Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.08.2015., 21:12   #3001
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
@twistrum:

Opet ti velim da čitaš postove u raspravi prije svojih padobranskih uleta.
odgovorila sam ti na zadnju rečenicu tvog posta
U čemu je problem?
Old 17.08.2015., 21:22   #3002
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
odgovorila sam ti na zadnju rečenicu tvog posta
U čemu je problem?
U tome da je kiss me pitala za primjere korupcije, ja odgovorim, a ti uletiš sa svojim floskulama koje nemaju veze s raspravom. Zato ti velim da ak oćeš raspravljati pročitaš postove koji su quotani, a ne zaspamati temu glupostima.
beli631 is offline  
Old 17.08.2015., 21:24   #3003
Glagol: Zokinjati!?

Old 17.08.2015., 21:44   #3004
Quote:
U tome da je kiss me pitala za primjere korupcije, ja odgovorim, a ti uletiš sa svojim floskulama koje nemaju veze s raspravom. Zato ti velim da ak oćeš raspravljati pročitaš postove koji su quotani, a ne zaspamati temu glupostima.
OK, sorry
iako obično čitam sve postove kod ovog tvog, točnije kiss me, sam propustila zadnju rečenicu

no, to svejedno ne mijenja što sam napisala
i to nije floskula
Old 17.08.2015., 21:45   #3005
Quote:
justificije kaže: Pogledaj post

plagijator
Old 17.08.2015., 21:59   #3006
Quote:
Tko je rekao da SDP nema prste u pekmezu????

Poanta je da grijesi SDP-a , ili bilo koga drugog, nisu opravdanje za HDZ, Karamarka, Kolindu.....

navodno bi sada trebali dobiti bolju, moralniju, stručniju Vladu i premijera

do sada još nisam dobila odgovor u čemu su to bolji, moralniji i stručniji
Bogme nisi dala ni odgovor po čemu su to Milanović i SDP bolji, moralniji i stručniji od drugih.
Stiglitz is offline  
Old 17.08.2015., 22:02   #3007
Quote:
justificije kaže: Pogledaj post

Zoranizmi
http://www.politikaplus.com/novost/9...vijek-sokirati

Zokinjati
................

Ipak će nešto ostati iza Milanovića.
I nije nešto al je njegovo.
Old 17.08.2015., 22:03   #3008
A nitko ne komentira kako je Milanović popušio ćirilicu u Vukovaru.

Predviđam da neće imati tolika muda inzistirati na ćirilici neposredno prije izbora, iako je nešto zacvilio stranački potrčko Peđa Grbin.
Stiglitz is offline  
Old 17.08.2015., 22:06   #3009
Quote:
Stiglitz kaže: Pogledaj post

Predviđam da neće imati tolika muda inzistirati na ćirilici neposredno prije izbora, iako je nešto zacvilio stranački potrčko Peđa Grbin.
Vidjet ćemo al za sad si izgleda u pravu:
Quote:
Ministar Bauk, u svojoj objavi, istaknuo je da u ovom trenutku nije u mogućnosti komentirati izmjene i dopune Statuta temeljem članka 32. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina.
http://direktno.hr/en/2014/domovina/...og-Statuta.htm
Old 17.08.2015., 22:15   #3010
Quote:
ZorroD kaže: Pogledaj post
Vidjet ćemo al za sad si izgleda u pravu:

http://direktno.hr/en/2014/domovina/...og-Statuta.htm
Tako to bude do izbora, malo tihog kmečanja nižerangiranih činovnika (Peđa Grbin je dobar izbor jer će u Istri ionako dobiti glasove), ali ništa konkretno se neće poduzeti.

