Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.06.2024., 12:23   #3021
Severance.

Meni sjajna, odlican sf psiho triler, dosta cudna,ali napeta,zadnja epizoda vrh.
kevin love is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.06.2024., 20:20   #3022
Reyka

Pogledao prvu, ne izgleda loše.

pozdrav
Old 13.06.2024., 20:38   #3023
"Panda", francuska serija, gledala na Star Crimeu. Prva sezona ima 6 epizoda, sada snimaju drugu.

Victor Pandaloni, koji insistira da ga zovu Panda, pokušava da sakrije tajnu iz prošlosti zbog koje je napustio policiju. Sada vodi beach bar. Silom prilika ponovo postaje policajac.

Uvijek je u japankama. Ima jedinstven način istrage. Uvijek se trudi biti smiren (u zenu), doprijeti do osumnjičenih, razumjeti psihu drugih. Vizualizira događaje kako bi razriješio misterije. Sve navedeno zapravo izluđuje policajku Lolu.
Mada je u zadnjoj epizodi popizdio (Lola iznenađena), izludio ga jedan u zen resortu ali je bio pod pritiskom zbog te tajne.

Slučajevi su mi bili zanimljivi, serija zabavna, Panda interesantan. Jedini mi je minus što je Lola predstavljena histeričnom i ishitrenom, nema strpljenja tokom istraga, lako plane a Panda je smiruje. Pa je savjetovao oko osjećaja, njenog dečka, itd.

Kemični jesu.
Old 15.06.2024., 23:16   #3024
Bridgerton odgledana cijela 3.sezona 8/8
Ni Una Mas 8/8
PLL reboot 7/8
Gossip Girl rewatch (po 4. put) 13/121
Old 15.06.2024., 23:35   #3025
Quote:
ayna does life1 kaže: Pogledaj post
Bridgerton odgledana cijela 3.sezona 8/8
Ni Una Mas 8/8
PLL reboot 7/8
Gossip Girl rewatch (po 4. put) 13/121
Pohvale za Ni Unu Mas
Bridgerton 3 mi je nažalost pass
Old 17.06.2024., 19:20   #3026
Pogledao talijansku seriju na Netflixu Briganti, ima 6 epizoda.
Sve preporuke, jako pustolovno i dinamično, u stilu špageti vesterna, sa super kostimografijom.
U središtu radnje je mlada žena nekog bogataša koja ubija svojeg supruga i bježeći pred vlastima se pridružuje grupi nemilorsdnih bandita, koja kreće u potragu za blagom.
Old 17.06.2024., 22:03   #3027
Quote:
ayna does life1 kaže: Pogledaj post
Pohvale za Ni Unu Mas
Hvala na preporuci, bas mi je sjela, za noc sam je pregledala

Pogledaj i Tell Me Lies, slicna je Ni Una Mas https://www.imdb.com/title/tt13018148/

I ako budes imala jos sta ovako, pisi.
TheSpy is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2024., 00:53   #3028
Quote:
TheSpy kaže: Pogledaj post
Hvala na preporuci, bas mi je sjela, za noc sam je pregledala

Pogledaj i Tell Me Lies, slicna je Ni Una Mas https://www.imdb.com/title/tt13018148/

I ako budes imala jos sta ovako, pisi.
Ajde baš mi je jako dragoo !!

Hoću, evo dodano na watchlistu!!

Hmm, od ovako nekih mini serijica Normal People, The Undoing, The White Lotus, Expats i Daisy Jones & The Six

A baš neke underrated serije Bienvenidos a Eden (malo SF, ali nažalost cancellovana na 2. sezoni; šteta jer sam htjela gledati malo španjolskog SF-a), Bandidos, The Sex Lives of College Girls, Society, Everything Sucks!!

Od starijih, recimo Twin Peaks i Tudors!!
Old 19.06.2024., 18:49   #3029
Dark Matter 2024 S01E08 - Ok serija, ništa posebno.
dontbeeevil is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2024., 13:33   #3030
Pogledao seriju Perverso, Amazon, ima 8 epizoda. Ovo je nastavak serije Parot sa Ivan Massaqueom u glavnoj ulozi negativca Juliana Lopez de Haroa.
Odlična serija, Ivan je maestralan u ulozi.Još nije poznato da li će biti 2 sezone,ali ne trebaju ako ne žele.Ovako je dobro kako je završilo.
Old 25.06.2024., 15:33   #3031
Ranije sam spomenuo Reyku.

