Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić |
19.01.2010., 16:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
brezovka kaže:
I da. Vidim da ovih dana Bandić vrijedno radi. Za ostali dio naše vlasti se osim ponekog trača baš i ne čuje puno. 
|
Mda ...
Samo sto to radi, gdje to radi, te radi li posao koji bi trebao raditi ?
|
|
|
19.01.2010., 17:30
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Mali Hrvat kaže:
Odmah da kažem: Čast izuzetcima... No nažalost, događa se ono što sam najmanje očekivao... Odmah nakon pobjede Ive Josipovića, najveći broj negativnih komentara na ovom podforumu se odnosi upravo na BH Hrvate... Toliko uvreda, poniženja i šovinizma od strane jednog broja Josipovićevih glasača a na račun BH Hrvata čini 90% posto tema nečitljivim i apsolutno odvratnim...
Unatoč tomu što je Josipović rekao da želi biti predsjednik svih, pa i onih koji nisu glasovali za njega, ponovno ispada da je glasovanje BH Hrvata najveći problem i ovih izbora iako ono ponovno nije utjecalo na konačni rezultat... Nevjerojatna je količina primitivizma i mržnje koja se širi iz tabora onih koji su navodno obrazovaniji i progresivniji...
Umjesto da se slavi pobjeda demokracije, krenulo se u otvoreni linč na BH Hrvate...Ostaje samo nada da će se sam Ivo Josipović izdignuti iz blata, u kojem plivaju neki njegovi glasači, i učiniti nešto na popravljanju odnosa među Hrvatima koje dijeli granica... Opet ponavljam, svaka čast izuzetcima...
|
Svi znamo kako su oni dole glasali i jednostavno prošlo je njihovo vrijeme,mi smo izabrali kako želimo,a oni su zaostali na "bandić" eri 
|
|
|
19.01.2010., 21:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Dita von Luna kaže:
Svi znamo kako su oni dole glasali i jednostavno prošlo je njihovo vrijeme,mi smo izabrali kako želimo,a oni su zaostali na "bandić" eri 
|
Nemoj se zanositi. Na izbore je u BiH izašlo oko 30ak posto glasača tako da vam je jasno koliko su nam bitni vaši izbori.
Na sljedečim će biti još manje.
|
|
|
20.01.2010., 12:38
|
|
nepopravljivi racionalac
Registracija: Oct 2007.
|
Guggenheim: Mala, u zapadnom svijetu uglavnom prezirana polubalkanska drzava, izabrala je "ustogljenog" i mirnog predsjednika, koji je najvjerojatnije, po sveukupnom akademskom obrazovanju, najjaci predsjednik na svijetu.
|
|
|
20.01.2010., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Ma to je očito neka šala.Pa ima njih još koji igraju u RR odavde pa ne plaćaju porez
|
|
|
20.01.2010., 17:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
srednja_bosna kaže:
Nemoj se zanositi. Na izbore je u BiH izašlo oko 30ak posto glasača tako da vam je jasno koliko su nam bitni vaši izbori.
Na sljedečim će biti još manje.
|
To!   
|
|
|
20.01.2010., 18:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
Quote:
vratanijac kaže:
Vidiš kak to grdo zgleda , zato daj se smiri niko nije zaboravil i napustil BiH hrvate samo moramo promijenit politiku jer ova bogami nikam ne vodi .
|
Vidim da ste lijepo iskoristili moju virozu. 
Ja da se smirim?  Što je tebi?
Reci što nije istina što sam napisala ali pročitaj još jednom vrlo pažljivo molim.
|
|
|
20.01.2010., 19:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
Quote:
blue bird kaže:
Jaoj brezo..
|
Ponovit ću....samo radi tvoje kuknjave. 
Bez Hrvata iz BiH i naravno dijaspore nema Hrvatske
Niti bi je bilo.
Reci ti meni zar su za očuvanje hrvatstva zaslužni  samo oni Hrvati u današnjim granicama Hrvatske?
Hrvata nije bilo do devedeset druge ....pa sadašnji nešto izmislili?
U stvaranju Hrvatske devedesete sudjelovao je skoro svaki Hrvat pojedinačno.
I sad se tu iščuđavate i zaboravljate sve osim danas.
I još mi svojatate državljanstvo.
Ma nemojte.
|
|
|
20.01.2010., 19:20
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
brezovka kaže:
Ponovit ću....samo radi tvoje kuknjave. 
Bez Hrvata iz BiH i naravno dijaspore nema Hrvatske
Niti bi je bilo.
Reci ti meni zar su za očuvanje hrvatstva zaslužni  samo oni Hrvati u današnjim granicama Hrvatske?
Hrvata nije bilo do devedeset druge ....pa sadašnji nešto izmislili?
U stvaranju Hrvatske devedesete sudjelovao je skoro svaki Hrvat pojedinačno.
I sad se tu iščuđavate i zaboravljate sve osim danas.
I još mi svojatate državljanstvo.
Ma nemojte.
|
U kojem smislu nema? Ko je 'stvarao' (nisam za taj izraz, jer mislim da je ona stvorena davno prije) ovu nasu zemlju?
...jedno je osjecaj nacionalne pripadnosti i tadicije, a drugo je drzava...pa i Gradiscanski Hrvati njeguju svoju povijest...
|
Pravila postanja
|