Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.01.2022., 14:02   #2641
Quote:
Ibrahim kaže: Pogledaj post

Kad smo kod Britanije, možda bi se mr. president svidio britanskom pjevaču Eltonu Johnu i njegovom mužu.
Ne znam ti reći što se njemu bi ili ne bi svidjelo, ne poznajem ga. Ali ono što ti mogu reći je da mi došla smiješna jedna koja živi u Britaniji, oglasila se na jutjubu sva onak ko u šoku "ljudi mi smo skroz šokirani, zamislite samo za vrijeme dok je naš premijer sve nas pozatvarao po kućama strogih karantenskih mjera za to vrijeme je on kod sebe doma održavao tulume sa hrpom uzvanika i najfinije klope i sad o tome izvještavaju sve britanske novine!".
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2022., 01:25   #2642
Quote:
Pravi Život kaže: Pogledaj post
Ne znam ti reći što se njemu bi ili ne bi svidjelo, ne poznajem ga. Ali ono što ti mogu reći je da mi došla smiješna jedna koja živi u Britaniji, oglasila se na jutjubu sva onak ko u šoku "ljudi mi smo skroz šokirani, zamislite samo za vrijeme dok je naš premijer sve nas pozatvarao po kućama strogih karantenskih mjera za to vrijeme je on kod sebe doma održavao tulume sa hrpom uzvanika i najfinije klope i sad o tome izvještavaju sve britanske novine!".
Znači isto kao i kod nas...
Poznato je da su i naši političari, već za vrijeme prve karantene hodočastili sa ženama lakog morala u Slovenskoj ulici broj 9...
Quote:
Popis onih koji su dolazili u “klub” Dragana Kovačevića u Slovenskoj 9 sve je veći, a priča i za njega i za sve veći broj uglednika postaje sve neugodnija. Jer kako vrijeme odmiče, a u javnost dospijevaju sve bizarniji detalji te korupcijske priče, doznalo se i da je “klub” nesmetano radio dok je za ostatak države, pa i ugostitelja, bila proglašena karantena.

No dok obični smrtnici nisu smjeli ni šetati bez straha da ih se ne proglasi bioteroristima, pravila o striktnom pridržavanju epidemioloških mjera i karanteni za Kovačevića i njegovo društvo očito nisu vrijedila
.
Pa se tako zasad zna da su taj famozni “klub” posjećivali jedan bivši i jedan sadašnji predsjednik države, nekoliko ministara u sadašnjoj Vladi, šef Glavnog stožera Oružanih snaga, predsjednik zagrebačkoga Županijskog suda...
A dalje da i ne govorimo....na sprovod običnog čovjeka, poreznog obveznika, za političare - najobičnije brojke, a po potrebi i topovske hrane - smjelo je doći 25 ljudi....
Na sprovod gradonačelnika Zagreba, međutim, došlo ih je preko 1000.
Quote:
»Broj sudionika na samom ispraćaju je bili teško pretpostaviti, pa su prethodno učinjene sve potrebne aktivnosti kako bi se zaštitilo zdravlje svih sudionika«, poručuje Pavičić Vukičević. Dodaje i da tijekom ceremonije nije zabilježen niti jedan incident.

Podsjetimo, prema važećim odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite sprovodima smije prisustvovati najviše 25 ljudi, a na sahrani Milana Bandića okupilo se mnoštvo ljudi, a ZET je uveo čak i izvanredne autobusne linije prema groblju.

Dakle, tada ono o maksimalno 25 ljudi nije važilo. , vjerojatno je virus baš tih sat vremena oslabio...iako pravila nisu...ali nitko ih se nije držao... ali koga je to briga, pa gradonačelnik vrijedi više od običnih ljudi, a i virus nije uvijek jednako opasan. Npr. minutu do ponoći ga nema, a minutu iza dolazi.

Pa onda izborni i stranački skupovi gdje gotovo nitko nije nosio masku, a međusobno razmaknuti su u prosjeku bili otprilike koliko im je velik i nježničić...
Uglavnom, licemjerja i nejednakih pravila za sve, nelogičnosti i apsurda - ovdje ima kao u priči.