Odgledao prvu sezonu, solidno, preporuka.
Volim ove nepretenciozne serije.
Iz onog sadržaja ameri bi izvukli deset sezona sa sto epizoda.

pozdrav
Old 04.07.2024., 09:27   #3032
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román (2024)

Dokumentarna serija o poznatom španskom kuharu "King of Cachopo" je optužen za ubistvo svoje djevojke. Samo tri epizode. Preporuka. 8.5/10
Old 04.07.2024., 20:23   #3033
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Clipped - miniserija o padu Donalda Sterlinga, tadašnjeg vlasnika L.A. Clippersa nakon njegovih rasističkih izjava.
Izašle prve 2 epizode, odlično za sada.
U glavnim ulogama Ed O'Neill kao Sterling i Laurence Fishburne kao Doc Rivers.
Pogledao do kraja, ima 6 epizoda.Ali sveukupno za ovu priču je i to previše,pa su malo šarali sa još nekim događajima koji se tiču Clippersa,a ne ove priče.
4 epizode taman.
OK za pogledati, ali meni osobno ništa više od toga. Laurence, Ed i Jacki Weaver kao Shelly Sterling odlični i zbog njih ponajviše ovo vrijedi pogledati.Ionako se je i oko njihovih likova vrtila većina radnje.
Old 08.07.2024., 08:25   #3034
The Outreau Case: A French Nightmare (2024)

Dokumentarna serija o stravičnom slučaju pedofilije u francuskom gradiću. Slučaj koji je ogolio i francusko pravosuđe i doveo do reformi. 4 epizode. Preporuka. 8.5/10
Old 08.07.2024., 08:32   #3035
Quote:
Skiner kaže: Pogledaj post
The Outreau Case: A French Nightmare (2024)

Dokumentarna serija o stravičnom slučaju pedofilije u francuskom gradiću. Slučaj koji je ogolio i francusko pravosuđe i doveo do reformi. 4 epizode. Preporuka. 8.5/10
Gledajući ovo, španjolsku seriju o Asunti, čitajući i gledajući o notornoj Amandi Knox, izgubio sam svako povjerenje u sposobnost europskih policija i sudova.
Old 08.07.2024., 13:48   #3036
Quote:
Basta kaže: Pogledaj post
Gledajući ovo, španjolsku seriju o Asunti, čitajući i gledajući o notornoj Amandi Knox, izgubio sam svako povjerenje u sposobnost europskih policija i sudova.
Jel i to dokumentarac i kako se zove?
Old 08.07.2024., 13:53   #3037
Quote:
Skiner kaže: Pogledaj post
Jel i to dokumentarac i kako se zove?
Imaš nekoliko.
Old 08.07.2024., 20:30   #3038
Pogledao španjolsku seriju Gangs of Galicia, Netflix.Ima 7 ep. Jako je dinamična i zanimljiva, posebice odnos dvaju glavnih likova.
U središtu radnje je odvjetnica Ana koja se infiltrira u kriminalnu narko organizaciju koja je ubila njezinog oca,ali se zaljubi u Daniela, jednog od lidera organizacije.
Što se tiče 2 sezone za sada nema vijesti.Kraj je otvoren,ali bez cliffhangera.Ima radnje i materijala za nastavak.Može ostati ovako,ali može i završiti.
Old 10.07.2024., 08:26   #3039
Dark Matter (2024 TV series)

ne pamtim kad sam gledao seriju, epizodu za epizodom, kako su izlazile. Ima i do toga, a i do priče, smorilo me. Stvarno je kraj bezveze. Nikakvo uzbuđenje. Ok, po knjizi je, ali niko ti ne kaže da ne smiješ malo izmijeniti, prilagoditi. Prve tri epizode odlične i drže, posle raspad. 5/10
Old 14.07.2024., 15:10   #3040
Sausage Party: Foodtopia 2024 mini serija
Radnja se nastavlja nakon filma iz 2016. crni humor ide dalje
Davorček is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:37.