Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.03.2010., 07:26   #281
Pozdrav ljudi ..
Imam tri pitanja
1. Kao "strani jezik" gleda se glavni jezik, ili se moze i izborni?
2. Sa 45-46-47 bodova, imam li sanse za upad?
Potrebno je 44 boda Tehnicar za racunlastvo
i primaju oko 170 učenika
3.Tesla ili Ruđer?

Zadnje uređivanje Ruđeraš : 21.03.2010. at 08:17.
Ruđeraš is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2010., 18:06   #282
Quote:
vkmvkt kaže: Pogledaj post
Neznam sta da kazem idem u 2.raz za racunalstvo...ak se upisujete probajte se upisat u A smjenu zato kaj su bolji profesori.Kaj se tice samog racunalstva prvu godinu nismo skoro nis ucili nes malo smo radili u dos-u ovo ostalo zajebancija. U 2. raz krece programiranje nije tesko i da se naucit al fkt nezz kaj cu ja jos znat osim tog jebenog programiranja...puno toga ovisi i o profesorima npr iz osnova elektrotehnike niko nis nezna niko nis ne kuzi, cini mi da je taj predmet za struku bitan,a ja kao i moji frendovi iz razz nis neznamo...na polugodistu nas je 10 imalo 1...ak vam dobro ide matematika i fizika i to vas zanima slobodno upisite ali da imam priliku ponovo se upisat u srednju mislim da bi to bila neka gimnazija, mozda cak i geodetska RUĐER sigurno NE!!!

U potpunosti se slazem s tobom. Prvi godinu nista, al zato druga sok, A treca ubojica Fkt ako mislite upisati ruder trazite A smjenu B je grozna... takav uzas... i normalno bi sad neko mogo pocet srat po meni bla bla ( ali inace do sad sam prolazio s 4, a sad je upitno .... 3 raz) fkt je uzas sto se tice profesora... pogotovo smjer za racunalstvo... kad vas zlaja pocne peglat POSEBNA SKOLA RUDERA BOSKOVICA a da nepricam o cici i beukici i ostalim baksuzima
eRRoX is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2010., 18:11   #283
Quote:
vkmvkt kaže: Pogledaj post
Jel imao ko problema kod Nadarevića?
hahaha ja inace nemam imam 4-5 jer mi ide al ono hrpa ljudi ima 1... budimo realni...ako ti ide i omda na pocetku se prihvatis posla zlaja ce ti bit ok i morat ces se smijat na njegove provale... al ako nekrene kak treba... gotov si taj ce da te ubija u pojam... neces vise znat di je lijevo di desno
eRRoX is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2010., 18:15   #284
Quote:
Jim32 kaže: Pogledaj post
Kovačić bolestan, došo nam nevini i mladi ferovac na zamjenu

edit: ostaje do kraja godine
mislim da na taj dan kad sam to sazno sam se napio ko budala
jos je nama prvo bila beukica... buraz moj jebes ti kako god smrt izgledala ovo je uzas...i sto je ta znala jebat u glavu... ono.. .... al sad kad se ovaj doso sve je opet normalno... mi smo se uspijeli provuc ...ali zalim ovu drugu djecu koju vidim kak jos onak sa osmijehom dolaze u skolu ( vecinom 1...aj malo i 2 raz ) neznaju ta jadna djeca sta ih jos ceka

