Pogledaj rezultate ankete: Tko osvaja Premiership?
|
Manchester City
|

|
34 |
27.20% |
Arsenal
|

|
21 |
16.80% |
Liverpool
|

|
41 |
32.80% |
Aston Villa
|

|
6 |
4.80% |
Tottenham
|

|
6 |
4.80% |
Chelsea
|

|
4 |
3.20% |
Newcastle
|

|
3 |
2.40% |
Manchester United
|

|
8 |
6.40% |
Netko drugi
|

|
2 |
1.60% |
|
|
09.12.2024., 22:58
|
|
Hepek
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Imran kaže:
nisam baš u detalje pratio pa sam ispao zatečen naprasnim otkazom Ashworthu. Pa dotičnog i Berradu se spominjalo kao arhitekte nekog budućeg, uspješnijeg i reformiranog Man Uniteda. A lik izgorio u niti pola godine. 
|
Pa ... nije baš da je izgorio ... prije bi se reklo da se nije ni upalio.
Ineos ekipa je prošlo ljeto bila više za smjenu ETH-a. Ashworth ga je sačuvao. I još to podebljao transferima po Erikovoj želji.
Kad je ovaj konačno smijenjen Ashworth je , navodno , želio nekog dokazanog u Premu. Kandidati su bili Silva , Frank , Howe ... a favorit Southgate.
Za Ineos je to bio sužen pogled (recim tako). Oni su , uz Berradu i Wilcoxa , htjeli najbolje što se može naći. Pa je u Lisabon putovao Berrada , a Ashworth je iz cijelog posla bio izostavljen ... što je u konačnici dovelo do pitanja - koji klinac mi ovog lika uopće plaćamo?
Uz sve to rekao bih da se nešto moralo dogoditi nakon utakmice s Forestom jer Ashworth je taj dan uredno bio na utakmici U-21 , pa na ovoj i onda bum - otkaz. Nema smisla.
Kruži trač među ženama da je bila njegova izjava kako on nije kriv za ETH-a i nema ništa s tim na što je SJR popizdio.
Bilo kako bilo od ove smjene , koja je ovako ili onako promašaj , preko cijena karata do raznoraznih rezanja za sada djeluje kao da je klub preuzeo Elon Musk.
Možda treba i mora tako ... možda treba malo vremena da se poslože (sigurno treba) ...ali za sada Ineos samo skuplja -
|
|
|
10.12.2024., 07:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
Urpanus kaže:
Pa ... nije baš da je izgorio ... prije bi se reklo da se nije ni upalio.
Ineos ekipa je prošlo ljeto bila više za smjenu ETH-a. Ashworth ga je sačuvao. I još to podebljao transferima po Erikovoj želji.
Kad je ovaj konačno smijenjen Ashworth je , navodno , želio nekog dokazanog u Premu. Kandidati su bili Silva , Frank , Howe ... a favorit Southgate.
Za Ineos je to bio sužen pogled (recim tako). Oni su , uz Berradu i Wilcoxa , htjeli najbolje što se može naći. Pa je u Lisabon putovao Berrada , a Ashworth je iz cijelog posla bio izostavljen ... što je u konačnici dovelo do pitanja - koji klinac mi ovog lika uopće plaćamo?
Uz sve to rekao bih da se nešto moralo dogoditi nakon utakmice s Forestom jer Ashworth je taj dan uredno bio na utakmici U-21 , pa na ovoj i onda bum - otkaz. Nema smisla.
Kruži trač među ženama da je bila njegova izjava kako on nije kriv za ETH-a i nema ništa s tim na što je SJR popizdio.
Bilo kako bilo od ove smjene , koja je ovako ili onako promašaj , preko cijena karata do raznoraznih rezanja za sada djeluje kao da je klub preuzeo Elon Musk.
Možda treba i mora tako ... možda treba malo vremena da se poslože (sigurno treba) ...ali za sada Ineos samo skuplja -
|
Prekratko je ovo vrime za bilo šta
Ten hag je realno bio veliki uteg jer je on "ostavština" bivših, bia sam uvjeren na lito da će ga potirat jer si stalno mislim da klub poput uniteda nema šanse da će gledat tako usko i temeljem jedne utakmice (finale fa kupa) odlučit dat povjerenje treneru, ali oni su to naravno napravili i ne samo to nego su opet satrali boga i gospu u prijelaznom roku za tog istog trenera
