Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
11.01.2015., 01:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
|
|
|
11.01.2015., 01:09
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
blue bird kaže:
Nokautirala ga je i na rtl i na novoj i jučer na radmanoviziji.
|
Budimo iskreni, nije.
Al' nema veze. Nek' pobjedi
Mislim da je njen veliki problem što dugo nije bila u RH i jednostavno nije bila sigurna u ono što je nabubala dali je 100% točno ili ne.
Ali je recimo, pokazala nešto što se nije moglo uopće primjetiti jučer na sučeljavanju.
U jutarnjem sučeljavanju na radiju, Josipović je napao za nema pojma što je mirovna misija. Ona je navečer imal sve točno napisano u šalabahteru. 
|
|
|
11.01.2015., 01:11
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
Page kaže:
Nek' se dobro napričaju sutra, tko zna kada im je sljedeća prilika.
Po anketi 2x1, ovako stvari stoje:
Kolinda:50,51% Josipović:49,49%
Prema izlaznosti u prvom krugu.
|
Kaj je to sad nekaj novo?
Quote:
Agencija 2x1 komunikacije Po tim procjenama, Kolinda u drugom izbornom krugu pobjeđuje za 4,6 posto, sa 52,30, dok Josipović osvaja 47,70 posto glasova.
|
|
11.01.2015., 01:15
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
blue bird kaže:
|
Ma ne, mi to samo dajemo jos malo nade IJ sljedbenicima. Inace, razlika je i puno veca jer su kutije (neke) vec popunjene (kao u Zagrebu u I krugu) a o kojem se suti. 
|
|
|
11.01.2015., 01:19
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
blue bird kaže:
|
mislim da su na direktnom to paušalno zbrojili pa podijelili, ne uzimajući u obzir broj birača izašlih po županijama u prvom krugu. a tad jovo mora bolje stajati, jer bolje stoji tamo gdje je više birača.
|
|
|
11.01.2015., 01:21
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
blue bird kaže:
|
Nije novo nego biseri nisu znali zbrojiti i ponderirati podatke po županijama kako treba.
To su ti ispravni postoci po njihovom ispitivanju i odnosi se samo na hrvatsku.
Ovo sa šalabahterom sam spomenuo kao pozivnu stvar i pokazuje njenu sistematičnost.
Josipović je manje više trolao pa mi nije jasno zašto mu je uopće trebao šalabahter.
|
|
|
11.01.2015., 01:23
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
casqc kaže:
mislim da su na direktnom to paušalno zbrojili pa podijelili, ne uzimajući u obzir broj birača izašlih po županijama u prvom krugu. a tad jovo mora bolje stajati, jer bolje stoji tamo gdje je više birača.
|
Quote:
Page kaže:
Nije novo nego biseri nisu znali zbrojiti i ponderirati podatke po županijama kako treba.
|
A tako, thx.
Nije to onda 51,54 vs 48,46...
|
11.01.2015., 01:25
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Page kaže:
|
A moja dva autobusa prstiju jesu racunata? 
|
|
|
11.01.2015., 01:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
sb323ar kaže:
|
Oni će doći na kraju.
Rekao bih kao šlag na tortu, ali u ovom momentu nekako mi više leži reći - kao sol na ranu. 
|
|
|
11.01.2015., 01:31
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
sb323ar kaže:
|
Samo se ti zezaj. Ili će ti sutra pokucati policija ili ćeš dobiti ban ovdje.
U oba slučaja propuštaš jedno dobro pijano oline tulumarenje 
|
|
|
11.01.2015., 01:42
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Page kaže:
Samo se ti zezaj. Ili će ti sutra pokucati policija ili ćeš dobiti ban ovdje.
U oba slučaja propuštaš jedno dobro pijano oline tulumarenje 
|
Ako KGK pobijedi, policija ce biti nasa, ako IJ izgubi opet policija nasa. Ban, pa to je titula, zar opet "Bosanac ban" (Kulin)? 
|
|
|
11.01.2015., 03:26
|
|
...a ne koment@tor....
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
sb323ar kaže:
Ako KGK pobijedi, policija ce biti nasa, ako IJ izgubi opet policija nasa. Ban, pa to je titula, zar opet "Bosanac ban" (Kulin)? 
|
U jednoj rečenici čovjek objasni što je Tomislavov plan s Kolindom :-). Ali ne samo policija, nego njega najviše zanimaju tajne službe. to je njegova tiha patnja.
|
|
|
11.01.2015., 08:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
komutator kaže:
U jednoj rečenici čovjek objasni što je Tomislavov plan s Kolindom :-). Ali ne samo policija, nego njega najviše zanimaju tajne službe. to je njegova tiha patnja.
|
Jooj kad ovi drugovi počnu sa zavjerama, ili bolje rečeno konspirišu tu po ovom napaćenom forumu.. 
