Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.12.2024., 19:48   #2601
pegi i pašn

fala na info!!
Old 13.12.2024., 19:53   #2602
Ona dva dedeka iz magazina će nam servirati chanel koreografiju?
Blue Comet is offline  
Old 13.12.2024., 19:54   #2603
Kad se dodaje u naziv teme Magazin-AaAaAa??
HivPozitiv is offline  
Old 13.12.2024., 19:57   #2604
Ja trenutno znam samo da ce netko imat dobar PR ove godine, to slucajno skuzio prateci storije
EuroHR is offline  
Old 13.12.2024., 20:11   #2605
Quote:
GreeneyedSoul kaže: Pogledaj post
Vjekoslava you will never be famous.
Nije Vjeka napisala tekst
passionfan is offline  
Old 13.12.2024., 20:11   #2606
Prošle godine se po prisavlju pričalo da imamo povratnike Let 3 i da imaju predobru stvar, I’m jus sayin..
scandi is offline  
Old 13.12.2024., 20:11   #2607
Hvala svima na insajderskim informacijama. Ulaznica za finale se svakako kupuje, pogotovo ako bude neradna nedjelja. Samo da svi ne pohrle

Znači, Magazin opasan. Ajde super.
Old 13.12.2024., 20:14   #2608
Quote:
EuroHR kaže: Pogledaj post
Ja trenutno znam samo da ce netko imat dobar PR ove godine, to slucajno skuzio prateci storije
Tko će to biti Vatra ove godine?
JellyJelly is offline  
Old 13.12.2024., 20:20   #2609
Quote:
passionfan kaže: Pogledaj post
Vec se naveliko prica po Prisavlju da ce Magazin doslovno pomest konkurenciju. Loreni koreografiju radi Leo Mujic guglajte ga hahaha, a cak nekoliko rezisera prihvatilo se rezije nastupa od Magazina
Sjajne vijesti!

Quote:
E da i Magazin pjeva na engleskom.
Ovo mi se jako sviđa Lijepu Tenu je morao spašavat žiri, a sad ga u polufinalima nema.

Quote:
HivPozitiv kaže: Pogledaj post
Kad se dodaje u naziv teme Magazin-AaAaAa??
Na ovaj komentar će se napravit QUOTE u ožujku da se vidi koliko prije njihove pobjede si bio u pravu da bi to trebalo napravit
Mia Fan is offline  
Old 13.12.2024., 20:22   #2610
Quote:
9.1. songovi idu osim na radio odmah i na youtube, do 27.12. hrt mora dobit prvu verziju nastupa
Tako rano ? Ja sad nemam pojma kakav bi nastup moj mogao biti ako me zovu. Znači bolje da smišljam već za svaki slučaj, a ? hahaah
Zoosh470 is offline  
Old 13.12.2024., 20:40   #2611
Quote:
JellyJelly kaže: Pogledaj post
Tko će to biti Vatra ove godine?
Nije Vatra style PR��
Vjerujem da je pjesma dobra ako su odlucili suradivati
EuroHR is offline  
Old 13.12.2024., 20:42   #2612
Quote:
Sorry ekipa za datum, moguce da mi je izvor krivo rekao, dogada se i najboljima hahaha

Imam vam jos materijala:

9.1. songovi idu osim na radio odmah i na youtube, do 27.12. hrt mora dobit prvu verziju nastupa

Vec se naveliko prica po Prisavlju da ce Magazin doslovno pomest konkurenciju. Loreni koreografiju radi Leo Mujic guglajte ga hahaha, a cak nekoliko rezisera prihvatilo se rezije nastupa od Magazina
Odlicno da moraju dostaviti plan nastupa ranije, konacno se pripremaju i mogla bi ovo biti najbolja Dora

Quote:
MrPeggy12 kaže: Pogledaj post
Ovo za Magazin pričaju samo oni koji su bliski njima. Tako da ni ta priča 100% ne drži vodu

Troje izvođača su opako spremni, ostali će doć pokazati se. Neću imenovati, maštajte
Marko B., Magazin i Nipplepeople/Natalie Balmix
Mosquito26 is offline  
Old 13.12.2024., 20:52   #2613
Quote:
MrPeggy12 kaže: Pogledaj post
Ovo za Magazin pričaju samo oni koji su bliski njima. Tako da ni ta priča 100% ne drži vodu

Troje izvođača su opako spremni, ostali će doć pokazati se. Neću imenovati, maštajte
Marko Bošnjak, Nipplepeople i Natalie Balmix

