Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Kosa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.04.2013., 21:44   #261
Azzaris

Bila sam jednom u Renati na farbanju i šišanju,i NIKAD VIŠE.
Cura koja radi tamo mi je skroz zeznula boju i ošišala me prekratko,a uz to je bila i vrlo neljubazna.A o njihovim cijenama da ne pričam...

Ali zato mogu preporučiti salon kojim sam bila iznimno zadovoljna,salon Azzaris,u Bednjanskoj 12.Idem tamo već 2 godine i nema šanse da promijenim salon.Cijene su pristojne,cure koje rade su super ljubazne,sve je cisto i uredno (nema zmazanih ručnika kao u nekim salonima),salon je lijepo uređen.Dovela sam većinu frendica tamo,one su također zadovoljne.Nemaju internet stranicu i ne piše broj pa ako se netko želi naručiti ili eventualno nešto pitati evo vam njihov br.telefona: 01 48 14 633

I kaj god radim tamo,uvijek izađem zadovoljna,stvarnoo
love777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2013., 21:53   #262
Napokon se i ja odlučila za novog frizera, išla sam danas u Kefu kod Ivane (@divazg hvala na preporuci ). Ostala sam iznenađena ljubaznošću i profesionalnošću; ništa joj što sam zamolila nije predstavljalo problem, šišala me sat vremena i stvarno se naradila da mi napravi željeni volumen frizure. Ostaje sad da vidim kako će kosa izgledati kad ju operem i sama isfeniram, ali za ovakav pristup poslu jedno veliko .
Old 24.04.2013., 13:21   #263
Quote:
hsfi kaže: Pogledaj post
Napokon se i ja odlučila za novog frizera, išla sam danas u Kefu kod Ivane (@divazg hvala na preporuci ). Ostala sam iznenađena ljubaznošću i profesionalnošću; ništa joj što sam zamolila nije predstavljalo problem, šišala me sat vremena i stvarno se naradila da mi napravi željeni volumen frizure. Ostaje sad da vidim kako će kosa izgledati kad ju operem i sama isfeniram, ali za ovakav pristup poslu jedno veliko .
Volumen?
E, aj pls reci kako si osisana?
Jer i ja to trazim, pa ako si vec zadovoljna...
J&B is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2013., 14:33   #264
Quote:
J&B kaže: Pogledaj post
Volumen?
E, aj pls reci kako si osisana?
Jer i ja to trazim, pa ako si vec zadovoljna...
Imam dužu ravnu kosu, gornji sloj malo je kraći jer je kosa teška i pada, ali nije neka primjetnija razlika (jer ne volim da me izrepaju); odostraga su rubovi sa svake strane blago zaobljeni. Nakon pranja pregledala mi je kosu i onda sam rekla svoje želje, a ona još ponešto sugerirala. Sušila me najprije manjom četkom, pa većom, pa skupila još po nekoliko pramenova odostraga i ostavila četku, a sve to pod normalnom temperaturom - nije mi palila kosu i kožu samo da bude što prije gotova..stvarno se potrudila
A atmosfera je jako ugodna, opuštajuća i neusiljena; nema bezveznog klafranja, ogovaranja, dizanja noseva i čega sve ne..
Old 24.04.2013., 16:01   #265
Hvalila sam puno Antimodu i ovdje i prijateljima i svima i onda sad totalni sok i nevjerica. Vec sam nekoliko puta bila tamo na sisanju i uvijek odusevljena izasla i frizura mi se drzala mjesecima super, a sad na zadnjem sisanju me iskasapio. Odostraga mi je jedan dio skroz kratko osisao (neka 3 cm sirine je bilo puuuuuno krace od ostalog dijela, i to na strani tako da se vidlo iz aviona) tako da se kvartovska frizerka zgrazala kad je to vidla. Tamo to nisam skuzila jer me on isfenirao pa se to nekak prekrilo, a kad sam se ja doma ispeglala skoro me sok strefio. Mislim da se vise ne bumo vidli . Opet potraga .
GothicRomance is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2013., 05:57   #266
Bila u Antimodi.Šišanje je dobro, ali feniranje-loše- nezna odignuti kosu od tjemena.Kad se kosa fenira -treba- i ispod kefe kad digne kosu u zrak sfenirati da bi kosa se digla.On fenira kao i prije 20 godina kao i ostali frizeri.Samo feneira s gornje strane. U Glamuru su jedino to oni znali i to prije 20 godina, ali sada ni onog dobrog feniranja kod njih nema.Šteta. Od zadnjeg odlaska u Glmour staroj njihovoj gardi,nisam dobila nigdje dobro feniranje. Užas.tO JE ZNAK DA SE NE NADOGRAĐUJU U POSLU, ILI IH NIJE NI BRIGA. a MOGU DOSTA TOGA NAUČITI IZ ŠTAMPE GDJE JE STO PUTA PISALO DA SE KOSA TREBA ifenirati i ispod kefe, prilikom dizanja kose kefom u vis.
jtvatn10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2013., 11:13   #267
Quote:
jtvatn10 kaže: Pogledaj post
Bila u Antimodi.Šišanje je dobro, ali feniranje-loše- nezna odignuti kosu od tjemena.Kad se kosa fenira -treba- i ispod kefe kad digne kosu u zrak sfenirati da bi kosa se digla.On fenira kao i prije 20 godina kao i ostali frizeri.Samo feneira s gornje strane. U Glamuru su jedino to oni znali i to prije 20 godina, ali sada ni onog dobrog feniranja kod njih nema.Šteta. Od zadnjeg odlaska u Glmour staroj njihovoj gardi,nisam dobila nigdje dobro feniranje. Užas.tO JE ZNAK DA SE NE NADOGRAĐUJU U POSLU, ILI IH NIJE NI BRIGA. a MOGU DOSTA TOGA NAUČITI IZ ŠTAMPE GDJE JE STO PUTA PISALO DA SE KOSA TREBA ifenirati i ispod kefe, prilikom dizanja kose kefom u vis.
Mene su par puta dobro isfenirali u Colors Kincl u Centru Kaptol, ona malo starija (35-40 godina, pišem starija, jer ima još jedna mlada cura i jedan mladi dečko ) frizerka, baš mi je dobro odigla kosu od tjemena, frizura mi je držala barem 5 dana, sve mi je bilo žao oprati kosu, jer se frizura držala od tjemena, iako se kosa već zamastila.