I jos jedna za kraj:
"Prije sam se budio s osmijehom na licu, a sad idem u Ruder!"
eRRoX is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2010., 22:06   #285
Quote:
Ruđeraš kaže: Pogledaj post
Pozdrav ljudi ..
Imam tri pitanja
1. Kao "strani jezik" gleda se glavni jezik, ili se moze i izborni?
2. Sa 45-46-47 bodova, imam li sanse za upad?
Potrebno je 44 boda Tehnicar za racunlastvo
i primaju oko 170 učenika
3.Tesla ili Ruđer?
1. Glavni jezik.
2. Pa, šanse su ti dosta male sa 45 bodova, ali sa 47 recimo da bi mogao upasti.
3. Ovako, to je neka vječna dvojba koje, po mome sudu, uopće ne bi trebalo biti. Ruđer u svakom pogledu kvalitetnija škola, bez delikvenata (profesori se ne računaju). Nakon što završiš Ruđer puno su ti veće šanse za upisati neki dobar fakultet nego kada završiš Teslu. Dakle, ako kasnije misliš dalje studirati, definitivno je Ruđer bolja opcija.
Old 23.03.2010., 03:22   #286
Quote:
1. Glavni jezik.
2. Pa, šanse su ti dosta male sa 45 bodova, ali sa 47 recimo da bi mogao upasti.
3. Ovako, to je neka vječna dvojba koje, po mome sudu, uopće ne bi trebalo biti. Ruđer u svakom pogledu kvalitetnija škola, bez delikvenata (profesori se ne računaju). Nakon što završiš Ruđer puno su ti veće šanse za upisati neki dobar fakultet nego kada završiš Teslu. Dakle, ako kasnije misliš dalje studirati, definitivno je Ruđer bolja opcija.
Zahvaljujem na odgovorima
Ruđeraš is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2010., 17:26   #287
Quote:
Zahvaljujem na odgovorima
Molim. Škola je ustvari odlična, barem meni. Ako ćeš redovito učiti i imaš prosječni IQ, možeš proći sa solidnom četvorkom sva 4 razreda. Ipak, u svemu tome je najbitnije znanje koje ćeš tamo steći. A steći ćeš ga htio ili ne htio jer ćeš u protivnom pasti razred.
Old 23.03.2010., 19:31   #288
Hmm iskreno neznam .. bojim se da se ne sjebem pa ne upadnem .. moram stisnuti sada, ovaj njemacki..
Ruđeraš is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2010., 15:57   #289
Quote:
Hmm iskreno neznam .. bojim se da se ne sjebem pa ne upadnem .. moram stisnuti sada, ovaj njemacki..
Vidjet ćeš što je stiskanje tek kada upišeš
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2010., 23:08   #290
jel tamo engleski ili njemacki,biramo ili ?? (racunalstvo)
Myster D. is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2010., 22:43   #291
Quote:
Myster D. kaže: Pogledaj post
jel tamo engleski ili njemacki,biramo ili ?? (racunalstvo)
Da. Strani jezici između kojih možeš birati su Engleski i Njemački.
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2010., 21:44   #292
Quote:
Da. Strani jezici između kojih možeš birati su Engleski i Njemački.
oke,hvala
Myster D. is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2010., 22:00   #293
Quote:
oke,hvala
Puno sreće. Nemoj pasti razred kao trećina učenika
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2010., 23:15   #294
Quote:
haha,sta su tako losi?
Myster D. is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2010., 20:54   #295
Quote:
hahhahahahahahaha TRECINA
To mozda sve skupa i od A smjene i od B smjene...jer u A smjeni niko nepada a u B skoro svi pa ono sve skupa samo neka trecina ... Ovdje ucenici padaju koo jabuke s drveta ... Cist primjer sadasnji 4.F bilo ih oko 25 u 3 godini u 4 stigli samo njih 11

Rudjer
eRRoX is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2010., 16:33   #296
Quote:
haha,sta su tako losi?
Toliko su loši da na prvoj godini FER-a imaju najbolje rezultate.
Jim32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2010., 17:27   #297
Quote:
eRRoX kaže: Pogledaj post
hahhahahahahahaha TRECINA
To mozda sve skupa i od A smjene i od B smjene...jer u A smjeni niko nepada a u B skoro svi pa ono sve skupa samo neka trecina ... Ovdje ucenici padaju koo jabuke s drveta ... Cist primjer sadasnji 4.F bilo ih oko 25 u 3 godini u 4 stigli samo njih 11

Rudjer
To je super, kao da su i u privatnoj školi a imaš besplatno
Dawar is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2010., 12:53   #298
jim 32 mi je prije mjesec i pol "rekao" da mogu birat između engleskog i njemackog,gledam na stranici škole nikole tesle,tamo pise da su njemacki i engleski obavezni,isti smjer,racunalstvo...tamo je drugacije nego u ruđeru sto se tice toga ili...??
Myster D. is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2010., 22:47   #299
Quote:
jel zna tko koji je dom najblizi ruđeru ili iz kojeg je najbrze doc do njega ??
imaš učenički dom tin ujević u dubravi,učenički dom maksimir u maksimiru i učenički dom luke botića-on ti je najbliži.....pa ti sad biraj
Old 11.06.2010., 23:59   #300
Možete mi odgovoriti na jedno pitanje? Koja je razlika između računalnog smjera (A smjena) i elektrotehnike(B smjena)
Marko1995 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:40.