog trenera dovedu. Nekoga tko može složiti bolju momčadsku igru, da nije sve na Brunsonu, nekoga tko koristi klupu više...Sve ovisi koga izaberu. Realno Istok je u kurcu iduće godine, nema Bostona, Bucksi u raspadu, Cavsi već sada lagano dobivaju etiketu chokera, Phila u raspadu. Možda će se Pistonsi i još neka ekipa dignuti. No NYK je praktički Indy jedina prepreka. Biti će zanimljivo ljeto za njih.
|
04.06.2025., 06:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Dobra nagrada za najbolji rezultat Knicksa u PO u zadnjih 25 godina
Ima svojih mana covjek, ali imo, ova ekipa ne moze puno bolje od ovog, mislim da ih je doveo vrlo blizu peaka.
|
|
|
04.06.2025., 07:29
|
|
Registrirani korisnik
|
ma napravi on rezultat ali i potroši i izrauba nositelje igre. nevjerovatno je da nije naučio to malo bolje upravljati kroz sve ove godine. onda dođe playoff a ovi već na škrge dišu.
ne znam ko se nudi na tržištu ali sigurno mogu naći nekoga da pogura to malo naprijed.
|
05.06.2025., 23:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa nije da za Thibsa nisu znali tko je i što je i kako radi pa sad kao to njegovo raubanje je razlog da ga se riješe. A to je nešto što mislim da se nerijetko desi, neka ekipa ostvari solidan rezultat u playoffu koji je možda i iznad očekivanja i onda nakon eliminacije netko tko u tom klubu odlučuje misli da su oni sad propustili neku veliku šansu i promjena trenera će sad to ispraviti (jer ako je mogla Indiana do finala, zašto ne bi i mi).
Kako se povećaju apetiti čim se malo neki rezultat ostvari i sad odjednom je finale konferencije valjda neuspjeh.
Ali realnost je uglavnom takva da ih je ovaj trener do tu i doveo sa svojim radom kakav je da je, i mislim da je on izvukao maksimum od ove ekipe i sumnjam da im je ovo bila dobra odluka. Vjerujem da će im se na kraju ovo obiti o glavu i teško da će ovaj roster do finala s nekim novim trenerom.
Večeras počinje finalna serija, OKC naravno favorit, Indiana definitivno ima šanse da nešto zakomplicira, ali bi morali uzeti barem jednu od prve dvije utakmice. I jedni i drugi su neiskusni, prvi put su u finalu tako da će sigurno biti nervoze i mislim da je ova prva utakmica najbolja prilika Indiani da ukradu prednost domaćeg terena. U svakom slučaju vjerujem da bi mogla biti zanimljiva serija samo da ne bude previše priče o sucima, kriteriju, flopanju, bacanjima i sl. Želimo kvalitetnu košarku i neizvjesne završnice. Bit će zanimljiv i duel SGA-Haliburton.
|
|
|
Jučer, 05:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
|
|
|
Jučer, 05:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
frajer nije normalan.
|
|
|
Jučer, 05:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Ma bravo Indiana, koji mamojebaci, svaka cast
|
|
|
Jučer, 05:09
|
|
Zimska Zmija
Registracija: Sep 2013.
|
Au, koja luda utakmica. Strašan koš Halija. 
|
Jučer, 05:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Pacersi
Zamisli da ti neko ovo prica prije 3-4 godine sta ce se desavat, pa poslo bi ga u 3pm... kakvi mrtvi Pacersi.
Bez obzira uzmu li na kraju ili ne, fenomenalna sezona s obzirom na roster.
|
Jučer, 05:17
|
|
Registrirani korisnik
|
I Haliburton u zadnjoj sekundi nakon što je OKC vodio cijelu utakmicu nekih 10ak razlike. Kakva utakmica, Indiana se probudila u zadnjoj četvrtini u pravom trenutku i uz doprinos više igrača timski su se vratili i doslovno ukrali pobjedu u zadnjoj sekundi.
OKC je imao vodstvo i kontrolu većinu utakmice, sve na pogon Shaea, ali na kraju kad se Indiana vraćala nisu imali odgovor, fali tu definitivno doprinos još koga, premalo je ovo za Indianu koji su pravi specijalisti za pobjede u gostima u ovom playoffu. Svakako šok, ali ne djeluje meni taj OKC nikako kao neka nepobjediva sila. Mogla bi ovo biti najava zanimljive serije, a možda i najneočekivanijeg nba prvaka od ko zna kad
|
|
|
Jučer, 07:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2022.
|
Nažalost nisam upratio live ali sam jutros pogledao 4 četvrtinu. Samo jedna riječ opisiva ovo što sam vidio " maestralno". Mogla bi biti jedna od najzanimljvijih serija u finalima NBA lige. Još kada bi Indiana osvojila to bi bila priča za film.
|
|
|
Jučer, 07:23
|
|
Lord Of The Manor
Registracija: Jun 2014.
|
Pacersi, tko ih ne bi volio....
Nisu najbolji, nisu najtalentiraniji ali imaju ono nešto što čini momčadsku, natjecateljsku ekipu....
|
|
|
Jučer, 07:24
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2024.
|
Stvarno maestralno. Iako san bija simpatizer nekdašnjih Thundera, neka Indiana ovo uzme, baš su momčad!
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:25.
|
|
|
|