Natrag   Forum.hr > Razno > Četeraj

Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.06.2025., 10:28   #2801
Opijam se. Zato sta sam tuzna i nesretna zbog djeteta.
Bjelo vino.
Odgovori s citatom
Old 12.06.2025., 10:32   #2802
Tvoje dijete? Što mu je? Žao mi je to čuti.

Vidim sad na drugoj temi, unuk slomio ruku. Već je u gipsu sigurno pa bar ne boli toliko. Prošao sam i to sa djetetom... vozim na hitnu u 23 h, čekanja, snimanja, gips. Nije dobro, ali ne dao Bog većeg zla.
lastman is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2025., 10:57   #2803
Ma nije moje dijete. Unuce od pet godina. Nisam se nikada brinul niti voljela moju djecu kao sta volim moju unucad. Vezana sam uz njih da ti ne mogu opisati. Ja to strasno volim. Nikada nisam nikoga voljela kao moje unuke. Luda sam znam. Ali si ne mogu pomoci. Oni su meni sve u zivotu.
Lastman, joj razumijem te ,ali zbilja ja nisam volila moju dijecu on je sjaj u ocima. Da ti znas koji je to fenomen. Genialan je mali. Sa dve godine znao je brojati do deset. A znao cijelu abecedu. Njegova odgojiteljica u vrtu mu bi rekla. Cuj ti mene. Sve je to superb a da naucis skinuti cipele bilo bi bolje.
Svira gitaru. Kupila sma mu superb gitaru. Igra s menom u nogomet i u tenis.
Obozavam to dijete. Umrla bih za njega.
Odgovori s citatom
Old 12.06.2025., 11:10   #2804
Quote:
ovale kaže: Pogledaj post
Ma nije moje dijete. Unuce od pet godina. Nisam se nikada brinul niti voljela moju djecu kao sta volim moju unucad. Vezana sam uz njih da ti ne mogu opisati. Ja to strasno volim. Nikada nisam nikoga voljela kao moje unuke. Luda sam znam. Ali si ne mogu pomoci. Oni su meni sve u zivotu.
Lastman, joj razumijem te ,ali zbilja ja nisam volila moju dijecu on je sjaj u ocima. Da ti znas koji je to fenomen. Genialan je mali. Sa dve godine znao je brojati do deset. A znao cijelu abecedu. Njegova odgojiteljica u vrtu mu bi rekla. Cuj ti mene. Sve je to superb a da naucis skinuti cipele bilo bi bolje.
Svira gitaru. Kupila sma mu superb gitaru. Igra s menom u nogomet i u tenis.
Obozavam to dijete. Umrla bih za njega.

Lijepo, bravo. Biće on dobro. Dan, dva dok prođe najgore, a onda će se hvaliti sa gipsom (vidi, ja imam, a ti nemaš?).
lastman is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2025., 09:28   #2805
vanilla colu
henesy is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 09:34   #2806
caj od bazge
henesy is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2025., 09:36   #2807
kavicu
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2025., 09:56   #2808
dus
henesy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 10:02   #2809
sok od narance
henesy is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 09:58   #2810
fantu grape
henesy is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 10:27   #2811
pepsi mango
henesy is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:03   #2812
henesy citajuci tvoju temu jedno pitanje mi se nametnulo samo od sebe. Je li ti imas jedan poseban frizider za pice? Imam spajzu a i podrum i drzim rezervu u spajzu ili podrumu,pa po ptrebi stavim u fruzider.
Doduse u mom fruzideru imas samo vodu i bjelo vino i pivu. Inace slatka gazirana pica ne podnosim. Stomak mi se napuha . Ne pijem nista slatko bas.
Lazem! Ljeti obozavam uraditi jedan spritiz. To mi je ljeti jako fino i ugodno. Doduse opet lazem. Volim i Hugo. takodjer pijem Moïto Moscow Mule.
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:18   #2813
Znam da si pitala henesy, ali odgovorit ću (i) ja. Nemam posebni hladionik za pića, ali u mom hladioniku više mjesta zauzimaju pića nego hrana, koliko god to nekome čudno zvučalo.

Pijem sok od crnog ribiza.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:24   #2814
Quote:
Martian7 kaže: Pogledaj post
Znam da si pitala henesy, ali odgovorit ću (i) ja. Nemam posebni hladionik za pića, ali u mom hladioniku više mjesta zauzimaju pića nego hrana, koliko god to nekome čudno zvučalo.

Pijem sok od crnog ribiza.
Moras si nabavit kvik-cil-kuler.

Najjaci frizider na svjet.

Lokacija Pag, prirodna izvorska pitka voda, temperatura oko 7-8°C

Evolution28 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:26.