Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
|
|
11.01.2022., 16:45
|
|
;) skeptičan korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
Spasilac kaže:
Prvo, šta iz ovoga treba da zaključim? Ja sam primio tri vakcine i OK sam. S tim što neposredno pre primanja vakcina nisam imao zdravsvene probleme.
A drugo, kakve ovo ima veze sa mestruacijom?
|
Nema veze sa menstruacijom.
Al je imala 14 godina.
Pet dana poslje tog videa je umrla.
Da se nije cijepila bila bi jos ziva.
|
|
11.01.2022., 16:46
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2021.
|
Quote:
PapaNaStolici kaže:
|
Ovo mora da je meni upućeno. Ne znam koji još glupander ima ovde na forumu.
Pa iskreno da ti kažem, ne znam.
A ne znam ni kakve veze ovaj link ima sa pitanjem. Verovatno zato što sam glupander. 
|
|
|
11.01.2022., 16:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
Spasilac kaže:
Jeste, čitao sam i politikin zabavnik. Kako znaš? Ti mora da si vidovit?
Imaš talenat u pizdu materinu. 
Ne, nije ovo psovka. Tako se u Srbiji kaže kad je nešto mnogo dobro, ili preko svake mere.
|
A u Hrvatskoj se kaže: u 3PM a na engleskom to je u 3 sata popodne.
|
|
11.01.2022., 16:50
|
|
menefreghista
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Meni su još jači oni šta su bili uzbuđeni jer se idu cijepit.
|
Ili oni kojima se užasno žurilo pa su trčali u Srbiju cijepiti se Sinopharmom (npr. Vedrana Rudan i muž). Takvi sada sipaju žuć na fajzeraše jer njihovo cjepivo ne kotira. 
|
11.01.2022., 16:51
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
Ovo su uistinu alarmantni podaci, a ako bi se analiza potvrdila, bili bismo suočeni s pravom katastrofom. Članak koji je u Engleskoj objavio The Expose, a u Italiji prenio Eventi Adverse, ne ostavlja mjesta sumnji: "Pojačala masovno ubrzavaju slom imunološkog sustava i većina ljudi cijepljenih s trostrukom/dvostrukom dozom u Ujedinjenom Kraljevstvu mogla bi razviti novi oblik sindroma stečene imunodeficijencije izazvanog cjepivom Covid-19 do kraja veljače 2022. To je ono što proizlazi iz najnovijih podataka iz izvješća britanske Agencije za zdravstvenu sigurnost o nadzoru cjepiva. Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavljuje tjedno izvješće "Nadzor cjepiva" koje sadrži statistiku o slučajevima Covid-19, hospitalizacijama i smrtima prema statusu cijepljenja diljem Engleske za razdoblje od četiri tjedna. Cijepljeni su, dakle, osuđeni na ponovnu zarazu zauvijek. Ali ima još toga.“Uspoređujući dva prethodna objavljena izvješća, uspjeli smo izračunati stvarnu učinkovitost injekcija Covid-19 u razdoblju od 6 tjedana, kao i jačanje ili slom imunološkog sustava kod svih starijih od 18 godina u Engleskoj. Brojke pokazuju apsolutno alarmantnu stopu uništenja imunološkog sustava. Učinkovitost cjepiva od -100% znači da su cjepiva potpuno uništila vaš imunološki odgovor na Covid-19. Vi ste potpuno bespomoćni protiv toga u usporedbi s osobom koja još uvijek ima odgovor imunološkog sustava. Cijepljeni će biti osuđeni na ponovnu infekciju na neodređeno vrijeme. Važno je shvatiti da to nisu cjepiva koja ne djeluju ili smanjuju učinkovitost. To bi dovelo do učinkovitosti cjepiva od samo 0%. Da cjepiva ne djeluju, jednostavno ne bi "pojačala" imunološki sustav. Ali oni to ne rade. Revolucionarni slučajevi kod cijepljenih mnogo su veći od slučajeva kod necijepljenih. Ove brojke su katastrofa za cijepljene.” https://outline.com/FvfjqV
|
|
|
11.01.2022., 16:51
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
PapaNaStolici kaže:
|
Kako ti kažeš. Samo ova veza vodi van Fejsbuka.
|
|
|
11.01.2022., 16:56
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
NoDirectionHome kaže:
O nečijoj inteligenciji mnogo govori činjenica da ne može shvatiti i doći do zaključka da netko može i samo čitati forum, pa i godinama, a ne sudjelovati u njemu i pisati po njemu, niti se treba regsitrirati.
|
Može. Koliko znaš takvih? Ako neko slučajno i zaluta ovde, to je sigurna da bi informisao? Pa vidi samo ovu temu. Koja budala će da dođe i čita 146 strana gluposti? 
|
|
|
11.01.2022., 16:58
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
lastman kaže:
Kako mi ti promače za ignor? Ispravljam grešku (mentalna higijena).
|
Pa da. Automatski manje za čitanje. 
|
|
|
11.01.2022., 16:58
|
|
Podli đavolji sluga
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
PapaNaStolici kaže:
|
Branko Kocka, u venu se bocka
|
|
11.01.2022., 17:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
davids kaže:
Ovo su uistinu alarmantni podaci, a ako bi se analiza potvrdila, bili bismo suočeni s pravom katastrofom. Članak koji je u Engleskoj objavio The Expose, a u Italiji prenio Eventi Adverse, ne ostavlja mjesta sumnji: "Pojačala masovno ubrzavaju slom imunološkog sustava i većina ljudi cijepljenih s trostrukom/dvostrukom dozom u Ujedinjenom Kraljevstvu mogla bi razviti novi oblik sindroma stečene imunodeficijencije izazvanog cjepivom Covid-19 do kraja veljače 2022.
|
Početkom prošle godine kad je počelo cijepljenje čitao sam ovdje na forumu da bi masovno umiranje od cjepiva u sklopu programa depopulacije trebalo početi u rujnu 2021. Izgleda da je plan propao ili da su skeptici širili dezinformacije.
|
|
|
11.01.2022., 17:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
Lokacija: Milion kilometara od nigdje,na autoputu bratstva i jedinstva
|
Quote:
Blanche Dubois kaže:
Ili oni kojima se užasno žurilo pa su trčali u Srbiju cijepiti se Sinopharmom (npr. Vedrana Rudan i muž). Takvi sada sipaju žuć na fajzeraše jer njihovo cjepivo ne kotira. 
|
Ta Vedrana je teska psihicka bolesnica.
