Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2014., 15:21   #281
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Imam filing da u ovom trenutku nemamo toliko širok kadar kao prije. U principu se slažem s Gipperom da razlika u kvaliteti i nije onakva kakvom ju neki žele prikazati, ali je činjenica da ćemo na prvenstvo voditi propuhe poput Bubnjića i Brozovića, a vjerojatno i igrače koji uglavnom sjede na klupi (Rebić) ili još nisu dovoljno stasali za reprezentaciju (Močinić). A igrači poput Badelja i Sammira sa svojom kvalitetom ne bi izborili SP 98., a evo sad smo u situaciji da su oni najbolje alternative.
Sammir pretrči duplo u više u svakoj utakmici od bilo koje utakmice Prosinečkog u životu... a Sammir je izuzetno spor za današnje prilike...
Škripar is offline  
Old 30.05.2014., 15:22   #282
Quote:
Škripar kaže: Pogledaj post
To je zato jer su današnje obrane nemjerljivo bolje i aglinije od tadašnjih.
Igrač fizionomije i psihomotornih sposobnosti jednog Šukera iz 1998. danas bi bio sasvim prosječan igrač čak i u jednoj hrvatskoj ligi...
da, sve ok.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 30.05.2014., 15:27   #283
Quote:
danijel2911 kaže: Pogledaj post
po tome sto je mogao popusiti dvije kutije marlbora i dalje driblati protivnike ko djecu?
Ti stvarno misliš da bi s takvom fizičkom spremom driblao i ove današnje nogometaše? Ja sam mišljenja da ne bi bio u stanju razbiti vezni red nekog austrijskog drugoligaša... ubili bi ga trkom.
Škripar is offline  
Old 30.05.2014., 15:27   #284
U neke stvari se neću petljat ali pitat koja je razlika između Štimca i jednog Ćorluke bog te jeste vi gledali Štimca kako igra. Možda nije ko lepi Vedran igrao za imena poput Tottenhama i Man Citya ali je za razliku od te pičkice i kronične pijandure bio mudonja i igračina koji bi i sa jednom nogom igrao za hrvatsku dok se veki emotivno raspadne kad ga cura šutne. Da je Štimca cura šutnula on bi je bacio u kantu za smeće Razliku između Štimca i Ćorluke bi vidjeli da ih stavite da čuvaju igrače poput Ibre ili sličnog karaktera te klase. Jedan bi ih spremio u džep dok bi drugog jebali u stilu Ronaldinha iz najboljih dana. Bilić je pak bio igrač koji više igra na finoću ali je na ternu kao igrač bio jako čvrst i kurčevit da se tako izrazim ono sušta suprotnost sebi za vrijeme izborničkog mandata to jest onog dijela nakon eura 2008. Lovren je dobar i ima dobru sezonu iza sebe u Premiershipu od njega puno očekujem. E da Stanić nije lošiji od Srne i Šuker je bolji od Mandže bog te dragi u skoro svakom aspektu ono od čitanja igre, postavljanja, kretanja bez lopte, kontrole ono svega jedino u čemu je mandžo bolji je igra glavom i to je to.
I da molim vas nemojte mi navodit onu pizdariju da mandžo trči ko konj kad je jedan forumaš postavio statistiku prosječno pretrčanih kilometara igrača bayerna po utakmici i mandžo je jedino bolji od neuera
Inače ako ništa drugo ona momčad je imala više mudonja od ove danas gdje mahom igraju pičkice.
Old 30.05.2014., 15:27   #285
Quote:
Cesc kaže: Pogledaj post
https://www.youtube.com/watch?v=NcPbBW-smWA
ovo. nikad od modrića ništa slično nisam vidio.
Sve lipo i krasno, ali je 90% ovog beskorisno.

