Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2011., 13:38   #281
Quote:
Ken kaže: Pogledaj post

Makar, imam iskustvo od neki dna, kupim kartu, nema poruke. Poslajem jos 2 puta, nista. Tri sata kasnije, stignu mi tri poruke zaredom Sto je s onim ako ne dodu u dvije minute? Dođe mi da odem u centralu (Tele2, ne zet) i napravim im scenu.
Meni se dogodilo da sam poslala poruku i potvrda nikako ne stiže, nego tek nakon pola sata poruka da je usluga trenutno nedostupna. A tih 10 kn su mi uredno naplatili na računu.
bliss is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.02.2011., 23:05   #282
Quote:
marijo90 kaže: Pogledaj post
Ja jedan dan uđem u bus naravno bez karte i pokaza i uleti kondukter... Dobar dan, dobar dan... Vidim ja meni lik malo sumnjiv tako mi popričali veli on meni kao ajde da ti ne pišem kaznu kupi kartu ja reko ajde pošto je bio pristojan za razliku od njih 95% ja odlučio dati njemu 10kn za kartu ali prije toga sam mu rekao da mi pokaže svoje isprave da znam da je u smjeni a ne da lik fuša i bere lovu lik me samo pogledao.. Dođe on curi do mene ona njemu pokazala na mobitelu kupljenu kartu veli on njoj mene to ne je.. ti moraš "dati meni 10kn za kartu" i ona se natezala sa njim i dala mu 10kn za kartu a on njoj nije dao kartu eto što da sad čovjek misli??
koja linija busa?
nina 55555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2011., 11:37   #283
Ajmo web programeri napravite ovo: svatko ko kupi kartu sms-om neka je pošalje na neku mail adresu. Program s druge strane je skida i sprema serijski broj u bazu. Svaki serijski broj pokriva 1.5 sad vožnje. Napravite servis koji vraca sms poruku karte na mob za trenutno važeću kartu. Tako da svako može skinuti besplatno važeću kartu. Ako dodje kontrola i provjeri ti ser. br. samo treba javiti na istu mail adresu da je karta provjerena, i ta je nevažeća (da ne skuže zetovci ). Mislim ima dosta ljudi koji kupuju sms karte.. pa zašt je nebi onda ponudili svima...

pozdrav..
aco344 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2011., 18:00   #284
Super ideja nego jel bi se moglo to vrtiti sa tvoje IP adrese .Inaće svi programeri se otimaju da rade besplatno programe koji će ih odvesti u zatvor.
diddlay is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.08.2011., 15:16   #285
brojevi na zet sms-ovima