Ja ne kuzin ljude koji se dive njenom liku i djelu.
|
|
|
11.01.2022., 17:04
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
kovidio kaže:
|
Izgleda na nisam dovoljno pametan da skužim. Šta sam trebao saznati sa ove stranice foruma na koju vodi link?
|
|
|
11.01.2022., 17:08
|
|
;) skeptičan korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
pronto kaže:
Početkom prošle godine kad je počelo cijepljenje čitao sam ovdje na forumu da bi masovno umiranje od cjepiva u sklopu programa depopulacije trebalo početi u rujnu 2021. Izgleda da je plan propao ili da su skeptici širili dezinformacije.
|
Krivo!
Početkom prošle godine kad je počelo cijepljenje čitali sam ovdje na forumu da ce cijepivo zaustavit pandemiju.

Da, i zaboravio jos.
Mi samo istrazujemo, teoriju zavjere.
Zakaj oni i dalje ljude jos cijepe 
|
|
11.01.2022., 17:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2020.
|
Quote:
davids kaže:
ž
Pojačala masovno ubrzavaju slom imunološkog sustava i većina ljudi cijepljenih s trostrukom/dvostrukom dozom u Ujedinjenom Kraljevstvu mogla bi razviti novi oblik sindroma stečene imunodeficijencije izazvanog cjepivom Covid-19 do kraja veljače 2022.
Cijepljeni su, dakle, osuđeni na ponovnu zarazu zauvijek. Ali ima još toga.
|
Quote:
pronto kaže:
Početkom prošle godine kad je počelo cijepljenje čitao sam ovdje na forumu da bi masovno umiranje od cjepiva u sklopu programa depopulacije trebalo početi u rujnu prošle godine. Izgleda da je plan propao ili da su skeptici širili dezinformacije.
|
nije mi sad ovo jasno, kako im je plan propao kad depopulacija pocinje u rujnu prošle godine. ili je netko širio dezinformacije ili su ljudi stvarno umirali 
|
11.01.2022., 17:10
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
amadeus65 kaže:
Evo imas tu Njemacka Korona 01.2021. god. korona januar 106 000 umrlih.
Tu imas Njemacka Gripa 03.2018. god. gripa mart 107 000 umrlih.
I obrati paznju na umrle od 0-50 godina, u 2021 godini i 2018 godini.
Daleko mladih vise umrlo u 2018 godini. od gripe.
Tema je teorija zavjera, a ne cijepivo. To ima druga tema.
Ja tu temu ne posjecujem, jer cijepiva nikad nije ni bilo za koronu.
Glupo raspravljat i o efikasnosti a i o nuspojavama za nekaj kaj ne postoji.
Postoje samo neke proteinske terapije.
Moje sadasnje osobno iskustvo.
Jedan kojeg sa poznao imo infarkt nakon cijepljenja i umro sa 41 godina, za koronu jos nikog nisam poznavo da je umro.
A imali su je ljudi i preko 60godina.
I 56 godina kojem su ugradili bajpas 1 godinu prije korone, al nakon dva tjedna doso normalno radit.
Da otopina ima neku svrhu uzo bi je, za ausvajs ne uzimam.
|
Ne znam da li ima svrhe da odgovorim, ali hajde. MAkar zabave radi.
Primećeno je da je u toku pandemije korone i po uvođenju bezbednosnih mera bilo manje oboljevanja od gripa. A to je zato što su maske i izolacija umanjili i širenje gripa.
|
|
|
11.01.2022., 17:13
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
davids kaže:
|
Da, kada je omikron u pitanju. A jel misliš da kad se omikron pojavio više ne postoje prethodni sojevi?
|
|
|
11.01.2022., 17:24
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2011.
|
Dakle ponovit ću za one malo tuplje i za one koji si ne želi priznati da su popušili spiku....
.."poanta vakcine u epidemiji je da zaustavi epidemiju, štiti individualno i spriječava daljnji prijenos..u ovom slučaju vakcine ne rade ništa od toga.."....
"uskoro će vakcinisani biti oni koje treba izolirati jer postaju opasni za druge"...
"nevakcinisani su razvili svoj prirodni imunitet i više ne prenose virus"...
Prof. dr. Christian Perronne
|
|
|
11.01.2022., 17:25
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2018.
|
Quote:
pinzgauer kaže:
Dakle ponovit ću za one malo tuplje i za one koji si ne želi priznati da su popušili spiku....
.."poanta vakcine u epidemiji je da zaustavi epidemiju, štiti individualno i spriječava daljnji prijenos..u ovom slučaju vakcine ne rade ništa od toga.."....
"uskoro će vakcinisani biti oni koje treba izolirati jer postaju opasni za druge"...
"nevakcinisani su razvili svoj prirodni imunitet i više ne prenose virus"...
Prof. dr. Christian Perronne
|
Izraelci su glupavi 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:56.
|
|
|
|