Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Sam svoj majstor

Sam svoj majstor Radionica u kući

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.06.2025., 06:38   #3001
Newma dovoljno informacija, stanje kod susjeda je vrlo bitno, i svakako treba pogledati osoba koja se razumije u vodu i probleme s takvim situacijama.
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 10:23   #3002
Ako mi može netko pomoći, bila bih jako zahvalna.
Kod mene u stanu bi se trebalo u kuhinji promijeniti slavinu i kutne ventile ispod i provjeriti dovod do perilice posuđa. U kupaonici bi se trebala promijeniti slavina i kutne ventile ispod umivaonika.
Sada mislim zvati nekoliko vodoinstalatera (naravno još bi bilo još bolje ako netko ima preporuku za dobrog vodoinstalatera u Zagrebu) .Kolika bi bila okvirna cijena? U ovo vrijeme su cijene išle gore, pa da znam barem neku " normalnu" cijenu prije nego počnem zvati.
Hvala.
Isa is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 12:16   #3003
Kaj bi to značilo, provjeriti dovod do perilice suđa? Postoji li već taj dio ili treba napraviti pripremu za suđericu?
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 12:27   #3004
Taj dio prema prema perilica za posuđe postoji, samo treba provjeriti jeli je sve u redu. Kuhinja je 15 godina stara.
Isa is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 13:08   #3005
Quote:
Isa kaže: Pogledaj post
Taj dio prema prema perilica za posuđe postoji, samo treba provjeriti jeli je sve u redu. Kuhinja je 15 godina stara.
Pa navrni na taj ventil fleksibilnu cijev pa otvori ventil i provjeri.
Ne treba biti dobar majstor za taj posao jer to zna svaki vodoinstalater, a uz malo pomoći možeš to i sama zamjeniti. Sve skupa, ne više od 70-100€ troška. Ako si u Zg, moguće da te pitaju i 200€
črni is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 13:35   #3006
Quote:
črni kaže: Pogledaj post
Pa navrni na taj ventil fleksibilnu cijev pa otvori ventil i provjeri.
Ne treba biti dobar majstor za taj posao jer to zna svaki vodoinstalater, a uz malo pomoći možeš to i sama zamjeniti. Sve skupa, ne više od 70-100€ troška. Ako si u Zg, moguće da te pitaju i 200€
Puno hvala. Ovo za perilicu za posuđe bih stvarno mogla sama provjeriti. Zagreb ima visoke cijene, pa ću računati 200 eura i nešto više. Možda drugi put mogu slavine i sama zamijeniti.
Isa is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:06.