Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Svijet

Svijet Zbivanja u svijetu

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.03.2025., 22:45   #3041
Quote:
GuySpy kaže: Pogledaj post
Ode u 3 lepe pizde materine

Ne boj se, zna i on odlično šta mu se dešava i gde sve vodi, zato je i izgubio razum potpuno i radi sva ona sranja, zna da je gotov.
A gdje bi drugo nego bas tamo.
Dajem pare da saznam kojim se medikamentima liječi dok se ovo dešava
Old 14.03.2025., 23:01   #3042
Smjesno mi je kad neki misle da ce poslije Vucka na vlast u Srbiji doci netko bolji.

Oni koji bi stvarno bili bolji od njega,u Srbiji nemaju nikakvu potporu i uglavnom sluze samo za sprdacinu.

Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:14   #3043
Bio sam par sati, skoro se vratih...

Prosao sam prvo pored Cacilenda, u nekom polumraku, blato od kise i raskopanog kolovoza, zandarmi su nasledili obicne pandure, oni raspali traktori stoje kao kulise za niskobudzetni horor. Ljudi stoje i gledaju ih u neverici, kao osmo svetsko cudo...

A onda na Terazijama, koje su samo 200 metara dalje... kao Karneval i Riju. Te face, radost, optimizam... zarazno je, pogotovo kad si pre minut bio u Mordoru. Brzo sam shvatio da je tu prevelika guzva, i da studenti nece skoro, i otisao na Slaviju. Bajkeri su se tamo skupljali, i rekli mi da ce tu proci uskoro ekipa iz Nisa.

https://ibb.co/QvpG0Vwj

Zabelezih ovaj trenutak, majka je prisla i pitala ovog vodju bajkera dal moze jedna fotka da cerkica sedne...

A onda se cuje huk od Beogradske ulice... stadoh na rub trotoara, prvo je prosao traktor, a onda prizor koji se tesko moze opisati recima. Ima mnogo videa, ali uzivo je to iskustvo za koje ponestaje pravih reci. Presli su 190 km, najduza ruta, mnogi copaju, imaju zavoje, flastere... kao Solunci. Tih par minuta sam cestitao, naklonio se i pumpao sa svakim koji mi je bio najblize. Ti likovi, zahvalnost u ocima i umorni osmesi puni neke bajkovite nade... ja ovako za njih vec mator i tezak na emocijama pustih jednu musku suzu...jbg...

Ostacu u ovom trenutku veceras, a sutra... bice sta ce biti...
DzonziBG is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:17   #3044
Quote:
Adio kaže: Pogledaj post
Smjesno mi je kad neki misle da ce poslije Vucka na vlast u Srbiji doci netko bolji.

Oni koji bi stvarno bili bolji od njega,u Srbiji nemaju nikakvu potporu i uglavnom sluze samo za sprdacinu.

To je njihov problem. Ono što je dobro je što su ovi klinci pokazali cijeloj regiji da se moguće organizirati i tražiti promjene. Ima i kod nas štošta što bi trebalo mijenjati
Strepite is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:22   #3045
Quote:
Strepite kaže: Pogledaj post
To je njihov problem. Ono što je dobro je što su ovi klinci pokazali cijeloj regiji da se moguće organizirati i tražiti promjene. Ima i kod nas štošta što bi trebalo mijenjati
Naravno,npr. moze se reci da su upravo srpski studenti smijenili upravu hrvatske "Jadrolinije".

Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:23   #3046
Dzonzi jel vas ima dovoljno?
agentRico is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:25   #3047
Quote:
agentRico kaže: Pogledaj post
Sta dovoljno, na ulicama su trenutno (barem) desetine tisuća ljudi... Boga pitaj koliko ih ima jer su na više punktova po gradu i stalno pristižu...
Strepite is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:42   #3048
Quote:
Sutra ce se sve videti...

Ovo veceras, jos je padala kisa... nepregledna masa ljudi...

