Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.12.2024., 20:43   #281
Kaj je razlika od 0,5 litre tak bitna ?

https://www.amazon.de/-/en/Viewing-C...CJTH5FM4&psc=1
panorama is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2024., 20:57   #282
ja cu svakako veceras nazdraviti za sve vas
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2024., 12:25   #283
Quote:
Maiken kaže: Pogledaj post
Jaaaao, takvu osobu trebam u životu! Živijjjjooo ti nama 100 godina, a tvoja friteza bar 10!
Slušaj vako, vaki kompliment mi dugo žensko nije dalo, fala ti, da san duplo mlaji ja bi bija tvoj princ pa makar se svit okrenija naglavačke. Davno san bija na masaži stopala i čovik mi je reka da taki slučaj ka ja nije ima u životu i da ću živit 100 godin. A ko zna kako će bit ali moja draga Ninja PRO koja me hrani će me nadživit sigurno. :neki lipi smajlić:
Old 06.12.2024., 08:34   #284
Guess who's back, guess who's back

Maiken's back, tell a friend!
(Na-na-na, na, na, na, na)
Maiken is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 08:58   #285
To te ja pitam. Bit će papice!
Old 06.12.2024., 11:42   #286
Jeee! I papice i pićenceta i riješen poklon ispod bora za cijelu obitelj.

Ima da nas 10 nazdravi ovaj mjesec na Friteza-na-vrući-zrak threadu! No123, trebao bit dobiti neku proviziju na Amazondeu.
Maiken is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 12:32   #287
Quote:
Maiken kaže: Pogledaj post
Jeee! I papice i pićenceta i riješen poklon ispod bora za cijelu obitelj.

Ima da nas 10 nazdravi ovaj mjesec na Friteza-na-vrući-zrak threadu! No123, trebao bit dobiti neku proviziju na Amazondeu.
Samo vi uživajte i želin van da vas sve zajedno bole trbušnjaci o smijeha.

Ne triba provizija, mene ti šoldi ne zanimaju. Uvik će bit za izist i popit.
Old 06.12.2024., 14:38   #288
Čestitam na prinovi.
Old 08.12.2024., 11:34   #289
za sve nove u svijetu friteza na vrući zrak malo linkova da vam pomognu.

must link - ovo je doslovno cheat code da se ne pitate što i kako. lektira.
ovaj video nisam pogledao, ali mi se čini unaprijeđena verzija linka iznad. moguće da je bolji i pametniji. 2024 airfryer za početnike

quick start guide

tips and tricks - sve piše.

bits and pieces - sitnice koje će vam možda zatrebati ili ćete ih htjeti imati za vaš airfryer

od stvari koje su meni super korisne je "parchment paper" - koji vas nekada spasi masovnog uprljanja košare. nije za sve i uvijek, ali često je neophodan dodatak. također koristim avokadovo ulje jer nema okusa uopće, a ima visoku točku dimljenja. ako nešto želim sa maslinovim dodam ga nakon pečenja, ali to sam ja. maslinovo ima točku dimljenja ili nešto takvo na cca 180 stupnjeva i ne želim si upropastiti hranu time pa ga stavim nakon koliko želim jer ... kako rekoh avokadovo nema okus a ima puno višu točku na kojoj nije zdrav za pečenje.

hrana koja mi je ispala vrhunski:
kelj pupčar / prokulica- mekana, ali ne gnjecava iznutra, a dobije laganu mini koricu na površini
losos - nemam riječi. najbolje. the best.
krumpirići svih vrsta i oblika - ovo vam može biti prva hrana za test. em je jeftina, em ju je teško zaribat.
slanutak - polukuhani slanutak ili onaj iz konzerve (nisam ga nikada koristio) - kao grickalica ako ga začinite ispadne top.
cvjetača/karfiol - nekada mi pobjegne, a nekad ispadne super
brokula - za sada nisam otkrio kako da je napravim dobro. tvrda iznutra, a brzo zagori jer je nježna. ali znam da se može i to.
ne jedem meso ali ljudi se kunu u krilca i manje komade mesa da ispadnu za prste polizati.

i tak...

PS ja sam tražio airfryer koji nema PTFE, BPA, PE, PTOA ili koje sve kratice postoje i sve plastike od kojih se rade premazi. stainless steel košarica i kutija. ako je nekome i to važno.
uzeo sam innsky sa amazona naravno za nekih 70 eura na akciji. možda je to stalna cijena.
Old 09.12.2024., 07:39   #290
"Trik" koji ja koristim, a čini mi se da se rijetko spominje je da neku hranu prvo pečem u alu-foliji, pa na kraju otvorim da se zapeče.

