Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2024

EURO 2024 Fußball im Herzen Europas

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.06.2024., 19:52   #2661
Quote:
hot kukich kaže: Pogledaj post
Krivo ga čitaš, on je veliki narcis i egomanijak. Baš pati na to, za sve je zaslužan, a za ništa odgovoran. Kad se gubi, predatorski pikira slabije karike u ekipi da makne fokus sa sebe, a kad se pobjeđuje, onda gura sebe u prvi plan. Može se napravit studija slučaja na primjeru Petka i poraza od Španjolske. Tri dana se pričalo tko je trebao izvest penal i jel ovaj trebao pucat il nije, a u sjeni je odmah ostao dojam, analiza taktike, reprezentativnog popisa i kontroverzne izjave poput te Dalićeve da je u 50. minuti predao utakmicu. Pa pogledaj bilo koju njegovu pressicu poslije pobjede ili poraza. Recimo, pred Brazil je s omalovažavanjem govorio o HNL kadru, a poslije pobjede je opet lukavo sebe stavio u prvi plan kad je posvetio pobjedu braniteljima i rekao da ga se napadalo, al eto on je sve izdržao. Ni govora o Petkoviću, Oršiću ili Livakoviću, HNL kadru koji mu je prelomio tu utakmicu i omogućio "povijesnu pobjedu". Znam da je tehnički samo prolaz, al za mene je pobjeda. Onda recimo sada kada se javno ispričava zaslužnom senatoru Vidi (zna tko mu radi o glavu) nema nikoga od tih novinara da ga podsjeti na izjavu o Hajduku kad je rekao da bi stavio sve juniore i pitao zašto isti recept ne primjenjuje u reprezentaciji? Ili što je s izjavom s prošlog Eura da će igrat samo najspremniji i zdraviji? Ili zašto na popisu nema najboljeg golmana grčke lige ili bar jednog klasičnog defanzivnog veznog? Ko da smo u državi verbalnog delikta. Ima tu puno promućurenosti s ciljem samoodržanja u njegovim javnim istupima. On zna kome treba lizat čmar, a na kome trenirat strogoću, odlično je tu dosad balansirao inače bi ga već izbušili ovi zaslužni prvoborci iz Rusije, isto tako je izvrsno procijenio veći dio hrvatskog navijačkog korpusa. Tu je umješniji od HDZ-a. On je u nogometnom smislu potkapacitiran, tu je preočito da se sakrio iza jedne vanserijske generacije vanserijskog fanatizma, ali po pitanju socijalne inteligencije i marketinga je natprosječan.
Čovjek je doslovno izjavio da je on isključivi krivac za traljav nastup na turniru.O čemu ti mantraš

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
Old 25.06.2024., 19:55   #2662
Quote:
giga-idol kaže: Pogledaj post
Pravo je čudo kako smo uopće bili na minutu od toga da pobijedimo Italiju
Italija je kriminalno losa, doslovce je ostalo samo ime.
Hnl albanci su nas unistavali, zasluzili pobjedu vise nego mi.
Spanjolci su nas razmontirali (da, nase greske se jednako broje kao i spanjolski dobri potezi).
Sve skupa performanse za zaborav, dno dna, od igre do rezultata. Suca smo spominjali vjerujem dosta puta jer on nije razlog poraza, stovise u svih 270 minuta nemas niti jedan neopravdano sviran penal protiv tebe ili crveni, sasvim dovoljno da se sudjenje spomene i da ostane na tome.

Ne znam samo zasto se stalno spominju igraci van forme ,.ozlijedjeni i stari. Pa zar ne igraju umjesto njih onda oni drugi?
stegaNo1 is offline  
Old 25.06.2024., 19:57   #2663
Quote:
p3ro kaže: Pogledaj post
Čovjek je doslovno izjavio da je on isključivi krivac za traljav nastup na turniru.O čemu ti mantraš

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
Odlično samo fali nastavak rečenice kojeg nije izgovorio, a ide ovako nekako ".. te ovog trenutka podnosim ostavku na mjesto izbornika".
Bez toga ono što zaista jest rekao ima važnost kao i da je izjavio "vidio sam roze leteće medvjediće"
odurni_gad is offline  
Old 25.06.2024., 19:57   #2664
Quote:
FranKrsto kaže: Pogledaj post
To može biti točno kao neka općenita, načelna tvrdnja. Ali ovi igrači koje Dalić ima na raspolaganju su sasvim dovoljno širok kadar da se pobijedi Albanija i remizira s ovakvom Italijom. Unatoč tome, nismo prošli.

