|
|
28.05.2007., 12:46
|
|
Ponekad nisam na forumu
Registracija: May 2007.
|
Quote:
zackoj kaže:
Jesi platio kaparu ?
|
Jesam, i to prije nego sam otkrio ovaj forum i problem sa zemljištem.
Imao sam pozitivne informacije iz grada Zaprešića i za SM pa se nisam previše raspitivao. Svejedno, ja sam optimist...
P.S. Nisam se uspavao ovaj vikend nego je palo prvo ovogodišnje kupanje u moru, a moj komp nije vodootporan pa nije išel sa mnom... 
|
|
|
28.05.2007., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mljac1 kaže:
Jesam, i to prije nego sam otkrio ovaj forum i problem sa zemljištem.
Imao sam pozitivne informacije iz grada Zaprešića i za SM pa se nisam previše raspitivao. Svejedno, ja sam optimist...
P.S. Nisam se uspavao ovaj vikend nego je palo prvo ovogodišnje kupanje u moru, a moj komp nije vodootporan pa nije išel sa mnom... 
|
Mljac,
Slažem se da je Solin Mandić dobra firma.
Ja sam isto optimist u vezi izgradnje naselja Kalamiri.
Gdje si bio na moru ?
|
|
|
28.05.2007., 12:51
|
|
Ponekad nisam na forumu
|
Quote:
AMBROSIA kaže:
Potvrđeno je od našeg izvora u Zaprešiću da je nova ograda postavljena uz cestu! JEEEEE! 
|
Hvala na potvrdi! 
Tonča mi je nabil komplekse tak da sam već rezervirao posjet okulisti. 
|
|
|
28.05.2007., 12:52
|
|
Ponekad nisam na forumu
|
Quote:
zackoj kaže:
Mljac,
Slažem se da je Solin Mandić dobra firma.
Ja sam isto optimist u vezi izgradnje naselja Kalamiri.
Gdje si bio na moru ?
|
Na Krku.
|
|
|
28.05.2007., 13:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
zackoj kaže:
Drash,
Kada ćeš dobiti mišljenje banke ?
|
Ne znam.
Zackoj,
buš ti imal kakav podatak za podijeliti ili buš i dalje samo postavljal pitanja? 
|
|
|
28.05.2007., 13:26
|
|
Ponekad nisam na forumu
|
Iako sam kao pisac propao još u osnovnoj školi, pokušat ću napisati jednu (SF, hm... dobro, možda i horor) priču:
Jednom davno (tisuću devetsto i neke) u jednoj banana državi bila je ne baš uspješna firma "Agroposavlje" koja je koristila "stanarsko pravo" na dosta zemljišnih čestica uključujući i česticu 3065/1 u Kalamirima. Kako nije bila baš uspješna, nije znala kaj bi s time pa je česticu u Kalamirima dala u najam Puljiz Ivanu, Kupljenska 76, Zaprešić. Uskoro nestaje jedna banana država (... i nastaje druga...), gasi se socijalizam, uvodi kapitalizam i sve treba postati privatno. Agroposavlju se nudi otkup zemljišta, ali on nema love i odustaje od kupnje. Tada Ivan Puljiz osniva Agroplod, postavlja svoju kćer Vladimiru za direktoricu i pokušava se upisati kao vlasnik, ali ne uspijeva. Po zakonu vlasnik svog neotkupljenog zemljišta pa i ovog postaje Hrvatski fond za privatizaciju koji na natječaju prodaje, tada čisto, zemljište SM-u. Ivan Puljiz odmah preko Agroploda i svoje kćeri Vladimire (koja je udajom uzela muževo prezime Radilović) podiže tužbu. Kako su naše ZK očit primjer Einstein-ove teorije relativiteta tako da sudu i banci treba max. tjedan dana da nešto upišu, a smrtnicima treba i više od dvije godine da se upišu (bez dobrog ulja za podmazivanje...) tako je slijed zabilježbi kakav je moguće vidjeti na Internetu. U međuvremenu, određena osoba navraća do SM-a tražeći velke novce za skidanje tužbe, ali ga MM izbacuje naglavačke iz ureda. Uglavnom, sredinom lipnja se očekuje prvostupanjska presuda na kojoj će tužba biti odbačena...
