Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.11.2024., 22:21   #261
I opet moraš barem isprati samu posudu od masnoće plus što treba pronaći gdje sam ih spremio
Isto vrijedi i za rešetku na koju je kontraproduktivno stavljati podlogu.

Što se tiče mog mišljenja o tim igračkama - 2008. kupio Tefalovu za 300 EUR i nakon kraće zabave završila u podrumu. Moji se trenutno zabavljaju s novom Gorenje i lagano ih napušta entuzijazam te priznaju kako je Tefal bolji jer ima lopaticu koja miješa krumpiriće.

Meni je ipak draža moja Samsung pećnica s ventilatorom
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.11.2024., 22:25   #262
Quote:
Andrej kaže: Pogledaj post
I opet moraš barem isprati samu posudu od masnoće plus što treba pronaći gdje sam ih spremio
to da - i jos prije toga, treba se uopce sjetiti staviti

a sto se kasnijeg pranja/ispiranja tice, ja prakticiram jos dok je vruce uzeti 2-3 kuhinjska rucnika, namociti ih i obrisati kompletnu unutrasnjost. ko nova je
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2024., 09:28   #263
Quote:
Andrej kaže: Pogledaj post
Što se tiče mog mišljenja o tim igračkama - 2008. kupio Tefalovu za 300 EUR i nakon kraće zabave završila u podrumu. Moji se trenutno zabavljaju s novom Gorenje i lagano ih napušta entuzijazam te priznaju kako je Tefal bolji jer ima lopaticu koja miješa krumpiriće.

Meni je ipak draža moja Samsung pećnica s ventilatorom
I meni je ta Tefalova super. Krilca su i u njoj odlična.
Kaj radi jadna u podrumu, pa prodaj/pokloni.
Old 27.11.2024., 17:06   #264
Zdravstvuj. Kakva je ova Rosmarino marka jer u zadnjih par dana stalno izlazi faking reklama sa vitapura i taj rosmarino xxl sa 2 posude...
RENT-A-IDIJOT is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2024., 08:54   #265
Quote:
RENT-A-IDIJOT kaže: Pogledaj post
Zdravstvuj. Kakva je ova Rosmarino marka jer u zadnjih par dana stalno izlazi faking reklama sa vitapura i taj rosmarino xxl sa 2 posude...
Popularna zbog svoje pristupačne cijene i solidne funkcionalnosti. Ništa naročito.
Old 28.11.2024., 10:07   #266
Pozdrav ljudi, malo sam pretrazila temu ali ne nalazim da netko pise o Delimano fritezama. Sad se u konzumu skupljaju naljepnice pa je neka Delimano veloure air fryer 65eur. Nije da mi treba za bogzna sto, ali s obzirom da nemam pecnicu, razmisljam vec neko vrijeme o air fryeru. Ima li netko mozda navedeni model ili misljenje od vas koji se kuzite?

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
Mi uživamo i zabavljamo se kao što se uživa; čitamo, gledamo i sudimo o književnosti i umjetnosti kao što se gleda i sudi; ali mi se i povlačimo iz "velike gomile" kao što se povlači.. To Se, koje nije određeno, a koje su svi, premda ne kao zbroj, propisuje način bitka svakidašnjice.
tipsy is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2024., 03:40   #267
Delimano nije najpoznatiji brand za air fryere u odnosu na npr. Philips ili Ninja, ali ima dobre proizvode u nižem cjenovnom rangu, iako kvaliteta može varirati.

Delimano air fryer može biti dobra opcija za početak.

5.7 litara je dovoljno za kuhanje za dvije do četiri osobe, ovisno o količini hrane.

Alternativa – Ako razmišljaš o air fryeru, razmisli i o drugim modelima poput Ninja ili Philips, koji su poznati po kvaliteti, iako su nešto skuplji.
Old 01.12.2024., 10:12   #268
Quote:
No123 kaže: Pogledaj post
Delimano nije najpoznatiji brand za air fryere u odnosu na npr. Philips ili Ninja, ali ima dobre proizvode u nižem cjenovnom rangu, iako kvaliteta može varirati.

Delimano air fryer može biti dobra opcija za početak.

5.7 litara je dovoljno za kuhanje za dvije do četiri osobe, ovisno o količini hrane.

Alternativa – Ako razmišljaš o air fryeru, razmisli i o drugim modelima poput Ninja ili Philips, koji su poznati po kvaliteti, iako su nešto skuplji.
Daj reci jel ovo chat gpt odgovor? Na identican nacin pise

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Old 01.12.2024., 10:19   #269
Quote:
dubrava kaže: Pogledaj post

Po mom mišljenju, svaki radi posao, ovi skuplji su samo šminka.
Old 02.12.2024., 05:12   #270
Quote:
dubrava kaže: Pogledaj post
Pa ja san ti s planete Mišagos, mi tako pišemo i ludi smo za fritezama na vrući zrak, svaki dan ih koristimo, ako mi ne vjeruješ pogledaj temu "A što danas imate za ručak?" pa vidi da je u mojim zadnjim postovima sve iz friteze na vrući zrak.