Dečko me prvi put nije baš dobro sfenirao, odnosno, izravnao je i sve ok, ali nije to bio taj volumen. Idući put sam mu napomenula, pa je napravio OK, iako mi je bolje napravila ta "starija" frizerka.
Inače su skupi, ali ja sam uzela neki paket od 4 fen frizure za 270 kn, to se kupi kod njih u salonu, i možeš iskoristiti bez roka.

Ostalo nisam ništa kod njih radila, premenove i šišanje mi odlično radi frizerka u kvartu, kod njih idem samo tu i tamo na fen frizuru, jer su mi blizu posla, pa se zaletim za vrijeme "gableca" ili prije posla.
Dea007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2013., 18:03   #268
Bila danas prvi put na minivalu i nisam zadovoljna kak je ispalo i kosa mi smrdi po kemikaliji pa molim za pomoc i preporuku kud da odem na ravnanje i ima li uopce spasa.
Kosa je bila ravno osisana do ramena, sad je malo stepenasto. Uopce se ne vidim s tim minivalom i cim prije se i pod svaki cijenu hocu toga rijesiti. Danas je napravljen. Nije do frizeraja, nego mi se ne svida, ne vidim se s tim.
Keratinsko ravnanje? Help
doglover is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2013., 18:35   #269
Pa mislim da ima neka spika sa minivalom da će se on održati ako se 2 dana nakon šta je napravljen ne pere kosa ili nešto tako ...inače odmah spadne. E sad, ja bi na tvom mjestu ipak išla odmah oprati za svaki slučaj, možda bude ok
Old 25.04.2013., 19:07   #270
Prvo kaj sam napravila kad sam doma dosla je pranje kose. Malko je ravnije. Ali vrhovi izgledaju ofucano, a sisala mi vrhove. Samo me zanima di da napravim brazilsko ravnanje jer se ocajno osjecam. Izgleda mi kosa ko kad se malim crnkinja rascesljaju pletenice. Sutra jurim, samo preporucite kud.
doglover is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 01:28   #271
pročitala sam cijeli ovaj topic i onaj prethodni od 2011. do sad...i cijelo vrijeme se priča o cca 5 istih salona Meni je jedan frizer prije par mjeseci očito krivo smučkao blajh i ne da mi je kosa oštećena ,nego je uništena totalno..i sad planiram to sve skinut,ošišat se na kratko....pa jel mi može netko preporučiti dobar salon,a da nije Royal ili Etra? jer si te cifre ne mogu priuštiti :/
Mashin is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 08:47   #272
sutra se spremam u renatu i onda naletim na ovo

