Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
24.07.2012., 18:36
|
|
Jade&Lucas ♥
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
mama bruha kaže:
Znade li netko sto ide poslije Vatrenog neba???????????
|
Ništa ne ide. 
|
|
|
24.07.2012., 21:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
|
|
24.07.2012., 22:14
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Quote:
baby-deluxx kaže:
|
U devetom dolazi ADP. 
|
|
|
24.07.2012., 22:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
WitchHunter kaže:
U devetom dolazi ADP. 
|
Pouci neznalicu - sto je to ADP??
|
|
|
24.07.2012., 22:54
|
|
Registirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
mama bruha kaže:
Pouci neznalicu - sto je to ADP??
|
Abismo de pasión 
|
25.07.2012., 00:05
|
|
Kapetanica rospija...
Registracija: Jul 2011.
|
Ekipa...može neka dobra dušica napisati ukratko događanja u današnjoj epizodi...? 
Jesam li puno propustila...?
Unaprijed zahvaljujem.
|
|
25.07.2012., 00:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Quote:
WitchHunter kaže:
U devetom dolazi ADP. 
|
Gdje je to potvrđeno uopće? 
|
|
|
25.07.2012., 11:05
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Quote:
Jay&AmberFan kaže:
Gdje je to potvrđeno uopće? 
|
Nije,ali očito je,kad nije došla nakon CR-a.
|
|
|
25.07.2012., 14:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Duhizproslosti kaže:
Ekipa...može neka dobra dušica napisati ukratko događanja u današnjoj epizodi...? 
Jesam li puno propustila...?
Unaprijed zahvaljujem.
|
Paaa...nisi bas previse propustila, nata izašla iz zatvora, baba se brine di je bernardo, pati otišla iz bolnice doma na kućnu njegu al i dalje nemre pričat, i tak...nije bas bilo nekih napetih situacija i tak toga  ak imas vremena pogledaj epizodu na rtlsada
|
|
25.07.2012., 14:29
|
|
Kapetanica rospija...
|
Quote:
baby-deluxx kaže:
Paaa...nisi bas previse propustila, nata izašla iz zatvora, baba se brine di je bernardo, pati otišla iz bolnice doma na kućnu njegu al i dalje nemre pričat, i tak...nije bas bilo nekih napetih situacija i tak toga  ak imas vremena pogledaj epizodu na rtlsada
|
...hvala najljepša...  
|
|
27.07.2012., 16:23
|
|
Registrirani korisnik
|
ja ne kuzim ovaj mutavi RTL    prvo, odem jucer pogledat u koliko je sati dns serija jer znaju mjenjat termin i pisalo je 10:55! Dns uplalim tv oko 15 do 11 i vidim da su DVIJE serije te da je prva počela u 9:55, a jučer to nigdje nije pisalo, pa mislimmmm  i nije mi jasno navodno su u pon trebale biti zadnje dvije ili sam ja to krivo skuzila ili kaj?
|
|
27.07.2012., 16:35
|
|
Registrirani korisnik
|
I da, nezz kak se vama čini kraj al meni je nekako mutavo završilo, nezz....nekak se preeebrzo sve desilo u zadnjih 15 min epizode  glupo mi je kaj nisu pokazali što se dogodilo sa Paty, a i bzvz mi je ono da je Veronica na kraju poludila ko Aleida, a jadna  a bas sam mislila da ce na kraju možda biti sa Cesarom, tak da bude happy end, kad se vec dosta ruznih stvari desilo kao to kaj je Natan ubijen  i totalno mi je nepotrebno na kraju ona svadba od andresa i alma, jbt pa koliko su se puta oni ženili, 155 puta onak  mogli su odabrat nekaj bolje za završnu scenu, bar po meni, jer drugo da oni do tad nisu bili u braku pa aaajde al ovak, bzvz
a i jedna stvar mi je isto čudna, na sapunice.com je pisalo da ce marijana priznat ricardu što se desilo sa sofijom a od toga ni traga ni glasa  palo mi je na pamet da nisu oni možda skratili seriju tj zadnje dvije epizode? hmm hmm
|
|
27.07.2012., 18:14
|
|
Registrirani korisnik
|
moguće jer je planirano 170 epizoda, ali je Azteca rezala epizode na 165 jer bi se u suprotnom poklopio estreno La Mujer de Judas i Abismo de Pasion 
ali da, previše je toga bilo nagurano.
ja sam još prošli tjedan pogledao kad ide CR i bilo je pisalo da u 10 ide prva epizoda, a u 11 druga 
|
|
|
27.07.2012., 18:39
|
|
Jade&Lucas ♥
|
Meni se kraj svidio,iako je bio malkice prebrz... Nikako ovo za Veronicu nisam očekivao,činila se normalna  I bilo mi je zao Paty na kraju,iako je bila antagonist,kada joj je vikala ona sestra da zasuti. Victor mrtav,napokon. Hehehe. Loreto htjela pobjeć,totalno m ije drugačije izgledala sa perikom,pa je odmah uhvatili. Nekako su sve to izgurali u jednu epizodu,a mogli su izvuči 2-3 epizode.
Sve u svemu,jedna od boljih Aztecinih telenovela,prvenstveno zbog Edith koja mi je prelijepa u seriji,a i ostali glumci nisu loši. I priča je jako zanimljiva.
|
|
|
27.07.2012., 23:57
|
|
Kapetanica rospija...
|
Quote:
WitchHunter kaže:
Sve u svemu,jedna od boljih Aztecinih telenovela,prvenstveno zbog Edith koja mi je prelijepa u seriji,a i ostali glumci nisu loši. I priča je jako zanimljiva.
|
Potpis..  
