Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.12.2024., 13:25   #2761
Jedva cekam cuti tog IVXN-a. Hoce li biti gori od Eugena pitanje je sad.

Edit: Ivko mene podsjeca na Its my life Bon Jovija kao sto sam i napisala vec. Melodijski.
Old 15.12.2024., 13:27   #2762
Meni je super kaj se Magazin trudi i shvaća ovo ozbiljno!

Na pesimizam hoće li Magazin biti Magazin ili će biti re-invention gdje će prilagoditi zvuk novom vremenu kao u svom komercijalnom vrhuncu ili će stagnirati s Lorenom kao i s Andrejom ćemo vidjeti

Bit će hit or miss, ali ako vidiš da ima truda i neke vizije onda imam veći respect nego da servira neko bezveze ravno sranje. Ja mislim da će Magazin biti top zato kaj su zagrizli, a nisu se došli ispromovirati nekom vanilla pjesmicom. Ali ono najbitnije, volio bih da Magazin nastavi biti kreativan i raditi pop glazbu modernog doba jao što je to radio i prilagođavao se u svakoj novoj eri sa novom pjevačicom nego da stagniraju i da ih vrijeme pojede! Pogotovo jer Lorena to ne zaslužuje nego joj treba fakat pjesmetine i nakon Dore da gradi hitove i karijeru na svoje ime!
BlaireWhiteFan is offline  
Old 15.12.2024., 13:40   #2763
Quote:
Zoosh470 kaže: Pogledaj post
Najbolje je da mene pošaljemo u Basel i riješeno hahahahaha (joke, ali nije)

Quote:
Mosquito26 kaže: Pogledaj post
Mislim da nije poanta kako ce zvucati Magazinova pjesma, jer realno, to jos ne znamo. Meni je vise bitno da spremaju nastup i nekakav paket, sto mi je vec vise nego dobro. Takvi se izvodjaci trebaju podrzavati i ohrabrivati, a ne u startu otpisivati i govoriti da nista od toga. Kamo srece da imamo 24 izvodjaca da solidnim pjesmama, dobro osmisljenim nastupima i dobrim vokalima - Dora bi bila svemirski brod.

U svakom slucaju, ako Magazin nema dobru pjesmu, Tonci nije jedan od onih koji kupuju pobjedu vec pusta ljudima da odluce sami.
Ok, i to je dobar argument.

Nije da sam unaprijed ikog otpisala. Ni njih ni ikog drugog.
Blank Page is offline  
Old 15.12.2024., 13:41   #2764
Quote:
Najbolje je da mene pošaljemo u Basel i riješeno hahahahaha (joke, ali nije)

Sinoć sam upoznao neku random curu na karaokama koja mi je rekla da IVXN neki njen frend i da čovjek realno ne zna pjevat.

Isto tako - i sad je ovo shameless plug, večeras sam na Supertalentu ahhahahah
Ako planiras uspjeti u glazbenoj industriji nije bas ok da blatis svoje kolege ovako javno, koliki god floperi bili, a ovo ti je 7.-9. post u kojem seres po drugima. Taj dio ostavi nama, publici. Naravno, ako ne planiras imati karijeru, ozezi slobodno.

Quote:
Eurofan kaže: Pogledaj post

Edit: Ivko mene podsjeca na Its my life Bon Jovija kao sto sam i napisala vec. Melodijski.
Pa Ivxn je u studijskoj verziji one bozicne numere off pič end ki. Sto mozemo ocekivati onda od livea? Uh, ako je toliko losa studijska verzija i ako je prosao preko veze, zasjest cu mu na kicmu ko Batifjaki prosle godine!!1!
Old 15.12.2024., 13:53   #2765
Quote:
Zvakbedak kaže: Pogledaj post
Ako planiras uspjeti u glazbenoj industriji nije bas ok da blatis svoje kolege ovako javno, koliki god floperi bili, a ovo ti je 7.-9. post u kojem seres po drugima. Taj dio ostavi nama, publici. Naravno, ako ne planiras imati karijeru, ozezi slobodno.
Iako sumnjam da sam direktno srao, slobodno me citiraj na to da vidim šta sam ja to napisao, jer prolazeći kroz moje komentare jedino što sam srao da znam da sam srao je po onom Marinu koji nije prošao i drugu godinu za redom. That's it.

