Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2011., 19:20   #281
Quote:
NinaKilljoy kaže: Pogledaj post
jooj...koje su to muke xD...ma upast ćete svi.....i potvrđeno je, prolazim s 5... xD baš sam hepi danas
eh nadam se da cemo svi upast i ic skupa u razz xD
sk8girl :D :D is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2011., 19:45   #282
Quote:
sk8girl :D :D kaže: Pogledaj post
oo thx na informaciji xD
joj da ta potvrda...:P
ja imam 51 haha xD al valjda cu uupast xD
ja cu pocetni talijanski xD i vjeronauk
joj i ja se nadam da cu bit s nekim od vas u razz-u imas face?

Ljudi nes mi se zbloko onaj profil,al to sam isto ja

xD ma upadas definitivno
ahahaa to sam ja riffen, al sam zaboravila staru sifru morala napravit novi profil xd PROSLA SAM S 5 4.5 prosjek tocno waaaaaaaa upadam! imam fb, poslat cu ti pp

makar se jezici ne mogu birat kak svi misla neg ak si ucio talijasnki u 7. i 8. razu dobivas napredni i jos ti oni stave neki jezik, tak su mi rekle frendice koje su sad 1.razz u htš npr u jednom razredu pol ucenika uci poceni a pola napredjni talijanski, svi npr pocetni francuski i svi napredni engleski, bira se etika il vjeronauk, ja cu isto vjeronauk
fan of gnr is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2011., 13:17   #283
Quote:
fan of gnr kaže: Pogledaj post
ahahaa to sam ja riffen, al sam zaboravila staru sifru morala napravit novi profil xd PROSLA SAM S 5 4.5 prosjek tocno waaaaaaaa upadam! imam fb, poslat cu ti pp

makar se jezici ne mogu birat kak svi misla neg ak si ucio talijasnki u 7. i 8. razu dobivas napredni i jos ti oni stave neki jezik, tak su mi rekle frendice koje su sad 1.razz u htš npr u jednom razredu pol ucenika uci poceni a pola napredjni talijanski, svi npr pocetni francuski i svi napredni engleski, bira se etika il vjeronauk, ja cu isto vjeronauk
ahaa to si ti...xD aa joj onda cu ja morat napredni njemacki a nemam ga pojma haha a nezz nie to bitno sve se moze naucit,jedva cekam upise
Odgovori s citatom
Old 14.06.2011., 13:31   #284
hahaha...i meni je prosjek 4.5 točno xD a ja mislim da možemo sami birati jezike....zato jer na prijavnici, il' na nečemu piše da sami napišemo koji hoćemo 1. strani jezik, koji drugi itd....al ne znam.... )
Old 17.06.2011., 10:58   #285
Quote:
hahaha...i meni je prosjek 4.5 točno xD a ja mislim da možemo sami birati jezike....zato jer na prijavnici, il' na nečemu piše da sami napišemo koji hoćemo 1. strani jezik, koji drugi itd....al ne znam.... )
ma 4.5 je naj xD haha ma ak je tako onda -->jupiii
Odgovori s citatom
Old 17.06.2011., 11:28   #286
Quote:
ma 4.5 je naj xD haha ma ak je tako onda -->jupiii

baš je xD
e, ispravak....vidla sam u vjesniku...kad je izašo onaj natječaj i to....prvi str. jezik može bit eng ili njemački....drugi engleski ili njemački...a treći talijanski ili francuski...kak' glupo ~_~ xD
Old 18.06.2011., 12:46   #287
e, ljudi, samo da znate, stavili su popis udžbenika na stranice škole )
Old 18.06.2011., 17:08   #288
Quote:
e, ljudi, samo da znate, stavili su popis udžbenika na stranice škole )

vidla sam, zanimljivi su *.*

Zadnje uređivanje fan of gnr : 18.06.2011. at 17:15.
fan of gnr is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2011., 22:05   #289
http://www.ss-hotelijersko-turistick...w=290#mod_news

svi kuji idu na upise u HTŠ dobro nek prouce ovaj link sa stranice HTŠ

na dnu su linkovi (pise ''prilozeni dokumenti'', prvi dokument preskocite i printajte sljedeca dva) za isprntati prijavnicu koju popunjava učenik na dan prijave a to su 4. i 5. srpnja i upisnicu koju se nosi u školu na dan upisa 7. srpnja rang lista bit ce objavljena 6.7. do 12 sati

sve tu pise,dobro proucite, i nasa skola ima samo jedan smjer a to je HTT a na prijavnici pise (izmedu ostalog)

Prijavljujem se za upis u:

a) Program _____________ gimnazije,

b) Program strukovne kvalifikacije za zanimnje __________________ ----> i tu se napise hotelijersko-turisticki tehnicar (HTT)

a ispod pise

Ako mi škola ne može omogućiti upis u navedeni program (a to je HTT koji je i jedni smjer u HTŠ ), želim se upisati u jedan od navedenih programa:

1. ______________________ | 2. _______________________

ovo vrijedi samo za one skole koje imaju vise smjerova al u htš je dakle jedan pa se to nece morati popuniti,inace u svakoj skoli (strukovnoj) s vise smjerova moze se uz onaj zeljeni napisati i sporedna 2 akone upadnes u ovaj koji zelis, a ako upadnes na sva 3 smjera, bira se samo 1 a to je ona taj prvi smjer koji si učenik izabere
fan of gnr is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2011., 15:56   #290
A znaci to moramo isprintati? xD ee Nina kak ces ti odabrat jezike,koji ce ti bit 1,2,3 ? xD
Meni je:
1.Engleski
2.Njemacki
3.Talijanski
eto xDD
ocete ucit neki od izbornih predmeta ??
Odgovori s citatom
Old 21.06.2011., 23:46   #291
Quote:
A znaci to moramo isprintati? xD ee Nina kak ces ti odabrat jezike,koji ce ti bit 1,2,3 ? xD
Meni je:
1.Engleski
2.Njemacki
3.Talijanski
eto xDD
ocete ucit neki od izbornih predmeta ??

daaa...bilo bi poželjno da to isprintamo xD
isto tak...kad talijanski ne može bit drugi ~_~ xD
izborni??...to su vjeronauk, etika i to....vjerojatno vjeronauk
Old 22.06.2011., 12:00   #292
ja cu uzet ko 1. jezik engleski ko 2. talijanski, a ko 3. njemacki a izborni predmet vjeronauk
fan of gnr is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2011., 15:02   #293
Ja idem u HT u Opatiju.. Kad sam se ja upisivala (ne tako davno ) bodovni prag je bio 36, a tu sad gledam u Zg-u je 45 ! Vidiš ti to!
Old 24.06.2011., 18:36   #294
eii ljudi... Vidim da tu puno ljudi ima slični problem kao i ja... Imam 46 bodova u osnovi (bez dodatnih bodova) i zanima me hoću li ja moći upast u HTŠ? Neznam kakav je program u ovoj školi...mslm znam da ima tri jezika i to..ali šta je s maturom i koji fakultet ja mogu upisat poslije i s kojim prosjekom? Jesu li mi mogućnosti iste kao i u gimnaziji ili program slabiji??
Jel znate kakav je kriterij za pisanje mature... jel svi pišu ili samo vrlo dobri i odlični učenici???

MOLIM VAS ZA HITAN ODGOVOR!
Jer kao što vidite vremena je još malo....imam nekih 10 dana do upisa i ne želim donijet krivu odluku!!
HVALA svima koji mi uspiju neku informaciju reć prije upisa!!! :/
Elizabeta555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2011., 00:23   #295
Quote:
fan of gnr kaže: Pogledaj post
ja cu uzet ko 1. jezik engleski ko 2. talijanski, a ko 3. njemacki a izborni predmet vjeronauk
ja mislim da ti njemacki mora bit 1. il 2. ...:/
aa kazu ovi koji sad idu u tu skolu,koji su zavrsili 1 razz da je etika puno laska i da imas 5 bez problema i da je super i zanimljiva,a da na vjeronauku moras ic na nekakva duhovna prociscavanja O.o sta god to znacilo
tak da ja idem na etiku,jer je zanimljivije i bolje...

Quote:
Elizabeta555 kaže: Pogledaj post
eii ljudi... Vidim da tu puno ljudi ima slični problem kao i ja... Imam 46 bodova u osnovi (bez dodatnih bodova) i zanima me hoću li ja moći upast u HTŠ? Neznam kakav je program u ovoj školi...mslm znam da ima tri jezika i to..ali šta je s maturom i koji fakultet ja mogu upisat poslije i s kojim prosjekom? Jesu li mi mogućnosti iste kao i u gimnaziji ili program slabiji??
Jel znate kakav je kriterij za pisanje mature... jel svi pišu ili samo vrlo dobri i odlični učenici???

MOLIM VAS ZA HITAN ODGOVOR!
Jer kao što vidite vremena je još malo....imam nekih 10 dana do upisa i ne želim donijet krivu odluku!!
HVALA svima koji mi uspiju neku informaciju reć prije upisa!!! :/
Ti s 46 bodova mozes upast,i program je gimnazijski,tak da ti to sve govori
za maturu je vecina dosta dobro pripremljena i fax mozes,bilo koi osim onih koji imaju veze s fizikom,kemijom,biologijom i tak nes....eto tak sam ja cula

Zadnje uređivanje Alpagueur : 25.06.2011. at 00:47.
Odgovori s citatom
Old 25.06.2011., 01:14   #296
Pozdrav svima .. Procitao sam svih 5 str. i pronasao odgovore na sva pitanja koja sam imao osim jednog..

Zanima me je l u HTT ima predmet "informatika" kao sto smo imali i u osnovnoj... ???

BetmenSb is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2011., 23:37   #297
http://www.ss-hotelijersko-turistick...stava/predmeti

ovo ti je stranica skole i tu su ti svi predmeti u tablici kroz sve 4 godine i kolko puta tjedno imamo računalstvo i to je obavezan predmet i imamo ga 2 sata u 2. i 3. razredu
fan of gnr is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2011., 00:17   #298
Aha aha. Shvaćam. Al' saznao sam da i kod nas možeš kao izborni predmet u skoli imati informatiku... : )
Old 26.06.2011., 13:09   #299
Quote:
sk8girl kaže: Pogledaj post
ii ljudii KAD SU UPISIIIII!!!!! ak neko zna jer na stranici nis nepise ://
prijave upise su ti 4. i 5. sedmog, rezultati 6. a onda upisi...
Joss313 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2011., 16:04   #300
imat cu 52 boda
fan of gnr is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:26.