Marko je sam rekao u emisiji Kod nas doma da se neće ponovno prijaviti ako nema pobjedničku pjesmu i da mu srce kaže da je to to, ostalo je na publici. Glasine kruže da je pjesma banger i da je producent navodno isti onaj od Bambie Thug

Nipplepeople hypaju već dugo kako žele na Doru, pjesmu moramo čuti ali čak i da je audio verzija underwhelming, mislim da će oni opasno sa live nastupom izvući van najbolje od nje Konstrakta/Let 3/Bambie Thug style kada su svi otpisali pjesme dok nisu vidjeli nastup uživo koji je opasno podignio razinu

Natalie Balmix je već s Dijamantima htjela ići na Euroviziju, ali sada kako je vidjela kako je to i kakve pjesme prolaze, ona i njezin tim su se ozbiljno primili posla i žele pobijediti još više. IDJ ove godine nema nijednog izvođača osim Natalie koja se natječe na nacionalnim izborima za Eurosong, tako da će svi resursi i promocija ići prema njoj i pjesmi. Pjesma je također po glasinama mega banger.

Njih troje + Magazin su jako zagrizli za pobjedu na Dori i Top 10 plasman na Euroviziji, pa živi bili i vidjeli tko će se dogurati do vrha. Biti će ovo krvava sezona!

Plot twist kada EoT postane dark horse i Bye Bye Bye bude novi Rim Tim Tagi Dim moment
BlaireWhiteFan is offline  
Old 13.12.2024., 20:55   #2614
E da, glasine da je Markova pjesma brža, a ne balada. Navodno je nekome odgovorio na ig na poruku. Ako ima neka od vas forumašica da mu slajda u dm's i provjeri...
JellyJelly is offline  
Old 13.12.2024., 20:57   #2615
Svaki petak izuzetak koreograf

Vadi sim kartice za magazin
Mar is offline  
Old 13.12.2024., 20:59   #2616
Quote:
Ako ima neka od vas forumašica da mu slajda u dm's i provjeri...
Vidim balirewhitefanicu u ovoj ulozi
Mar is offline  
Old 13.12.2024., 21:11   #2617
Quote:
BlaireWhiteFan kaže: Pogledaj post
Marko Bošnjak, Nipplepeople i Natalie Balmix

Marko je sam rekao u emisiji Kod nas doma da se neće ponovno prijaviti ako nema pobjedničku pjesmu i da mu srce kaže da je to to, ostalo je na publici. Glasine kruže da je pjesma banger i da je producent navodno isti onaj od Bambie Thug

Nipplepeople hypaju već dugo kako žele na Doru, pjesmu moramo čuti ali čak i da je audio verzija underwhelming, mislim da će oni opasno sa live nastupom izvući van najbolje od nje Konstrakta/Let 3/Bambie Thug style kada su svi otpisali pjesme dok nisu vidjeli nastup uživo koji je opasno podignio razinu

Natalie Balmix je već s Dijamantima htjela ići na Euroviziju, ali sada kako je vidjela kako je to i kakve pjesme prolaze, ona i njezin tim su se ozbiljno primili posla i žele pobijediti još više. IDJ ove godine nema nijednog izvođača osim Natalie koja se natječe na nacionalnim izborima za Eurosong, tako da će svi resursi i promocija ići prema njoj i pjesmi. Pjesma je također po glasinama mega banger.

Njih troje + Magazin su jako zagrizli za pobjedu na Dori i Top 10 plasman na Euroviziji, pa živi bili i vidjeli tko će se dogurati do vrha. Biti će ovo krvava sezona!

Plot twist kada EoT postane dark horse i Bye Bye Bye bude novi Rim Tim Tagi Dim moment
redorange is offline  
Old 13.12.2024., 21:19   #2618
Quote:
E da, glasine da je Markova pjesma brža, a ne balada. Navodno je nekome odgovorio na ig na poruku. Ako ima neka od vas forumašica da mu slajda u dm's i provjeri...
To sam i ja pročitao s evropesma foruma! Još uvijek mi nisu poslali email da mi potvrde registraciju, kakva je to diskriminacija protiv nas hrvata
BlaireWhiteFan is offline  
Old 13.12.2024., 21:26   #2619
Pjesma je brza!

Mislim da svi vec znamo tko su glavni favoriti
MonsterzInMe is offline  
Old 13.12.2024., 21:32   #2620
Quote:
BlaireWhiteFan kaže: Pogledaj post
To sam i ja pročitao s evropesma foruma! Još uvijek mi nisu poslali email da mi potvrde registraciju, kakva je to diskriminacija protiv nas hrvata
Ni meni, a već dvije godine pokušavam!
JellyJelly is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:06.