I naravno da si svatko može postaviti pitanje - zašto se oni tako ponašaju?

Da li su zaista toliko neodgovorni ili jednostavno znaju da se nemaju čega bojati? (a tada još nije bilo spasonosnog cjepiva)
Old 24.01.2022., 18:18   #2643
Quote:

Da li su zaista toliko neodgovorni ili jednostavno znaju da se nemaju čega bojati? (a tada još nije bilo spasonosnog cjepiva)
ma jasno je vrhuškoj da nije uspjelo zastrašiti svijet ko kako je sanjalo će se uspjeti
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2022., 19:22   #2644
Quote:

I naravno da si svatko može postaviti pitanje - zašto se oni tako ponašaju?

Eto sve si skontao. Zašto se onda ti još uvijek bojiš?
Old 25.01.2022., 01:24   #2645
Quote:
ma jasno je vrhuškoj da nije uspjelo zastrašiti svijet ko kako je sanjalo će se uspjeti
Ima njih dosta koje su uspjeli zastrašiti. Neke čak i do te mjere da im je covid postao religija, dogma o kojoj se ne smije raspravljati niti dovoditi u pitanje. I rado bi voljeli da se i drugima nametne sve na što su oni pristali.

Srećom, ipak ih ima puno koji su s vremenom shvatili i ne samo da se više ne boje nego im je dosta sveg ovog terora.

Quote:
lemonzoo kaže: Pogledaj post
Eto sve si skontao. Zašto se onda ti još uvijek bojiš?
Hmm....ne znam na osnovu čega si zaključio da se nečeg bojim, ali zaključak je pogrešan.
Old 25.01.2022., 21:02   #2646
Quote:
Usr kaže: Pogledaj post
inace magnetno polje nema smjer, imaju ga silnice buahahaha
tolko o lupetanju
itekako ga ima jer se sastoji od silnica koje si vidi vraga usmjeren u istom smjeru
imaš i pp da te usmjeri
saugaro is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2022., 00:15   #2647
Quote:
Ispada da su svi oni klauni, manje ili više.
Ovu državu vodi šaka luđaka.
A ni u mnogim drugima nije ništa bolje.
Ni ne sanjaš koliko si u pravu ... mada ih precjenjuješ, no ćutim da je to zbog Tvoje učtivosti ...

metode su vrlo jednostavne zavadi pa vladaj ...

zbog vlastitog straha drže u strahu druge uz pomoć nesposobnih mediokriteta koji znaju brojati samo do jedan, ostalo im je "puno" i neizrecivo ...
primjera koliko hoćeš ... napiše jedan, a onda traje dva
https://www.youtube.com/watch?v=NNl7GQFTULU
zaključci su im nemoguća misija, obožavam u zadnje vrijeme idiocracy

još veći je problem kada im pokušavaš pojasniti očigledno, zar ne

uglavnom, ovaj test prolazi
saugaro is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2022., 01:22   #2648
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
Ni ne sanjaš koliko si u pravu ... mada ih precjenjuješ, no ćutim da je to zbog Tvoje učtivosti ...
Ah, tako su me roditelji učili, da budem pristojan prema svima...pa sam nekad takav i prema onima koji to ni najmanje ne zaslužuju.

Quote:
metode su vrlo jednostavne zavadi pa vladaj ...
Da, stara i efikasna metoda za držanje stada pod kontrolom.
I iako ljudi znaju za tu staru mudrost, opet na nju mnogi zaboravljaju kad dođe situacija gdje su oni nečiji pijuni...

Quote:
zbog vlastitog straha drže u strahu druge uz pomoć nesposobnih mediokriteta koji znaju brojati samo do jedan, ostalo im je "puno" i neizrecivo ..

Quote:
primjera koliko hoćeš ... napiše jedan, a onda traje dva
Još je to i "dobro"... što tek onda reći na to kad netko kaže da su iduća 2 tjedna ključna pa na kraju prođu 2 godine, a problem i dalje nije riješen?