Quote:
Dr.Phil kaže: Pogledaj post
Inače ako ništa drugo ona momčad je imala više mudonja od ove danas gdje mahom igraju pičkice.
To.
Old 30.05.2014., 15:29   #286
Quote:
mr-crime kaže: Pogledaj post
Ova rasprava ne vodi nečem posebno korisnom, pa u onom nogometu iz devedesetih bi i Niko Kranjčar bio odličan vezni igrač, a u današnjem se vidi koliko je presporih reakcija.
Odličan primjer. Niko Kranjčar bi u 90ima bio na rubu europske/svjetske klase.
Škripar is offline  
Old 30.05.2014., 15:30   #287
Quote:
Što mu to vrijedi kad nikakve koristi od takvog driblanja?
Niti se rješava igrača, niti stvara višak, nego naprotiv, obrana se fino ima vremena posložiti dok on tako carini loptu. Je atraktivno ali u nogometu neučinkovito i nepotrebno.
Old 30.05.2014., 15:31   #288
Quote:
za sve ove poteze bi sad letija na klupu. drzi predugo balun , dribla i onda vrati nazad.

broj pretrčanih kilometara po utakmici se povecao naspram 98 i taktika je bitno drukčija.

mene zanima a i da se vratimo na temu sta to reprezentativci izvode na treningu da se javlja toliko ozljeda? po članku u 24 sata ugl vjezbaju kratke pasove i mal razmak obrane i napada, dijagonale salju samo rakitic i modric.

čemu ozljede?

koji odgovor na ovu postavu http://www.index.hr/sp2014/clanak/br...ku/750462.aspx
Old 30.05.2014., 15:31   #289
Quote:
Ovo samo potvrđuje onaj argument o carinjenju lopte
f.gibbs is offline  
Old 30.05.2014., 15:34   #290
Quote:
Ti stvarno misliš da bi s takvom fizičkom spremom driblao i ove današnje nogometaše? Ja sam mišljenja da ne bi bio u stanju razbiti vezni red nekog austrijskog drugoligaša... ubili bi ga trkom.
Gle te paraleleu u stilu Messi bi zabio 9191919191919 golova da je igrao 50ih su mi stupdine. Da Messi da ga pošalješ u prošlost bi zabio toliko golova ali da uzmemo u obzir da bi Messi morao biti rođen 30ih da bi igrao u 50im i da bi u tom slučaju bio hobit, a ne igrao nogomet totalno mijenja sliku svega. Tako da istina je da bi žutog iz 90ih sa njeogovom spremom danas ja pretrčao ali jebi ga on ne igra danas već je igrao 80ih i 90ih i tad je bio megaklasa, a dovest ga onakvog kakav je bio u današnje vrijeme je nemoguće isto kao što je nemoguće poslat messia nazad kao u mom primjeru gore. Općenito je jako nezahvalno uspoređivat igrače koji su igrali u drugačijim erama. Objektivno može se samo uspoređivat ono što su oni bili u svom vremenu i što su dali za vrijeme svog igračkog vrhunca.
Old 30.05.2014., 15:34   #291
Quote:
JKD01 kaže: Pogledaj post
Što mu to vrijedi kad nikakve koristi od takvog driblanja?
Niti se rješava igrača, niti stvara višak, nego naprotiv, obrana se fino ima vremena posložiti dok on tako carini loptu. Je atraktivno ali u nogometu neučinkovito i nepotrebno.
Podsjeća me na Brazilce iz 60ih i 70ih... po pojedinačnoj kvaliteti im se nitko nije mogao približiti, ali su uvijek imali nekoliko prosinečkih u vezi koji su se voljeli igrati s loptom... a njemačke i engleske panjine (za te Brazilce su fakat bili panjine) na kraju osvajale prvenstva...
Škripar is offline  
Old 30.05.2014., 15:35   #292
Quote:
f.gibbs kaže: Pogledaj post
Ovo samo potvrđuje onaj argument o carinjenju lopte
Uopće mi nije jasno što želi reći s tim clipom.
Modrić da ovo dvaput napravi, završio bi na klupi...
Škripar is offline  
Old 30.05.2014., 15:37   #293
Quote:
Dr.Phil kaže: Pogledaj post
Gle te paraleleu u stilu Messi bi zabio 9191919191919 golova da je igrao 50ih su mi stupdine. Da Messi da ga pošalješ u prošlost bi zabio toliko golova ali da uzmemo u obzir da bi Messi morao biti rođen 30ih da bi igrao u 50im i da bi u tom slučaju bio hobit, a ne igrao nogomet totalno mijenja sliku svega. Tako da istina je da bi žutog iz 90ih sa njeogovom spremom danas ja pretrčao ali jebi ga on ne igra danas već je igrao 80ih i 90ih i tad je bio megaklasa, a dovest ga onakvog kakav je bio u današnje vrijeme je nemoguće isto kao što je nemoguće poslat messia nazad kao u mom primjeru gore. Općenito je jako nezahvalno uspoređivat igrače koji su igrali u drugačijim erama. Objektivno može se samo uspoređivat ono što su oni bili u svom vremenu i što su dali za vrijeme svog igračkog vrhunca.
Pa mi se u stvari slažemo...