Nadam se da sam u krivu i da će Milanović puknuti, napraviti skandal i pokušati na silu uvesti ćirilicu. A onda se definitivno pokopao.
Stiglitz is offline  
Old 17.08.2015., 22:16   #3011
Quote:
Dio vodstva i članstva SDP-a u zagrebačkoj četvrti Trnje u ponedjeljak je objavilo kako zbog podjela u stranci, zanemarivanja rada s članstvom te neuvažavanja njihovog mišljenja, prelaze u stranku "Naprijed Hrvatska!-Progresivni savez" koju je nedavno osnovao bivši hrvatski predsjednik i SDP-ovac Ivo Josipović.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...7/Default.aspx
Miševi polako napuštaju Milanovićev brod koji tone sve dublje iz dana u dan. :klap:
Old 17.08.2015., 22:18   #3012
Quote:
Nadam se da sam u krivu i da će Milanović puknuti, napraviti skandal i pokušati na silu uvesti ćirilicu. A onda se definitivno pokopao.
U ovoj stvari se kladim na njega.
Nadam se kako me neće iznevjeriti.
Old 17.08.2015., 22:37   #3013
Quote:
Tako to bude do izbora, malo tihog kmečanja nižerangiranih činovnika (Peđa Grbin je dobar izbor jer će u Istri ionako dobiti glasove), ali ništa konkretno se neće poduzeti.

Neće ako IDS ne bude s njima, onda će pokupit mrvice.
Old 17.08.2015., 22:50   #3014
Quote:
Bogme nisi dala ni odgovor po čemu su to Milanović i SDP bolji, moralniji i stručniji od drugih.
ni ti ne čitaš postove na koje odgovaraš
Gdje sam napisala da je SDP bolji, moralni i stručniji?

pročitaj ponovo
Quote:
Poanta je da grijesi SDP-a , ili bilo koga drugog, nisu opravdanje za HDZ, Karamarka, Kolindu.....

navodno bi sada trebali dobiti bolju, moralniju, stručniju Vladu i premijera

Quote:

Milanović je popušio ćirilicu u Vukovaru?????
Old 17.08.2015., 22:52   #3015
Quote:
Misliš da će Milanović pokušati udbinizirati Vukovar? Sumnjam.
Ali vjerujem da će vlada pokušati naći kakvu zakonsku caku. Ako može Penava i njegovi drugovi, zašto ne bi i oni?
Xenoborg is offline  
Old 17.08.2015., 22:58   #3016
Quote:

pročitaj ponovo
Čitam ja dobro, samo se ti praviš grbava.

Quote:
Milanović je popušio ćirilicu u Vukovaru?????
Ne čitaš baš vijesti. Pa imaš na svim portalima, ništa od ćirilićnih tabli. Milanović je bio najveći zagovornik ćirilice u Vukovaru.

Quote:
Xenoborg kaže: Pogledaj post
Misliš da će Milanović pokušati udbinizirati Vukovar? Sumnjam.
Ali vjerujem da će vlada pokušati naći kakvu zakonsku caku. Ako može Penava i njegovi drugovi, zašto ne bi i oni?
Ne mislim, kako sam ranije napisao, mislim da će se do izbora suzdržati od bilo kakvog nasilnog uvođenja ćirilice. Ali se iskreno nadam da će pokušati jer to znači definitivni gubitak izbora.
Stiglitz is offline  
Old 17.08.2015., 23:00   #3017
Ostat će zauvijek zapamćeno kako je Milanovićeva vlast nasilno, protuustavno, protivno volji većine građana Vukovara i Hrvatske, onako lopovski pod okriljem mraka, uz pomoć policijskog eskadrona postavljala dvojezične ploće...
Old 17.08.2015., 23:04   #3018
Quote:
ViktorViktorija kaže: Pogledaj post
Pa da se mene pitalo tako bi mi fino sjeo za volej da to nije istina, ali ovi šute...
To je jedini razlog zašto žalim za onom Kolarićkom - ona bi ih tako oprala da bi se još tjedan dana s njih cjedilo.
Pa nije valjda da nemaju nikog drugog.. jebeš mi sve, ako mi ne dođe da im ja odem tamo, pa da vidiš veselja - što bi ja udarala i voleje i forhende

