Serije U nastavcima, a nisu sapunice |
|
|
26.01.2023., 18:43
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2016.
|
Hernán - serija u 8 epizoda o istoimenom konkvistadoru i osvajaču države Aztece (današnji Mexico).OK serija sa prelijepim lokacijama i držanjem povijesnih činjenica.Oscar Jaenada je izvrsno odglumio naslovni lik, kao i Dagoberto Gama kao tadašnji Asteški car Moctezuma.
Ništa me nije pretjerano iritiralo, niti mi je bilo loše u seriji osim katastrofalne montaže.Čas smo bili u jednoj vremenskoj radnji, pa u drugoj, pa u trećoj... ne moram dalje.Umjesto da seriju naprave u jednom vremenskom slijedu sa ponekim flashbackom oni su uspjeli silovati gledanje do neviđenih razmjera.Svaka im čast.
Armas de mujer - crna komedija, prva sezona serije u 8 epizoda o četiri žene čiji supruzi završavaju u zatvoru zbog kriminalnih radnji.Pa se one pokušavaju snaći bez njih,ali kriminalna organizacija im želi naplatiti dugove njihovih supruga.Ok serija za pogledati sa latino zvijezdom Kate del Castillo u glavnoj ulozi.
|
27.01.2023., 02:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2022.
|
Quote:
Loreanna kaže:
Ajme Homeland mi je vrhunska serija, gledala sam sve sezone kako su izlazile i onda još jednom binge watchala ispočetka 
Nemam inače Showtime, gledam na HBO max..
|
Vrhunska je serija fakat, sjecam se prve sezone i kako bi jedva cekao nedelju vecer i novu epizodu, samo vrhunske serije izazivaju takvu uzbudjenost hehe
Quote:
Loreanna kaže:
Trebali bi uvest neku ALL in ONE pretplatu sa svim uključenim streaming servisima 
|
E to bi bilo ekstra! Razmisljo sam bas o tome i izgleda vise zaradjuju ovako jer cijena jednog servisa je veca od kombinacije 2 ili 3.. Naprimjer ja imam ESPN + (sportski servis) kojeg placam 10 mjesecno i posto su dio Disney-a nudili su mi bundle ESPN+, Disney+ i Hulu za 14 mjesecno. Disney+ i Hulu verzije sa reklamama ili bez reklama za 20 mjesecno. Ako su dio iste 'familije' isplati se i njima. Ako nisu ne znam da li je tako.
|
|
|
27.01.2023., 02:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ines.a kaže:
gledala sam sve osim Yellowjackets
meni su dobri i the americans, house of cards...
uk line of duty, luther, liar...
francuske braquo, la mante, nox, la foret...
de dag
skandinavske eyewitness, bedrag, okkupert, modus
slovenska jezero...
|
Strogo preporucujem Yellowjackets. Druga sezona dolazi u martu...
House of cards sam cuo da je dobra, the americans isto tako dok je bila na fx kanalu. Ja ne vjerujem da je na netflixu mozda hulu. Za ove ostale nisam cuo, ako nije na nasem ili engleskom tesko da mogu gledat nekako tesko se uzivim jer iako neke imaju engleski adlibs obicno bude prelos...
|
|
|
27.01.2023., 10:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
Admir313 kaže:
Strogo preporucujem Yellowjackets. Druga sezona dolazi u martu...
House of cards sam cuo da je dobra, the americans isto tako dok je bila na fx kanalu. Ja ne vjerujem da je na netflixu mozda hulu. Za ove ostale nisam cuo, ako nije na nasem ili engleskom tesko da mogu gledat nekako tesko se uzivim jer iako neke imaju engleski adlibs obicno bude prelos...
|
probaj guglati ime serije online s prijevodom, dobit ćeš hrpu stanica gdje možeš gledati s prijevodom
|
|
|
27.01.2023., 10:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Quote:
Loreanna kaže:
Ajme Homeland mi je vrhunska serija, gledala sam sve sezone kako su izlazile i onda još jednom binge watchala ispočetka
Trebali bi uvest neku ALL in ONE pretplatu sa svim uključenim streaming servisima
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Ja imam IPTV, i tamo se postavljaju sve nove serije nebitno sa kog servisa. Plus imaju i stare najbolje. 415 serija trenutno u ponudi.
|
27.01.2023., 11:34
|
|
Forever yours..
Registracija: Dec 2010.
|
Koje serije trenutno gledate?
Quote:
Admir313 kaže:
Ako su dio iste 'familije' isplati se i njima. Ako nisu ne znam da li je tako.
|
Isplati se i njima, jer ovako npr Disney i Showtime od mene ne dobivaju trenutno ništa, a s All in One dobili bi po par $.. pomnoži sa milijunima korisnika i nije zanemarivo. Naravno, ostavila bi opciju tko želi samo jednu stvar da može, ali TREBAMO BUNDLE
Btw, prešla sam već cijelu prvu sezonu i pola druge Shamelessa - preluda serija!   Scenaristima kapa do poda! Iako mislim da su pretjerali s brojem sezona, bojim se da će se kasnije razvodnit i radnja i likovi..