Prosinečki da se rodio 1945. bi sasvim sigurno bio jedan od najboljih svjetskih igrača početkom 70ih...
Škripar is offline  
Old 30.05.2014., 15:39   #294
Quote:
Podsjeća me na Brazilce iz 60ih i 70ih... po pojedinačnoj kvaliteti im se nitko nije mogao približiti, ali su uvijek imali nekoliko prosinečkih u vezi koji su se voljeli igrati s loptom... a njemačke i engleske panjine (za te Brazilce su fakat bili panjine) na kraju osvajale prvenstva...
ae..zato su brazilci bili svjetski prvaci 1958,1962 i 1970. također nikad nisu izgubili utakmicu kad su na terenu bili pele i garrincha skupa. jer su se voljeli igrati s loptom. nemaš pojma o čemu pričaš, kao što vidimo.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 30.05.2014., 15:47   #295
Quote:
ae..zato su brazilci bili svjetski prvaci 1958,1962 i 1970. također nikad nisu izgubili utakmicu kad su na terenu bili pele i garrincha skupa.
Hvala što si me podsjetio na taj podatak... njima očito kad netko kad su bili mali nije dobro objasnio što je cilj u nogometu... a samo u vrijeme Pelea su spušili tri prvenstva na kojima su bili igrački nadmoćni...
Škripar is offline  
Old 30.05.2014., 15:51   #296
Quote:
ma jebe mi se za igru napadača u obrambenom djelu. jebote. vidjet ćemo kolko će madžukić zabijati golova sad kad pređe u slabiji klub gdje mu neće lopte biti servirane na tacni u serijama.
a u Bayern je dosao na lijepe oci?
Old 30.05.2014., 16:01   #297
Quote:
Hvala što si me podsjetio na taj podatak... njima očito kad netko kad su bili mali nije dobro objasnio što je cilj u nogometu... a samo u vrijeme Pelea su spušili tri prvenstva na kojima su bili igrački nadmoćni...
U vrijeme Pelea nisu osvojili samo naslov 1966. Pele je igrao između 1958-1971
Old 30.05.2014., 16:02   #298
Quote:
Tijs kaže: Pogledaj post
a u Bayern je dosao na lijepe oci?
Dobar je Mandžo i ima određene kvalitete ali bolji napadač od Šukera nije bez obzira koliko ja mrzio potonjeg.
Old 30.05.2014., 16:06   #299
Evo ovi i komentari o danasnjem mega nogometu. Da je Prosinecki rodjen 1993. Bio bi prepoznat ko talent sa 12 godina i zavsio i u La Masiji, a danas bi mu Iniesta cistio kopacke. I pricali bi o velikom Robiju...
Old 30.05.2014., 16:08   #300
Quote:
CM-mania kaže: Pogledaj post
Evo ovi i komentari o danasnjem mega nogometu. Da je Prosinecki rodjen 1993. Bio bi prepoznat ko talent sa 12 godina i zavsio i u La Masiji, a danas bi mu Iniesta cistio kopacke. I pricali bi o velikom Robiju...
I to je više manje to. Kako je to jednom napisao jedan pametan forumaš talent ostaje zauvijek, a jedino što se mijenja je vrijeme, tehnologija i uvjeti treniranja.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:46.