Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.07.2020., 13:04   #3041
SNIMLJEN OBRAČUN

Sjednica umalo završila tučnjavom, HDZ-ovac i HSP-ovac krenuli ‘van riješiti stvari‘

Posvađali su se HDZ-ov načelnik Dugopolja Perica Bosančić i HSP-ov vijećnik Darko Jambrek

https://www.jutarnji.hr/izbori/vijes...tvari-15005676
-------

Pravi Dugopoljci se sa noževima obračunavaju.
DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2020., 13:19   #3042
Juričan ima performans "Ništa nas rastaviti neće" na ulazu u HDZ središnjicu, a odnosi se na veze Bandića i HDZ-a.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...u/2194546.aspx

Ovo će garantirano vratiti boju u lice anemičnog premijera.
Odgovori s citatom
Old 01.07.2020., 13:39   #3043
Žalac pomaže u HDZ-ovoj kampanji: ‘To je moja obveza. Vlada i Sabor? Imam druge ambicije‘
Upitana hoće li HDZ nakon izbora surađivati s Domovinskim pokretom, rekla je: "Ja mislim da je to jedna od izvjesnih mogućnosti."

https://www.jutarnji.hr/izbori/vijes...icije-15005675

I onda netko pita do kad ce Slavonci glasati za HDZ. Dok god ima ovako dobrih ljudi.
don Kacunko is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2020., 14:49   #3044
Quote:
don Kacunko kaže: Pogledaj post
I onda netko pita do kad ce Slavonci glasati za HDZ. Dok god ima ovako dobrih ljudi.
Ako pod Slavonce stavimo Osijek oni nikada nisu glasali za HDZ jer da jesu bili bi kao npr Zadar s Kalmetom, "mi" smo 15 godina glasali za Kramarića s kojim sam se upoznao i kada mi je pružio ruku imao sam osjećaj kao da sam uhvatio govno, nema stiska nema muškosti i zažalio sam što sam mu pružio ruku.

Zna se gdje je kasica, nema glasa nema love! Zato je Osijek zaostao i postao pripizdina! Inati se Slavonijo!
Old 01.07.2020., 17:24   #3045
Ite, HaDeZe est, alleluia!

Sigurna Hrvatska - i zato HaDeZe!"

HDZ u lovu na demokršćansko biračko tijelo
gareton is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2020., 21:42   #3046
Mladi četnik Ćorić dobro izučio zanat od meštra Plenkovića.
Vrijeđati, omalovažavati i docirati suparnicima.

Dno dna.
Doma184 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2020., 22:47   #3047
Evo jedan post-izborni scenarij:

HDZ-u bude trebao DPMŠ za vlast, ovi potonji narede da Plenković mora ići ća, a Sunce iz osvete osnuje neki centristički blok, i pokupi svoje euro-pajdaše, ostavljajući HDZ s manjkom mandata koji se čak ni s MOST-om ne može nadoknaditi.

Opcija totalni kaos: Sunce mame lekarke ponudi potporu Restartu sa svojim bjeguncima.
Kojiro Izawa is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2020., 23:54   #3048
Nevenka Tuđman podržala Plenkovića: Nitko ne može voditi Vladu kao on, ide stopama mog oca Franje

‘HDZ se s Plenkovićem pokazao na djelu. Povećali su plaće, povećali mirovine, u koroni su spašavali radna mjesta‘, rekla je Tuđman

https://www.jutarnji.hr/izbori/vijes...ranje-15005808
----

Game over, Škoro. Nevenka Tuđman je dala podršku Plenkoviću. Sada će svi domoljubi zbog njene podrške zaokružiti HDZ.
DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 01:12   #3049
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
Nevenka Tuđman podržala Plenkovića: Nitko ne može voditi Vladu kao on, ide stopama mog oca Franje

‘HDZ se s Plenkovićem pokazao na djelu. Povećali su plaće, povećali mirovine, u koroni su spašavali radna mjesta‘, rekla je Tuđman

----

Game over, Škoro. Nevenka Tuđman je dala podršku Plenkoviću. Sada će svi domoljubi zbog njene podrške zaokružiti HDZ.
HDZ poteze tesku artiljeriju.

Ajmo samo secirati ovo sto je gda Nevenka nabrojala.

Povećali su plaće / Povećali mirovine

Place su se povecale, prvenstveno zbog ogromnog odjeva radne snage, samim time zabijajuci zadnji cavao u lijes ovoj drzavi. Mi smo osuseni od radne snage. Na ovo treba dodati da se takoder povecala i inflacija (za 4.2%), te kvadrat stana (samo u ZG 30% u zadnjih 5 godina). Rezultat? Osjetno losiji zivotni standard prosjecnog gradanina.

U koroni su spašavali radna mjesta

Istina, spasili su radna mjesta javnim novcem nakon sto su zabranili rad 80% poduzetnika te zatvorili citavu drzavu. Da nisu "spasili" radna mjesta, po zakonu bi placali i vecu paru za 400k novih ne zaposlenih koji bi se nasli na burzi.

