|
|
19.02.2025., 18:33
|
|
Fortune Teller
Registracija: Sep 2019.
|
Sa Stylevane:
Nivea Super Water Gel EX - jedan od najdražih spf-ova, jako se lijepo upija, ne trusi se i ne sjajim se s njom ko komad špeka
Nivea Rich Care & Color Bordeaux - moja zamjena za Black Honey, živcira me što mu cijena stalno raste
Nivea Deep Moisture Honey Scent - ovaj balzam za usne mi je majbolji kojeg sam probala do sad, inače uzimam makadamiju zbog predivnog mirisa, sad nisu imali pa sam uzela med
Dasique Fruity Lip Jam - nijansa Jujube Jam, vidjet ćemo kakav je
I starcima u dm-u neke stvari, staroj Bepanthen kremu za dermatitis i starome Old Spice dezić Deep Sea, uzela već na preporuku forumašica i super mu je 
|
|
|
19.02.2025., 19:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
wendy01 kaže:
hvala na odgovrima, otići će vidim
meni nešto NMF nikad nije odgovarao, ne znam objasniti pa neću ni pokušavati
isprobajte TIL s ceramidima, meni je izvrsna
|
Od ordinary sam prije 7-8 god imala 3-4 proizvoda i nisam ništa ponovila niti imala želju dalje isprobavati. Baš mi je sve bilo ko neka vodica. Niti radi štetu a niti ikakvu korist nisam vidjela ni osjetila na koži. To su bili kao serumi. A ova krema koju navodiš -baš loše iznenađenje...loša struktura (nekako zrnata...ko loša kućna radinost)
|
|
|
19.02.2025., 20:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Evo jad se krema malo ugrijala od vanjskih elemenata hladne nam Njemačke, puno se lakše maže, ljepša mi je tekstura i super mi je hranjiva. Nadam se da ću osysti nahranjena do ujutro ali na prvu - me likey
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
19.02.2025., 23:39
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
High Priestess kaže:
Sa Stylevane:
Nivea Super Water Gel EX - jedan od najdražih spf-ova, jako se lijepo upija, ne trusi se i ne sjajim se s njom ko komad špeka
Nivea Rich Care & Color Bordeaux - moja zamjena za Black Honey, živcira me što mu cijena stalno raste
Nivea Deep Moisture Honey Scent - ovaj balzam za usne mi je majbolji kojeg sam probala do sad, inače uzimam makadamiju zbog predivnog mirisa, sad nisu imali pa sam uzela med
Dasique Fruity Lip Jam - nijansa Jujube Jam, vidjet ćemo kakav je
I starcima u dm-u neke stvari, staroj Bepanthen kremu za dermatitis i starome Old Spice dezić Deep Sea, uzela već na preporuku forumašica i super mu je 
|
jel ti ovo sa stylevane stglo ili si tek narucila?
ja ponovo cekam njihov paket vec mjesec dana i mislim da vise necu narucivati jer me izludjuju. trenutno ne mogu provjeriti ni status paketa, dobila sam samo njihov mail nakon narudzbe i od tada ni mu ni be.
70 eura, nije mi bas mali iznos da mi je svejedno hoce li stici ili nece. 
|
20.02.2025., 07:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
Trinity kaže:
morat ću isprobat, sad koristim mixa dvofazni, nekako mi paše ulje u skidaču, ali probala bi i ovaj ako je jeftin, a dobar. ima li bipa uopće dvofazni skidač?
|
Ovaj na fotki je dvofazni
Poslano sa mog SM-P615 koristeći Tapatalk
|
|
|
20.02.2025., 09:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Hell Blonde kaže:
Ako ces prodat ja ću ti uzet.
|
Ipak cu je zadrzati stavila sam je jutros i nema nikakvog crvenila i fino se razmazuje i hrani hidratizira. Mislim da mi je crvenilo bilo jer sam nakon hladnoce vani je stavila a i retinal sam uvela, doduse par veceri prije stavljanja te kreme.
Tako sam reagirala i na Olival cica masku koja bi trebala biti ekstra umirujuca.
Uglavnom dobra je krema i slicna Cica ceri.
|
|
|
20.02.2025., 10:20
|
|
Fortune Teller
Registracija: Sep 2019.
|
Quote:
frupy kaže:
jel ti ovo sa stylevane stglo ili si tek narucila?
ja ponovo cekam njihov paket vec mjesec dana i mislim da vise necu narucivati jer me izludjuju. trenutno ne mogu provjeriti ni status paketa, dobila sam samo njihov mail nakon narudzbe i od tada ni mu ni be.
