Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.04.2025., 14:18   #3021
Quote:
Pale007 kaže: Pogledaj post
Nemaju novaca za plaću, kakvi tek prekovremeni... Čim sjedne prva ovrha zbog neisplaćenih otpremnina onima kojima su podijelili otkaze, biti će "bye bye Teletubbies!"
Kao što je i SK ''bye bye'' već godinama.
Ali da ti i smrt pape služi za pljucanje po njima je jadno da ne može biti jadnije. Čak i za tebe.
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2025., 14:26   #3022
Uvijek branim N1, ali kada sam pročitao vijest o smrti pape prvo sam prebacio na N1 očekujući izvanredne vijesti. Na kraju je jedino RTL krenuo već oko 11:30h. Uglavnom, vidi se pad na N1, iako sad kad je krenuo Hrstić imali su nasnimano puno izjava i reakcija tako da nisu sjedili besposleno kako neki pričaju.
slowmo1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2025., 14:30   #3023
Quote:
slowmo1 kaže: Pogledaj post
Uvijek branim N1, ali kada sam pročitao vijest o smrti pape prvo sam prebacio na N1 očekujući izvanredne vijesti. Na kraju je jedino RTL krenuo već oko 11:30h. Uglavnom, vidi se pad na N1, iako sad kad je krenuo Hrstić imali su nasnimano puno izjava i reakcija tako da nisu sjedili besposleno kako neki pričaju.
Nova TV krenula je prva, u 11h. Da, i ne treba braniti N1 u ovom slučaju. Isto kao i ti, prvo sam pogledao kod njih jer uvijek imaju prvi live, ali ovaj put nije bilo tako. I mislim da bi se obzirom na suženi kadar moglo češće događati da se drugi uključuju prije njih.
SuperSportski is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2025., 14:38   #3024
A HRT? Tek u podne?
Old 21.04.2025., 14:48   #3025
HRT4 - 10:00 u sklopu Vijesti (10:07 objavili da su upravo primili informaciju)
Nova TV - 11:00 - Izvanredne vijesti
RTL - 11:30 - Izvanredne vijesti
HRT1 - 12:00 - cijeli Dnevnik samo o Papi
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2025., 15:05   #3026
Quote:
stipest kaže: Pogledaj post
Kao što je i SK ''bye bye'' već godinama.
Ali da ti i smrt pape služi za pljucanje po njima je jadno da ne može biti jadnije. Čak i za tebe.
SK? Što je to? Pitam za jednog prijatelja iz Srbije.

Znaš što je jadno? Da glumiš news kanal koji ugasiš u petak popodne i upališ kamere u ponedjeljak ujutro, osim ako nije produljeni vikend...
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 07:11   #3027
Quote:

Znaš što je jadno? Da glumiš news kanal koji ugasiš u petak popodne i upališ kamere u ponedjeljak ujutro, osim ako nije produljeni vikend...
evo ga .. vaskrsnuo na forumu N1 nakon što je umro na SK.. nego ima li koji link o AS Slo.. pitam za prijatelja
truesport fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 10:44   #3028
Quote:

evo i oddovor za prijatelja iz Srbije... Pumpaj
truesport fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 17:51   #3029
Zašto Hrstić zove papu Frane umjesto Franjo? Je li to neki dalmatinski dišpet?
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 18:09   #3030
Kad slušam Hrstića i izgovaranje riječi papa Frane umjesto Franjo, 13 godina papinstva umjesto 12 godina itd. zacrvenim se umjesto njega.
Marko 22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 11:14   #3031
Sjeća li se itko one slavne devize koju ponosno klikće Nataša Božić u jednom od hvalitemeustamoja filmića kada zanosno pita puk "mislite li da smo slučajno uvijek prvi na mjestu događaja?"...

Prošlo svršeno vrijeme.

Afera Hipodrom na vrhuncu, privode se osumnjičeni, a Ladišić laprda s kolegom Sporkluba o HNL-u.

