Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.09.2023., 13:09   #2801
Ice (2016)

Prva sezona. Očigledno nepravedno zapostavljena serija o porodici koja se bavi trgovinom dijamanta ali upada u probleme. Zanimljivi likovi i solidna priča. 8/10
Old 15.09.2023., 14:28   #2802
Mask Girl - korejanci napravili vrhunsku seriju opet.Vrhunska-preporuka, 1 sezona samo.
archibaldam is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2023., 22:47   #2803
Pogledao španjolsku seriju na Netflixu El cuerpo en llamas, ima 8 epizoda.
Bazirana je na istinitoj priči o ubojstvu policajca u Barceloni 2017 godine, gdje je bilo upleteno dvoje njegovih kolega.
U glavnoj ulozi je prekrasna Ursula Corbero.
Što se tiče same serije, meni je bila odlična.Onako od oka 8 epizoda je puno previše za ovaj slučaj,ali s druge strane imamo brdo sitnih detalja u samoj istrazi, suđenju i odnosima među likovima.
Old 20.09.2023., 13:34   #2804
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Bazirana je na istinitoj priči o ubojstvu policajca u Barceloni 2017 godine, gdje je bilo upleteno dvoje njegovih kolega.
Što se tiče same serije, meni je bila odlična.Onako od oka 8 epizoda je puno previše za ovaj slučaj,ali s druge strane imamo brdo sitnih detalja u samoj istrazi, suđenju i odnosima među likovima.
Ovo zvučo super, moram pogledati. Ležim polomljene pa sve stignem
Može još ovakvih preporuka molim.
fridrik1971 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2023., 21:53   #2805
Pogledao španjolsku seriju La chica invisible, ima 8 epizoda.
Dojam je jako loš.Ne preporučam nikome.
Iako jest misterija, samo otkrivanje i sve oko toga je napravljeno jako loše.
Glumci očajni i iritantni.
Old 25.09.2023., 13:39   #2806
Accused (2023)

Vrlo dobra serija koja je kopija istoimene britanske serije iz 2010. Svaka epizoda je posebna priča o osobama koje završe na suđenju. 8.5/10
Old 25.09.2023., 15:40   #2807
Quote:
Rosa
Meni je ovo odlicno
Inace glavna glumica je poznatija kao Tokyo iz La casa de papel...
since1981 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2023., 08:16   #2808
Wolf (2023)

Još jedna odlična britanska krimi serija. Strašno ubistvo, teret prošlosti, tortura i policajac u centru svega. Preporuka. 8.5/10
Old 27.09.2023., 18:22   #2809
Quote:
I ja gledam, na četvrtoj epizodi sam negdje. Zasad mi nije loše. Ursula predivna Rosa i Albert imaju dobru kemiju, ona scena njihove prve patrole
Old 27.09.2023., 18:24   #2810
Quote:
Pogledao španjolsku seriju Todos mienten sa platforme Movistar+, ima 6 epizoda.
Video seksa profesorice sa učenikom postane javan i izaziva kaos u njihovim obiteljima i cijeloj okolini.
I kao što sam naslov govori ovdje svi lažu.

Dobra i zanimljiva serija sa neočekivanim krajem.
Serija je i dobila 2 sezonu, mada su mogli i ovako ostaviti.
Ta mi je serija započela dobro ali sa odmakom sve gora i gora bila.
Old 28.09.2023., 14:47   #2811
Shetland

Jako dobra u početku ali polako kao da ide u sapunicu.
Previše razvlače radnju koja je u prvoj sezoni stala u dvije epizode.

