Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > iPhone

iPhone iPad, Apple watch, iOS i sve vezano uz iPhone

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.04.2019., 14:21   #261
Pokusaj sa programom iTools.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 02.04.2019., 14:49   #262
Ako su slike dostupne u Foto skini si AirDroid, spojiš komp i mobitel na isti wifi, upališ app na mobu a u browseru na pc-u ukucaš http://web.airdroid.com i dostupne su ti sve slike koju su dostupne i u Foto, identično po folderima. Označiš koje ti trebaju i skineš.
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.04.2019., 14:53   #263
Jel ima netko problem da nakon updatea na 12.2 vise ne prolazi Whatsapp backup?
Pokusao sam sve zivo, log out - log in, iCloud Drive on - off, brisanje postojeceg Whatsapp backupa medjutim i dalje mi zapne na 2% i tako stoji. Znaci krene od nule ali opet blokira. Tako vec pet - sest dana...

Old 03.04.2019., 15:45   #264
Evo upravo probao sad, sve prošlo

soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.04.2019., 15:58   #265
iPhone općenito

Super. Meni nazalost nece, nece i nece. A imam Whatsapp backup od 3gb, jos od 2013...Sad cu pokusati sa supruginim iCloudom na svojem...
EDIT: pokusao i sa njenim, blokira na istom postotku.
Preostaje mi jedino iTunes backup pa onda restore.
Uzas...
Old 04.04.2019., 08:33   #266
Quote:
Juventino85 kaže: Pogledaj post
Pokusaj sa programom iTools.

Quote:
soundvision kaže: Pogledaj post
Ako su slike dostupne u Foto skini si AirDroid, spojiš komp i mobitel na isti wifi, upališ app na mobu a u browseru na pc-u ukucaš http://web.airdroid.com i dostupne su ti sve slike koju su dostupne i u Foto, identično po folderima. Označiš koje ti trebaju i skineš.
Na kraju se radilo o slikama s WhatsAppa i slikama koje su sinkronizirane u jednom trenu s kompjutera (na kojem ih više nema).
iTools je sve lijepo prikazao kao na iPhoneu, ali besplatna verzija ima ograničenja.

AirDroid nije vidio te slike pa sam isprobao još iMazing koji je vidio više od AirDroida, ali manje od iToolsa.
Na kraju sam uspio sve vidjeti i prebaciti s besplatnim iFunboxom kroz neki njegov file manager. Malo su bile zakopane po folderima, ali se dalo sve naći.
I svi ti programi su mi izgledali kao neki malware

Moj zaključak- iako sad ima taj neki file manager, za prosječnog korisnika kojem je problem prepoznati ispravan download link na shady stranicama je ovo svejedno prekomplicirano.
Na Apple forumima naravno, "ako su sinkronizirane s kompa i nemaš više komp- ništa od slika. Možeš ih jedino pobrisati kad ideš sinkronizirati s novim folderom"
soundvision, sad još više cijenim to što si si uspio prebaciti WhatsApp backup
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2019., 10:37   #267
Sto se Whatsappa tice, ja jos uvijek nisam postigao backup.
Sto je najgore, prilikom zadnjeg azuriranja mi je nestao postojeci Whatsapp backup na driveu pa samim time sam primoran nekako izvuci.
Mogu preko programa na kompu izvuci backup, ali cilj mi je da backup bude tamo gdje mu je i mjesto -na driveu.
Ako netko ima jos kakav savjet, dobro bi dosao...

Old 04.04.2019., 15:44   #268
Quote:
assassin kaže: Pogledaj post
I svi ti programi su mi izgledali kao neki malware

O da, poznati su mi ti programi, imam ih nekoliko na kompu. Svi su praktički na istu foru, sličnog dizajna (ljuske/interfacea) da pomisliš da su od istog programera, imaju sličnu cijenu i na prvu izgledaju kao jedna velika prevara prepuna malwarea i virusa. Ali u suštini ima ih i dobrih, baš taj iMazing što si naveo je zanimljiv program, ja ga imam u full verziji. Žalosno je samo da trebaš posebne softwere za tako neke osnovne stvari na iPhone-u, uređaju koji se predstavlja kao nešto najjednostavnije za korištenje.
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2019., 12:46   #269
Kako namjestiti da na app storeu automatski preuzmem aplikaciju bez upisivanja lozinke i opcenito da preuzmem aplikaciju koju hocu?

