Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.02.2025., 17:48   #2621
Quote:
Zvakbedak kaže: Pogledaj post
Ne znam jel netko vec podijelio tu, ali evo Loreninog zagrijavanja za Doru:
PobjedAaAaA?
Supersonic1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 17:58   #2622
Quote:
Ja bih bas htio da Lorena otiđe na Eurosong s nekim Huljicevim bangerom, ali ovo nije ta pjesma.

E sad, tu nastaje ogroman problem jer bi idealno bilo da Magazin sad izgubi i da se Huljic lijepo skoncentrira, napise smes kako spada i eventualno kolaborira s nekim tko ce pjesmu uciniti modernom, ali svi znamo da se to nece dogoditi jer on ima OGROMAN ego.

Ako izgubi, opet ce se naduriti i sigurno nece vise nikad na Doru, a to je steta jer nam je ionako premala scena i ne mozemo si bas priustiti da se svaki drugi natjecatelj naduri zbog poraza.
Durilica nazalost imamo i previse... od Nizetica i Huljica 2019., Kraljicke, Marka Bosnjaka itd... Ne znam kako promjeniti taj mindset osim da Dora postane tolika ekskluziva pa da sam prolaz na nju bude dovoljan uspjeh i za najambicioznije. Nesto kao slucaj Sanremo vs Eurosong.
Po tome "nikad više" (do 2025) vidiš koliko ih čačka uspjeh BL.

Mindset im je on promijenio, što uspjehom što odnosom prema projektu, egotripere to trigira ("ne može on biti bolji od mene").

Ekskluziva će ovisiti od odabranih pjesama, tj. od "stručnog žirija".
Što budu kvalitetnije, to će konkurencija i borba biti jače - Dora prestižnija - uspjesi na ESC konstantniji. (pa opet u krug)

Ne znam što bih dala da čujem što je sve ostalo izvan 24 pjesme.

Što se tiče AaAaA, pjesma mi se čini tako na silu sklepana.
Onaj refren nikako ne mogu probaviti.
Strofe - super, refren i C korus - užas živi.
Monroe7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 18:06   #2623
Quote:
Durilica nazalost imamo i previse... od Nizetica i Huljica 2019., Kraljicke, Marka Bosnjaka itd... Ne znam kako promjeniti taj mindset
Opet se većina vratila na Doru . Tako da ih je durenje pustilo nakon nekog vremena .
Ali dobro je da se prijavljuju takvi koji ciljaju na pobjedu… a ne neki koji ne pošalju niti konkurentnu pjesmu
Old 01.02.2025., 18:31   #2624
Quote:
Ja bih bas htio da Lorena otiđe na Eurosong s nekim Huljicevim bangerom, ali ovo nije ta pjesma.

E sad, tu nastaje ogroman problem jer bi idealno bilo da Magazin sad izgubi i da se Huljic lijepo skoncentrira, napise smes kako spada i eventualno kolaborira s nekim tko ce pjesmu uciniti modernom, ali svi znamo da se to nece dogoditi jer on ima OGROMAN ego.

Ako izgubi, opet ce se naduriti i sigurno nece vise nikad na Doru, a to je steta jer nam je ionako premala scena i ne mozemo si bas priustiti da se svaki drugi natjecatelj naduri zbog poraza.
Durilica nazalost imamo i previse... od Nizetica i Huljica 2019., Kraljicke, Marka Bosnjaka itd... Ne znam kako promjeniti taj mindset osim da Dora postane tolika ekskluziva pa da sam prolaz na nju bude dovoljan uspjeh i za najambicioznije. Nesto kao slucaj Sanremo vs Eurosong.
Slažem se!!!
Old 01.02.2025., 18:39   #2625
Evo da se i ja pridruzim hvalospjevima, Lorena prelijepa + pretalentirana!
Inače, Huljić je ove godine na Dori samo zato jer je Lorena izrazila želju za eurosongom, nakon toga krenuo joj je raditi pjesmu
scandi is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 18:46   #2626
Evo ga.
Pano je osim magazina
coverirao i lelek
piano verzija
od prije 2 sata
https://youtu.be/lEXmSJB5B9U?si=UJAE0tB-jz8a-ZMV

Old 01.02.2025., 18:50   #2627
Quote:

Dakle, rješenje za to je - pošaljimo Lorenu na Eurosong da posljednja Huljićeva prijava na Doru ipak završi pobjedonosno
Mia Fan is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 18:52   #2628
^
Skrinšotovi su vam legendarni koleginice!
Old 01.02.2025., 20:08   #2629
Quote:
mickeypar kaže: Pogledaj post
Spotify 30.1.

Balmix 71.788 (+1.086)
1. Lelek 44.637 (+1.638)
2. IVXN 43.182 (+1.366)
3. Nižetić 31.917 (+950)
4. Bošnjak 30.538 (+818)
5. Magazin 27.147 (+784)
6. laurakojapjeva 21.721 (+715)
7. Ogenj 20.189 (+530)
Spotify 31.1.

Balmix 73.715 (+1.927)
1. Lelek 46.516 (+1.879)
2. IVXN 44.660 (+1.478)
3. Nižetić 32.893 (+976)
4. Bošnjak 31.415 (+877)
5. Magazin 28.060 (+913)
6. laurakojapjeva 22.508 (+787)
7. Ogenj 20.719 (+530)
Old 01.02.2025., 20:25   #2630
Fenksta maloprije u emisiji Ususret Dori - Imao sam sreću što sam dobio otkaz i onda nisam morao ništa drugo radit, osim Dore.