Što o tome i o cijeloj ovoj pandemiji misle svjetski liječnici i znanstvenici, točnije njih 18, svakako pogledajte u ovom zanimljivom videu kojeg mainstream mediji iz nekih razloga neće objaviti.

Quote:
još veći je problem kada im pokušavaš pojasniti očigledno, zar ne
U principu, onom tko može shvatiti, njemu ne treba objašnjavati. A onom tko ne može shvatiti, isto tako ne treba objašnjavati.
Old 27.01.2022., 07:50   #2649
Quote:
Ah, tako su me roditelji učili, da budem pristojan prema svima...pa sam nekad takav i prema onima koji to ni najmanje ne zaslužuju.

Da, stara i efikasna metoda za držanje stada pod kontrolom.
I iako ljudi znaju za tu staru mudrost, opet na nju mnogi zaboravljaju kad dođe situacija gdje su oni nečiji pijuni...

Još je to i "dobro"... što tek onda reći na to kad netko kaže da su iduća 2 tjedna ključna pa na kraju prođu 2 godine, a problem i dalje nije riješen?

Što o tome i o cijeloj ovoj pandemiji misle svjetski liječnici i znanstvenici, točnije njih 18, svakako pogledajte u ovom zanimljivom videu kojeg mainstream mediji iz nekih razloga neće objaviti.

U principu, onom tko može shvatiti, njemu ne treba objašnjavati. A onom tko ne može shvatiti, isto tako ne treba objašnjavati.
Kao i obično savršeno, tko zna zna ...ostali trebaju naučiti čitati očigledno. Ili se barem upitati što se događa .... Kad fazani lete
saugaro is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2022., 15:18   #2650
Quote:
Ima njih dosta koje su uspjeli zastrašiti. Neke čak i do te mjere da im je covid postao religija, dogma o kojoj se ne smije raspravljati niti dovoditi u pitanje. I rado bi voljeli da se i drugima nametne sve na što su oni pristali.
Je, i ikone... npr maska na licu zbog straha od korone, u tramvaju čovjek je spustio masku jer nije mogao disati a jedna na stolcu pored njega mu rekla "Vi bi si morali masku staviti ako ništa a onda zbog pristojnosti svih nas drugih koji u tramvaju masku nosimo!", a to ti ombre znači da ti čovjek trebaš ostati bez kisika samo da udovoljiš tamo nekakvim bezpametnjakovićima.

Ja osobno samo jednom sam doživjela da me u busu napadne 'zamaskirani' i ne tek verbalno već je fizički krenuo na mene ko da će me udariti jer sam bez maske, ali dalje od što se izgalamio nije se usudio jer se u busu okrenuše ljudi ljuto ga pogledavši. Kog je taj mislio istući?, pa ne valjda mene staricu!
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2022., 19:23   #2651
Prije 10-tak godina, naslovi u novinama su izgledali ovako,

Otkriven lijek za prehladu?!
Riječ je o antitijelima koja ne uništavaju stanicu, ali razaraju viruse

https://www.vecernji.hr/lifestyle/ot...rehladu-210755

https://www.dnevno.hr/zdravlje/novo-...rehlade-14205/

Na Cambridgeu su istraživači možda otkrili lijek za gripu i ostale virusne bolesti.

Biljka je opet pokazao svoju glupost, pa jer nisam rekao da se treba tražit zajednicki nazivnik...

U svakom udžbeniku imunologije možete pročitati da imamo antitijela koja pronalaze viruse prije ulaska u stanicu. Kada jednom virus uđe u stanicu, igra je gotova jer je ona zaražena.

I onda su otkrili da antitijela djeluju i u stanici (protein TRIM21).

----------------------------------------

To otvara put razvoju nove klase antivirusnih lijekova, a jedna od mogućnosti je da se TRIM21 koristi u kapima za nos da bi nadvladao viruse prehlade. Korona profiteri na aparatima

I tako, to je bilo prije 10-ak godina, Biljka i ekipa nas prcaju u mozak.