Po meni je amorim jako dobro reka jednu stvar još tamo iza svog debija protiv ipswicha, da moraju odma krenit u drugom smjeru pa kako god to rezultatski izgledalo jer ako se fokusiraju samo na pobjeđivanje svake sljedeće utakmice i uzimanje 3 boda onda će za godinu dana opet vodit iste razgovore o struci, ekipi i cilom klubu, tu se s njim slažem, oni trebaju gledat "big picture", ionako gore od ovog ne može
|
10.12.2024., 08:23
|
|
Lord Of The Manor
Registracija: Jun 2014.
|
Pitanje je ima li vlasnik i navijači Uniteda razumijevanje za to da sada rezultati nisu primarni....
|
|
|
10.12.2024., 08:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
ULICA ULICE kaže:
Pitanje je ima li vlasnik i navijači Uniteda razumijevanje za to da sada rezultati nisu primarni....
|
Rezultata u unitedu nema 10+ godina, mislim da godina dana gori ili doli ne igra nikakvu ulogu
|
10.12.2024., 09:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
United treba posložiti da za početak imaju pet dobrih utakmica u kontinuitetu. To sada nemaju. Odigraju se dvije dobre utakmice, onda bude horor iduće dvije, pa jedna blijeda, pa jedna dobra i tako u krug.
|
|
|
11.12.2024., 10:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
HattoriHanzo kaže:
Meni je jučerašnja tekma bila kap koja je prelila čašu glede Artete.
|
Fala kurcu vise da si i ti progledao.
Lik ide u rikverc. Kakvu napadacku potenciju ima, a nabijamo golove iz kornera k'o Stoke
|
|
|
11.12.2024., 10:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
Henryj kaže:
Lik ide u rikverc. Kakvu napadacku potenciju ima, a nabijamo golove iz kornera k'o Stoke
|
Ovo je valjda ironija.
Jesi vidio "štopanje" lopte glavnog napadača ekipe, onog koji je u stvari doveden kao veznjak?
Kao komad drveta.
|
|
|
11.12.2024., 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
Henryj kaže:
|
Napadacka potencija gdje imas jednog konkretnog igraca Saku..nema sta.
|
|
|
11.12.2024., 23:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Ovakav pad Cityja stvarno dugo nisam vidio, da top ekipa toliko padne odjednom, fascinantno. Ono, vidio sam padove velikih ekipa, ali City ako ovako ostavi upitno je oće igrati LP iduće godine. Oni su dobro krenuli, ali zadnjih mj. dana i nešto, evo ne sjećam se jel SAF ikada imao takav period. Još kada znaš da je u pitanju Pep koji valjda prije toga nikada nije izgubio 3 tekme za redom ili tako nešto.
|
12.12.2024., 08:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
City je ako se ne varam prošle sezone imao rezultatsku krizu, ali je tada i dalje igra bila dobra. Sada im je igra kaos. Sinoć sam ih gledao protiv Juventusa i baš su djelovali pogubljeno i igrači su svako malo bili izvan svojih pozicija.
Imaju Fodena izvan forme, KDB koji je prilično sam siguran, prošao nogometni zenit, Bernardo i Gundo su isto prošli vrhunac i vjerojatno zasićeni, Walker završio karijeru prije tri sezone, Joško još mlad i lako ga povuće loša igra ostatka momčadi; isto vrijedi za Rico Lewisa, Haaland bez prave lopte level Carrol, Graelish prosjek. A klupa više nije tako bajna kao što je nekada bila.
Ja iskreno nisam očekivao ovakav citiyev pad, ali nisam iznenađen. Više sam iznenađen kako izgledaju na terenu; kao da je ovo Pepova prva sezona i sada treba naštimati raspadnutu momčad.
Sve ovo napisano daje za nagovijestiti da će nas City razmontirati za vikend. 
|
|
|
12.12.2024., 09:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2017.
|
City ako nastavi s ovom formom i dobiju neko oduzimanje bodova mozda i stvarno odu u Championship