Vjerujem da bi i brokula funkcionirala tako, iako nisam probao.
MarkoMh is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2024., 09:06   #291
Wow, super infosi, muchas gracias, mladitji! #ponedjeljak

@Kajpa, hvalaaaa! Ali bebicu ćemo otvoriti tek na Božić, do tad će biti skrivena.
Maiken is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2024., 17:12   #292
To nije bebica, to su dvojčeki...čestitam i očekujem recenziju
panorama is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2024., 09:15   #293
Točno to! Hvalaaaa od ponosne majke, jer ćaća još ne zna što ga čeka. Gender reveal party ćemo zato preskočiti!
Čaša za pelin-tonik spremna. Nazdravit ću si doma sama u ponedjeljak, plus s vama na Forumu.

P.S. Jučer sam naručila one papire za pečenje po mjeri. #vrijednicanaša
Maiken is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2024., 19:37   #294
No123, za koga ti zapravo radis?

https://www.poslovni.hr/svijet/spiju...nadzor-4465812
Old 19.12.2024., 09:07   #295
Quote:
Garofeeder kaže: Pogledaj post
Naravno, radim za Central Intelligence Agency – mi proizvodimo Ninja friteze! Svaka friteza dolazi s ugrađenim mikrovalnim detektorom vašeg kulinarskog talenta. Ako su pomfrit i pileća krilca savršeni, znamo da ste od povjerenja. Ako zagorite – e, onda šaljemo pojačanje!
Old 20.12.2024., 10:21   #296
A majke ti, ja kupujem samo uredaje na batun. Fritezu jos nisam kupila ali vjerojatno cu udomiti jednu koja i nije nesto dobitniku pa sad cekam da se odluci
Old 20.12.2024., 12:52   #297
Quote:
Maremonti kaže: Pogledaj post
A majke ti, ja kupujem samo uredaje na batun. Fritezu jos nisam kupila ali vjerojatno cu udomiti jednu koja i nije nesto dobitniku pa sad cekam da se odluci
Kako to misliš "odluči" ? Iđe li to ka u Saboru na prvo čitanje pa drugo čitanje pa glasanje ili kako?

Jesil ti gazdarica oli nisi? Lupiš šakon od stol i kažeš bit će pionir Philips oli Ninja!

Pa sa 100 ojra nemoš hladnjak napunit s klopon, a to su ti pouzdani i sigurni strojevi. Nemoj bacat šolde na gluposti jer će te duplo koštat! Biraj ka i dosad na botune da nima veze s internetom jer ću ti hakirat ručak i sve će ti zagorit
Old 21.12.2024., 19:30   #298
Pozdrav,nova sam u svijetu friteza,jucer smo je kupili i isprobali saku krumpirica(odlicno je i nije suho),sutra bi pravila rucak i imam par blentavih pitanja pa mi nemojte vi iskusni zamjeriti.

Kupili smo ovu https://hr.gorenje.com/proizvodi/ure...00000000739276

Ta posuda je dosta duboka,sutra bi probala ispeci pohane snicle,jel smijem ja staviti sniclu jednu na drugu ili stavljam samo onoliko koliko stane na dno?

Sta ako zelim nesto naknadno dodati(npr.pomfri ili povrce),nesto sto se krace pece,jel mogu ugasiti fritezu pa dodati na meso prilog ili cekam da ispecem meso pa onda pravim prilog?

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
aaatina is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2024., 21:17   #299
Nema blentavih pitanja, svi smo tako počeli.

Pohane šnicle: Najbolje je da ih ne slažeš jednu na drugu jer se tada neće ravnomjerno ispeći. Ako imaš veću količinu, bolje je peći u više tura, tako će svaka šnicla biti hrskava i fino zapečena.

Ako nešto želiš dodati tijekom pečenja (poput pomfrita ili povrća), možeš slobodno zaustaviti fritezu, dodati prilog, pa nastaviti pečenje. Samo pazi da prilog ima dovoljno vremena da se ispeče uz meso.
Old 22.12.2024., 06:33   #300
Quote:
No123 kaže: Pogledaj post
Nema blentavih pitanja, svi smo tako počeli.

Pohane šnicle: Najbolje je da ih ne slažeš jednu na drugu jer se tada neće ravnomjerno ispeći. Ako imaš veću količinu, bolje je peći u više tura, tako će svaka šnicla biti hrskava i fino zapečena.

Ako nešto želiš dodati tijekom pečenja (poput pomfrita ili povrća), možeš slobodno zaustaviti fritezu, dodati prilog, pa nastaviti pečenje. Samo pazi da prilog ima dovoljno vremena da se ispeče uz meso.
Hvala puno!

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
aaatina is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:48.