-----------------------------------------

I? Jel znaju doktori da TRIM21 napadne cjepivo i njihova teorija pada u vodu. Nisu to učili
Old 31.01.2022., 01:06   #2652
Quote:
npr maska na licu zbog straha od korone, u tramvaju čovjek je spustio masku jer nije mogao disati a jedna na stolcu pored njega mu rekla "Vi bi si morali masku staviti ako ništa a onda zbog pristojnosti svih nas drugih koji u tramvaju masku nosimo!"
Vidi, vidi...ta iznimno inteligentna žena smatra da bi ti trebala nositi masku zato što je nose svi drugi u tramvaju ...

Bogami jak razlog.

Quote:
Ja osobno samo jednom sam doživjela da me u busu napadne 'zamaskirani' i ne tek verbalno već je fizički krenuo na mene ko da će me udariti jer sam bez maske, ali dalje od što se izgalamio nije se usudio jer se u busu okrenuše ljudi ljuto ga pogledavši. Kog je taj mislio istući?, pa ne valjda mene staricu!
To je stvarno bio veliki frajer.
Ja nisam imao bitnih problema oko toga. Samo jednom me neka ružna blagajnica u dućanu nije htjela uslužiti nakon što me upozorila da stavim masku, a ja sam rekao da neću. Rekla je da me onda neće uslužiti, a ja sam rekao: "Ne moraš, tko te y..e, netko drugi će me uslužiti negdje drugdje" i ostavio sam joj hrpu svih onih stvari na onoj traci pa neka se raduje.

Općenito, ovakvi događaji (cinkarenja i guranje nosa gdje mu nije mjesto) nisu toliko karakteristični za naše prostore, ali u Njemačkoj i nekim drugim zemljama to je normalna pojava, pisao sam već nešto o tome pošto moji žive u toj demokratskoj zemlji.

Quote:
Kok Pit kaže: Pogledaj post
Prije 10-tak godina, naslovi u novinama su izgledali ovako,

Otkriven lijek za prehladu?!
Riječ je o antitijelima koja ne uništavaju stanicu, ali razaraju viruse
Veliki korak za medicinu.

Quote:
Kok Pit kaže: Pogledaj post
https://www.dnevno.hr/zdravlje/novo-...rehlade-14205/

Na Cambridgeu su istraživači možda otkrili lijek za gripu i ostale virusne bolesti.
Obećavajuće je, ali kaže u tekstu:
Quote:
Prvi lijekovi se očekuju za desetak godina.
Sporo nešto...razvoj modernih i efikasnih cjepiva ide puno brže, trebalo im je cca 8-9 mjeseci.
Old 31.01.2022., 10:27   #2653
Quote:
Vidi, vidi...ta iznimno inteligentna žena smatra da bi ti trebala nositi masku zato što je nose svi drugi u tramvaju ...

Bogami jak razlog.

To je stvarno bio veliki frajer.
Ja nisam imao bitnih problema oko toga. Samo jednom me neka ružna blagajnica u dućanu nije htjela uslužiti nakon što me upozorila da stavim masku, a ja sam rekao da neću. Rekla je da me onda neće uslužiti, a ja sam rekao: "Ne moraš, tko te y..e, netko drugi će me uslužiti negdje drugdje" i ostavio sam joj hrpu svih onih stvari na onoj traci pa neka se raduje.