pozdrav
Old 03.10.2023., 16:39   #2812
Gledam trenutno Južni vetar (sad sam tek i prvu sezonu i ovu novu Na granici)… na stranu sad šta serija doslovno promovira drogu i nasilje , ali stvarno je kvalitetno napravljena.
Iznenađujuće dobri kadrovi, snimke sudara, zanimljivi likovi i dijalozi. Inače ne podnosim domaće serije i unervozim se na samu reklamu, ali ova me stvarno ugodno iznenadila kvalitetom produkcije…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Loreanna is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2023., 00:35   #2813
Succession sam poceo posto su svi hvalili tu seriju i na forumu i svugdje, ok , malo previse po meni sapunskih zapleta, ali ok, uhvatila me ipak zelja da saznam kaj ce biti s likovima, dakle dobro je, samo predugo vjerojatno pretpostavljam
Old 07.10.2023., 15:53   #2814
Las viudas de los jueves - meksička Netflix serija u 6 epizoda.I neće biti dalje, priča je zaokružena.
Priča se odvija u kompleksu stanova za bogataše gdje jedne noći trojica stanara umiru od posljedica strujnog udara dok su u bili u bazenu.
OK priča, možda sam očekivao nešto drugo na kraju,ali i ovako je ispalo zanimljivo.Svaka epizoda osim prve se bavi svakom od pet parova, njihovim problemima i kako su došli živjeti tamo.
Glumačka ekipa je odlična, sa poznatim latinoameričkim glumcima, među njima Zuria Vega i Irene Azuela.Meni je bilo posebno drago vidjeti povratak Juana Pabla Medine kojemu su prije dvije godine amputirali nogu zbog tromboze.
Old 11.10.2023., 23:31   #2815
Dokumentarni o D.Beckhamu 4 ep. solidan, Lupin 3 sezona pogledao do 7 ep. vrlo dobra serija
archibaldam is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2023., 21:25   #2816
Pogledao seriju P#t@s Redes Sociales, Amazon meksička serija,komedija, ima 8 epizoda.
Radi se o dvije sestre, influencerke na društvenim mrežama.Jedna koja je napunila 30 godina i polako prestaje biti zanimljiva mlađim generacijama, a druga puno mlađa postaje sve popularnija. Pa njihova beskrupulozna borba na mrežama postaje sve nemilosrdnija.
Ok serija, meni osobno se ne sviđa previše,ali mlađim generacijama koje su in sa svim tim mrežama i influencerima bi se možda i svidjelo.
Odlična Paulina Gaitan u ulozi starije sestre,a mlađahna Azul Guaita samo OK.
Dobar mi je bio i Hernan Mendoza kao njihov otac.
Ostali glumci i nisu bili previše zanimljivi.
Old 17.10.2023., 13:02   #2817
Vera (2023)

Srbijanska serija inspirisana istinitom pričom o Veri Pešić, koja je spletom okolnosti u drugom svjetskom ratu upala u vode špijunaže i radila za nijemce, partizane i četnike. Ništa specijalno ali nije loše. Može se gledati. 7/10
Old 18.10.2023., 14:59   #2818
The Long Shadow, britanska mini serija u 7 nastavaka o lovu na serijskog ubojicu sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća.... meni je rijetko koja britanska serija negledljiva.... ova izgleda jako dobro nakon prve epizode....
ULICA ULICE is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2023., 14:19   #2819
Kako je prije mjesec dana bilo čak 30 godina od premijere prve epizode Njujorških plavaca, odlučio sam se prisjetiti te serije koja mi kvalitetom debelo nadmašuje npr. Blue Bloodse koji se opet prikazuju na TV-u. Mladi Caruso, Medavoy i neponovljivi Sipovic te možda najbolja početna špica ikad...

Vrijeme je za reprizu na TV-u.
Xenoborg is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2023., 14:31   #2820
The book of Boba Fett - na kraju nisam oduševljen serijom. Na početku dosadno, a kad se pojavi mandalorijanac, postane interesatno. Inače ne bi niti gledao da nije bitno za treću sezonum 3/5

Mandalorian season 3 - slabija od prve dvije sezone, ali zadnjih nekoliko epizoda spašava stvar. Ako i ne bude četvrte sezone, završetak je odličan i emotiva. 4/5

Kengan Ashura - brutalni anime o ilegalnim borilačkim igrama na život i smrt. Zarazno i napeto + odlična animacija. Ali dugo se čekalo za novu sezonu, a niti navodno posljednja neće biti tako brzo. Puno bolje nego Baki kojega je netflix uništio. 5/5
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:16.