Sve u svemu. Shilla za HDZ, a glupa je ko kurac.
kvasteriks is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 09:50   #3050
Beroš o izjavi da je za smrt 18 staraca kriv virus: To sam anegdotalno rekao.Hahahaha
Faktoumlje is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 11:50   #3051
Quote:
Kojiro Izawa kaže: Pogledaj post
Evo jedan post-izborni scenarij:

HDZ-u bude trebao DPMŠ za vlast, ovi potonji narede da Plenković mora ići ća, a Sunce iz osvete osnuje neki centristički blok, i pokupi svoje euro-pajdaše, ostavljajući HDZ s manjkom mandata koji se čak ni s MOST-om ne može nadoknaditi.

Opcija totalni kaos: Sunce mame lekarke ponudi potporu Restartu sa svojim bjeguncima.
samo....zašto bi on kao predsjenik HDZa išao van stranke sa svojim?

pa valjda da se ovo i dogodi -uzeo bi svoje poltrone i jednostavno koalirao sa Bernardićem...a ovi drugi bi bili slobodni potražiti drugu stranku.

Iako je to SF -ako Plenković u nekom ludom scenariju ode u veliku koaliciju -sljediti će ga 99% HDZovaca bez ikakvih pogovora.
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 12:15   #3052
Quote:
denijama kaže: Pogledaj post
samo....zašto bi on kao predsjenik HDZa išao van stranke sa svojim?

pa valjda da se ovo i dogodi -uzeo bi svoje poltrone i jednostavno koalirao sa Bernardićem...a ovi drugi bi bili slobodni potražiti drugu stranku.

Iako je to SF -ako Plenković u nekom ludom scenariju ode u veliku koaliciju -sljediti će ga 99% HDZovaca bez ikakvih pogovora.
Da, ali ako se to dogodi nakon izbora, onda bi ti drugi otkinuli HDZ-u dosta mandata. U tome je caka.
Kojiro Izawa is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 12:48   #3053
Zašto politička stranka toliko ponosna na “svoje uspjehe” izbjegava ozbiljna gospodarska pitanja naših novinara.
Poslovni dnevnik, jedine dnevne biznis novine u Hrvatskoj, nemaju političke boje niti su ih ikad imale.

Iz tih razloga smo uoči parlamentarnih izbora 5. srpnja ponudili pojedinim političkim strankama mogućnost da kroz intervju na jednoj stranici progovore o svojim gospodarskim programima.

Dosad su to učinili SDP, Domovinski pokret i Demokrati, a u današnjem tiskanom izdanju trebala je to učiniti i Hrvatska demokratska zajednica.
Međutim, iako je upit poslan još 26. lipnja te smo tada dobili potvrdu da će odgovori doći jučer, na kraju smo jučer od izbornog stožera te stranke obavješteni kako HDZ za nas nema vremena.
DoktorNo is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 14:44   #3054
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post

----

Hebemti, ko sekta "Narodnog hrama".

Samo treba da nas Plenki, poput Jim Jonesa, odvede na Hvar gdje ćemo se kolektivno samoubit.
Old 02.07.2020., 16:59   #3055
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ndex_tid=27938
"Organizirao sam to kao čovjek. Činim to već deset godina, to je skup poslovnih ljudi. Znam na što ciljate. Na to da je jedan na tom skupu zaražen koronom. Pa što? U Županji ima i jedna osoba također zaražena koronom, a nije bila na tom skupu. Osim toga taj zaraženi, koji je bio na skupu u Lovačkoj kući, prije toga je imao feštu u povodu dana njegove općine", rekao je za Telegram
Kako glup i bahat lik.
Faktoumlje is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 17:45   #3056
Quote:
Faktoumlje kaže: Pogledaj post
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ndex_tid=27938
"Organizirao sam to kao čovjek. Činim to već deset godina, to je skup poslovnih ljudi. Znam na što ciljate. Na to da je jedan na tom skupu zaražen koronom. Pa što? U Županji ima i jedna osoba također zaražena koronom, a nije bila na tom skupu. Osim toga taj zaraženi, koji je bio na skupu u Lovačkoj kući, prije toga je imao feštu u povodu dana njegove općine", rekao je za Telegram
Kako glup i bahat lik.
Na druženju je, prema izvorima Telegrama, bilo oko 500 osoba, većinom članova HDZ-a, a među njima, i nekoliko ministara, Zdravko Marić, Josip Aladrović i Mario Banožić, te kako tvrde naši izvori i HDZ-ov doajen, Vladimir Šeks. Ministar Marić za Telegram je potvrdio da je bio na zabavi kod Županje, ali tvrdi da je samo navratio na kratko jer je bio u prolazu. Nije se, kaže, dugo zadržavao.

Ministar Aladrović kaže nam kako je na navedenom događaju bio prisutan kao uzvanik gradonačelnika Županje Davora Miličevića. “Budući da se radilo o skupu na kojem je boravio veći broj uzvanika, pridržavanju svih epidemioloških mjera sam pridao iznimnu pozornost. Na događanju sam boravio oko pola sata i izbjegavao sam veći socijalni kontakt i rukovanje te sam koristio dezinficijens po dolasku i odlasku”, rekao nam je Aladrović.

