Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje

Stanovanje Gdje i kako stanujete, i kako uopće doći do vlastita stana
Podforumi: Vrt, Sam svoj majstor, Interijeri

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2007., 12:46   #261
Quote:
zackoj kaže: Pogledaj post
Jesi platio kaparu ?
Jesam, i to prije nego sam otkrio ovaj forum i problem sa zemljištem.
Imao sam pozitivne informacije iz grada Zaprešića i za SM pa se nisam previše raspitivao. Svejedno, ja sam optimist...

P.S. Nisam se uspavao ovaj vikend nego je palo prvo ovogodišnje kupanje u moru, a moj komp nije vodootporan pa nije išel sa mnom...
mljac1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:51   #262
Quote:
mljac1 kaže: Pogledaj post
Jesam, i to prije nego sam otkrio ovaj forum i problem sa zemljištem.
Imao sam pozitivne informacije iz grada Zaprešića i za SM pa se nisam previše raspitivao. Svejedno, ja sam optimist...

P.S. Nisam se uspavao ovaj vikend nego je palo prvo ovogodišnje kupanje u moru, a moj komp nije vodootporan pa nije išel sa mnom...
Mljac,

Slažem se da je Solin Mandić dobra firma.
Ja sam isto optimist u vezi izgradnje naselja Kalamiri.
Gdje si bio na moru ?
zackoj is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:51   #263
Quote:
AMBROSIA kaže: Pogledaj post
Potvrđeno je od našeg izvora u Zaprešiću da je nova ograda postavljena uz cestu! JEEEEE!
Hvala na potvrdi!
Tonča mi je nabil komplekse tak da sam već rezervirao posjet okulisti.
mljac1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:52   #264
Quote:
Mljac,

Slažem se da je Solin Mandić dobra firma.
Ja sam isto optimist u vezi izgradnje naselja Kalamiri.
Gdje si bio na moru ?

Na Krku.
mljac1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 13:12   #265
Quote:
Drash,

Kada ćeš dobiti mišljenje banke ?
Ne znam.

Zackoj,

buš ti imal kakav podatak za podijeliti ili buš i dalje samo postavljal pitanja?
Drash is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 13:26   #266
Iako sam kao pisac propao još u osnovnoj školi, pokušat ću napisati jednu (SF, hm... dobro, možda i horor) priču:

Jednom davno (tisuću devetsto i neke) u jednoj banana državi bila je ne baš uspješna firma "Agroposavlje" koja je koristila "stanarsko pravo" na dosta zemljišnih čestica uključujući i česticu 3065/1 u Kalamirima. Kako nije bila baš uspješna, nije znala kaj bi s time pa je česticu u Kalamirima dala u najam Puljiz Ivanu, Kupljenska 76, Zaprešić. Uskoro nestaje jedna banana država (... i nastaje druga...), gasi se socijalizam, uvodi kapitalizam i sve treba postati privatno. Agroposavlju se nudi otkup zemljišta, ali on nema love i odustaje od kupnje. Tada Ivan Puljiz osniva Agroplod, postavlja svoju kćer Vladimiru za direktoricu i pokušava se upisati kao vlasnik, ali ne uspijeva. Po zakonu vlasnik svog neotkupljenog zemljišta pa i ovog postaje Hrvatski fond za privatizaciju koji na natječaju prodaje, tada čisto, zemljište SM-u. Ivan Puljiz odmah preko Agroploda i svoje kćeri Vladimire (koja je udajom uzela muževo prezime Radilović) podiže tužbu. Kako su naše ZK očit primjer Einstein-ove teorije relativiteta tako da sudu i banci treba max. tjedan dana da nešto upišu, a smrtnicima treba i više od dvije godine da se upišu (bez dobrog ulja za podmazivanje...) tako je slijed zabilježbi kakav je moguće vidjeti na Internetu. U međuvremenu, određena osoba navraća do SM-a tražeći velke novce za skidanje tužbe, ali ga MM izbacuje naglavačke iz ureda. Uglavnom, sredinom lipnja se očekuje prvostupanjska presuda na kojoj će tužba biti odbačena...
Jedini je problemčić što je naša država banana država pa imamo zakon o dosljednosti (mislim da se tako zove) po kojem ako dugo koristiš nečiju zemlju i taj se ne buni, možeš je početi legalno svojatati. To je jedini argument u tužbi...

Disclaimer:
1. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna.
2. Autor ove pričice ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo što nastalo čitanjem ove (izmišljene) priče
3. Đorđe Balašević, Boža zvani Pub: ...ja samo pričam onako kako čujem, i ako su lagali mene, i ja lažem vas...
mljac1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 13:26   #267
Quote:
Hvala na potvrdi!
Tonča mi je nabil komplekse tak da sam već rezervirao posjet okulisti.
Ne moraš okulisti.
Bil sam ja u četvrtak u Zaprešiću i videl sam tu ogradu. Sam nisam znal jel to Mandić ogradil gradilište ili je Agroplod postavil barikade.
Drash is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 13:33   #268
Quote:
Drash kaže: Pogledaj post
Ne moraš okulisti.
Bil sam ja u četvrtak u Zaprešiću i videl sam tu ogradu. Sam nisam znal jel to Mandić ogradil gradilište ili je Agroplod postavil barikade.
Da je Agroplod postavio barikade, ne bi bilo one "rupe" u sredini, idealne za prolaz strojeva...
mljac1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 13:37   #269
Quote:
ako dugo koristiš nečiju zemlju i taj se ne buni, možeš je početi legalno svojatati.
Neznam kak se zove al sam cuo nesto da to dosljednost pravilo vrijedi nakon 20g. koristenja
::barcode is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 16:24   #270
Danas sam uplatil kaparu do kraja i bil sam pogledati ogradu.
[IMG]2280[/IMG]
[IMG]2281[/IMG]
[IMG]2281[/IMG]
Tonča is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 17:01   #271
Quote:
Iako sam kao pisac propao još u osnovnoj školi, pokušat ću napisati jednu (SF, hm... dobro, možda i horor) priču:

Jednom davno (tisuću devetsto i neke) u jednoj banana državi bila je ne baš uspješna firma "Agroposavlje" koja je koristila "stanarsko pravo" na dosta zemljišnih čestica uključujući i česticu 3065/1 u Kalamirima. Kako nije bila baš uspješna, nije znala kaj bi s time pa je česticu u Kalamirima dala u najam Puljiz Ivanu, Kupljenska 76, Zaprešić. Uskoro nestaje jedna banana država (... i nastaje druga...), gasi se socijalizam, uvodi kapitalizam i sve treba postati privatno. Agroposavlju se nudi otkup zemljišta, ali on nema love i odustaje od kupnje. Tada Ivan Puljiz osniva Agroplod, postavlja svoju kćer Vladimiru za direktoricu i pokušava se upisati kao vlasnik, ali ne uspijeva. Po zakonu vlasnik svog neotkupljenog zemljišta pa i ovog postaje Hrvatski fond za privatizaciju koji na natječaju prodaje, tada čisto, zemljište SM-u. Ivan Puljiz odmah preko Agroploda i svoje kćeri Vladimire (koja je udajom uzela muževo prezime Radilović) podiže tužbu. Kako su naše ZK očit primjer Einstein-ove teorije relativiteta tako da sudu i banci treba max. tjedan dana da nešto upišu, a smrtnicima treba i više od dvije godine da se upišu (bez dobrog ulja za podmazivanje...) tako je slijed zabilježbi kakav je moguće vidjeti na Internetu. U međuvremenu, određena osoba navraća do SM-a tražeći velke novce za skidanje tužbe, ali ga MM izbacuje naglavačke iz ureda. Uglavnom, sredinom lipnja se očekuje prvostupanjska presuda na kojoj će tužba biti odbačena...
Jedini je problemčić što je naša država banana država pa imamo zakon o dosljednosti (mislim da se tako zove) po kojem ako dugo koristiš nečiju zemlju i taj se ne buni, možeš je početi legalno svojatati. To je jedini argument u tužbi...

Disclaimer:
1. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna.
2. Autor ove pričice ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo što nastalo čitanjem ove (izmišljene) priče
3. Đorđe Balašević, Boža zvani Pub: ...ja samo pričam onako kako čujem, i ako su lagali mene, i ja lažem vas...
Bogme mljac svaka čast na priči koja bi u bilo kojoj državi bila SF ali ne i kod nas.Znači i ti dolaziš na pivu 02.07.
titinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 17:37   #272
Ako je priča točna ( a izgleda prilično logična ) , onda ja ne bih strahovao za kaparu . Samo naprijed ekipa ! To će se riješit brzo.
sky cruiser is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 20:20   #273
evo novih članova!bok svima i unaprijed hvala na odgovorima na čudna pitanja koja će nas mučiti,do sada smo pročitali puno zanimljivih odgovora koji su i nama problemi,a o kopanju rupe bravo za nas
SA-VI-JU is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 21:45   #274
Quote:
titinho kaže: Pogledaj post
Bogme mljac svaka čast na priči koja bi u bilo kojoj državi bila SF ali ne i kod nas.Znači i ti dolaziš na pivu 02.07.
Sused!, si nabavil vreni roštilj
Tonča is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 21:50   #275
Quote:
Tonča kaže: Pogledaj post
Sused!, si nabavil vreni roštilj
sused imam takav roštilj da ga moram i iznajmljivat frendovima.
titinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 21:52   #276
Quote:
titinho kaže: Pogledaj post
sused imam takav roštilj da ga moram i iznajmljivat frendovima.
Pa ti bi ga mogel i tam instalirati na svojoj zemlji i rentati svima nama koji bumo hodočastili po gradilištu. Nemaš se kaj bojat kad je ograđeno
Tonča is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 22:00   #277
Quote:
Tonča kaže: Pogledaj post
Pa ti bi ga mogel i tam instalirati na svojoj zemlji i rentati svima nama koji bumo hodočastili po gradilištu. Nemaš se kaj bojat kad je ograđeno
za rentanje nema frke ali ga moramo prvo probat (čim više nas),znači ja nosim roštilj ,ti kariranu deku,ambrosia cd (recimo Miše Kovača ,Dalibora Bruna,Duška Lokina itd),a ostali meso
titinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 22:05   #278
mozda upadam glupo u temu... a kaj nisu te kanadske kuce u "naselju sjever"?
Old 28.05.2007., 22:11   #279
Quote:
scripta elegans fe kaže: Pogledaj post
mozda upadam glupo u temu... a kaj nisu te kanadske kuce u "naselju sjever"?
ove još nisu nigdje al se veslimo ko da jesu
titinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 22:49   #280
[QUOTE=mljac1;8691009]Iako sam kao pisac propao još u osnovnoj školi, pokušat ću napisati jednu (SF, hm... dobro, možda i horor) priču:

U međuvremenu, određena osoba navraća do SM-a tražeći velke novce za skidanje tužbe, ali ga MM izbacuje naglavačke iz ureda. Uglavnom, sredinom lipnja se očekuje prvostupanjska presuda na kojoj će tužba biti odbačena...

Ovo objašnjava zašto je voćnjak iznenada, nakon godina zapuštenosti, sredinom travnja uređen.

Roštilj, roštilj!!!
Možda bi ipak na tom fenomenalnom roštilju od Titinha trebalo napraviti generalnu probu (da ne bude sramote 02.07.)
AMBROSIA is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:47.