Promijenila sam u postavkama al i dalje ne radi.
To trenutno izgleda tako da, kada kliknem na app, baci me da upisem sifru, ja ju upisem, on kaze “ok” sa kvacicom i nista se ne dogodi. Znaci uopce nista ne preuzima.
Trebao bi se pokazati onaj krug koji app preuzima al nista.
Ne zna di grijesim. Sifra je ocito valjana jer pise ok sa kvacicom al app se ne preuzme. Baca me opet na pocetak.

Old 07.04.2019., 13:42   #270
ugasi/upali mob pa probaj opet.
preuzimanje novih aplikacija uvijek zahtijeva unos pin-a ili touch id ili face id.
Old 16.04.2019., 18:17   #271
iPhone općenito

Je li netko dobio ovaj mail nedavno od apple

We've noticed that some of your account information appears to be missing or incorrect, to avoid interruption of your account please sign in to the Apple ID and secure your account. If we don't receive the information before this deadline, we will disable your account for security reasons.

Please secure your account information by clicking on the link below :

Sign in And Verify My account

Note:
If your account has locked, you can not using iCloud, unlock your iPhone when forgot PIN and can't download from iTunes or APP Store.

Mail s kojeg je poslano ovo je [email protected]

fat_boy_slim is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2019., 18:22   #272
Nigdje se ne spominje koji je deadline osim u naslovu maila gdje je danasnji datum

fat_boy_slim is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2019., 18:30   #273
Daj screenshot kad klikneš ove tri točkice ispod 18:14.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2019., 20:06   #274
Te tri ... samo daju opciju reply, forward ili delete jer mail provjeravam preko app.

Sad sam na laptopu pa evo screenshot cijelog maila. Sumnjiva mi adresa pošiljatelja.

fat_boy_slim is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2019., 20:14   #275
0800 222 427
apple korisnicka podrska, pitaj njih
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2019., 21:18   #276
iPhone općenito

Jesu li te oslovili imenom? Vjerujem da nisu. K tome apple nikad ne stavlja linkove u svoje mailove.
Klasičan phishing. Pisali smo nedavno o tome na jednoj od tema ovdje, potraži malo.

Na mobu sam pa niš ne mogu.

Edit: sad sam uspjela pogledati printscreen. Nemoj reći da ti je to sve samo sumnjivo? Pogledaj koji je mail. Drugi redak. Ono prvo je ime pošiljatelja, možeš i ti sebi staviti da glasi [email protected]
Za tim i idu da ljudi uglavnom ne gledaju dalje od onog najvidljivijeg i tako lažnog.
Old 16.04.2019., 21:40   #277
Sumnjivo naravno, upravo zbog te dugacke mail adrese... zato sam htio samo dobiti potvrdu od vas jos jednom

Nisu me oslovili imenom nego mojom mail adresom.

fat_boy_slim is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2019., 22:44   #278
nađi sad jedan pravi appleov mail pa usporedi.
a ovo proslijedi na [email protected]
Old 16.04.2019., 23:15   #279
tema o appleovim mailovima i drugim važnim stvarima je otvorena https://www.forum.hr/showthread.php?t=1146101
Old 18.04.2019., 15:10   #280
Ljudi na sta treba obratiti paznju kada se mjenja ipgone telefon ? Da li se kad se iphone proda moze na laptopu otvoriti icloud(znam da dalje ne radi)i kako ukinuti Iclod doplatu na teklefonu da se ne placa vise memorija?
Trudna foka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:46.