Inače, ministar Zdravko Marić, koji nam je potvrdio da je kratko bio na zabavi, tvrdi kako nije bio informiran da je netko s te zabave zaražen koronavirusom. Pitali smo ga i hoće li se testirati, no nije nam htio konkretno odgovoriti. Rekao je tek kratko da će se sada o svemu informirati. Ministar Aladrović rekao nam je kako nije imao informaciju da su zabavi prisustvovale osobe zaražene koronavirusom. “Ukoliko preporuka epidemioloških stručnjaka bude nalagala, testirat ću se na koronavirus”, kaže nam Aladrović.

OVAKO JE I CAPAK BIO U ISTOJ PROSTORIJI S ZARAŽENIM I NIJE BIO U KONTAKTU I IŠAO JE U SAMOIZOLACIJU, HOĆE LI I ONI?
ludakipo is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2020., 19:54   #3057
Quote:
ludakipo kaže: Pogledaj post
Na druženju je, prema izvorima Telegrama, bilo oko 500 osoba, većinom članova HDZ-a, a među njima, i nekoliko ministara, Zdravko Marić, Josip Aladrović i Mario Banožić, te kako tvrde naši izvori i HDZ-ov doajen, Vladimir Šeks. Ministar Marić za Telegram je potvrdio da je bio na zabavi kod Županje, ali tvrdi da je samo navratio na kratko jer je bio u prolazu. Nije se, kaže, dugo zadržavao.

Ministar Aladrović kaže nam kako je na navedenom događaju bio prisutan kao uzvanik gradonačelnika Županje Davora Miličevića. “Budući da se radilo o skupu na kojem je boravio veći broj uzvanika, pridržavanju svih epidemioloških mjera sam pridao iznimnu pozornost. Na događanju sam boravio oko pola sata i izbjegavao sam veći socijalni kontakt i rukovanje te sam koristio dezinficijens po dolasku i odlasku”, rekao nam je Aladrović.

Inače, ministar Zdravko Marić, koji nam je potvrdio da je kratko bio na zabavi, tvrdi kako nije bio informiran da je netko s te zabave zaražen koronavirusom. Pitali smo ga i hoće li se testirati, no nije nam htio konkretno odgovoriti. Rekao je tek kratko da će se sada o svemu informirati. Ministar Aladrović rekao nam je kako nije imao informaciju da su zabavi prisustvovale osobe zaražene koronavirusom. “Ukoliko preporuka epidemioloških stručnjaka bude nalagala, testirat ću se na koronavirus”, kaže nam Aladrović.

OVAKO JE I CAPAK BIO U ISTOJ PROSTORIJI S ZARAŽENIM I NIJE BIO U KONTAKTU I IŠAO JE U SAMOIZOLACIJU, HOĆE LI I ONI?
Hoće li barem kao Ostojić, ostati tri dana doma dok se ne testiraju?

Naravno da neće, nisu svi jednaki pred zakonom.

Nego, jeste li primijetili da nisu objavili gdje su umrli dvoje današnjih preminulih, iz kojeg su mjesta/županije?

Nije valjda da se događa isto kao u Srbiji, tamo se kriju podaci o umrlima, a počeli su skrivati te informacije na isti način - u jednom su trenutku prestali navoditi iz kojeg su mjesta preminuli. Sad i ako imate u svom mjestu jedno ili dvoje preminulih, logično je da ćete pomisliti da se radi o vašem pokojniku.

A što ako je tih mjesta 5-6-7-8?
komutator is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2020., 10:58   #3058
Jutarnji sa intervjuom premijera Sunca. Covjek je postao tako bahat i arogantan da je to muka citat, kamoli gledat. Docira svakom, ali svakom s kim ude u kontakt. Nije ni cudo da su mu glavne uzdanice stranke postali Njonjo i Coric (koji ima potencijal postat bahatiji od samog premijera Sunca).

https://www.jutarnji.hr/izbori/vijes...snazi-15006023
kvasteriks is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2020., 11:15   #3059
Quote:
kvasteriks kaže: Pogledaj post
Jutarnji sa intervjuom premijera Sunca. Covjek je postao tako bahat i arogantan da je to muka citat, kamoli gledat. Docira svakom, ali svakom s kim ude u kontakt. Nije ni cudo da su mu glavne uzdanice stranke postali Njonjo i Coric (koji ima potencijal postat bahatiji od samog premijera Sunca).

Da da ali..vidim da je čest citat na forumu " u zemlji slijepih jednooki je...

Razumijete, žalosno je da od 4 ili više milijuna nemamo veću konkurencju za mandatara.
Bero ili Plenki
tehnokrat vs novi momak

(Bolje da su izbori bili za godinu dana ..u ovakvoj situaciji jelte )
Fantasist is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2020., 11:41   #3060
Quote:
kvasteriks kaže: Pogledaj post

Je li samo meni problematično da predsjednik HDZ-a u kampanji daje intervju iz Banskih dvora?
Plemic is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:58.