Nema Nataše Božić da nam se uživo javi na konju s hipodroma, nema Ilije Radića da trčkara za Tomaševićem i hvata ga za rukav... Nema...
Još su od svega najbolje BCTV reklame...
Koja tragedija
https://postimg.cc/239YZhDm https://postimg.cc/jLWbQ2xf
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 12:08   #3032
Na vratima N1 valjda stoji da onaj koji zadnji izađe neka zatvori vrata i ugasi svjetlo....
ULICA ULICE is online now  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 12:21   #3033
Quote:
ULICA ULICE kaže: Pogledaj post
Na vratima N1 valjda stoji da onaj koji zadnji izađe neka zatvori vrata i ugasi svjetlo....
Zna li se ide li ekipa od sutra na produženi vikend? Ili se Hrstić javlja uživo iz kazana graha s kobasicama u Maksimiru?
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2025., 14:33   #3034
Nisam htio ovo iznositi, možda nije lijepo, ali moram jer se ništa ne mijenja - može li Kosor-Giljević ijednu rečenicu pročitati bez greške, zamuckivanja, ponavljanja riječi?
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 00:10   #3035
Quote:
Sjeća li se itko one slavne devize koju ponosno klikće Nataša Božić u jednom od hvalitemeustamoja filmića kada zanosno pita puk "mislite li da smo slučajno uvijek prvi na mjestu događaja?"...

Prošlo svršeno vrijeme.

Afera Hipodrom na vrhuncu, privode se osumnjičeni, a Ladišić laprda s kolegom Sporkluba o HNL-u.

Nema Nataše Božić da nam se uživo javi na konju s hipodroma, nema Ilije Radića da trčkara za Tomaševićem i hvata ga za rukav... Nema...
Još su od svega najbolje BCTV reklame...
Koja tragedija
https://postimg.cc/239YZhDm https://postimg.cc/jLWbQ2xf

evo ga živ je....ima li neki novi link sa financijskim izvještajem da su dužni ko Grčka.... pumpaj
truesport fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 00:12   #3036
Quote:
Misliš na AS HR... to je jedino potvrđeno da se gasi svjetlo
truesport fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 08:19   #3037
Pa ne moraš biti jako pametan za vidjeti da ovo sa N1 ne vodi dobrome.....za njih, meni svejedeno....
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 09:22   #3038
Quote:
Pa ne moraš biti jako pametan za vidjeti da ovo sa N1 ne vodi dobrome.....za njih, meni svejedeno....
Pa da ti je svejedno, ne bi imao ''miljun'' postova o njima. Ako itko gleda N1 onda ste te to ti i kolega Pale. Inaće, nema komentara da NBA play off utakmica na Areni opet bez hr komentatora. Da je na SK, bilo bi ih tonu .
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 09:33   #3039
Znaš da si u krivu; za kolegu ne znam ali ja ne gledam vijesti, Dnevnike i ostale slične stvari jer niti za to imam vremena niti me zanima.
Ono esencijalno pročitam naslove na portalima i to je to....
jedino mi je čudno da u Hrvatskoj postoji News kanal koji je svojedobno bio Drama Queen kad su izletjeli iz ponude od A1 i nakon toga molili HT da ih badave emitira na svojoj platformi a kako sad stvari stoje, prate novosti od ponedjeljka do petka od 8-16 a nakon toga, što se dogodi vikendom i praznikom, saznat će se tek na prvi radni dan....
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 09:36   #3040
Quote:
stipest kaže: Pogledaj post
Inaće, nema komentara da NBA play off utakmica na Areni opet bez hr komentatora. Da je na SK, bilo bi ih tonu .
Inače, to sam već i prije pisao, naravno da bih volio da su HR komentatori i na SK i na Arenama ali i dalje ih je puno, puno više na SK ( valjda da se uhljebe ljudi koji su ostali bez posla u Srbiji ).
Ako si pazio, vidio bi da sam to napisao samo kad su srpski komentatori navijali za Đokovića i Zvezdu.
Ostalo me baš i ne smeta previše....
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:47.