Ja imam Ninju PRO i znam što imam, a Philips je bio pionir u fritezama na vrući zrak i kako bi trebao napisati? Delimano je za štedljive koji će kasnije i tako kupiti nešto bolje pa će u stvari proći skuplje nego da odmah kupe kvalitetu. Štedljivi u konačnici uvijek plaćaju skuplje!
Quote:
champagne kaže: Pogledaj post

Po mom mišljenju, svaki radi posao, ovi skuplji su samo šminka.
Nisu samo šminka, razlika je velika – od vremena i ravnomjernosti pečenja, pa do trajnosti uređaja. Imao sam jednu prije s akcije u Interšparu pa znam razliku. Ninja je svemirski brod za tu s akcije!
Old 02.12.2024., 16:44   #271
Hvala na odgovoru! Malo sam gledala za vikend po temi i vidjela da se Ninja i Philips spominju, odustala sam od ideje o Delimanu. Jedino, koliko vidim, Ninja nema za kupit u HR? Znam da nije nepremostivi problem kupovina iz vana, ali je malo kompliciranije eventualno servisiranje, a ne da mi se zezat s tim. Tako da mislim da cu neku Philips, samo moram prouciti sto nude i sto je best buy a i koji mi je uopce budzet Recimo oko 150 eur pozeljno, al do 200 mi je ok. Pa ako ima neka preporuka, zahvaljujem!

Mi uživamo i zabavljamo se kao što se uživa; čitamo, gledamo i sudimo o književnosti i umjetnosti kao što se gleda i sudi; ali mi se i povlačimo iz "velike gomile" kao što se povlači.. To Se, koje nije određeno, a koje su svi, premda ne kao zbroj, propisuje način bitka svakidašnjice.
tipsy is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2024., 17:48   #272
Kak nema Ninje kod nas?
https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan...m_medium=click
myroman is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2024., 18:04   #273
Quote:
myroman kaže: Pogledaj post
oni naruce za tebe izvana. onda bolje sam poklikaj...
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2024., 21:20   #274
Quote:
myroman kaže: Pogledaj post
Po temi su vecinom linkovi s amazona bili Bacim oko kaj se kod njih nudi, thanks. A jel bas bilo koja Ninja dobra pa se odluka svede na neke funkcionalnosti i zapremninu ili ipak ima nekih serija koje su losije?

tipsy is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2024., 06:31   #275
Sve Ninje imaju dobre recenzije (od preko 27 tisuća recenzija ocjena 4.7 je odlična, znači da su ljudi jako zadovoljni), vidi koja ti odgovara: https://www.amazon.de/-/en/stores/pa...eRecs_dp_aplus

Moja Ninja PRO Air Fryer, 4.7 L je s Amazona.de stigla kući za tri dana. Servisiranje me uopće ne zanima. Ako krepa bacim ju i kupim drugu. Ne idem par dana u birtiju i imam novu fritezu
Old 03.12.2024., 09:25   #276
Quote:
Sve Ninje imaju dobre recenzije (od preko 27 tisuća recenzija ocjena 4.7 je odlična, znači da su ljudi jako zadovoljni), vidi koja ti odgovara: https://www.amazon.de/-/en/stores/pa...eRecs_dp_aplus

Moja Ninja PRO Air Fryer, 4.7 L je s Amazona.de stigla kući za tri dana. Servisiranje me uopće ne zanima. Ako krepa bacim ju i kupim drugu. Ne idem par dana u birtiju i imam novu fritezu
Joj, opet ja, još uvijek nikako da kupim. I ja ću riskirati i kupiti preko amazondea, baš tu preko ovog linka, najuvjerljiviji je, nego, je l' tu uopće budu sniženja ili nemaju potrebe, idu i na ovu cijenu?

Kupila bih ovu veliku 9,5 litara, nek' ide život i prazan prostor na radnoj površini!
Maiken is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2024., 10:33   #277
Quote:
Maiken kaže: Pogledaj post
Joj, opet ja, još uvijek nikako da kupim. I ja ću riskirati i kupiti preko amazondea, baš tu preko ovog linka, najuvjerljiviji je, nego, je l' tu uopće budu sniženja ili nemaju potrebe, idu i na ovu cijenu?

Kupila bih ovu veliku 9,5 litara, nek' ide život i prazan prostor na radnoj površini!
Život je jedan. Rizik je mali (učija san iz izabranih poglavlja više matematike teoriju vjerojatnosti na vakultetu) Kupi i uživaj u klopi. Novac je običan papir štampan modernom tehnologijom i on je da se troši, a ne da se čuva u čarapi pa ti ga miševi pojedu.
Old 03.12.2024., 13:18   #278
Kupila Ninju od 6,2 l za 93 E na Amazonu upravo
Thx ekipa

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2024., 13:45   #279
Quote:
Francesca kaže: Pogledaj post
Kupila Ninju od 6,2 l za 93 E na Amazonu upravo
Thx ekipa
Čestitan, to moramo proslavit. Meni upravo stiže na stol jedan Budweiser.
Old 03.12.2024., 20:38   #280
Quote:
Život je jedan. Rizik je mali (učija san iz izabranih poglavlja više matematike teoriju vjerojatnosti na vakultetu) Kupi i uživaj u klopi. Novac je običan papir štampan modernom tehnologijom i on je da se troši, a ne da se čuva u čarapi pa ti ga miševi pojedu.
Jaaaao, takvu osobu trebam u životu! Živijjjjooo ti nama 100 godina, a tvoja friteza bar 10!

I taman odem da ću upravo sada/odmah/ne pitam šta košta kupiti, dovraga, jednom se živi, nije sve u parama, ima nešto i u hrskavim batkićima i krumpirićima, ovaj naš the one and only link kaže da "nema na stanju". No pasaran, frito moja! Ali doći će. Pa neće valjda sad prestati s distribucijom, pobogu. Ima da ga stavim pod bor i cijelu familiju pokrijem s jednom kutijom.

Dosta! Moj sljedeći post ovdje je kao Francescin! Dramatično ću uletjeti i viknuti - kupljen! I kao No123 doći ću s pelinkovactonikom i mahat s računom. Dok ne kupim, ne javljam se ovdje!
Maiken is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:55.