Košarka Loptost radovanja pod obručima |
|
|
17.06.2025., 05:19
|
|
Zimska Zmija
Registracija: Sep 2013.
|
Hali skroz nestao. Dobro su Pacersi i prošli.
JDUB 
|
17.06.2025., 07:06
|
|
_______
Registracija: Dec 2011.
|
0 FGM? Bruka.
...
Al da se igra dobra kosarka, igra se.
Bravo za Oklahomu. Kakva sezona, takav i PO.
|
17.06.2025., 07:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
bilo bi lijepo da su to pacersi uspjeli čupnuti, ali nekako je okc prejak. bili su najbolja momčad lige cijelu sezonu i ništa ovo ne čudi.
ali, amo indijana dobiti doma pa da barem imamo game 7 
|
17.06.2025., 08:17
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
4.utakmica presudila seriju 
|
17.06.2025., 10:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Da, bojim se da je gotovo već u idućoj. Htio bi game 7, no nikako ne vjerujem da Indy može dobiti u toj tekmi, prejak je OKC doma. To se baš mora čudo dogoditi. Hali razočarao, no on je takav igrač, previše varira.
J Dub potrgao, a momak tek ulazi u prajm. Kada se sjetim kako je prošli PO izgledao a gle sada...SGA 4 banane zalijepio, uz to redovito isporučuje u napadu. Dugo nije bilo tako konstantnog igrača na njegovoj poziciji, nakon ove sezone može slobodno u konverzaciju za najboljeg igrača lige, mislim ispod Jokića je, no sa svim drugima se može mjeriti. I Dort je bolestan, kakva obrana, a trice nemilice trpa.
|
17.06.2025., 12:36
|
|
100% za Baskiju
Registracija: Feb 2004.
|
Halliburton se povrijedio odmah na početku utakmice, igrao je ostatak utakmice povrijeđen.
Htio sam staviti link, ali onda sam vidio da su u studiju oni klauni Stepen A Smith i Perkins, pa sam odustao.
|
17.06.2025., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
mah11 kaže:
Da, bojim se da je gotovo već u idućoj. Htio bi game 7, no nikako ne vjerujem da Indy može dobiti u toj tekmi, prejak je OKC doma. To se baš mora čudo dogoditi. Hali razočarao, no on je takav igrač, previše varira.
J Dub potrgao, a momak tek ulazi u prajm. Kada se sjetim kako je prošli PO izgledao a gle sada...SGA 4 banane zalijepio, uz to redovito isporučuje u napadu. Dugo nije bilo tako konstantnog igrača na njegovoj poziciji, nakon ove sezone može slobodno u konverzaciju za najboljeg igrača lige, mislim ispod Jokića je, no sa svim drugima se može mjeriti. I Dort je bolestan, kakva obrana, a trice nemilice trpa.
|
Te sedme utakmice znaju biti veliki zajeb, koliko god neka ekipa izgledala uvjerljivo doma. Mislim naravno da je OKC favorit, ali ako Indiana gurne to do sedme utakmice svašta je moguće. Jer sedma utakmica je specifična, tu je ulog najveći mogući, nervoza je ogromna i jedna dobra/loša šuterska večer ili pojedinačna večer može biti prevaga.
Sjeti se one serije Sunsi-Mavsi gdje su obe ekipe pobijedile sve utakmice doma u prvih 6 utakmica i to relativno uvjerljivo, Sunsi su imali i vodstvo 3:2, da bi ih onda u sedmoj utakmici Mavsi odnosno Dončić u Phoenixu pregazili 30 razlike za 20ak min i riješili sve u prvom poluvremenu. Naravno to nije pravilo, ali u pravilu su sedme utakmice tvrde, teške, prepune nervoze i sve je tu moguće
|
|
|
17.06.2025., 14:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma naravno da je sve moguće i ne treba otpisivati Indy, no ako Hali vuče ozljedu onda će fakat teško. A ne treba zaboraviti da OKC ima iskustva u game 7 protiv Denvera. Meni je ovaj PO puno bolji nego prošlogodišnji i nadam se da će završiti s game 7. 
|
17.06.2025., 17:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Ali se nije ovaj HailBurton ozljedijo? Underdog s polomljenim glavnim igračem ne može parirat ni u jednom sportu.
|
17.06.2025., 22:19
|
|
_______
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Tyrese Haliburton is believed to have suffered a strained right calf and will undergo an MRI to determine the severity of the strain.
|
gg
Dobra sezona, dobar PO.
|
17.06.2025., 23:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Ovo miriši na dinastiju
|
|
|
18.06.2025., 00:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Svaka čast Halibanu, ali Siakam je trenutno najbolji igrač te ekipe.
Opet cudne rotacije Carlislea jucer. TJ je morao biti na parketu, dok u napadu Siakam u zadnje 4 minute opet bez lopte.
Obrana OKC-a u zadnje 2 utakmice ('4Q) je nesto maestralno.
Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
|
|
|
18.06.2025., 09:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
A i ako Haliburton bude dostupan imat će Pacersi jako težak zadatak...u ovom playoffu Thunder je izgubio 6 utakmica, ali baš svaki put nakon poraza su odmah vratili nazad pobjedom - 6:0 imaju nakon šta su prethodnu izgubili.
Pacersi ih sad trebaju dobit 2 u nizu. Jbg pretvrd je Thunder, teško se lome iako je bilo blizu u game4 , očito su pokupili neke pouke od prošlogodišnjeg ispadanja, a mislim da im je ovogodišnje izbacivanje Denvera dalo baš veliki boost samopouzdanja . Kad su to preskočili dalje ide inercijom.
|
|
|
18.06.2025., 09:18
|
|
XXX
Registracija: Jan 2005.
|
Quote:
horatius kaže:
Ovo miriši na dinastiju
|
koliko sam ovakvih prognoza vidio za razne ekipe pa kurčina na kraju.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
|
|
|
18.06.2025., 09:26
|
|
Zimska Zmija
|
Da, uvijek se dogode neke ozljede ili roster postane preskup.
Chet još ima tijelo koje je krhko, dovoljno da se on ozlijedi i teško da OKC onda može ponoviti ovakav playoff.
Ali Thunderi prvo trebaju pobijediti još jednu utakmicu. Daj mi barem taj jedan prsten. 
|
18.06.2025., 09:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
Overthinker kaže:
Svaka čast Halibanu, ali Siakam je trenutno najbolji igrač te ekipe.
|
Apsolutno. I slažem se, baš je čudno da Siakam nije imao više loptu u rukama u Q4.
I to nije nikakvi diss na Halija, simpa mi je, no on još nije ni ušo u prime godine, trebao bi postati bolji i konstantniji, on realno još ne pripada u prvi ešalon superstarova lige.
Počeli ga dizati jako mediji zbog brojnih ludih clutch šuteva koje je pogodio ovaj PO. I svaka mu čast na tome, to je maestralno. Al to se ne bi ni desilo da nisu svoje minute pozitivnog ludila imali Nembhard/Mathurin i drugi.
OKC bolja ekipa, male su šanse da će Pacersi uzet dvije tekme zaredom, pogotovo ako je Hali ozlijeđen.
O dinastiji je debelo prerano razgovarat. Repeat je uvijek teži od osvajanja prvog, a onda tu su i potencijalne ozljede i problemi s plaćanjem rostera...
Pisalo se tako i o Bostonu prošle godine.
|
|
|
18.06.2025., 11:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma nije Siakam najbolji igrač ekipe, nemojte gluposti pisati. Pacersi igraju tako kako igraju isključivo zbog Halia. Izbaci njega i to je neodrživo, izbaci Siakama i slabiji su dosta, ali barem mogu slično igrati.
OKC ima najbolje predispozicije od svih dosadašnjih prvaka za dinastiju jer imaju hrpu pickova s kojima će se lakše nositi u slučaju kada nekoga neće moći platiti. Te su uz to najmlađa od svih ekipa koje su osvojile, naravno, ako osvoje...
|
18.06.2025., 12:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Igraju kako igraju zbog Halija, a bez Siakama mogu slično igrati i ispasti u prvom krugu
Siakam je u finalu njihov najbolji strijelac i najbolji skakač, prvi u stealovima, drugi u blokadama, najbolji njihov defanzivni igrač i najvažnije - vrlo je konstantan i pouzdan.. Mislim da je to sasvim dovoljno da se može tvrdit da je najbolji u usporedbis Halijem koji se dosta muči. A manje više slični su statsi kroz cijeli PO. A i eye test meni isto kaže.
|
|
|
18.06.2025., 15:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
mah11 kaže:
Ma nije Siakam najbolji igrač ekipe, nemojte gluposti pisati. Pacersi igraju tako kako igraju isključivo zbog Halia. Izbaci njega i to je neodrživo, izbaci Siakama i slabiji su dosta, ali barem mogu slično igrati.
OKC ima najbolje predispozicije od svih dosadašnjih prvaka za dinastiju jer imaju hrpu pickova s kojima će se lakše nositi u slučaju kada nekoga neće moći platiti. Te su uz to najmlađa od svih ekipa koje su osvojile, naravno, ako osvoje...
|
Meni Pascal (trenutno) bar ovaj PO svakako je. Da sam GM i moram odabrati oko kojeg igrača graditi ekipu to bi bio Hali, ali u ovom PO Siakam je broj 1.
|
|
|
18.06.2025., 16:14
|
|
Zimska Zmija
|
U regularnoj sezoni Haliburton im je puno važniji, ali u playoffu su obojica podjednako važni jer Siakam ima iskustvo i leži mu playoff košarka kada treba znati zabiti i na snagu, a i obrambeno je top.
Haliburton se još mora izbrusiti kao igrač da bi mogao utjecati na utakmicu i kao strijelac. Kao razigravač je jedinstven.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:33.
|
|
|
|