Još je rekao da hrvatska glazbena industrija nema neki afinitet prema hip hopu pa ga ne čudi da je prvi hip hoper na Dori. Nastup će biti šaren, s koreografijom i kako bi Eleni Foureira rekla, bit će yeah, yeah, fire.
Mia Fan is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:32   #2631
Ananda za Ususret Dori:

Quote:
Mom mentalnom stanju je bilo dobro da sam bila prva na listi kad je izašla lista za Doru, a još je ljepše bilo vidjet neke pjesme koje sam napisala. Odrasla sam na Dori i na Eurosongu i tome pristupam jako spremno, jer sam toliko godina gledala iz prve ruke što se događa iza kulisa i imam veliko strahopoštovanje prema Dori. Prvu pjesmu ikad napisala sam s 12, 13 godina i bila je srceparajuća. Imam ju spremljenu na folderu u laptopu za koji se nadam da mu nikad nitko neće pristupit. Uvijek volim pjevat o kontroverznim temama, što o politici, što o događajima iz života, što su teže teme, to mi je draže. Irma mi je trenerica pjevanja. Puno ljudi ću iznenadit nastupom, bit će jako hladno kao u spotu, bit će mistično i uvest ćemo neke motive koji još nisu bili na Dori. Nocturne i Euphoria su pjesme koje su me uvele u Eurosong, od ostalih pjesama tu su I Stand i Zitti e buoni, a od naših pjesama Marija Magdalena. Želja mi je da ljudi prepoznaju da radim sve iskreno, a dalje sve dođe s vremenom.
Mia Fan is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:33   #2632
Fenkstu sam fulala, ali sam taman prispjela na Anandin dio. <3
Monroe7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:34   #2633
Dan Design creative director za Fenkstin LED content pohvalio i HRT

Quote:
still not fully convinced it's happening, but i'm apparently the creative director for LED content for Fenksta in Dora 2025???

an incredible effort in an amazing team including the goat @kubasaak

i really hope you guys will like it

shoutout to hrt for being helpful throughout the process!

we're in semi final 2 on the 28th of february - see you from opatija

So for now, it's only me and maybe, that's all I need.
cas is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:35   #2634
Ananda pre simpaticna
RimTim is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:37   #2635
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Fenksta maloprije u emisiji Ususret Dori - Imao sam sreću što sam dobio otkaz i onda nisam morao ništa drugo radit, osim Dore.
Ova izjava je sve
Old 01.02.2025., 20:38   #2636
Ananda Sve sam veci fan, jedva cekam nastup
Mar is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:40   #2637
Supersonic Trio za Ususret Dori:
Quote:
U zadnjem trenu smo saznali da idemo na Doru i da idemo s drugom pjesmom. Naš izdavač nas je malo pogurao prema odluci da idemo na Doru i uzbuđeni smo, još uvijek ne kužimo da idemo na Doru. To nam je tek druga pjesma koja će biti puštena, a napisana je prije 15-17 godina Naš diskograf je čuo pjesmu prije 2-3 godine. Prvotno se pjesma zvala Gužva i bila je na hrvatskom i nije bila nešto (), naknadno smo ju preveli na engleski. Spontanost oko nastanka pjesme bila je ključ. Na kraj pameti nam nije bilo da ćemo biti primljeni i nismo imali nikakva očekivanja oko Dore. Još uvijek razmatramo stvari oko nastupa, no bit će dinamičan i kostimiran nastup, nas trojica ćemo biti uigrani u svojoj shemi, a još je upitno hoćemo li imati i neke plesačice. Važno je da grmimo na pozornici i bitno je da ispunimo naša očekivanja - da napravimo fantastičan nastup.
Mia Fan is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:42   #2638
Ovo su next level ladice, 15-17 godina
Spicy Margarita is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:44   #2639
A, Huljev je bio takav potencijal. Hajde pusti brige sve mi je bila, uff.
I sa Vannom -7minuta
Monroe7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2025., 20:48   #2640
Marin Jurić-Čivro za Ususret Dori:
Quote:
Vratio sam se na Doru jer treba ići, treba pjevat na njoj, super je ispala situacija s Dečakom s kojim sam se sreo na jednom rođendanu i čim mi je ponudio da mi napiše pjesmu rekao sam - da, idemo! Nastup će biti jednostavan kao što sam i sam ja jednostavan lik. Bit će glasan, imat ću prijateljicu koja će svirati gitaru i s kojom ću imati interakciju. Ostat ću svoj i odradit natjecanje kakvog ga ja zamišljam, ne s vatrometima i time da sve bude natrpano na nastupu. Kad su izašli rezultati očekivao sam da neću proći, no jednom kad sam prošao onda sam krenuo sa svim pripremama. Spot je radio Dinko Šimac i zajedno smo se složili da spot bude jednostavan. On već ima iskustva s AI i da, nisam se ošišao i zapravo, nego je to bilo da se razbije monotonija. Od mene gledatelji mogu očekivati to da budem svoj, neću fejkat ili izigravat nešto, nego ću nastojati biti svoj, ako me trema pojede onda ću probat bili malo manje svoj, a ako me ne pojede onda ću biti svoj
Mia Fan is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:58.