Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage... |
|
|
26.02.2016., 16:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Je li netko bio na svadbi na kojoj je svirao bend Zakon šutnje? Kakvi su dojmovi?
|
|
|
26.02.2016., 18:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Quote:
Rattlesnake kaže:
Ne znam kolika im je cifra, ali chekiraj Retrodukciju
http://www.band-retrodukcija.com/bend-za-svadbe/
Nama su bili u užem izboru, no uzeli smo ipak akustični bend jer nam se bolje uklapao u stil vjenčanja.
Svejedno, Retrodukciju smo otišli poslušati u Sax i dečki su super, naprave odličnu atmosferu i sviraju jako plesnu glazbu. Hitove, rock, pop... Tako da svakako preporučujem poslušat uživo 
|
retrodukcija je 1800eura, daj mi pliz reci koji akustični bend ste uzeli i kak je bilo? 
|
|
|
26.02.2016., 18:56
|
|
ycnarf
Registracija: Jul 2008.
|
Kontrola zvuka je 9500 kn ak je svadba u petak, a sviraju sve živo, pogotovo rock
|
|
|
26.02.2016., 19:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
Lokacija: Home is not where you live but where they understand you.
|
Quote:
*NomenEstOmen* kaže:
retrodukcija je 1800eura, daj mi pliz reci koji akustični bend ste uzeli i kak je bilo? 
|
Uzeli smo Trnje Live Acoustic, svadba je tek u 6.mj. Ako te zanimaju još neke informacije u vezi njih, javi se na pm
Bend nam je općenito bila bitna stavka na svadbi i prva želja nam je bila akustični bend. No ubrzo smo skužili da je problem s acoustic bendovima najčešće količina repertoara i činjenica da nema puno njih iskustva sviranja na svadbama, a neki to ni ne žele.
Pa smo jedva našli njih par koji su nam ušli u uži krug, ali nekako to nije bilo to i tražili smo nešto više. Kad smo čuli Retrodukciju, ozbiljno smo ih razmišljali uzet, no uskoro dobili preporuku za Trnje, otišli ih poslušat uživo i to je bilo to.
Meni nije dolazilo u obzir kaparit nekoga prije nego što bend poslušam vani, na koncertu. Tako da smo išli na 4 koncerta raznih bendova prije konačne odluke. I to definitivno svima preporučujem
Jer recimo...konkretno Retrodukcija meni na onim snimkama koje imaju na svom webu zvuči osrednje, ništa posebno. Ali uživo dečki naprave takav show da mislim da nitko ne može ostat stajat na mjestu/sjedit.
A vjerujem da ima bendova i kod kojih je obrnut slučaj 
|
09.03.2016., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Da li je netko imao Viva band Bjelovar na svadbi?
Ili Band Rio? Ili Band Roco? Ili Grupu Bolero? Dojmovi :klap:
|
|
|
17.03.2016., 09:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Ovo je tako tesko! Izabrati bend koji je dobar, cjenovno povoljniji, a da dobro sviraju i pjevaju... 
Imate li kakve savjete, sto ih pitati na sastanku, na sto posebno obratiti paznju? jooooj, slatkih li muka  
|
|
|
17.03.2016., 13:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
Lokacija: Home is not where you live but where they understand you.
|
Ako imate mogućnost, poslušajte bend uživo prije kaparenja 
Meni je to bio prvi uvjet.
Kad sam ih sve poslušala, znala sam i kaj ću ih pitati, a za neke sam odmah znala da ih neću uzeti.
|
22.03.2016., 11:40
|
|
NaDanceFlooru
Registracija: Aug 2006.
|
Ja bih dala preporuku za naš bend, SMOOTH band... Ljudi su imali doslovno 2 pauze od 15min inace su praasili cijelu noc! do 6 ujutro, na kraju smo im dali stolice i i dalje su pjevali za nas par! Genijalna ekipa, i muski i zenski glas su super! Dogovoili smo po njihovom upitniku, sto hocemo sto necemo oznacili (recimo zdravice, molitve, zelje, pozdravi i slicno), rekli sto od glazbe nikako ne pjevati a ostalo smo im dali slobodu. Oni su se prilagođavali ekipi. Pjevali i domace i strano svega...
P.S. Ne pjevaju cajke...
|
|
|
22.03.2016., 19:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2002.
|
Kolika im je cijena?
|
|
|
23.03.2016., 13:40
|
|
NaDanceFlooru
|
Ne znam kolika je sada...slobodno ih kontaktiraj...
|
|
|
24.03.2016., 11:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Kao savjet za one koji tek traže bend, svakako ih poslušati ako je moguće negdje uživo. Ako nije, poslušati bar snimke. Pitati za repertoar što sviraju, dopuštaju li naručivanje (meni je bilo bitno da ne dopuštaju  ), kako izgleda njihova klasična svadba (kad sviraju, kad sjedaju...), tko vodi cijeli program (pjevač, pjevačica, netko od svirača), kakvu podlogu stave dok ne sviraju, daju li potvrdu za plaćenu kaparu, što je s kaparom u slučaju odustajanja...
