Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.01.2022., 13:58   #2781
Quote:
springsteen kaže: Pogledaj post
Trolanje vam neće poništiti učinak bocke. Uzalud se trudite. Ne mrzite ekipu bezveze, uvijek je bilo hrabrijih i pametnijih
Kako ne? Cijepivo je nakon nekoliko mjeseci bezvrijedno. Sami to pišete. Znači kao da se nisam cijepio.

Prvo su bile 5G teorije, onda čipovi, sada smo spali na samo cijepivo.

Ostanite mi zdravi, čuvajte se roditelja djeco, pisat zadaću, nemojte stalno visjeti ovdje.
Old 11.01.2022., 13:58   #2782
Quote:
antilles kaže: Pogledaj post
fotka 10/2020.
gdje je veza s covidom ?

jel to ko ona francuska reforma penzija iz 2018. ?
nisi odgovorio na pitanje

sto se tice fotke, zbilja zelis da te nasamaram?
Bockecho is offline  
Old 11.01.2022., 13:58   #2783
Quote:
WXW kaže: Pogledaj post
Pretpostavio sam.

Uh uh. To je najveći šljam na ovom planetu (čast nekim forumašima koji to nisu) fašisti koji sebe nazivaju antifašistima. Dečkići u suknjicama se igraju internetom. Vrijeme je da odem jer sam vidno uzrujan, ne želim dobiti virus mutacije ženskih gena preko interneta. Preostaje jedino da im mama zabrani internet.

Ne znam što laprdaš, al isti oni koji stoje iza pandemije cjepiva su i iza BLM i dečkića u suknjicama. Nešto si pobrkao
OG Kush is offline  
Old 11.01.2022., 13:58   #2784
Quote:
Deere kaže: Pogledaj post
Koliko sam ja shvatio Robert Kennedy Jr. je izjavio da im je bitno cijepiti djecu, to jest registrirati cjepivo i za djecu - jer samo onda vrijedi zakonsko izuzeće da proizvođači neće odgovarati i morati plaćati odštete - ako se ikada dokaže da su cjepiva štetna (po američkim zakonima). Ako je to istina - to je veliki motiv za proizvođače da se djeca cjepe, nije njih previše briga za posljedice njima je samo bitno da se izvuku od eventualne odgovornosti. Nije jasan koji je tu motiv za regulatore - ako su regulatori nezavisni od industrije.
Ne znam odgovor na pitanje o motivima regulatora, a sto se tice Kennedyevog objasnjenja ti si preciznije naveo sto je Kennedy rekao, a ja sam napisao sto ce biti direktna posljedica (uvodenje obaveznog cijepljenja). Sto se tice ovog drugog motiva za cijepljenje djece tu sam isto koristio pjesnicku slobodu, a ovaj engleski funeral majstor je ustvari rekao da kad djeca pocnu umirati od cjepiva ljudi nece popusiti pricu da su djeca umrla od kovida i to ce izazvati nasilnu reakciju mnogih ljudi sto sotonisti cijelo vrijeme zele da se dogodi kako bi imali izgovor za uvodenje policijske drzave (izvanrednog stanja).
PapaNaStolici is offline  
Old 11.01.2022., 14:02   #2785
Quote:
Kako ne? Cijepivo je nakon nekoliko mjeseci bezvrijedno. Sami to pišete. Znači kao da se nisam cijepio.

Ostanite mi zdravi, čuvajte se roditelja djeco, pisat zadaću, nemojte stalno visjeti ovdje.
e, to: pisat zadaću i učit.
Old 11.01.2022., 14:02   #2786
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
Otkada sam tri puta cijepljen,samopouzdanje mi poraslo.Dobar osjećaj
Porasla čuna za pola centa ?!?
Ne brini, proći će kroz par tjedna ....
MaliMravac is offline  
Old 11.01.2022., 14:03   #2787
Quote:
Prvo je bilo - virus je izmišljen. Dokaze od vas još nismo dobili.

Drugo je bilo - cijepivo je čipirano. Dokaza još uvijek nema.

Treće je sada - cijepivo je otrov. Naravno dokaza nema.

I u međuvremenu je virus mutirao, što naravno vi ne uzimate u obzir da je to razlog 3. doze, strožih mjera, itd. itd.

Pitam što je četvrto?

Na kraju će se sve završiti i možda se prije pronađe dokaz da postoje izvanzemaljci ili Hajduk postane prvak nego vi nešto dokažete. Ponekad i ćorava kokoš pogodi.

EDIT: Četvrto će biti prosvjedi, od muhe će se praviti slon.

Možda se Kina, Rusija i USA spoje u jednu državu da cijepljenjem unište 99% stanovnišva.
A ti misliš da oni kojima je upućeno pitanje, razumeju šta si ih pitao?
Sem toga, predugačko je ovo da bi čitali. A nema ni potrebe da čitaju kad oni sve već znaju. Gledali na Joutubetu.
Spasilac is offline  
Old 11.01.2022., 14:04   #2788
Quote:
Riječni rak kaže: Pogledaj post
Bole daj mu postavi onu video kompilaciju nasrtaja gestapa na starice, invalide, sve one koje sam mu poboldao.
W, molim očitovanje poslije videa.
to je bio vanjski link