Jedini je problemčić što je naša država banana država pa imamo zakon o dosljednosti (mislim da se tako zove) po kojem ako dugo koristiš nečiju zemlju i taj se ne buni, možeš je početi legalno svojatati. To je jedini argument u tužbi...
Disclaimer:
1. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna.
2. Autor ove pričice ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo što nastalo čitanjem ove (izmišljene) priče
3. Đorđe Balašević, Boža zvani Pub: ...ja samo pričam onako kako čujem, i ako su lagali mene, i ja lažem vas...
|
|
|
28.05.2007., 13:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
mljac1 kaže:
Hvala na potvrdi! 
Tonča mi je nabil komplekse tak da sam već rezervirao posjet okulisti. 
|
Ne moraš okulisti. 
Bil sam ja u četvrtak u Zaprešiću i videl sam tu ogradu. Sam nisam znal jel to Mandić ogradil gradilište ili je Agroplod postavil barikade. 
|
|
|
28.05.2007., 13:33
|
|
Ponekad nisam na forumu
|
Quote:
Drash kaže:
Ne moraš okulisti. 
Bil sam ja u četvrtak u Zaprešiću i videl sam tu ogradu. Sam nisam znal jel to Mandić ogradil gradilište ili je Agroplod postavil barikade. 
|
Da je Agroplod postavio barikade, ne bi bilo one "rupe" u sredini, idealne za prolaz strojeva... 
|
|
|
28.05.2007., 13:37
|
|
tražim ::etiketu
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
mljac1 kaže:
ako dugo koristiš nečiju zemlju i taj se ne buni, možeš je početi legalno svojatati.
|
Neznam kak se zove al sam cuo nesto da to dosljednost pravilo vrijedi nakon 20g. koristenja 
|
|
|
28.05.2007., 16:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Danas sam uplatil kaparu do kraja i bil sam pogledati ogradu.
[IMG]2280[/IMG]
[IMG]2281[/IMG]
[IMG]2281[/IMG]
|
|
|
28.05.2007., 17:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mljac1 kaže:
Iako sam kao pisac propao još u osnovnoj školi, pokušat ću napisati jednu (SF, hm... dobro, možda i horor) priču:
Jednom davno (tisuću devetsto i neke) u jednoj banana državi bila je ne baš uspješna firma "Agroposavlje" koja je koristila "stanarsko pravo" na dosta zemljišnih čestica uključujući i česticu 3065/1 u Kalamirima. Kako nije bila baš uspješna, nije znala kaj bi s time pa je česticu u Kalamirima dala u najam Puljiz Ivanu, Kupljenska 76, Zaprešić. Uskoro nestaje jedna banana država (... i nastaje druga...), gasi se socijalizam, uvodi kapitalizam i sve treba postati privatno. Agroposavlju se nudi otkup zemljišta, ali on nema love i odustaje od kupnje. Tada Ivan Puljiz osniva Agroplod, postavlja svoju kćer Vladimiru za direktoricu i pokušava se upisati kao vlasnik, ali ne uspijeva. Po zakonu vlasnik svog neotkupljenog zemljišta pa i ovog postaje Hrvatski fond za privatizaciju koji na natječaju prodaje, tada čisto, zemljište SM-u. Ivan Puljiz odmah preko Agroploda i svoje kćeri Vladimire (koja je udajom uzela muževo prezime Radilović) podiže tužbu. Kako su naše ZK očit primjer Einstein-ove teorije relativiteta tako da sudu i banci treba max. tjedan dana da nešto upišu, a smrtnicima treba i više od dvije godine da se upišu (bez dobrog ulja za podmazivanje...) tako je slijed zabilježbi kakav je moguće vidjeti na Internetu. U međuvremenu, određena osoba navraća do SM-a tražeći velke novce za skidanje tužbe, ali ga MM izbacuje naglavačke iz ureda. Uglavnom, sredinom lipnja se očekuje prvostupanjska presuda na kojoj će tužba biti odbačena...