70 eura, nije mi bas mali iznos da mi je svejedno hoce li stici ili nece. 
|
Naručeno je 10.1, poslano 6.2., sad bi trebalo biti na dostavi
Prespori su. Čekala sam skoro mjesec dana da mi jave da nečeg nema na stanju, poslali su mi bez toga, da bi se pojavilo na stanju 3 dana nakon toga
Mislim da ću se vratiti Yesstyleu, skuplji su, ali pouzdaniji.
|
|
|
20.02.2025., 10:53
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Ipak cu je zadrzati stavila sam je jutros i nema nikakvog crvenila i fino se razmazuje i hrani hidratizira. Mislim da mi je crvenilo bilo jer sam nakon hladnoce vani je stavila a i retinal sam uvela, doduse par veceri prije stavljanja te kreme.
Tako sam reagirala i na Olival cica masku koja bi trebala biti ekstra umirujuca.
Uglavnom dobra je krema i slicna Cica ceri.
|
Super, drago mi je.
|
20.02.2025., 11:20
|
|
♥♡♥♡.
Registracija: Jul 2010.
|
|
|
|
20.02.2025., 11:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Bebwy kaže:
|
Da o toj
|
|
|
20.02.2025., 11:44
|
|
♥♡♥♡.
Registracija: Jul 2010.
|
o super! hvala, bas cu onda uzet na lf da probam jer ima 20% 
|
|
|
20.02.2025., 11:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Isplati se ta velika ja sam 30 ml platila 13€ u dm. Mislim meni je sad dobra ali necu ponoviti zato sam malu uzela.
|
|
|
20.02.2025., 16:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Isla sam kupiti neko jeftino sjajilo Catrice ili Trend it up isprobala sve zivo isla u dva dma po kvartu i na kraju pop.. i otisla u Muller i kupila Dior.
Ovu sam nijansu uzela
https://shop.dior.co.th/en/products/...44280773214358
|
|
|
20.02.2025., 19:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Što ste posljednje kupile od kozmetike #9
Quote:
Princez Krafna kaže:
|
   Ups
Ja sam uzela još jedan Catrice balzam ali ovaj put onaj najtamniji.
Swatchala sam sve ruževe boje vina u DMu i nisam kupila ni jedan. Ja sam kao Dark Winter i takav ruž bi meni trebao stajati savršeno za svaki dan. Kao kad potrefiś nijansu ruža koji ti paše a da nije nude, može dati dojam da si kompletno našminkana i sredjena iako imaš samo ruž. Ja nekako ne mogu zamisliti da mi tako taman ruź bude za svaki dan.
|
20.02.2025., 20:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Taj najtamniji catrice mi najbolje stoji njega bih jedino uzela i hocu nekad vjerojatno.
|
|
|
20.02.2025., 20:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Taj najtamniji catrice mi najbolje stoji njega bih jedino uzela i hocu nekad vjerojatno.
|
Ja koristim crveni od kako su izašl. Moram priznati da mi ovaj najtamniji stoji i bolje od crvenog.
|
21.02.2025., 12:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Nikita Durango kaže:
Ja koristim crveni od kako su izašl. Moram priznati da mi ovaj najtamniji stoji i bolje od crvenog.
|
Kupila sam ga i ja danas, a dobro jeftin je.
|
|
|
22.02.2025., 06:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam opet zgriješila ali nisam mohla odoliti da ne probam ovaj ruž. Puder već koristim u drugoj nijansi ali midlim da će mi light neutral biti bolja od light cool pa da probam.
|
22.02.2025., 08:43
|
|
registrirana korisnica
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
leonidas27 kaže:
Od ordinary sam prije 7-8 god imala 3-4 proizvoda i nisam ništa ponovila niti imala želju dalje isprobavati. Baš mi je sve bilo ko neka vodica. Niti radi štetu a niti ikakvu korist nisam vidjela ni osjetila na koži. To su bili kao serumi. A ova krema koju navodiš -baš loše iznenađenje...loša struktura (nekako zrnata...ko loša kućna radinost)
|
ja opet obratno, jednom godišnje obnovim zalihu seruma
ovih dana znam staviti ružičasti serum za osjetljivu kožu, ne idem puno van ali zaštiti
generalno su mi njihovi TO proizvodi dobri, ali krema me razočarala
i plavi peptidni serum s bakrom, malo me brejko, obični mi je OK; njega sam počela uzimati veliko pakiranje od 60 ml
serumi, kiseline, ulja da - kreme ne
|
22.02.2025., 12:08
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
High Priestess kaže:
Naručeno je 10.1, poslano 6.2., sad bi trebalo biti na dostavi
Prespori su. Čekala sam skoro mjesec dana da mi jave da nečeg nema na stanju, poslali su mi bez toga, da bi se pojavilo na stanju 3 dana nakon toga
Mislim da ću se vratiti Yesstyleu, skuplji su, ali pouzdaniji.
|
joj 
nadam se da ti je stiglo 
od mog jos nista. a imam jedan jedini mail kao potvrdu, odmah po narudzbi i placanju.
tracking broj nemam kamo ukucati da provjerim.
poludit cu.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:39.
|
|
|
|