Općenito, ovakvi događaji (cinkarenja i guranje nosa gdje mu nije mjesto) nisu toliko karakteristični za naše prostore, ali u Njemačkoj i nekim drugim zemljama to je normalna pojava, pisao sam već nešto o tome pošto moji žive u toj demokratskoj zemlji.
Pa je, zato se postavilo pitanje jel maska stvar (ne)pristojnosti ili je to stvar zdravstveni, jer ako je ono prvo e onda bude nastalo nepristojne svađe, a za koju si mislim da bili d kid si je unapred i računal i veselil se jerbo se ljudi svud po svijetu budeju svađali.
npr. neki dan odem u dućan po doručak a prodavač mi reče da si "moooram" deti masku na facu, na što ja njemu "neee, ne moooram ostati bez kisika i opast u nesvest"

Nego... što na koncu bi sa tom koronom i kojeg je zapravo točnog sadržaja?, jer po svijetu puno blablaju o tome a nitko da konkretno veli o čemu se tu zapravo dela, jer ak je do da si mi sami trebamo na svojoj koži ustanoviti ee onda smo ustanovili, al đabe nam pričati kad bili d kida naše mišljenje ni najmanje ne zanima, veli on da nismo dovoljno naškolovani medicinom da se bavimo tim stvarima, to ono mi nismo naškolovani a on je.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2022., 01:50   #2654
Quote:
Pa je, zato se postavilo pitanje jel maska stvar (ne)pristojnosti ili je to stvar zdravstveni, jer ako je ono prvo e onda bude nastalo nepristojne svađe
Definitivno nije stvar zdravlja jer da nečemu služi ne bi na ambalaži proizvođač jasno istaknuo da ne štiti od bolesti covid-19.
Već su ovdje bile i slike ambalaže gdje je vidljiva ta napomena, tako da svi znamo o čemu je riječ.
A mnogi su vjerojatno i sami to vidjeli kad su kupili maske.
Također, znamo da su mnogi političari svejedno dobili koronu, iako su stalno nosili masku.
Toliko o koristi od nje.

Očito se tu radi o dresuri ljudi. Najprije se krene sa "sitnicom" poput nošenja maske pa ih se onda privikava postepeno na sve veću poslušnost... a na kraju kad ih maksimalno zastrašiš (kao što se to sustavno radi već 2 godine) te kad im ispereš mozgove do krajnosti - tada možeš ljudima reći da se bace s balkona ili da hitno odu po 68-u dozu jer je to za njihovo dobro i da će time zaštititi svog susjeda i učiniti da pandemiji dođe kraj...

Ja se kladim u što god da bi bilo i takvih koji bi to poslušali. Vidim to po svemu ovom što mi je priloženo u zadnje 2 godine.

I još u vezi maski. Sjećam se kad su u Saboru upozoravali Karolinu Vidović Krišto da stavi masku, a ona nije htjela. I jednom je zgodom pitala onog Reinera ili kako se već zove, da joj kaže razlog zašto bi morala nositi masku te kojim je točno zakonom propisano nošenje.
A on, genije i izumitelj Svemira joj je odgovorio - pa kolegice, svi nose maske, zašto vi ne nosite, što vi glumite?

To je upravo ono što se i tebi desilo - trebamo raditi ono što svi drugi rade, bez kritičkog promišljanja i bez pogovora pa makar to bila najveća besmislica jer inače ne možemo biti dio stada.
Nismo dobri. Čak bi nas trebalo izopćiti.
Old 02.02.2022., 01:43   #2655
Evo jedne fenomenalne objave Gordana Lauca u vezi pandemije i svih pratećih zbivanja i posljedica.

Zanimljivo je kako se stav znanosti iz dana u dan sve više razlikuje od suludih i znanstveno neutemeljenih stavova nekakvih paratijela sastavljenih od psihopata.

Kad smo kod toga, evo, geniji najavljuju da su naručili 3 milijuna testova za djecu.

Nije navedeno koliko će to koštati sve nas porezne obveznike....
Dakle, za to imaju novaca, međutim, nemaju za obnovu područja uništenih potresom.
Nakon nešto više od godinu dana, nije obnovljena nijedna kuća.
Iz nekih razloga nismo imali prilike čuti da o tome itko igdje izvještava...

Slijedi jedan sjajan intervju s N1 televizije s Mislavom Kolakušićem koji je, između ostalog, iznio zanimljive činjenice o pandemiji koje smatram da vrijedi čuti.
Najbitniji dio vezan uz našu temu počinje od 03:20 pa ako vam se ne da gledati uvodni dio, preskočite.