Jedini je problemčić što je naša država banana država pa imamo zakon o dosljednosti (mislim da se tako zove) po kojem ako dugo koristiš nečiju zemlju i taj se ne buni, možeš je početi legalno svojatati. To je jedini argument u tužbi...
Disclaimer:
1. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna.
2. Autor ove pričice ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo što nastalo čitanjem ove (izmišljene) priče
3. Đorđe Balašević, Boža zvani Pub: ...ja samo pričam onako kako čujem, i ako su lagali mene, i ja lažem vas...
|
Bogme mljac svaka čast na priči koja bi u bilo kojoj državi bila SF ali ne i kod nas.Znači i ti dolaziš na pivu 02.07.
|
|
|
28.05.2007., 17:37
|
|
in the space
Registracija: Oct 2006.
|
Ako je priča točna ( a izgleda prilično logična ) , onda ja ne bih strahovao za kaparu . Samo naprijed ekipa ! To će se riješit brzo.
|
|
|
28.05.2007., 20:20
|
|
Registrirani korisnik
|
evo novih članova!bok svima i unaprijed hvala na odgovorima na čudna pitanja koja će nas mučiti,do sada smo pročitali puno zanimljivih odgovora koji su i nama problemi,a o kopanju rupe bravo za nas
|
|
|
28.05.2007., 21:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
titinho kaže:
Bogme mljac svaka čast na priči koja bi u bilo kojoj državi bila SF ali ne i kod nas.Znači i ti dolaziš na pivu 02.07.
|
Sused!, si nabavil vreni roštilj 
|
|
|
28.05.2007., 21:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Tonča kaže:
Sused!, si nabavil vreni roštilj 
|
sused imam takav roštilj da ga moram i iznajmljivat frendovima.
|
|
|
28.05.2007., 21:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
titinho kaže:
sused imam takav roštilj da ga moram i iznajmljivat frendovima.
|
Pa ti bi ga mogel i tam instalirati na svojoj zemlji i rentati svima nama koji bumo hodočastili po gradilištu. Nemaš se kaj bojat kad je ograđeno 
|
|
|
28.05.2007., 22:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Tonča kaže:
Pa ti bi ga mogel i tam instalirati na svojoj zemlji i rentati svima nama koji bumo hodočastili po gradilištu. Nemaš se kaj bojat kad je ograđeno 
|
za rentanje nema frke ali ga moramo prvo probat (čim više nas),znači ja nosim roštilj ,ti kariranu deku,ambrosia cd  (recimo Miše Kovača ,Dalibora Bruna,Duška Lokina  itd),a ostali meso 
|
|
|
28.05.2007., 22:05
|
|
Liz iz bek
Registracija: Oct 2004.
Lokacija: tamo di i dhr° samo sto ja pozdravljam tetu koja mi je ostavila imetak
|
mozda upadam glupo u temu... a kaj nisu te kanadske kuce u "naselju sjever"?
|
28.05.2007., 22:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
scripta elegans fe kaže:
mozda upadam glupo u temu... a kaj nisu te kanadske kuce u "naselju sjever"?
|
ove još nisu nigdje al se veslimo ko da jesu 
|
|
|
28.05.2007., 22:49
|
|
Registrirani korisnik
|
[QUOTE=mljac1;8691009]Iako sam kao pisac propao još u osnovnoj školi, pokušat ću napisati jednu (SF, hm... dobro, možda i horor) priču:
U međuvremenu, određena osoba navraća do SM-a tražeći velke novce za skidanje tužbe, ali ga MM izbacuje naglavačke iz ureda. Uglavnom, sredinom lipnja se očekuje prvostupanjska presuda na kojoj će tužba biti odbačena...
Ovo objašnjava zašto je voćnjak iznenada, nakon godina zapuštenosti, sredinom travnja uređen.
Roštilj, roštilj!!!
Možda bi ipak na tom fenomenalnom roštilju od Titinha trebalo napraviti generalnu probu (da ne bude sramote 02.07.)

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:47.
|
|
|
|