Ako crni Karamarko preuzme tajne službe jao si ga nama..
I što će onda napraviti?? Sve će nas u logore potrpati, uvesti harač i predati nas ustašama? Ne znam točno, koje su posljedice.. 
Quote:
blue bird kaže:
|

Ne znam da li su aktivno koristili ove fotografije u kampanji, ako nisu greška sigurno.
|
|
|
11.01.2015., 09:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Sve je to super, ali išlo se u misiju na temelju Zakona o sudjelovanju u mirovnim operacijama u inozemstvu, a također se primjenjuje i pravilnik o sudjelovanju u mirovnim operacijama u inozemstvu.
Temelj je sudjelovanje u mirovnim operacijama, ali normalno da može doći do napada u kojem slučaju bi se naši vojnici naravno branili. Da, išli su u ratom zahvaćeno područje i uvijek postoji taj rizik. To ne znači da su slani u borbenu misiju. Njihova glavna zadaća tamo nisu borbene misije. To je bila Josipovićeva poanta.
|
I to mu je bila ispravna poanta.Naime u svom sučeljavanju,dal na novoj dal na htv-u, zaista više ne znam je bilo ovakvo pitanje i njihov odgovor:
Quote:
Vojnici sudjeluju u misijama. Bi li pristali da sudjeluju u borbenim aktivnostima?
'Kad NATO planira akcije on izloži svoje planove i državama članicama ponudi koje su potrebne komponente od logistike do borbene aktivnosti. U tim sam procesima često sudjelovala. Konačna odluka je na Saboru, ali sudjelovala bih u razmjeni informacija i logističkoj potpori. Borbeno djelovanje mora biti na dobrovoljnoj bazi vojnika i vojnikinja koji bi išla u misiju', drži Grabar Kitarović.
'Ne bi diljem svijeta. Naš NATO ugovor obavezuje na oružano sudjelovanje samo kad je ugrožena članica NATO-a', rekao je Josipović. 'Hrvatski vojnici nisu mogli niti smjeli sudjelovati u napadnim akcijama', tvrdi.
|
i sad ja nađoh jedan tekst iz 2003.a čisto sumnjam da se nešto bilo promijenilo do kraja 2014(u 2015. im je misija nešto izmijenjena ako sam to dobro pratila) i u njemu se stalno spominje mirovna misija u afganistanu,a u tom tekstu stoji i sljedeća rečenica:
Quote:
Za pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske u misiji ISAF nije deklarirano posjedovanje sposobnosti za provedbu ofenzivnih borbenih djelovanja, već u borbu stupaju u slučaju neposredne ugroze vlastite sigurnosti.
|
Meni se čini da je tu u svemu najveći problem bio kaj se kolinda u tom svom štreberskom učenju malo zajebala pa stalno spominjala borbena djelovanja, pa borbena djelovanja,a to je i te kako bitno bilo nekome kao josipović, da joj kaže,čekaj malo ženo sa tom i takvom svojom općom izjavom dovodiš zemlju u opasnost, jer je jedno ići nekoga napadati,a drugo je potegnuti oružje kad si napadnut,a naši su imali i imaju samo to pravo,ako je suditi po josipovićevoj izjavi i po ovoj rečenici koju sam ja izdvojila iz teksta sa linka.
plus kaj i sabor i vlada i predsjednik i pojedinačna ministarstva kad govore o sudjelovanju hrv snaga u sklopu ISAF-a uvijek govore o mirovnoj misiji i to tako od početka misije.Izgleda da ni hdz-ovci ni sdp-ovci nisu znali kamo i kako šalju vojnike ili su ipak oni imali ograničeno dijelovanje, kao što i ispada i iz josipovićeve rečenice i iz teksta sa linka
Zadnje uređivanje Enlil : 11.01.2015. at 09:56.
|
|
|
11.01.2015., 19:22
|
|
Homofob i ultra desničar
Registracija: Sep 2011.
|
Pobjeda HRVATSKE
Eto ... mi slavimo! 
|
11.01.2015., 19:33
|
|
Antibankaroid
Registracija: May 2008.
|
Eto, ja bio uvjeren da neću na glasovanje, ali me Jovanović, Opačička, Buda Lončar... nagovorili, kažu mi, daj joj glas, daj joj glas da nas više ne gledaš, bili mi uvjerljivi! Reko dobro, valjda vas više neću morati gledat.
Moram priznati da je Josipović dobio puno više glasova, nego što sam mislio, s obzirom kako mu ova Vlada vlada. Katastrofa puno!
|
|
|
11.01.2015., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
|
|
|
11.01.2015., 19:54
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2011.
|
za josipovića to je ipak pravi put kući 
|
|
|
11.01.2015., 20:13
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2007.
|
I ko je na kraju pobedio?
http://www.jutarnji.hr/
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:17.
|
|
|
|