Evo za kraj malo smijeha - jedna simpatična sličica.
Prikazuje neke ministre zdravstva iz nekih država.
Old 04.02.2022., 14:55   #2656
Quote:
Definitivno nije stvar zdravlja jer da nečemu služi ne bi na ambalaži proizvođač jasno istaknuo da ne štiti od bolesti covid-19.
Već su ovdje bile i slike ambalaže gdje je vidljiva ta napomena, tako da svi znamo o čemu je riječ.
A mnogi su vjerojatno i sami to vidjeli kad su kupili maske.
Također, znamo da su mnogi političari svejedno dobili koronu, iako su stalno nosili masku.
Toliko o koristi od nje.

Očito se tu radi o dresuri ljudi. Najprije se krene sa "sitnicom" poput nošenja maske pa ih se onda privikava postepeno na sve veću poslušnost... a na kraju kad ih maksimalno zastrašiš (kao što se to sustavno radi već 2 godine) te kad im ispereš mozgove do krajnosti - tada možeš ljudima reći da se bace s balkona ili da hitno odu po 68-u dozu jer je to za njihovo dobro i da će time zaštititi svog susjeda i učiniti da pandemiji dođe kraj...

Ja se kladim u što god da bi bilo i takvih koji bi to poslušali. Vidim to po svemu ovom što mi je priloženo u zadnje 2 godine.

I još u vezi maski. Sjećam se kad su u Saboru upozoravali Karolinu Vidović Krišto da stavi masku, a ona nije htjela. I jednom je zgodom pitala onog Reinera ili kako se već zove, da joj kaže razlog zašto bi morala nositi masku te kojim je točno zakonom propisano nošenje.
A on, genije i izumitelj Svemira joj je odgovorio - pa kolegice, svi nose maske, zašto vi ne nosite, što vi glumite?

To je upravo ono što se i tebi desilo - trebamo raditi ono što svi drugi rade, bez kritičkog promišljanja i bez pogovora pa makar to bila najveća besmislica jer inače ne možemo biti dio stada.
Nismo dobri. Čak bi nas trebalo izopćiti.
Za parlamente ne znam reći, sve što čujem je da se tamo svađaju na sve strane zbog ko-vidi novog boga zahtjevnoga...

A moj član femili živ je, vratio se sa dijagnozom "tromboza", sad će farmac lijekovi pomoći...
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2022., 01:36   #2657
Quote:
A moj član femili živ je, vratio se sa dijagnozom "tromboza", sad će farmac lijekovi pomoći...
Stvarno ih ima hrpa s trombozom nakon cijepljenja, čujem svako malo za neki novi slučaj, a i osobno ih znam nekoliko.

Evo, jedan moj poznanik koji voli cjepiva i vjeruje svemu što stožer izbaci iz probavnog sustava, koliko god glupo i nelogično bilo - je ubrzo nakon treće doze dobio koronu i odležao u samoizolaciji. Njegova supruga također, sve isto - uredno cijepljena, uredno se razboljela.

Ona je imala nešto neugodnije simptome i vrlo visoku temperaturu, a on je prošao relativno dobro.
Ali da se nisu cijepili...ehm...khm...
Old 05.02.2022., 13:46   #2658
Quote:
Stvarno ih ima hrpa s trombozom nakon cijepljenja, čujem svako malo za neki novi slučaj, a i osobno ih znam nekoliko.

Evo, jedan moj poznanik koji voli cjepiva i vjeruje svemu što stožer izbaci iz probavnog sustava, koliko god glupo i nelogično bilo - je ubrzo nakon treće doze dobio koronu i odležao u samoizolaciji. Njegova supruga također, sve isto - uredno cijepljena, uredno se razboljela.