Ono sto primecujem, vec svaki treci nije iz BG po akcentu. Stigao je solidan broj ljudi iz unutrasnjosti, a sutra tek krecu najvatreniji.

Ima svih, od produhovljenih intelektualnih faca, obucenih skupo, do ruralnih... jedan uzicanin mi nudi pljosku sa domacom rakijom, vec solidno pijan Reko sacuvaj se za sutra, kaze on, imam jos 2 kile rajke u autu...

Ovo veceras je vise karnevalski sastav, sutra stize teska artiljerija iz Cacka i Zapadne Srbije, ti ljudi sigurno nece doci da trube i pevaju...
DzonziBG is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:44   #3049
Džoni
manchild is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:47   #3050
Quote:
manchild kaže: Pogledaj post
Džoni
Gde si Man...

Jel pratis sta ti rade komsije...
DzonziBG is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:48   #3051
Quote:
DzonziBG kaže: Pogledaj post

Ovo veceras je vise karnevalski sastav, sutra stize teska artiljerija iz Cacka i Zapadne Srbije, ti ljudi sigurno nece doci da trube i pevaju...
Kad su rusili Slobu,Velja i Cacani su dosli sa "kalasnjikovima".
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:52   #3052
Quote:
Adio kaže: Pogledaj post
Kad su rusili Slobu,Velja i Cacani su dosli sa "kalasnjikovima".
Tako je...

Ti ljudi nisu nasmejani ni na svadbi. Oni i Macvani su natvrdji orah, tu uopste nema zezanja, kad ih dovoljno naljutis bolje bezi, idi tetki lek da odneses...
DzonziBG is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:54   #3053
Vrije u Beogradu
Urpanus is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:58   #3054
Ljudi i dalje pristižu

https://www.youtube.com/watch?v=V7zcP_InM0M

Mislim da je to sad zadnja grupa.

Gdje će svi stati?
agentRico is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 23:59   #3055
Quote:
Ljudi i dalje pristižu

https://www.youtube.com/watch?v=V7zcP_InM0M

Mislim da je to sad zadnja grupa.

Gdje će svi stati?
čitao sam da će spavati na fakultetima
Strepite is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2025., 00:04   #3056
Quote:
Strepite kaže: Pogledaj post
čitao sam da će spavati na fakultetima
Hoce...

Redar sa arhitekture mi je rekao da su celu sedmicu spremali krevete i sve ostalo...

Organizovani su kao Japanci, ovi klinci nisu nasi, ne znam kako su uopste dospeli ovde.
DzonziBG is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2025., 00:06   #3057
https://www.youtube.com/watch?v=V7zc...i%C4%8Dnikanal

Divota!
Mi se vratili pre pola sata.

Nista lepse u zivotu videla nisam!!

Imamo studente u stanu, njih 7 !
Preveza is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2025., 00:08   #3058
Točno bi se družio s ovim studentima koji ulaze u grad sad.

Kolega odavde otišao za Bg, inače je iz RS, kaže ne želi to propustiti.
agentRico is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2025., 00:10   #3059
Quote:
Hoce...

Redar sa arhitekture mi je rekao da su celu sedmicu spremali krevete i sve ostalo...

Organizovani su kao Japanci, ovi klinci nisu nasi, ne znam kako su uopste dospeli ovde.

Ovo je i moj najjači utisak kada im dopremamo bilo šta ili im pomažemo u organizaciji, to je jedna jebena vojska, ali za razliku od ovih kroz koje sam prošao, vojska izrazito pametnih i ultra-motivisanih mladih ljudi.
Ne postoji šansa da će oni ovo izgubiti.

Dzonzi legendo, srećno nam sutra!
GuySpy is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2025., 00:11   #3060
Quote:
Hoce...

Divni su, duse nase pametne i strpljive!!

Puuumpaj!!

A inace mi zao sto vasa Iva Anzulovic nije ovde, prokletnici je nisu pustili u Srb

Dzonzi, sa srecom nam sutra!! !
Preveza is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:39.