Još uvijek ne znamo pjesme i pogotovo neke izvođače ni ne znamo, i samo raspravljamo o stvarima kojima smo načuli tako da ništa nema pokriće i sve je samo spekulacija. Jednom kad pjesme izađu možemo srat, komentirat šta god.
Zoosh470 is offline  
Old 15.12.2024., 14:37   #2766
Quote:
Ivko Prezimevic kaže: Pogledaj post
Drago mi je da nisam jedini. Jučer kao da sam znao na koju me točno pjesmu podsjeća, ali danas se ne mogu sjetiti.
Jesi se sjetio? Jer ja kao da sam istu pjesmu čuo prije 15 godina. Užas. Mislim super mi je ali mindfuck.

Netko je napisao Bon Jovi - It's my life al ja to tako ne vidim...
BramaFix is offline  
Old 15.12.2024., 14:53   #2767
jako vuče na nešto od Lane Del Rey
Old 15.12.2024., 15:03   #2768
Quote:
mickeypar kaže: Pogledaj post
A što očekivati od persone koja se voli naslikavati u gaćama?
#NaXurnjak

Eh zašto kao prebogata Moldavija nemamo audicije...e to bi bio show, pa nek se ljudi sramote.
Pa baš to. Ak mogu imati audicije za Voice, Superstar, etc. Zašto ne za Doru? Ili neka žiri odabere 12 pjesama koje prolaze u finale, a ostalih 200 trebaju proći audicije i glasanje publike za odabir u top24.
JellyJelly is offline  
Old 15.12.2024., 15:06   #2769
Quote:
Eurofan kaže: Pogledaj post

Nemojte tako, Eugen s malim nam je servirao jednu od najboljih balada na Dori ikad. Što bi tek Kedžo ili netko kompetentniji napravio s tom pjesmom... Vjerojatno bi bilo napeto između Lazanje i Tišine da ju je pjevao neki dobar vokal.

Edit: sad vidim da ju je eugen sam pisao. Trebao bi se baciti u te produkcijske vode. To mu bolje ide od pjevanja. Stvarno ima potencijala ako su mi i druge pjesme na ovoj razini.
JellyJelly is offline  
Old 15.12.2024., 15:15   #2770
Quote:
Zvakbedak kaže: Pogledaj post
Ako planiras uspjeti u glazbenoj industriji nije bas ok da blatis svoje kolege ovako javno, koliki god floperi bili, a ovo ti je 7.-9. post u kojem seres po drugima.
Goran Lisica vi ste?
EuroNeeuro is offline  
Old 15.12.2024., 15:26   #2771
Ma nije neko blaćenje, nije da nismo znali da IVXN ne zna pjevati. Ako zvuči kao krš na onoj pjesmi gdje se čuje autotune kako se napreže poravnati njegovo pjevanje, znamo onda kako će izgledati. Jedino je bilo pitanje je li se išta popravio od 2014-e.

Ja volim ovako tračeve. Nemojte sad da nam fenksta prestane donositi informacije. Ako Lelek #43657436547 bude diskvalificiran i gotičarka s pjesmom koja je na drugom izboru, on upada pa imamo ekskluzivu!
JellyJelly is offline  
Old 15.12.2024., 15:30   #2772
Pa to da IVXN ne zna pogoditi 2 tona je istina, bez veze dramite.

Ja sam hajpan za Lorenu, mozda bude kako neki kazu MM i slični huljicevi hitovi, ali meni je to timeless i dan danas bi prošlo dosta dobro s modernim aranžmanom
scandi is offline  
Old 15.12.2024., 15:32   #2773
Quote:
JellyJelly kaže: Pogledaj post
Ma nije neko blaćenje, nije da nismo znali da IVXN ne zna pjevati. Ako zvuči kao krš na onoj pjesmi gdje se čuje autotune kako se napreže poravnati njegovo pjevanje, znamo onda kako će izgledati. Jedino je bilo pitanje je li se išta popravio od 2014-e.

Ja volim ovako tračeve. Nemojte sad da nam fenksta prestane donositi informacije. Ako Lelek #43657436547 bude diskvalificiran i gotičarka s pjesmom koja je na drugom izboru, on upada pa imamo ekskluzivu!

Bolje tračevi nego depresivni postovi.

