Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Interijeri

Interijeri Unutrašnja ljepota.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.06.2025., 16:22   #3041
Friđ popravljen za 100€, krepala elektronika ali dalo se popraviti umjesto triput skuplje nove pločice.

Mislim da ću svejedno kupiti novi pa ovog deponirati u podrum kao rezervni/rođendanski/friđ za smrdljive sireve.

Sreća da bar sad nemam pritisak da hitno moram kupiti nešto pa ću istraživati lagano kad imam vremena... Mislim, da se razumijemo, nije ni ovaj moj idealan i premali nam je, ali želim ga zamijeniti nečime što ima smisla. A pod "smisao" spada recimo da u dvometarskom frižideru imam dvije police u vratima za flaše, i recimo 4-5 staklenih... jer je visok dva metra, jel, pa nije da nema mjesta.

BTW, koristi li itko ikad "ladice za meso i ribu"?
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2025., 19:42   #3042
Pozdrav svima,

malo glupo pitanje, ali možda netko zna nešto više.

Samsung frižider, RT46K6630S8, no frost, onaj "famozni" širi model....prije godinu dana prestao hladiti u odjeljku hladnjaka, zamrzivač je uredno radio, prijavljen kvar, koji je i rješen,friz je bio pod garancijom....
Ali sad godinu dana poslije, dvadeset dana od isteka grancije, dešava se ista stvar...onako iz iskustva,na prvu, isplati li se popravak ??
Old 05.06.2025., 22:04   #3043
a sto bi ti ?

prijavi opet i to je to, eventualno zbog istog kvara trazi odobrenje za drugi.

Ali ne ocekuj cuda…
mr.ivek is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 17:34   #3044
Postoje li negdje još kombinirani frižideri s dva motora, jedan za rashladni dio a drugi za zamrzivački dio? I da pritom ima i razumno veliki zamrzivački dio?

Moj zadnji, nedavno upokojen Gorenjev 185 cm iz 2005. je imao dva motora, 4 ladice u zamrzivačkom dijelu, reverzibilna vrata za oba dijela, 3 staklene police s 5 utora za police koje sam mogla rasporediti kako mi je pasalo, isto tako i police na vratima su mogle mijenjati položaj i visinu, plus imao je i rešetku za vodoravno polaganje boca i regulatore temperature na kojima se jasno mogla namjestiti temperatura u stupnjevima Celzija a ne neki neodređeni klizni min-max.

E, naći neki novi koji ima sve ovo je, čini se, nemoguće. Ako netko zna da ima takav neki model, bar sličan, samostojeći, 185 ili 200 cm visine, 60 ili 70 cm širine i neke kvalitetne marke - unaprijed zahvalna! Ja se već umorih tražeći :-(
Old Jučer, 20:10   #3045
smanji broj ladica skrinje na 3 i broj motora na 1, i imat ces fini izbor modela...
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:17.