Ona je imala nešto neugodnije simptome i vrlo visoku temperaturu, a on je prošao relativno dobro.
Ali da se nisu cijepili...ehm...khm...
Znaš...nešto si mislim... kako po javnom prijevozu čovjek prikupi više info neg ih sakupi prek novina. Dođe smiješno.
npr. nedavno u tramvaju jedan lik priča svom frendu kak je posle testiranja otišel u nabavku klope za dva tjedna onak za svaki slučaj a test je fakat pokazal da je pozitivan pa su ga poslali doma na bolovanje i veli on "dva tjedna sam doma sjedil i čekal simptome al ništ, nebum valda tak svaki mjesec dva tjedna delal a dva zuril u karanteni"
a
dva klinca srednjoškolca upala u tramvaj markiravši nastavu, jedan veli drugom "nitko neće ni primjetit da nas nema, ionako je pol profa na bolovanju a pol je dobilo otkaze"

I tako to... šta reći na sve to
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2022., 01:28   #2659
Ma cirkus totalni...najnelogičnija i najgluplja stvar u povijesti čovječanstva.

Quote:
Znaš...nešto si mislim... kako po javnom prijevozu čovjek prikupi više info neg ih sakupi prek novina. Dođe smiješno.
npr. nedavno u tramvaju jedan lik priča svom frendu kak je posle testiranja otišel u nabavku klope za dva tjedna onak za svaki slučaj a test je fakat pokazal da je pozitivan pa su ga poslali doma na bolovanje i veli on "dva tjedna sam doma sjedil i čekal simptome al ništ, nebum valda tak svaki mjesec dva tjedna delal a dva zuril u karanteni"
Nikakvo čudo. Dosad sam od bliskih osoba, prijatelja i poznanika čuo za popriličnu hrpu primjera koji su dobili rezultat testa koji vjerojatno nije bio točan. Počevši od onih pozitivnih koji nisu nikako uspjeli dočekati ni najmanje simptome pa do nekih negativnih koji su imali vidljive simptome, a neki i malo neugodnije, no na testu su bili negativni.
No, sve u svemu, ništa strašno, svi su ozdravili, čak i oni koji nisu bili bolesni, a to je najvažnije.

Quote:
a
dva klinca srednjoškolca upala u tramvaj markiravši nastavu, jedan veli drugom "nitko neće ni primjetit da nas nema, ionako je pol profa na bolovanju a pol je dobilo otkaze"

I tako to... šta reći na sve to
Meni priča sestra kako je neki klinac u razredu njenog sina bio pozitivan pa cijeli razred morao na 10 dana u samoizolaciju pa su ih maltretirali s online nastavom...
Nije glupo do bola... čak ni suludo, zar ne?
Old 18.02.2022., 15:54   #2660
Quote:
Ma cirkus totalni...najnelogičnija i najgluplja stvar u povijesti čovječanstva.

Nikakvo čudo. Dosad sam od bliskih osoba, prijatelja i poznanika čuo za popriličnu hrpu primjera koji su dobili rezultat testa koji vjerojatno nije bio točan. Počevši od onih pozitivnih koji nisu nikako uspjeli dočekati ni najmanje simptome pa do nekih negativnih koji su imali vidljive simptome, a neki i malo neugodnije, no na testu su bili negativni.
No, sve u svemu, ništa strašno, svi su ozdravili, čak i oni koji nisu bili bolesni, a to je najvažnije.

Meni priča sestra kako je neki klinac u razredu njenog sina bio pozitivan pa cijeli razred morao na 10 dana u samoizolaciju pa su ih maltretirali s online nastavom...
Nije glupo do bola... čak ni suludo, zar ne?
Ko zna, more biti u nekom slučaju on-line nastava i nije baš nešto od grozote, ako učenik u kući pored sebe ima nekog pametnog.
U zemlji Ameriki obrazovanje u školskim ustanovama nije obavezno. Moreš se i kod kuće naškolovati ako želiš. Sloboda odabira, a ne ko po EU koja traži da i dječji vrtići postanu obavezni zato da im se odmalena u glavu utuvi štorija o 'zelenim špricama'.
To da roditelji gube bitku... sa Vrhuškom.

(onaj član femili nije pristao na respirator, hvala Bogu)
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:22.