|
|
|
27.01.2023., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
hoće, al imaš još puno dobrih sezona
|
|
|
27.01.2023., 16:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Loreanna kaže:
Isplati se i njima, jer ovako npr Disney i Showtime od mene ne dobivaju trenutno ništa, a s All in One dobili bi po par $.. pomnoži sa milijunima korisnika i nije zanemarivo. Naravno, ostavila bi opciju tko želi samo jednu stvar da može, ali TREBAMO BUNDLE
Btw, prešla sam već cijelu prvu sezonu i pola druge Shamelessa - preluda serija!   Scenaristima kapa do poda! Iako mislim da su pretjerali s brojem sezona, bojim se da će se kasnije razvodnit i radnja i likovi..
|
Stoji i to ali opet mislim da ovako im se vise isplati jer od 10 ljudi po 10 dolara naprimjer imaju 100 mjesecno. Kroz bundle opciju od 10 pretplatnika bi imali mozda 20-30 posto toga.... Bolje im je 10 pretplatnika ovako jer kroz bundle bi morali imati 20-30 pretplatnika da dobiju isti novac... Ne znam ja mislim da je problem i kontrola. Ako 3 servisa se ujedine ko od njih ima kontrolu nad biznisom. Onda HBO je daleko veci od nekog manjeg servisa naprimjer i zasto bi oni sa 10 miliona pretplatnika udruzili se s nekim ko ima 2 miliona...za nas bi to bilo ekstra hehe ali sigurno njima ne odgovara jer da odgovara skontali bi oni kako i sta, kad je dolar u pitanju si se puede hehe
|
|
|
27.01.2023., 20:00
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
Shameless UK ili USA verzija?
Your honor je odlična, hvala na preporuci.
|
|
|
27.01.2023., 21:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2017.
|
Finska All the sins jako dobra
|
|
|
28.01.2023., 00:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
milann1971 kaže:
kako ces se razocarati s novim epizodama  
|
Bio si u pravu. Totalni pad. Glavni likovi su cijelo vrijeme u istoj odjeci. Kako smo sposobni pokvariti sve. 4/10
|
28.01.2023., 07:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AndrejX kaže:
Shameless UK ili USA verzija?
Your honor je odlična, hvala na preporuci.
|
USA!
Super, drago mi je da ti se sviđa.
|
|
|
30.01.2023., 11:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Nakon brojnih pohvala ovde na forumu počeo sam gledati Homeland. Godinama izbjegavam seriju jer sam mislio da je neko američko vojno propagandno sranje. Odgledao sam dvije epizode i nije loše, baš dobar zaplet. Malo mi je bolesno da ona plavuša gleda i kada Brodi sa ženom vodi ljubav. Inače je uvrnuta.
Vikings: Valhalla (2022)
Nije loše, ali sve mi je to kao već viđeno. Original Vikings je bila vrh i ovo je samo neko recikliranje. Iako je završila prva sezona kako je završila, mislim da ću dugo sačekati da pogledam drugu sezonu. 6.5/10
The Responder (2022)
Solidna serija, pet lako gledljivih epizoda. Ne znam da li ide u drugu sezonu, po meni nema potrebe. Policajka crnkinja me je nervirala do psovanja. Kakav idiot od žene. Da sam ja glavni lik ovo bi mnogo bolje riješio  . 7/10
|
30.01.2023., 22:45
|
|
Forever yours..
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Skiner kaže:
Homeland…
Malo mi je bolesno da ona plavuša gleda i kada Brodi sa ženom vodi ljubav. Inače je uvrnuta.
|
Vjeruj mi nije to ništa naspram onoga šta ćeš vidit dalje  
|
|
|
31.01.2023., 07:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
The Calling, serja sa SkyShowtime, izvrsna detektivska priča, napeta i humoristična. Nema theada na forumu! Isplati se pogledati!
|
|
|
31.01.2023., 15:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Lilyhammer - lighthearted crime komedija, simpatično sa zdravim smislom za humor, preporuka tko voli ovako nešto
|
|
|
02.02.2023., 05:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Ray Donovan na Showtime-u gledam. Glumi Liev Schreiber. On je kao 'fixer' za bogate i Hollywood elitu. Ekstra serija! 8/10
|
|
|
03.02.2023., 08:25
|
|
Registrirani korisnik
|
1899...namučih se sa prvom epizodom, mislim da mi neće držati pažnju, ali probat ću i drugu odgledat. Nije ovo žanr po mojoj volji.
|
06.02.2023., 13:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
1899...namučih se sa prvom epizodom, mislim da mi neće držati pažnju, ali probat ću i drugu odgledat. Nije ovo žanr po mojoj volji.
|
Samo započeo drugu epizodu i ugasio. Nije ovo za mene.
Močvara sezona 2
Prvu sezonu nisam mogao odgledati koliko je bila odvratna i sirova. Natjeram se na drugu. Isti prljavi osjećaj ostaje. Stvarno sirova i surova priča. SKoro svi likovi su negativni i nesretni. Međutim kvalitet priče i režije drže pažnju. Goran Bogdan izgleda kao 50 godišnjak bez posla koji pred prodavnicom ispija pivo i spava u podrumu kod roditelja. Mađarski začin takođe daje šmeka. Ona makedonka je slika i prilika žena koje mrzim. 7/10
Homeland...prijatno iznenađenje. 
|
07.02.2023., 06:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Mocvara, jel to domaca serija?
Billions (Showtime) sam zavrsio 4 sezonu, jos 2 sezone 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:23.
|
|
|
|