|
|
13.06.2011., 19:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
NinaKilljoy kaže:
jooj...koje su to muke xD...ma upast ćete svi.....i potvrđeno je, prolazim s 5... xD baš sam hepi danas 
|
eh nadam se da cemo svi upast i ic skupa u razz  xD
|
|
|
13.06.2011., 19:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
sk8girl :D :D kaže:
oo thx  na informaciji xD
joj da ta potvrda...:P
ja imam 51 haha xD al valjda cu uupast xD
ja cu pocetni talijanski xD i vjeronauk
joj i ja se nadam da cu bit s nekim od vas u razz-u  imas face?
Ljudi nes mi se zbloko onaj profil,al to sam isto ja
xD ma upadas definitivno 
|
ahahaa to sam ja riffen, al sam zaboravila staru sifru morala napravit novi profil xd PROSLA SAM S 5  4.5 prosjek tocno  waaaaaaaa upadam! imam fb, poslat cu ti pp
makar se jezici ne mogu birat kak svi misla neg ak si ucio talijasnki u 7. i 8. razu dobivas napredni i jos ti oni stave neki jezik, tak su mi rekle frendice koje su sad 1.razz u htš  npr u jednom razredu pol ucenika uci poceni a pola napredjni talijanski, svi npr pocetni francuski i svi napredni engleski, bira se etika il vjeronauk, ja cu isto vjeronauk 
|
|
|
14.06.2011., 13:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fan of gnr kaže:
ahahaa to sam ja riffen, al sam zaboravila staru sifru morala napravit novi profil xd PROSLA SAM S 5  4.5 prosjek tocno  waaaaaaaa upadam! imam fb, poslat cu ti pp
makar se jezici ne mogu birat kak svi misla neg ak si ucio talijasnki u 7. i 8. razu dobivas napredni i jos ti oni stave neki jezik, tak su mi rekle frendice koje su sad 1.razz u htš  npr u jednom razredu pol ucenika uci poceni a pola napredjni talijanski, svi npr pocetni francuski i svi napredni engleski, bira se etika il vjeronauk, ja cu isto vjeronauk 
|
ahaa to si ti...xD aa joj onda cu ja morat napredni njemacki a nemam ga pojma  haha a nezz nie to bitno sve se moze naucit,jedva cekam upise 
|
|
|
14.06.2011., 13:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
hahaha...i meni je prosjek 4.5 točno xD a ja mislim da možemo sami birati jezike....zato jer na prijavnici, il' na nečemu piše da sami napišemo koji hoćemo 1. strani jezik, koji drugi itd....al ne znam....  )
|
17.06.2011., 10:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
NinaKilljoy kaže:
hahaha...i meni je prosjek 4.5 točno xD a ja mislim da možemo sami birati jezike....zato jer na prijavnici, il' na nečemu piše da sami napišemo koji hoćemo 1. strani jezik, koji drugi itd....al ne znam....  )
|
ma 4.5 je naj  xD haha ma ak je tako onda -->jupiii 
|
|
|
17.06.2011., 11:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ma 4.5 je naj  xD haha ma ak je tako onda -->jupiii 
|
baš je xD
e, ispravak....vidla sam u vjesniku...kad je izašo onaj natječaj i to....prvi str. jezik može bit eng ili njemački....drugi engleski ili njemački...a treći talijanski ili francuski...kak' glupo ~_~ xD
|
18.06.2011., 12:46
|
|
Registrirani korisnik
|
e, ljudi, samo da znate, stavili su popis udžbenika na stranice škole  )
|
18.06.2011., 17:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
NinaKilljoy kaže:
e, ljudi, samo da znate, stavili su popis udžbenika na stranice škole  )
|
vidla sam, zanimljivi su *.*
Zadnje uređivanje fan of gnr : 18.06.2011. at 17:15.
|
|
|
18.06.2011., 22:05
|
|
Registrirani korisnik
|
http://www.ss-hotelijersko-turistick...w=290#mod_news
svi kuji idu na upise u HTŠ dobro nek prouce ovaj link sa stranice HTŠ
na dnu su linkovi (pise ''prilozeni dokumenti'', prvi dokument preskocite i printajte sljedeca dva) za isprntati prijavnicu koju popunjava učenik na dan prijave a to su 4. i 5. srpnja i upisnicu koju se nosi u školu na dan upisa 7. srpnja  rang lista bit ce objavljena 6.7. do 12 sati
sve tu pise,dobro proucite, i nasa skola ima samo jedan smjer a to je HTT a na prijavnici pise (izmedu ostalog)
Prijavljujem se za upis u:
a) Program _____________ gimnazije,
b) Program strukovne kvalifikacije za zanimnje __________________ ----> i tu se napise hotelijersko-turisticki tehnicar (HTT)
a ispod pise
Ako mi škola ne može omogućiti upis u navedeni program (a to je HTT koji je i jedni smjer u HTŠ ), želim se upisati u jedan od navedenih programa:
1. ______________________ | 2. _______________________
ovo vrijedi samo za one skole koje imaju vise smjerova al u htš je dakle jedan pa se to nece morati popuniti,inace u svakoj skoli (strukovnoj) s vise smjerova moze se uz onaj zeljeni napisati i sporedna 2 akone upadnes u ovaj koji zelis, a ako upadnes na sva 3 smjera, bira se samo 1 a to je ona taj prvi smjer koji si učenik izabere
|
|
|
21.06.2011., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
|
A znaci to moramo isprintati?  xD ee Nina kak ces ti odabrat jezike,koji ce ti bit 1,2,3 ? xD
Meni je:
1.Engleski
2.Njemacki
3.Talijanski
 eto xDD
ocete ucit neki od izbornih predmeta ?? 
