Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Pogledaj rezultate ankete: Oscara za najbolji film trebao bi osvojiti?
American Sniper 17 10.56%
Birdman 52 32.30%
Boyhood 20 12.42%
The Grand Budapest Hotel 20 12.42%
The Imitation Game 24 14.91%
Selma 1 0.62%
The Theory of Everything 6 3.73%
Whiplash 21 13.04%
Glasovatelji: 161. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.02.2015., 21:01   #281
Kada je vec spomenut, procitala sam nedavno da DiCaprio sljedece godine 100% dobija Oscara za The Revenant. DiCaprio fanovi stvarno idu u krajnost, nitko jos nije ni pogledao film, ali znaju da ce DiCaprio osvojiti Oscara.
Old 14.02.2015., 21:23   #282
Quote:
mary89 kaže: Pogledaj post
Kada je vec spomenut, procitala sam nedavno da DiCaprio sljedece godine 100% dobija Oscara za The Revenant. DiCaprio fanovi stvarno idu u krajnost, nitko jos nije ni pogledao film, ali znaju da ce DiCaprio osvojiti Oscara.
Isti kategorija kao i Nolan fanboys, prije izlaska Interstellara proglašavali ga remekdjelom
MagicRat is offline  
Old 14.02.2015., 22:34   #283
Quote:
DiCaprio fanovi stvarno idu u krajnost, nitko jos nije ni pogledao film, ali znaju da ce DiCaprio osvojiti Oscara.
mozda cijene da mu je doslo vrijeme za oscara kao svojedobno scorseseu kojem nagradjeni film nije ni blizu dobar kao ini nenagradjeni
Old 14.02.2015., 23:33   #284
Gle, to je novi film od Innaritu, zanimljivo. Mislim da bi se tu Dicapriju moglo dogodit što i Beyonce pred par godina...da ne dobije ni nominaciju, a njegov costar Hardy osvoji
No, zaista...predaleko je i film i filmovi i nova sezona da bi razglabali tko dobiva...uostalom, koliko vidim dobio bi eventualno za sporednu ulogu, a to je blah kategorija. Ono, ko miss fotogeničnosti.
miss Fritz is offline  
Old 14.02.2015., 23:58   #285
Quote:
Gustowny kaže: Pogledaj post
mozda cijene da mu je doslo vrijeme za oscara kao svojedobno scorseseu kojem nagradjeni film nije ni blizu dobar kao ini nenagradjeni
Samo što je Scorsese zaslužio Oskara za neke svoje prijašnje filmove, DiCaprio po meni nije.
Old 15.02.2015., 00:59   #286
O jebote kad opet krenu o DiCapriu i oscarima. Trebat će i to izdržat.
Pajkic is offline  
Old 15.02.2015., 20:50   #287
koji ce tv program u HR prenositi dodjelu ove godine jel se zna mozda??
Niki Vr is offline  
Old 15.02.2015., 20:53   #288
Gledao sam sve filmove u nominaciji za najbolji, i mislim da Bridman nece uzeti glavne nagrade nez mozda grijesim ali imam takav utisak!!
Niki Vr is offline  
Old 15.02.2015., 21:07   #289
Quote:
NikiVr1993 kaže: Pogledaj post
koji ce tv program u HR prenositi dodjelu ove godine jel se zna mozda??
da se ponovim

Ove godine HRT će imati izravni prijenos, nadam se da neće biti simultanog prijevoda. Inače iz studija HRT-a javljat će se i komentirati Boško Picula, Alemka Lisinski i Nenad Korkut.
svjpromatrac is offline  
Old 15.02.2015., 23:34   #290
kad je točno datum dodjele? namjeravam ih sve pogledat do tad ako stignem
Jobi is offline  
Old 15.02.2015., 23:42   #291
Quote:
jobbrecht kaže: Pogledaj post
22.2
Niki Vr is offline  
Old 15.02.2015., 23:42   #292
Quote:
jobbrecht kaže: Pogledaj post
Imaš još točno tjedan dana.
Pajkic is offline  
Old 16.02.2015., 00:07   #293
Quote:
hahahha polako malo je prerano pricati o Leu i novm filmu koji je tek na godinu!! jos ni za ovu godinu oskari nisu podjeljeni a vi poceli o narednoj godini hahha
Niki Vr is offline  
Old 16.02.2015., 11:19   #294
Quote:
NikiVr1993 kaže: Pogledaj post
hahahha polako malo je prerano pricati o Leu i novm filmu koji je tek na godinu!! jos ni za ovu godinu oskari nisu podjeljeni a vi poceli o narednoj godini hahha
Da se mene pita njegova karijera bi vec bila zavrsena, tak da spominjanja njega u istoj recenici s "Oscar" vise ne bi ni bilo. Ali eto...
Old 16.02.2015., 12:05   #295
Quote:
mah11 kaže: Pogledaj post
Samo što je Scorsese zaslužio Oskara za neke svoje prijašnje filmove, DiCaprio po meni nije.
tocno. martin je izvrstan redatelj a leo samo solidan glumac, no ima armiju fanova koji bi mu za svaku ulogu dali po oscara.
Old 16.02.2015., 13:00   #296
Quote:
Da se mene pita njegova karijera bi vec bila zavrsena, tak da spominjanja njega u istoj recenici s "Oscar" vise ne bi ni bilo. Ali eto...
Zasto?? ne slazem se s tim Leo je super!!
Niki Vr is offline  
Old 16.02.2015., 13:05   #297
sta mislite kojom politickom temom ce se ovaj put zabaviti da ukazu na jad i bijedu u svijetu?

ukrajinu i egipat su vec prosli put ispucali.
trebaju smislit nesto novo

kome ce posvetiti ovaj put oscare?
svim doktorima koji se bore u africi protiv ebole.

ili ovima mrtvima i preostalima iz redakcije charlie hebdo

i tko ce to biti?

Zadnje uređivanje iowa : 16.02.2015. at 13:12.
iowa is offline  
Old 16.02.2015., 15:47   #298
Nakon što sam odgledala sve nominirane filmove, mogu jedino snažno protestirati što Foxcatcher nije ovdje.

Idem se zavezat za neko drvo i odbijat hranu.

Mutikaše i razbojnici.

Nepravde li.
kaya714 is offline  
Old 17.02.2015., 11:08   #299
Što mislite, jesu li filmovi nominirani ove godine bolji od prošlogodišnjih? Kada uzmem sve u obzir, tu su negdje, no meni je ova godina ipak bolja.
Old 17.02.2015., 11:29   #300
U Movie pubu je organizirana noc Oscara, pocinje u 22h i dodjela se prati uzivo + pice na akciji i pogadjanje kome ide zlatni kipic, mozete povesti koga zelite i upad je besplatan
Hano is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:07.