|
|
|
12.12.2024., 09:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Zanimljiv članak s Transfermarkta.
Responsible for 72% of Liverpool's goals - Are Arne Slot's team too reliant on Mohamed Salah?
https://www.transfermarkt.com/respon...ew/news/447124
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čovjek fakat igra za novi ugovor.
|
|
|
12.12.2024., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Mislim, to se dogodi kad imas WC igraca u timu. Covjek ima 21 G/A u 13 kola, sudjelovao je u vise golova nego pola timova u ligi ove sezone. Vise od recimo jednog Uniteda, Newcastlea ili West Hama. To je nenormalan output koji ce se izlevelirati.
Treba uzeti u obzir da Salah je prakticki cijelo vrijeme na terenu (sto je i nesretno jer su njegove dvije zamjene out cijelu sezonu dosad), a ostalih 4 napadaca se kontantno rotira.
Recimo Jota i Darwin, koji igraju CF-a kod Slota, su zajedno skupili manje minuta nego Salah u ligi. Gakpo isto ima duplo manju minutazu od Salaha.
|
|
|
12.12.2024., 10:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Akesson kaže:
Sve ovo napisano daje za nagovijestiti da će nas City razmontirati za vikend. 
|
Imam osjećaj da uzimamo to. 
|
12.12.2024., 13:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mah11 kaže:
Imam osjećaj da uzimamo to. 
|
Bilo bi lijepo, sad je super prilika.
1 od 10 (zadnjih 10 tekmi Cityja, 1 pobjeda, 2 remija, 7 poraza)
Da se niz produži na 11.
|
|
|
12.12.2024., 13:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Nego, nije li Pep po mnogima najveći trener svih vremena?
Kako si je dopustio ovakav niz?
Zar stvarno nije u stanju rješit probleme bez dodatnih par 100 milijuna funti u siječnju?
Kako mu 34godišnji Gundogan koji više ne može trčat može igrat zadnjeg veznog nonstop?
Zašto mu bekovi stoje tako visoko nonstop?
Propali Walker, Rico Lewis koji je defenzivno propuh?
|
|
|
12.12.2024., 13:51
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Yildiz’s performance clearly impressed Paul Scholes, who took to Instagram to write: ‘Who the f*** is this Yildiz?’ along with a couple of clapping emojis in a story on Wednesday night.
|
Tip radi kao pundit, prvi put čuje za Yildiza 
|
|
|
12.12.2024., 13:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Sudden Sid kaže:
Tip radi kao pundit, prvi put čuje za Yildiza 
|
Ti se tome stvarno čudiš?
Mene bi čudilo da je čuo za njega.
|
|
|
12.12.2024., 13:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Quote:
HattoriHanzo kaže:
Nego, nije li Pep po mnogima najveći trener svih vremena?
Kako si je dopustio ovakav niz?
Zar stvarno nije u stanju rješit probleme bez dodatnih par 100 milijuna funti u siječnju?
Kako mu 34godišnji Gundogan koji više ne može trčat može igrat zadnjeg veznog nonstop?
Zašto mu bekovi stoje tako visoko nonstop?
Propali Walker, Rico Lewis koji je defenzivno propuh?
|
Pregorio je, po izjavama i ponašanju odaje dojam čovjeka kojem treba odmor od nogometa i reset.
|
|
|
12.12.2024., 14:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Pregorio je, po izjavama i ponašanju odaje dojam čovjeka kojem treba odmor od nogometa i reset.
|
da...tako se čini...
one izjave oko samoozljeđivanja od prije tjedan-dva su baš bile nadrealne..(a čini mi se da je imao i sličan ispad nedavno nešto oko Rico Lewisa ako se ne varam..).
Jbg. -možda se ipak valja nešto oko tužbe što nije javno...ili se jednostavno sve poklopilo i "poklopilo" i njega i ekipu...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:16.
|
|
|
|