To mi sad pada na pamet, sretno s traženjem, ja sam sretna što smo mi uspjeli uskladiti želje i naći nekoga tko nam odgovara 
|
|
|
30.03.2016., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2002.
|
Znaci zadovoljna si bila s King sizom? Naprave dobru atmosferu? To mi je najbitnije.
|
|
|
04.04.2016., 15:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Pozdrav, društvo!
Tražim harmonikaša za pratnju na svadbi u Zagrebu. Ne kužim se u takvu vrstu glazbe, to je više za starce, al bih volio preporuku za nekog da je veseljak i ima bar koliko toliko sluha :-)
Svima unaprijed hvala na pomoći :-)
|
|
|
05.04.2016., 18:02
|
|
zagorka
Registracija: Apr 2014.
|
Jel prekasno sad ići tražit muziku za 7 mj.?? Naši su nas lijepo zaje. i sad sam tak ljuta da bi donesla najrađe radio i nafrljila ga.. Inaće, to je mini svadba, matičar+večera+ after party (ili ne, kak se sad čini) u iznajmljenoj kući. Nema sale, razglasa, rezanja torti, podvezica i sl. Fora mi je npr. Trnje i sl., DJ ne dolazi u obzir.
|
05.04.2016., 21:03
|
|
Vila
Registracija: May 2012.
|
Quote:
papucica-hr kaže:
Jel prekasno sad ići tražit muziku za 7 mj.?? Naši su nas lijepo zaje. i sad sam tak ljuta da bi donesla najrađe radio i nafrljila ga.. Inaće, to je mini svadba, matičar+večera+ after party (ili ne, kak se sad čini) u iznajmljenoj kući. Nema sale, razglasa, rezanja torti, podvezica i sl. Fora mi je npr. Trnje i sl., DJ ne dolazi u obzir.
|
Ne vrijedi ti tu pitati, baci se u potragu dalje  sigurno će netko biti free.
A zašto ne DJ? 10000 puta bolja opcija nego radio  A za mini svadbe pogotovo odličan
|
|
|
05.04.2016., 21:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2015.
|
Prošla i naša svadba pa da podjelimo dojmove. Imali smo band Panorama iz Samobora i jednostavno su nas oduševili. Držali su se repertoara kako smo se dogovorili (zabranili smo ove nove pjesmuljke od severina, rozgi, mejaša,...) i odsvirali sve perfektno. Skidali su glasovno izvodače odlično, moj brat je rekao da je imao osjećaj da je na koncertu dubioze ili sarsa kad su njih svirali. Bilo je svakakvog repertoara, od starog rocka, novog rocka, zabavnjaka, narodnih (onih kafanskih pravih, bez cajki). Sve su to popratili sa saksofonom, haromnikom i tamburicama uz klasične instrumente koje imaju, kao i aparatima za mjehuriće i dim. Glavni vokali (muški i ženski) su izvrsni, a muški vokal skida čak i louis armstrong izvrsno. Uspjeli su držati atmosferu sve do 6 ujutro. Tjedan dana prije svadbe smo ih i u movie pub išli slušati i bili su super. Evo bez zamjerke, a cijena više nego korektna.
Zadnje uređivanje novi7777 : 05.04.2016. at 21:41.
|
|
|
05.04.2016., 22:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Mi smo ljetos bili na svadbi na kojima su oni svirali i isto ostali odusevljeni. Bili smo skepticni, jer su ih prijatelji uzeli u zadnji cas nakon fijaska s bendom koji im je bio prvi izbor, pa smo mislili tko zna kakvi ce biti ako su slobodni u zadnji tren, no bili su fantasticni.  Za svoju svadbu smo se troumili izmedju njih, Facea i Euroarta, na kraju ipak kaparili Euroart, no tko god uzeo Panoramu, sigurno nece pogrijesiti. 
|
|
|
11.04.2016., 23:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Pozdrav! Jel ima netko iskustva s grupom Panorama iz Samobora? Hvala!
|
|
|
12.04.2016., 06:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa daj pogledaj samo 2-3 posta gore.
|
|
|
14.04.2016., 20:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
kolko se s bendovima može pregovarati o cijeni? Npr bend koji bi angažirali je 2000 eura. Ima ih 7 i rekli smo da bi im platili stolice, a čuli smo od frendova da im to nismo dužni..... Računali da bi njihove stolice bilo cca 3000 kn, pa smo ih mislili pitati da nam onda snize cijenu svirke za 1000 kn. Ima li to smisla uopće pitati?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:59.
|
|
|
|