Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
17.08.2015., 21:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
beli631 kaže:
@twistrum:
Opet ti velim da čitaš postove u raspravi prije svojih padobranskih uleta.
|
odgovorila sam ti na zadnju rečenicu tvog posta
U čemu je problem?
|
17.08.2015., 21:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
twistdrum kaže:
odgovorila sam ti na zadnju rečenicu tvog posta
U čemu je problem?
|
U tome da je kiss me pitala za primjere korupcije, ja odgovorim, a ti uletiš sa svojim floskulama koje nemaju veze s raspravom. Zato ti velim da ak oćeš raspravljati pročitaš postove koji su quotani, a ne zaspamati temu glupostima.
|
|
|
17.08.2015., 21:24
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Aug 2009.
|
Glagol: Zokinjati!?

|
|
17.08.2015., 21:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
beli631 kaže:
U tome da je kiss me pitala za primjere korupcije, ja odgovorim, a ti uletiš sa svojim floskulama koje nemaju veze s raspravom. Zato ti velim da ak oćeš raspravljati pročitaš postove koji su quotani, a ne zaspamati temu glupostima.
|
OK, sorry
iako obično čitam sve postove kod ovog tvog, točnije kiss me, sam propustila zadnju rečenicu
no, to svejedno ne mijenja što sam napisala
i to nije floskula
|
17.08.2015., 21:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
justificije kaže:

|
plagijator 
|
17.08.2015., 21:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
twistdrum kaže:
Tko je rekao da SDP nema prste u pekmezu????
Poanta je da grijesi SDP-a , ili bilo koga drugog, nisu opravdanje za HDZ, Karamarka, Kolindu.....
navodno bi sada trebali dobiti bolju, moralniju, stručniju Vladu i premijera
do sada još nisam dobila odgovor u čemu su to bolji, moralniji i stručniji
|
Bogme nisi dala ni odgovor po čemu su to Milanović i SDP bolji, moralniji i stručniji od drugih. 
|
|
|
17.08.2015., 22:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
justificije kaže:

|
Zoranizmi
http://www.politikaplus.com/novost/9...vijek-sokirati
Zokinjati
................
Ipak će nešto ostati iza Milanovića. 
I nije nešto al je njegovo. 
|
17.08.2015., 22:03
|
|
Registrirani korisnik
|
A nitko ne komentira kako je Milanović popušio ćirilicu u Vukovaru.
Predviđam da neće imati tolika muda inzistirati na ćirilici neposredno prije izbora, iako je nešto zacvilio stranački potrčko Peđa Grbin. 
|
|
|
17.08.2015., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Predviđam da neće imati tolika muda inzistirati na ćirilici neposredno prije izbora, iako je nešto zacvilio stranački potrčko Peđa Grbin. 
|
Vidjet ćemo al za sad si izgleda u pravu:
Quote:
Ministar Bauk, u svojoj objavi, istaknuo je da u ovom trenutku nije u mogućnosti komentirati izmjene i dopune Statuta temeljem članka 32. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina.
|
http://direktno.hr/en/2014/domovina/...og-Statuta.htm
|
17.08.2015., 22:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ZorroD kaže:
|
Tako to bude do izbora, malo tihog kmečanja nižerangiranih činovnika (Peđa Grbin je dobar izbor jer će u Istri ionako dobiti glasove), ali ništa konkretno se neće poduzeti.
Nadam se da sam u krivu i da će Milanović puknuti, napraviti skandal i pokušati na silu uvesti ćirilicu. A onda se definitivno pokopao.
|
|
|
17.08.2015., 22:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Dio vodstva i članstva SDP-a u zagrebačkoj četvrti Trnje u ponedjeljak je objavilo kako zbog podjela u stranci, zanemarivanja rada s članstvom te neuvažavanja njihovog mišljenja, prelaze u stranku "Naprijed Hrvatska!-Progresivni savez" koju je nedavno osnovao bivši hrvatski predsjednik i SDP-ovac Ivo Josipović.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...7/Default.aspx
|
Miševi polako napuštaju Milanovićev brod koji tone sve dublje iz dana u dan. :klap:
|
17.08.2015., 22:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Nadam se da sam u krivu i da će Milanović puknuti, napraviti skandal i pokušati na silu uvesti ćirilicu. A onda se definitivno pokopao.
|
U ovoj stvari se kladim na njega.
Nadam se kako me neće iznevjeriti. 
|
17.08.2015., 22:37
|
|
Neokajani
Registracija: May 2010.
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Tako to bude do izbora, malo tihog kmečanja nižerangiranih činovnika (Peđa Grbin je dobar izbor jer će u Istri ionako dobiti glasove), ali ništa konkretno se neće poduzeti.
|
Neće ako IDS ne bude s njima, onda će pokupit mrvice.
|
17.08.2015., 22:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Bogme nisi dala ni odgovor po čemu su to Milanović i SDP bolji, moralniji i stručniji od drugih. 
|
ni ti ne čitaš postove na koje odgovaraš
Gdje sam napisala da je SDP bolji, moralni i stručniji?
pročitaj ponovo
Quote:
Poanta je da grijesi SDP-a , ili bilo koga drugog, nisu opravdanje za HDZ, Karamarka, Kolindu.....
navodno bi sada trebali dobiti bolju, moralniju, stručniju Vladu i premijera
|
Quote:
Stiglitz kaže:
|
Milanović je popušio ćirilicu u Vukovaru?????
|
17.08.2015., 22:52
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
Stiglitz kaže:
|
Misliš da će Milanović pokušati udbinizirati Vukovar? Sumnjam.
Ali vjerujem da će vlada pokušati naći kakvu zakonsku caku. Ako može Penava i njegovi drugovi, zašto ne bi i oni?
|
|
|
17.08.2015., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
twistdrum kaže:
pročitaj ponovo
|
Čitam ja dobro, samo se ti praviš grbava.
Quote:
twistdrum kaže:
Milanović je popušio ćirilicu u Vukovaru?????
|
Ne čitaš baš vijesti. Pa imaš na svim portalima, ništa od ćirilićnih tabli. Milanović je bio najveći zagovornik ćirilice u Vukovaru.
Quote:
Xenoborg kaže:
Misliš da će Milanović pokušati udbinizirati Vukovar? Sumnjam.
Ali vjerujem da će vlada pokušati naći kakvu zakonsku caku. Ako može Penava i njegovi drugovi, zašto ne bi i oni?
|
Ne mislim, kako sam ranije napisao, mislim da će se do izbora suzdržati od bilo kakvog nasilnog uvođenja ćirilice. Ali se iskreno nadam da će pokušati jer to znači definitivni gubitak izbora. 
|
|
|
17.08.2015., 23:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Ostat će zauvijek zapamćeno kako je Milanovićeva vlast nasilno, protuustavno, protivno volji većine građana Vukovara i Hrvatske, onako lopovski pod okriljem mraka, uz pomoć policijskog eskadrona postavljala dvojezične ploće...
|
17.08.2015., 23:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
ViktorViktorija kaže:
Pa da se mene pitalo tako bi mi fino sjeo za volej da to nije istina, ali ovi šute...
|
To je jedini razlog zašto žalim za onom Kolarićkom - ona bi ih tako oprala da bi se još tjedan dana s njih cjedilo.
Pa nije valjda da nemaju nikog drugog  .. jebeš mi sve, ako mi ne dođe da im ja odem tamo, pa da vidiš veselja - što bi ja udarala i voleje i forhende
Quote:
beli631 kaže:
Ako smo govorili da Kolinda ne bi bila kandidat onda idemo u hipotetičke situacije, ne? Ja sam spomenuo kandidate koje Ivo ne bi dobio u prvom krugu ili uopće.
|
Bez namjere da vrijeđam - tvoj primjer nije hipotetički, nego lupetanje i to iz vrli jednostavnog razloga: da nije bila ona, HDZ bi nekog svog kandidata istaknuo, to je uopće neupitno.
Samo to da bi to u tom slučaju mogao biti Gotovina je čista nebuloza - jer se ovaj ne općenito uvučči u ikakvu politiku, a kamoli da bi bio HDZ-ovski kandidat za predsjednika
Quote:
Da jednako korumpiranom, opet upućujem na ono što su jedan drugome izgovorili Linić i Milanović, a i sam broj "otpalih" ministara govori nešto + oni koji su još trebali - Zmajlović, Miljenić, Pusić. Nemojmo se lagati i zavaravati, SDP isto itekako ima prste u pekmezu, to svoje imaginarno poštenje više neće nikome prodati.
|
Slažem s tobom za Zmajlovića, pa i Miljevića.
I da rasčistimo nešto - nemam ja iluzija da ovi nisu sebi pogladili bradu ili da ima ijedna vlast koja to neće. Nema takve na svijetu.
Samo razlika je je l si si ti malo pogladio bradu u smislu povlastica, zbrinjavanja svojih zapošljavanjem i pripomoći kod nekih sitnijih javnih nabava ili si organizirao mafijašku fimi-hobotnicu, koristio avion da bi letio na probe fraka  , dijete "odbacio" do Lonodna (da se ne pati mala u prvoj klasi sa ostalom stokom sitnog zuba i još pobere neku gripu), preko ministarstva joj plaćao avio-karte za Jameriku, itd, itd...
Quote:
Stiglitz kaže:
|
Milanović je popušio ćirilu u Vukovaru?!?
Pa je l Milanović donio Statut u kompi sa Srbima ili HDZ-ovci? Je l Milanović trgovao Vukovarom sa srbima za malo lokalne vlasti?
Jebote HDZ-ovske logike i mozga 
|
|
17.08.2015., 23:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
pročitaj ponovo
|
Čitam ja dobro, samo se ti praviš grbava.
|
ne čitaš ti ništa dobro i ja se ne pravim grbava. Možda sudiš po sebi?
Ako nisi shvatio pitanje - pojasniti ću ti.
Pitanje je bilo po čemu je to HDZ a koji bi navodno trebao biti iduća Vlada, bolji, moralniji i stručniji od ove Vlade koju sada imamo?
čitam vijesti,
svejedno - nije Milanović popušio ćirilicu
|
17.08.2015., 23:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kiss me kaže:
Milanović je popušio ćirilu u Vukovaru?!?
Pa je l Milanović donio Statut u kompi sa Srbima ili HDZ-ovci? Je l Milanović trgovao Vukovarom sa srbima za malo lokalne vlasti?
Jebote HDZ-ovske logike i mozga 
|
Evo i glavnog Milanovićevog odvjetnika na forumu.hr
Milanović je zagovornik ćirilice u Vukovaru koju je nasilno, protuzakonito i protuustavno postavio.
Možeš li mi dati dokaz da je HDZ prije Milanovića postavo ćirilićne ploče u Vukovaru? Neki video ili fotografiju da su za vrijeme HDZ-a u Vukovaru na zgrade državnih institucija postavljene ćirilićne ploče.
Već sam jednom pitao nekog od tvojih kolega sljedbenika Zorana Milanovića pa ću pitati i tebe: gdje sam ja izjavio da podržavam HDZ? Molim link na moj upis gdje ja podržavam HDZ. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:20.
|
|
|
|