#volimotraceve
redorange is offline  
Old 15.12.2024., 15:47   #2774
Evo imam još inside informacija - jedna od 24 osoba mi je rekla da HRT ipak uskoči što se tiče nastupa, tj. da mogu ponuditi ljude za staging i za svijeta i te stvari ukoliko nemaš sredstva
Zoosh470 is offline  
Old 15.12.2024., 15:48   #2775
Quote:
Nemojte tako, Eugen s malim nam je servirao jednu od najboljih balada na Dori ikad. Što bi tek Kedžo ili netko kompetentniji napravio s tom pjesmom... Vjerojatno bi bilo napeto između Lazanje i Tišine da ju je pjevao neki dobar vokal.

Edit: sad vidim da ju je eugen sam pisao. Trebao bi se baciti u te produkcijske vode. To mu bolje ide od pjevanja. Stvarno ima potencijala ako su mi i druge pjesme na ovoj razini.
Što se Eugena tiče, jasno mi je da samo po sebi nastupati live stvori nervozu pa nije čovjek bio na razini, jbg. A pjesma kakvu je imao je bolja bila za PZE po meni
Zoosh470 is offline  
Old 15.12.2024., 16:07   #2776
Quote:
EuroNeeuro kaže: Pogledaj post
Goran Lisica vi ste?
Ma mar bre baba!

Quote:
Evo imam još inside informacija - jedna od 24 osoba mi je rekla da HRT ipak uskoči što se tiče nastupa, tj. da mogu ponuditi ljude za staging i za svijeta i te stvari ukoliko nemaš sredstva
Hmm, mislim da se ovdje radi o minimumu minimuma s obzirom na vec viđene nastupe na Dori.
Old 15.12.2024., 16:11   #2777
Quote:
Što se Eugena tiče, jasno mi je da samo po sebi nastupati live stvori nervozu pa nije čovjek bio na razini, jbg. A pjesma kakvu je imao je bolja bila za PZE po meni
To je istina da je bio jako nervozan i izgledao kao da se usrao u gaće na nastupu, ali opet nije ni sam po sebi neki vokalist. Tišinama bi baš trebao netko tko može dreknuti da se ostvari puni potencijal pjesme.

Ah, ne slažem se da je samo za PZE. Mislim da je zato što zvuči baš kao Balkan ballad™ na koju stranci svršavaju da je zato vidiš u PZE-u jer Dora nije servirala skoro ni jednu dobru Balkan baladu zadnjih xx godina. Ne bih ni Divlji vjetre svrstala u dobru Balkan baladu, već više u prosječnu...

A meni osobno PZE zvuk je u zadnje vrijeme alternativne soft-rock brije, što se iskreno vidi i iz popisa izvođača ove godine, a i prošle dvije. Konstrakta ih je sjebala pa sada samo traže nešto slično umjesto da shvate da je uspjela zato što je bila drugačija i razmišljala "izvan kutije", a ne zato što je našla tajni recept. Nadam se da se to neće dogoditi s nama zbog Lazanje i da nećemo sad pokušavati slati neke copycats pa da postanemo novi Cipar s Fuegom!
JellyJelly is offline  
Old 15.12.2024., 16:15   #2778
Quote:
Nadam se da se to neće dogoditi s nama zbog Lazanje i da nećemo sad pokušavati slati neke copycats!
Tehnicki i Let 3 i Lasagnu ako zelis mozes stavit u istu kutiju, ali realno nisu. Ali po ovome popisu za Doru ne cini mi se da ima ista slicno ili Letu ili Lasagni ove godine. Vise mi "tradicionalno" Dora izgleda.
be.redy is offline  
Old 15.12.2024., 16:51   #2779
Nipplepeople su očiti standout, magazin pak nostalgicna dora.
I jedno I drugo moze bit ok izbor.
facersplaca is offline  
Old 15.12.2024., 18:33   #2780
Quote:
BramaFix kaže: Pogledaj post
Jesi se sjetio? Jer ja kao da sam istu pjesmu čuo prije 15 godina. Užas. Mislim super mi je ali mindfuck.

Netko je napisao Bon Jovi - It's my life al ja to tako ne vidim...
Na It's my life sam mislio (hvala Eurofan), ali možda ima i još neka
Ivko Prezimevic is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:47.