Za Italiju još možeš upirat prstom u "suca pedera", ali koje je opravdanje za remi s Albanijom? Jel Albanija ima veću širinu od naših?
Pa to sam ranje rekao. Prolaz smo izgubili u meču protiv Albanje. Ali unatoč tom kisku prošli bismo da nije bilo suca pedera. Sudac koji tobože nadoknađuje sve, oduzeo nam je zadnji napad kad je odmah nakon gola svirao kraj. A morao je produžit utakmicu nakon što je talijanska klupa utrčala u teren. Nije htio riskirat da damo još jedan gol.
pronto is offline  
Old 25.06.2024., 19:57   #2665
Perišić će bit najbolji igrač HNL-a ove sezone ako ostane. I njega jedinoga ne bi olako otpisa jer je karakter. Modrić može pomoć po poluvrime ako se ne oprosti. Brozović više ne može...i to je to.
Old 25.06.2024., 19:59   #2666
Quote:
p3ro kaže: Pogledaj post
I to nakon što je razapeo Petka radi penala kod 3:0, alibi izjava radi dobrih odnosa sa svlačionicom/senatorima a o tome ti govori cijeli post koji nisi razumio ni pod razno.
Roy is offline  
Old 25.06.2024., 20:01   #2667
Quote:
pronto kaže: Pogledaj post
Pa to sam ranje rekao. Prolaz smo izgubili u meču protiv Albanje. Ali unatoč tom kisku prošli bismo da nije bilo suca pedera. Sudac koji tobože nadoknađuje sve, oduzeo nam je zadnji napad kad je odmah nakon gola svirao kraj. A morao je produžit utakmicu nakon što je talijanska klupa utrčala u teren. Nije htio riskirat da damo još jedan gol.
Je, u 40 sekundi bi ugurali gol, a na prvenstvu zabili ukupno 2 (slovima: dva) gola.
Elk Cloner is offline  
Old 25.06.2024., 20:02   #2668
Quote:
dr Socrates kaže: Pogledaj post
Perišić će bit najbolji igrač HNL-a ove sezone ako ostane. I njega jedinoga ne bi olako otpisa jer je karakter. Modrić može pomoć po poluvrime ako se ne oprosti. Brozović više ne može...i to je to.
Perišić. Je. Prošlo. Svršeno. Vrijeme.
Elk Cloner is offline  
Old 25.06.2024., 20:11   #2669
Quote:
dr Socrates kaže: Pogledaj post
Zasto ljudi toliko obezvrjeduju HNL. Pa ne igraju ovdje kao u jebenoj Andori krovopokrivaci i vodoinstalateri. Perisic je proslost. Covjek se polomio, izgubio brzinu, eksplozivnost. On je za penziju, kakav HNL. Popusio je brzinu totalno nece vise nikog moc proc, bio je neki podatak neki dan da je prije ozljede trcao 37 km/h, a sad je spao na 30. I pitanje je spreme koliko ce dugo uopce moc izdrzat bez ozljeda misica koje prate acl

Pjaca je uspio bit fit cijelu sezonu pa je odigrao solidnu sezonu i nista vise. Ista ozljeda.
Henryj is offline  
Old 25.06.2024., 20:13   #2670
Quote:
Elk Cloner kaže: Pogledaj post
Je, u 40 sekundi bi ugurali gol, a na prvenstvu zabili ukupno 2 (slovima: dva) gola.
Sudac nam nije dao šansu a morao je da je poštivao pravila nogometne igre. Sjeti se 2008 i Turske, klupa je utrćala u teren nakon našeg gola i sudac je produžio utakmicu 2 minute preko vremena. Ovaj sudac koji je talijanima poklonio 8 minuta nama nije dao niti koliko propisuju nogometna pravila. U zadnjim sekundama svi utrčavaju u šesnaesterac i gol visi u zraku, pristrani sudac nije htio riskirat da damo gol i prekršio je nogomenta pravila. Gdje je tu princip? Danas Austrija:Nizozemska, 2 VAR-a, puno izmjena, 6 minuta. Talijanima dao 8 minuta i vjerojatno bi još produži minutu dvije, a nakon gola kad su talijani utrčai u teren i tako prekinuli utakmicu, morao je produžit ali odmah je svirao kraj i oduzeo nam zadnji napad.
pronto is offline  
Old 25.06.2024., 20:13   #2671
Quote:

Općenito ne kužim te zavjere oko sudaca, osim ako sustavno teško griješe na štetu jedne ekipe, ali toliko teško da se ne možeš oteti dojmu da je namjerno. Jer zašto bi se sudac svrstavao ovako ili onako i "riskirati"? Nije to HNL. Pa takve stvari kvare ugled i samo riskira ugled ako išta riskira jer je sretan što uopće izabran da sudi EURO. Nismo igrali dobro i to je to. Ništa ne bismo napravili u 40 sekundi kad nismo ni u 97.20. Isto nam se dogodilo protiv Turske. Ali i mi smi profitirali od takvih situacija (Brazil). To je nogomet, a ne operacija kralježnice.
Crna Milena is offline  
Old 25.06.2024., 20:13   #2672
A HNL je kao jači od lige u kojoj igra Broz, a Hajduk je jači od kluba u kojem igra Broz?
Razapeli ste Broza zbog njegovog transfera i nesportskog života. Bio je lošiji od "starog" Broza, ali nije bio najlošiji na ovom prvenstvu.
odurni_gad is offline  
Old 25.06.2024., 20:13   #2673
Quote:
Archangel kaže: Pogledaj post
Tu se vidi da je Gvardiol napravio što se tražilo. Uletio je u lika da mu uzme loptu ili odnese noge, ali se lopta točno u noge drugom talijanu odbila i ostali su zajebali. Majera tu i nebi krivio, odmah je krenuo na to igrača ali je ovaj brži. Juranović nije bio gdje treba i Šutalo mu se trebao uklizati makar i crveni dobio umjesto da je ovako išao na njega. Da se uklizao možda bi uspio loptu gurnuti umjesto da lik izvede ovo dodavanje.
Još vidiš kako Juranović isto trči za tim likom umjesto da ode pokrititi ovog slobodnog na krilu..
Ako sam dobro vidio, na start Šutala je sudac pustio prednost, znači i za to bi svirao faul, a ni govora o faulu nije bilo.
Compa123 is offline  
Old 25.06.2024., 20:18   #2674
Quote:
Compa123 kaže: Pogledaj post
Ako sam dobro vidio, na start Šutala je sudac pustio prednost, znači i za to bi svirao faul, a ni govora o faulu nije bilo.
To da može vratiti ako ne zabiju.
Old 25.06.2024., 20:21   #2675
Quote:
Crna Milena kaže: Pogledaj post
Općenito ne kužim te zavjere oko sudaca, osim ako sustavno teško griješe na štetu jedne ekipe, ali toliko teško da se ne možeš oteti dojmu da je namjerno. Jer zašto bi se sudac svrstavao ovako ili onako i "riskirati"? Nije to HNL. Pa takve stvari kvare ugled i samo riskira ugled ako išta riskira jer je sretan što uopće izabran da sudi EURO. Nismo igrali dobro i to je to. Ništa ne bismo napravili u 40 sekundi kad nismo ni u 97.20. Isto nam se dogodilo protiv Turske. Ali i mi smi profitirali od takvih situacija (Brazil). To je nogomet, a ne operacija kralježnice.
Ne govorimo o zavjeri nego o pristranosti. Nakon gola taljini su utrčali u teren i morao je produžit još minutu. Njima je poklonio 8 minuta, nama odzeo zadnji napad.