Žao mi je što nisam uspjela vidjeti posljednje epizode..  , ali sve u svemu - dobra serijica.  Edith prekrasna i predobra, Islas odličan (kao i inače)... 
|
|
28.07.2012., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
PLAVO NEBO.....
Napokon pogledala završene epizode na rtl.sada nisam htjela ranije komentirati te epizode dok ih nisam pogledala.
Svidio mi se kraj i završne riječi Andresa i Alme.
Cijela serija je bila nekako drugačija i globalno je bila jako dobra,zadovoljna sam ovom serijom jer je ipak snimana od strane tv aztece.
Puno bolja mi je od Emperatriz.
Radnja je jako dobro smišljena da je možda Televisa snimala ovu seriju,serija bi imala jako veliki uspjeh,sasvim sam sigurna.
Alma i Andres su bili lijepi par,oni su trebali biti zajedno već u Doni Barbari kao glavni glumci ali ipak ih je sudbina spojila u ovoj seriji.
Islas kao i Edith su dali sve od sebe,oboje su dobri glumci.
Alejandra L. kao Daniela je bila isto dobra,i napokon je imala neki drugačiji lik i mogla se bolje pokazati kao glumica. I uvijek joj je lijepo stojala ona smeđa boja. Bila je lijepi par sa Sebastianom.
Paty i Carlosa mi je jako žao, ne zna se tko je završio lošije i nesretnije. Barem da je Paty ostala dobro  Jako dobra glumica.
Loreto...baš je bila carica,napravila je skoro sve što je htjela. 180 godina zatvora...NAPOKON. Ionako je stara,dosta se naživila. Mislim da je jako stara glumica..zube je uvijek imalaaa...bljakk.
Alejandra i nju mi je jako žao,mogli su s njom napraviti drugačiji kraj da ode na neki put. Nego ovako da je poludila, ionako je sama ostala...svi su umrli njeni. Najprije joj je majka poludjela,potom joj je stric zapalio i onda joj umre dečko..gdje ćeš gore..jadna. U kojim je onda još serijama glumila? Lijepa glumica.
Natan-i njega mi je žao..nije morao umrijeti,bio mi je ok lik. A i zgodan..one okice je imao slatke
Svaki lik je izgubio nešto,ovo je bila jedna od serija čiji je kraj bio jako tužan i puno je likova umrlo i možda čak i završilo nepotrebno loše i tužno.
Ali takav je život,ponekad je puno nepravedan kao i u ovoj seriji.
CIelo rojo je imao neke realne dijelove života,kao i kada Andres nije htjeo spasiti Victora,to u nekoj drugoj seriji ne bi vidjeli. Uvijek bi glavni glumac bio dobar i ne bi ništa ni poduzeo ni potaknuo da netko umro,a kamoli da mu ne pomogne nekom zlikovcu koliko kod mu on naudio.
Eto,ako nekada budem imala prilike da ponovno pogledam seriju sasvim sigurno da hoću. Koliko kod drugi pričali da im je bila loša serija..meni je bila dobra,iako mi je žao što je nisam sasvim cijelu pogledala ali nema veze.
|
29.07.2012., 13:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Matilde kaže:
CIelo rojo je imao neke realne dijelove života,kao i kada Andres nije htjeo spasiti Victora,to u nekoj drugoj seriji ne bi vidjeli. Uvijek bi glavni glumac bio dobar i ne bi ništa ni poduzeo ni potaknuo da netko umro,a kamoli da mu ne pomogne nekom zlikovcu koliko kod mu on naudio.
|
e tu se u potpunosti slažem, i drago mi je kaj je tak ispalo, jer da je bilo suprotno bio bi to klišej ko u svakoj drugoj seriji di dobri pomogao zločestom i onda bi bile dvije varijante ili bi taj zlocesti bio u zatvoru do kraja života ili bi se pomoću nekog čuda promjenio i postao dobar  što bi stvarno bilo nerealno. Tako da mi je to bas super kaj se tako odigralo, i a ono šta je alma rekla andresu kad su pričali o tome, da bi i ona tako napravila 
|
|
29.07.2012., 13:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
baby-deluxx kaže:
e tu se u potpunosti slažem, i drago mi je kaj je tak ispalo, jer da je bilo suprotno bio bi to klišej ko u svakoj drugoj seriji di dobri pomogao zločestom i onda bi bile dvije varijante ili bi taj zlocesti bio u zatvoru do kraja života ili bi se pomoću nekog čuda promjenio i postao dobar  što bi stvarno bilo nerealno. Tako da mi je to bas super kaj se tako odigralo, i a ono šta je alma rekla andresu kad su pričali o tome, da bi i ona tako napravila 
|
Baš tako, i kada ga je pitala da li ga je namjerno pustio da padne.
Drago mi je da me neko razumije. 
|
29.07.2012., 17:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Matilde kaže:
[/B]
Baš tako, i kada ga je pitala da li ga je namjerno pustio da padne.
Drago mi je da me neko razumije. 
|
kuzimo se  
|
|
30.07.2012., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
odlična telenovela i slažem se s većinom postova ovdi meni je Vatreno nebo jedna od najnaj serija šta sam gledao i opet bi je s guštom pogledao, Alma i Andres najbolji par ikada <3333 a Loreto najveća CARICA IKADA
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:42.
|
|
|
|