|
|
|
21.06.2011., 23:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
A znaci to moramo isprintati?  xD ee Nina kak ces ti odabrat jezike,koji ce ti bit 1,2,3 ? xD
Meni je:
1.Engleski
2.Njemacki
3.Talijanski
 eto xDD
ocete ucit neki od izbornih predmeta ?? 
|
daaa...bilo bi poželjno da to isprintamo xD
isto tak...kad talijanski ne može bit drugi ~_~ xD
izborni??...to su vjeronauk, etika i to....vjerojatno vjeronauk 
|
22.06.2011., 12:00
|
|
Registrirani korisnik
|
ja cu uzet ko 1. jezik engleski ko 2. talijanski, a ko 3. njemacki a izborni predmet vjeronauk 
|
|
|
22.06.2011., 15:02
|
|
Bla Bla Bla
|
Ja idem u HT u Opatiju.. Kad sam se ja upisivala (ne tako davno  ) bodovni prag je bio 36, a tu sad gledam u Zg-u je 45  ! Vidiš ti to!
|
24.06.2011., 18:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
eii ljudi... Vidim da tu puno ljudi ima slični problem kao i ja... Imam 46 bodova u osnovi (bez dodatnih bodova) i zanima me hoću li ja moći upast u HTŠ? Neznam kakav je program u ovoj školi...mslm znam da ima tri jezika i to..ali šta je s maturom i koji fakultet ja mogu upisat poslije i s kojim prosjekom? Jesu li mi mogućnosti iste kao i u gimnaziji ili program slabiji??
Jel znate kakav je kriterij za pisanje mature... jel svi pišu ili samo vrlo dobri i odlični učenici???
MOLIM VAS ZA HITAN ODGOVOR!
Jer kao što vidite vremena je još malo....imam nekih 10 dana do upisa i ne želim donijet krivu odluku!!
HVALA svima koji mi uspiju neku informaciju reć prije upisa!!! :/ 
|
|
|
25.06.2011., 00:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fan of gnr kaže:
ja cu uzet ko 1. jezik engleski ko 2. talijanski, a ko 3. njemacki a izborni predmet vjeronauk 
|
ja mislim da ti njemacki mora bit 1. il 2. ...:/
aa kazu ovi koji sad idu u tu skolu,koji su zavrsili 1 razz da je etika puno laska i da imas 5 bez problema i da je super i zanimljiva,a da na vjeronauku moras ic na nekakva duhovna prociscavanja O.o sta god to znacilo
tak da ja idem na etiku,jer je zanimljivije i bolje...
Quote:
Elizabeta555 kaže:
eii ljudi... Vidim da tu puno ljudi ima slični problem kao i ja... Imam 46 bodova u osnovi (bez dodatnih bodova) i zanima me hoću li ja moći upast u HTŠ? Neznam kakav je program u ovoj školi...mslm znam da ima tri jezika i to..ali šta je s maturom i koji fakultet ja mogu upisat poslije i s kojim prosjekom? Jesu li mi mogućnosti iste kao i u gimnaziji ili program slabiji??
Jel znate kakav je kriterij za pisanje mature... jel svi pišu ili samo vrlo dobri i odlični učenici???
MOLIM VAS ZA HITAN ODGOVOR!
Jer kao što vidite vremena je još malo....imam nekih 10 dana do upisa i ne želim donijet krivu odluku!!
HVALA svima koji mi uspiju neku informaciju reć prije upisa!!! :/ 
|
Ti s 46 bodova mozes upast,i program je gimnazijski,tak da ti to sve govori
za maturu je vecina dosta dobro pripremljena i fax mozes,bilo koi osim onih koji imaju veze s fizikom,kemijom,biologijom i tak nes....eto tak sam ja cula 
Zadnje uređivanje Alpagueur : 25.06.2011. at 00:47.
|
|
|
25.06.2011., 01:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Pozdrav svima .. Procitao sam svih 5 str. i pronasao odgovore na sva pitanja koja sam imao osim jednog..
Zanima me je l u HTT ima predmet "informatika" kao sto smo imali i u osnovnoj... ???

|
|
|
25.06.2011., 23:37
|
|
Registrirani korisnik
|
http://www.ss-hotelijersko-turistick...stava/predmeti
ovo ti je stranica skole i tu su ti svi predmeti u tablici kroz sve 4 godine i kolko puta tjedno  imamo računalstvo i to je obavezan predmet i imamo ga 2 sata u 2. i 3. razredu
|
|
|
26.06.2011., 00:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Aha aha. Shvaćam. Al' saznao sam da i kod nas možeš kao izborni predmet u skoli imati informatiku... : )
|
26.06.2011., 13:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
sk8girl kaže:
ii ljudii KAD SU UPISIIIII!!!!! ak neko zna jer na stranici nis nepise ://
|
prijave upise su ti 4. i 5. sedmog, rezultati 6. a onda upisi...
|
|
|
26.06.2011., 16:04
|
|
Registrirani korisnik
|
imat cu 52 boda 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:26.
|
|
|
|