Quote:
Ako smo govorili da Kolinda ne bi bila kandidat onda idemo u hipotetičke situacije, ne? Ja sam spomenuo kandidate koje Ivo ne bi dobio u prvom krugu ili uopće.
Bez namjere da vrijeđam - tvoj primjer nije hipotetički, nego lupetanje i to iz vrli jednostavnog razloga: da nije bila ona, HDZ bi nekog svog kandidata istaknuo, to je uopće neupitno.
Samo to da bi to u tom slučaju mogao biti Gotovina je čista nebuloza - jer se ovaj ne općenito uvučči u ikakvu politiku, a kamoli da bi bio HDZ-ovski kandidat za predsjednika

Quote:
Da jednako korumpiranom, opet upućujem na ono što su jedan drugome izgovorili Linić i Milanović, a i sam broj "otpalih" ministara govori nešto + oni koji su još trebali - Zmajlović, Miljenić, Pusić. Nemojmo se lagati i zavaravati, SDP isto itekako ima prste u pekmezu, to svoje imaginarno poštenje više neće nikome prodati.
Slažem s tobom za Zmajlovića, pa i Miljevića.
I da rasčistimo nešto - nemam ja iluzija da ovi nisu sebi pogladili bradu ili da ima ijedna vlast koja to neće. Nema takve na svijetu.
Samo razlika je je l si si ti malo pogladio bradu u smislu povlastica, zbrinjavanja svojih zapošljavanjem i pripomoći kod nekih sitnijih javnih nabava ili si organizirao mafijašku fimi-hobotnicu, koristio avion da bi letio na probe fraka, dijete "odbacio" do Lonodna (da se ne pati mala u prvoj klasi sa ostalom stokom sitnog zuba i još pobere neku gripu), preko ministarstva joj plaćao avio-karte za Jameriku, itd, itd...

Quote:
Milanović je popušio ćirilu u Vukovaru?!?
Pa je l Milanović donio Statut u kompi sa Srbima ili HDZ-ovci? Je l Milanović trgovao Vukovarom sa srbima za malo lokalne vlasti?
Jebote HDZ-ovske logike i mozga
Old 17.08.2015., 23:19   #3019
Quote:
Quote:

pročitaj ponovo
Čitam ja dobro, samo se ti praviš grbava.
ne čitaš ti ništa dobro i ja se ne pravim grbava. Možda sudiš po sebi?

Ako nisi shvatio pitanje - pojasniti ću ti.

Pitanje je bilo po čemu je to HDZ a koji bi navodno trebao biti iduća Vlada, bolji, moralniji i stručniji od ove Vlade koju sada imamo?

čitam vijesti,
svejedno - nije Milanović popušio ćirilicu
Old 17.08.2015., 23:20   #3020
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
Milanović je popušio ćirilu u Vukovaru?!?
Pa je l Milanović donio Statut u kompi sa Srbima ili HDZ-ovci? Je l Milanović trgovao Vukovarom sa srbima za malo lokalne vlasti?
Jebote HDZ-ovske logike i mozga
Evo i glavnog Milanovićevog odvjetnika na forumu.hr

Milanović je zagovornik ćirilice u Vukovaru koju je nasilno, protuzakonito i protuustavno postavio.

Možeš li mi dati dokaz da je HDZ prije Milanovića postavo ćirilićne ploče u Vukovaru? Neki video ili fotografiju da su za vrijeme HDZ-a u Vukovaru na zgrade državnih institucija postavljene ćirilićne ploče.

Već sam jednom pitao nekog od tvojih kolega sljedbenika Zorana Milanovića pa ću pitati i tebe: gdje sam ja izjavio da podržavam HDZ? Molim link na moj upis gdje ja podržavam HDZ.
Stiglitz is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:20.