imam ovo

https://rumble.com/vs2mbf-nizozemska-gestapo.html

https://rumble.com/vrxikp-njemacka-gestapo-invalid.html

Bockecho is offline  
Old 11.01.2022., 14:08   #2789
Quote:
e, to: pisat zadaću i učit.
Ti imas odvratan glazbeni ukus, mrzis ljude druge rase, glasas na izborima za sorosevce, ali mi nije jasno zasto mrzis samu sebe? Samo zato sto imas vise od 60 godina ili zbog glazbenog neukusa? A dokaz da mrzis samu sebe je to sto sve sto pises sluzi tome da opravdavas postupke dokazanih masovnih ubojica. Ali to je ustvari tako tipicno za jednu cionisticu.
PapaNaStolici is offline  
Old 11.01.2022., 14:09   #2790
Quote:
OG Kush kaže: Pogledaj post
Ne znam što laprdaš, al isti oni koji stoje iza pandemije cjepiva su i iza BLM i dečkića u suknjicama. Nešto si pobrkao
To pokušavam otkriti. Samo me tvoj teamplayer prozvao densičarskim vaxerom, pa onda malo prouči tko je na tvojoj strani i na čijoj si ti strani. Očito igraš sa krivim igračima.

Sada moram, završili smo na politici, never end story, svi sve znaju.
Old 11.01.2022., 14:10   #2791

https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/c...ekly/index.htm

Bockecho is offline  
Old 11.01.2022., 14:10   #2792
Quote:
Horovathos kaže: Pogledaj post
Po kojoj točno logici je zanemariv toliki broj prosvjednika s obzirom na broj stanovnika? Koja je to točno logika da se sad po prvi put poteže ovaj ratio da se nešto diskreditira?

Ne razumijem zaista, koliko bi onda bilo dovoljno ? ko određuje to odsada?

Jesu li od tih 2,8 miliona i djeca i oni 80+ trebali izaći , ne razumijem ovu logiku nikako.
Još si nešto zaboravio. To nisu obični prosvjedi, to su sve stručnjaci na prosvjedima.

P.S.
O kako znam Hrvacki. Što je lepo kad čovek zna neki strani jezik.
Inače, na srpskom se kaže demonstracije.
Spasilac is offline  
Old 11.01.2022., 14:10   #2793
Quote:
Spasilac kaže: Pogledaj post
Samo jedno pitanje. Koliko ima preminulih koji su pregaženi, a pri tome su imali i koronu?
To pitas one koji pregazene upisuju, da su umrli od korone.

To je naredba od WHO, kako je to svicarski predsjednik izjavio
Old 11.01.2022., 14:11   #2794
Quote:
fotka 10/2020.
gdje je veza s covidom ?

jel to ko ona francuska reforma penzija iz 2018. ?
gdje si nestao?

ponovo pitanje, hoces samaranje u vezi fotke?

Bockecho is offline  
Old 11.01.2022., 14:12   #2795
Nego, ekipa s foruma...predložio bih nešto što je već netko čini mi se jučer predložio a to je da ne vrijeđate neistomišljenike. Znam i sam koliko je neodoljivo napisat debilu da je debil al s tim ništa ne postižemo, osim što će vas banat s foruma a ovaj kojem nešto objašnjavaš umjesto da se fokusira na bit problema on će gubit vrijeme smišljajući odgovor na tvoju uvredu i dok si ti banan skupit će se horda takvih i orgijat, trolat i izrugivat se po temi. S druge strane ako je neko baš baš debil(woobie) uvijek postoji opcija ignore koju premalo koristimo.
OG Kush is offline  
Old 11.01.2022., 14:12   #2796
https://blogs.elconfidencial.com/cul...etica_3354670/ Pola čovjek, pola stroj: jesu li kiborzi doista uskoro stigli?
U nedavnom kontroverznom intervjuu, neuroznanstvenik Rafael Yuste i IBM-ov inženjer Darío Gil uvjeravali su da ćemo za desetljeće biti mentalno povezani sa strojevima.Napredak u stvaranju svestranog, učinkovitog, udobnog i sigurnog sučelja između mozga (ili uma) i stroja, koji omogućuje fluidnu i pouzdanu komunikaciju između oba, još uvijek je skroman. Najpoznatija tvrtka koja radi na tome je Neuralink, koju vodi kontroverzni i svestrani tech guru Elon Musk, ali bilo bi neoprostivo ne spomenuti i Blackrock ili BrainGate. Kina je sigurno vidjela napredno polje istraživanja i poslovanja po ovom pitanju, s jasnim vojnim aplikacijama, budući da je osnovala tvrtku NeuraMatrix za razvoj ovih sučelja, što, usput rečeno, čini se da prilično zabrinjava Pentagon.
davids is offline  
Old 11.01.2022., 14:13   #2797
Quote:
Pa šta nitko od vas nije dobio memo ?

5G je postavljen dok smo se igrali s lockdownom, sensori/čipovi su ušli u tijela kroz iglice i testove, xjepivo nije nikad ni postojalo.

Pa gdje nam je ta centralna vlast ?

kovidio is offline  
Old 11.01.2022., 14:14   #2798
https://www.elperiodico.com/es/verde...lobal-13074286 Grafen, definitivno oružje protiv globalnog zatopljenja?
Ovaj svestran, ultraotporan i lagan materijal može biti rješenje za mnoge probleme
davids is offline  
Old 11.01.2022., 14:15   #2799
Quote:
Jordan Peterson: Open the damn country back up, before Canadians wreck something we can’t fix
https://nationalpost.com/opinion/jor...x=1641839299-1

Bockecho is offline  
Old 11.01.2022., 14:16   #2800
Quote:
Covid is now killing HALF as many people per day as a bad flu year as experts say pandemic will be on the brink of becoming 'endemic' after Omicron wave subsides
https://www.dailymail.co.uk/news/art...-flu-year.html

Bockecho is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:51.