http://www.jutarnji.hr/na-frizuri-u-...9260/?secId=79

deidre66 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 08:48   #273
Uzas. Mene sablaznio onaj križ i grb. Bljak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 26.04.2013., 08:59   #274
Quote:
Marina2501 kaže: Pogledaj post
Uzas. Mene sablaznio onaj križ i grb. Bljak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
mene je sablaznilo sve i jedan od razloga što me neko vrijeme nije bilo tamo je stalna najezda domaćih selebritija što je u mene izazivalo nemalo gađenje

ipak, mislim da ću ići i to isključivo iz razloga što mene neće previše skresat i znaju napravit i dobru farbu, a i ritual

ipak, poše pomozi tamo su bile tete tipa brene i indire

btw jednom sam kod renči imala sukob sa sanjom duggan jer je bahata blentača držala svježe ispedikirane masne nožurde na stolici za friziranje pošizila sam! otad ovaj debeljko sa zadnje fotke samnom ne priča

drago mi je da si zadovoljna s petricom kak se drži zurka?
deidre66 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 09:02   #275
Quote:
doglover kaže: Pogledaj post
Prvo kaj sam napravila kad sam doma dosla je pranje kose. Malko je ravnije. Ali vrhovi izgledaju ofucano, a sisala mi vrhove. Samo me zanima di da napravim brazilsko ravnanje jer se ocajno osjecam. Izgleda mi kosa ko kad se malim crnkinja rascesljaju pletenice. Sutra jurim, samo preporucite kud.
Anybody?
doglover is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 09:10   #276
Quote:
Anybody?
brazilko ravnanje?! pa to će ti tek totalno uništit kosu, hej! radije izduraj i pusti da se kosa odmori i nemoj niš radit, baš niš. možda nakon nekog vremena nekakav prirodni packung.
deidre66 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 10:17   #277
peglam se već 6g i koristim kvalitetnu zaštitu i nije mi kosa oštećena i jučer sam se opeglala jer zbilja zgledam očajno.

zakaj bi keratin tretman poput ovog oštetil kosu? http://cut.meart.org/Novo/Smoothing-...Treatment.aspx

pitam samo.....ne znam....jel radio netko ovo ravnanje u Cut me?

i ošišat se moram jer sam loše stepenasto ošišana i imam 'štenge' na kosi.

zbilja grozno zgleda
doglover is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 10:23   #278
Quote:
peglam se već 6g i koristim kvalitetnu zaštitu i nije mi kosa oštećena i jučer sam se opeglala jer zbilja zgledam očajno.

zakaj bi keratin tretman poput ovog oštetil kosu? http://cut.meart.org/Novo/Smoothing-...Treatment.aspx
ispričavam se što sam ovako nepotkovana pokušala pomoći

neće se ponoviti! promise. x
deidre66 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 10:36   #279
ne, skroz si me krivo shvatila

pitam zakaj oštećuje i kak?

listam mjesecima ovaj pdf. samo sam pitala, nisam mislila uvrijediti nikog.

grozno se osjećam jer sam si nakon poroda priuštila frizeraj, željna promjene i razočarana sam kaj nije uspjelo i hoću čim prije popraviti štetu. zbilja zgleda grozno. a imam malo dijete i ne mogu svako malo skakat po frizerajima i samo bi htjela da mi iskustvima pomognete di da se rješim tog minivala.

inače, fala bogu, imam zahvalnu kosu koja je svašta otrpila. i ak bude taj keratin tretman to izravnal, omekšal kosu, uklonil onaj odvratni miris kemikalije minivala, držal mi kosu ravnom.... meni to zvuči kao spas i neću se zeznuti ko s ovim s**njem od minivala, a ovaj salon Cut me to ima pa samo pitam.
doglover is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2013., 11:24   #280
Friz je bio postojan , ali mi se kosa brzo masti pa nisam baš dugo uživala u njemu
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:18.