Kada zbog nekog razloga (kontrole, prije svega) budete morali poslati SMS na 8585, dajte ljudi molim vas na ovom postu ostavljajte njihove brojeve koje pišu u tim SMSovima koje dobijete pa da znamo otprilike koji se brojevi u njima "vrte" ...
alijander123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.08.2011., 18:20   #286
Quote:
alijander123 kaže: Pogledaj post
Kada zbog nekog razloga (kontrole, prije svega) budete morali poslati SMS na 8585, dajte ljudi molim vas na ovom postu ostavljajte njihove brojeve koje pišu u tim SMSovima koje dobijete pa da znamo otprilike koji se brojevi u njima "vrte" ...
Mislim da je to broj dnevno/tjedno prodanih karata, i da zetovci uopće ne provjeravaju broj nego onako odokativo dal valja.
Old 01.08.2011., 22:04   #287
Quote:
Kambe kaže: Pogledaj post
Mislim da je to broj dnevno/tjedno prodanih karata
Moguće, baš sam provjeravao stare poruke i karta iz šestog mjeseca mi je za cca 20000 veći broj nego jedna od prije 10-ak dana.
C-blok is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2011., 13:07   #288
Quote:
Kambe kaže: Pogledaj post
Mislim da je to broj dnevno/tjedno prodanih karata, i da zetovci uopće ne provjeravaju broj nego onako odokativo dal valja.
Da, u pravu si ali več nakon nekog vremena (15-20 dana) "izgubi" se u "pračenju" koji bi broj mogao biti. Dakle, već kad pišemo u poruci taj njihov broj, bar da je do relativno blizu pa sam s toga predložio da stavljate te brojeve tu na forumu. Mene je jučer uhvatila kontrola i stigao sam poslati ,broj mi je bio 77759.
alijander123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2011., 13:09   #289
Quote:
C-blok kaže: Pogledaj post
Moguće, baš sam provjeravao stare poruke i karta iz šestog mjeseca mi je za cca 20000 veći broj nego jedna od prije 10-ak dana.
E pa da, baš zbog toga bi lijepo svi trebali "refrešati" te brojeve ovdje na postovima. Jednostavno, brojevi se znaju mijenjati pa da eventualno ne bi bilo da mi kontrolor nekaj posumnja i počne "kenjati" bezveze.
alijander123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2011., 13:04   #290
Jel se može kupit karta SMS-om i u 2. zoni? I jel cijena ista?
Yuna is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.08.2011., 00:24   #291
Nemože, odgovorili su mi na mail. Damn, kak ću se sad švercat u Zaprešiću, tam je svaki drugi dan kontrola
Yuna is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.08.2011., 08:26   #292
A kaj ak mi se bas ugasi mob? :-)
Old 11.08.2011., 14:15   #293
Quote:
Dado-zgb kaže: Pogledaj post
A kaj ak mi se bas ugasi mob? :-)
osobnu na sunce ili ili
kako ti draže
McGee is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2011., 22:18   #294
Quote:
Yuna kaže: Pogledaj post
Jel se može kupit karta SMS-om i u 2. zoni? I jel cijena ista?
vidiš, dobro pitanje za zet... idem ih odmah mejlat pa javim odgovor..zakaj se nemre i u 2. zoni plaćat smsom
zmayo is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2011., 14:20   #295
Quote:
Yuna kaže: Pogledaj post
Nemože, odgovorili su mi na mail. Damn, kak ću se sad švercat u Zaprešiću, tam je svaki drugi dan kontrola
U Zaprešić ne vozi ZET već Samoborček.Al do West Gatea možeš za džaba,a onda stopaj
LadyGagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2011., 14:21   #296
Quote:
zmayo kaže: Pogledaj post
vidiš, dobro pitanje za zet... idem ih odmah mejlat pa javim odgovor..zakaj se nemre i u 2. zoni plaćat smsom
Jesi mailao?
LadyGagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2011., 16:25   #297
Quote:
LadyGagy kaže: Pogledaj post
U Zaprešić ne vozi ZET već Samoborček
Kajgod!
Tko vozi liniju 172 Črnomerec - Zaprešić? i lokalne linije po okolici Zaprešića: 174, 175, 180, 181, 182
Naravno - ZET
STIB is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2011., 16:43   #298
Quote:
STIB kaže: Pogledaj post
Kajgod!
Tko vozi liniju 172 Črnomerec - Zaprešić? i lokalne linije po okolici Zaprešića: 174, 175, 180, 181, 182
Naravno - ZET
A di stoji ta linija? prošla sam sve perone,al mi je očito promaklo.Jel to novijeg datuma?Ako je kod onih za Samobor ja eto ne vidim da je plavi nego narandžast.
LadyGagy is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2011., 23:42   #299
Quote:
LadyGagy kaže: Pogledaj post
A di stoji ta linija? prošla sam sve perone,al mi je očito promaklo.Jel to novijeg datuma?Ako je kod onih za Samobor ja eto ne vidim da je plavi nego narandžast.
u zaprešiću koliko znam nije nikada vozio samoborček,samo zet.
dijeli stanicu sa samoborčekom(on je na suprotnoj strani od linije 172 zet)
Old 21.09.2011., 22:50   #300
Žalba na ZET kaznu

Ulovila me kontrolorka u 15ici bez vozne karte i napisala kaznu od 210kn. Nisam imala kartu jer ovdje gore u Gracanima nemam gdje kupiti kartu jer nema kioska u blizini. Kartu uvijek kupim na Mihaljevcu na kiosku kad idem prema gradu. Od moje stanice do Mihaljevca su samo 3 kratke stanice.

Mislim da imam razlog za zalbu jer ako se od putnika ocekuje da imaju kartu onda mora biti i mjesta za kupiti kartu. Znam da ju mogu kupiti od vozaca ali je skuplja i vozacima se cesto niti neda niti imaju sitno da mi vrate.

Gdje se salje zalba i jel ima uopce sanse da me puste?
Yellow Label is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:23.