Nije tu bitno tih 8 minuta, primili bismo gol u 95-toj da je produžio 5. Ali s tih 8 minuta najavio je da nadoknađuje SVE izgubljeno vrijeme. Nakon gola bilo je još 45 sekundi, taljiani su utrčali s klupe i prekinuli utakmicu. Gdje je nestala dosljednost?MORAO je dozvolit još jedan napad Hrvatske. Po pravilima nogometne igre.
pronto is offline  
Old 25.06.2024., 20:22   #2676
Quote:
stegaNo1 kaže: Pogledaj post
Italija je kriminalno losa, doslovce je ostalo samo ime.
Hnl albanci su nas unistavali, zasluzili pobjedu vise nego mi.
Spanjolci su nas razmontirali (da, nase greske se jednako broje kao i spanjolski dobri potezi).
Sve skupa performanse za zaborav, dno dna, od igre do rezultata. Suca smo spominjali vjerujem dosta puta jer on nije razlog poraza, stovise u svih 270 minuta nemas niti jedan neopravdano sviran penal protiv tebe ili crveni, sasvim dovoljno da se sudjenje spomene i da ostane na tome.

Ne znam samo zasto se stalno spominju igraci van forme ,.ozlijedjeni i stari. Pa zar ne igraju umjesto njih onda oni drugi?
Slažem se da je ova ITA puno slabija od ITA od prije 15-20 godina i da su dosta pali u zadnje vrijeme (iako su osvojili euro). Ali unatoč tome Italija je i dalje ekipa sastavljena od igrača uglavnom iz serie a (+ još neke druge lige petice).
A ti sad makni nama iz sastava Modrića, Brozovića, Perišića i tih par protiv kojih svi seru i koga ćeš stavit? Baturinu koji je igrao u HNL-u ove sezone i koji je još premlad (iako ima potencijal) i sigurno nije na razini da rješava ovakve utakmice?
Mnogi zazivaju Pjacu koji je odigrao solidno ovu sezonu u Rijeci, prije toga se nije mogao probiti u jebenom Empoliju. Marco Pašalić isto solidna sezona u Rijeci, prije toga 3. njemačka liga itd. da sad ne nabrajam
Koga mi to imamo? Koji to igrači su mogli bolje odraditi ove utakmice, a zakinuti su za minute jer su igrali Modrić, Broz i Perišić?
Ovdje kad čovjek čita bi pomislio kao da mi imamo 5 wonderkidova na klupi koji će vrijediti svaki sto milijuna eura, ali eto ne mogu dobiti minute jer zločesti Modrić, Brozović i Perišić se ne žele odreći svojih minuta. A to jednostavno nije tako, imamo par mladih solidnih igrača u veznom redu za koje trebamo vidjeti koji im je realno limit i razina (Sučić i Baturina), u napadu smo jako tanki, a u obrani još tražimo pravu kombinaciju iako imamo tu neke solidne mlade igrače.
To je to, ovaj rezultat koji smo ostvarili je po meni realan s obzirom na igrače koje imamo, njihovu formu, ozlijede itd. Još smo bili na minutu od prolaska i dosta nesretno (kao i uvijek na euru) ispali
giga-idol is offline  
Old 25.06.2024., 20:24   #2677
Nek Dalč pogleda kako su se austrijanci danas postavili protiv oranja.

Ma daj se Daliću sakrij u mišju rupu sa svojom taktikom da ne primimo gol
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
Dinamovac_ is offline  
Old 25.06.2024., 20:29   #2678
Quote:
Dinamovac_ kaže: Pogledaj post
Nek Dalč pogleda kako su se austrijanci danas postavili protiv oranja.

Ma daj se Daliću sakrij u mišju rupu sa svojom taktikom da ne primimo gol
Da li se i Ronald Koeman mora sakrit u mišju rupu kad je primio tri gola od Austrije?
pronto is offline  
Old 25.06.2024., 20:32   #2679
Quote:
Crna Milena kaže: Pogledaj post
Ne mora se sudac tako očigledno svrstati na ovu ili onu stranu, dovoljno da ima lagani bias gdje ga nitko neće prozivati što je minutu-dvije više pustio igru.
Dan prije su Mađaru pružali pomoć nakon teške ozljede, ta utakmica je na kraju završila sa samo +2 min. više od naše. Osim jednog gledanja VAR-a, na ovoj utakmici nije bilo toliko prekida.
skyline77 is offline  
Old 25.06.2024., 20:33   #2680
Quote:
Da li se i Ronald Koeman mora sakrit u mišju rupu kad je primio tri gola od Austrije?
Jel Ronald Koeman predao utakmicu u 55. minuti?
Jel Ronald Koeman prošao skupinu?
Axl rose is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:28.