Natrag   Forum.hr > Sport > Tenis

Tenis Uh, ah, uf, joj!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.01.2016., 13:24   #3061
Dobar tjedan za naš tenis. Pavić i Venus su uzeli titulu u Aucklandu, inače Venus je tamo domaći. Dodig je igrao finale challengera u Canberri, do tamo je došao bez većih problema, ali je onda lagano poražen od Lorenzija. Mate Delić se bavi futuresima, dva finala u dva tjedna su mu donijela povratak u top 400, poražavajuće je što je u finalu zadnjeg izgubio od igrača koji nije među 1000.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2016., 09:50   #3062
I dalje mi nije jasno što se dogodilo Konjuh.

Ne djeluje mi da je ona išta igrački napredovala u posljednje dvije godine, a to je za mladu igračicu u formiranju naprosto porazno, ako se uzme u obzir da doista jest posvećena tenisu.

Za Vekić mi je jasno da baš i nije glavom u tenisu. Majoli sindrom, s time da baš i nije osvojila GS, već običan WTA turnir...jel.
Old 20.01.2016., 10:01   #3063
Ana je prošle/pretprošle godine, čini mi se, imala velikih problema s laktom. Operirala ga je, ako se ne varam i igrala je s bolovima konstantno. Prošlu sezonu nije niti završila, ozljeda leđa. Nije igrala ništa od rujna prošle godine i stigla na AO. I opet ima WTA titulu i najmlađa je u Top 200.
Kiseli is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2016., 11:24   #3064
Ana, istini na volju, nije napredovala i ponekad je čak jako negledljiva na terenu; nezainteresirana i mlitava. S obzirom da ju ozljede nisu mazile logično je i da su ju te iste ozljede i zakočile. Treba samo vremena.. Ima smao 18 Doduše, 18 je u ženskom tenisu sasvim dosta godina, ali bolje i sporo, a kvalitetno napredovati, nego na silu...
Old 20.01.2016., 13:26   #3065
pa da slažem se masha...

ali ne bi li onda bilo bolje, obzirom pogotovo na njene godine i njenu poziciju, da doista zaliječi sve ozljede i nastupa onda kad je zdrava, spremna (i motivirana), nego da mlada igra pod bolovima i trpi; nije li upravo to forsiranje?
Old 20.01.2016., 14:10   #3066
Ne bih znala zašto je prije 2(?) godine igrala s bolovima, ali sada je valjda zdrava ali ne i u ritmu. Koliko znam, lakat je operiran i više ju ne smeta, za leđa ne znam ali pretpostavljam da je i to zaliječeno.. Sezona je pred njom, vidjet ćemo
Old 20.02.2016., 21:24   #3067
Super tjedan za naše...

- Krenit ću s curama, Martić je nakon "100" godina povezala 3 pobjede u MD-u nekog turnira, na kraju je Schiavone bila prejaka u polufinalu, ali je Petri taj uspjeh donijeo nove bodove, ali i plasman kao SE u glavni turnir Acapulca.

- Jurak je digla kantu u parovima na Premier turniru u Dubaiu i to joj je uspjeh karijere do sada. CT kaže da bi sada trebala biti oko 40. mjesta ljestvice u parovima.

- Treba spomenuti i 6. ITF titulu Silvie Njirić.

- Ana i Donna su uspješno prošle kvalifikacije u Dohi.

- Kod muškaraca, Čilić je izborio prvo finale u 2016. godini. Gospa je pomogla sklonivši mu Monfilsa i Wawrinku s puta, a u finalu je izgledniji protivnik bio Berdych, ali na kraju će igrati protiv Kyrgiosa.

- Mate Pavić sutra igra finale istog turnira, on i Venus su ove godine digli već dvije kante, a ako bi se Mate zalaufao, možda bi čak uhvatio i OI u Riu.

- Mektić i Šančić sutra igraju finale parova u Wroclawu.

- Škugor i Dodig su prošli prvo kolo kvalsa u Dubaiu.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.02.2016., 22:18   #3068
Počeo je ITF u Rovinju. Ništa spektakularno, evo ždrijeba. U zadnjem kolu kvala je Kristijan Mesaroš.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2016., 20:08   #3069
Mektić kao LL ušao u glavni turnir challengera u Francuskoj i tamo nanizao 3 pobjede - Halys, Guez i danas Kamke. U polufinalu slijedi bolji iz meča Mathieu-Sijsling.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2016., 00:05   #3070
Zaboravljeni as Kristijan Mesaroš je u tko zna kojem comebacku došao do polufinala ITF turnira u Mađarskoj. Možda na prvu i ne zvuči kao neka vijest, ali treba reći da je svladao Dančevića s lakih 62 62. U 1/2 igra protiv Panfila.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2016., 09:18   #3071
Dobar je Mesaroš, ne kužim zašto stalno prekida karijeru pa se opet vraća.....
Darkhero is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2016., 20:38   #3072
Nije da ga hejtam, ali osrednji tenisač (bez uvrede mu). S obzirom na visinu, previše pasivan. Servis solidan, ali ne radi sad neku veliku razliku. Forhend i bekend nedovoljno izraženi kao napadački udarci. Gledao sam ga uživo ove sezone u Puli + nekoliko puta na stremovima prije koju godinu kada je ušao u Top 200 uglavnom s dobrim futures nastupima što nije mjerilo. U najboljim danima nije bio u stanju prekucat 10+ CH pobjeda u sezoni. Sjećam se 2013. kada je igrao svoj najbolji tenis, niti tada nije bio igrač za vezanje CH pobjeda iz tjedna u tjedan. Realno, nije kvaliteta za Top 200, ali to je samo moje mišljenje koje sam formirao prema praćenju njega tijekom 2013., te ovog što je ove godine odigrao protiv Šančića koji se po viđenom činio za klasu bolji. Igra s glavom i repom, solidnog građenja poena i inteligentnih odluka na terenu koje su se zasnivale na očitim slabostima Mesaroša u igri. Mesaroš je pak kampirao van osnovne, čekao nešto, bez nekakve kompaktnosti i dosljednosti u igri.

Znam da je to jedan meč, ali vidio sam ih par sličnih s njegove strane. Iako, želim mu od srca sve najbolje i volio bih da pojedem govno što se ono kaže.
Kiseli is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2016., 19:33   #3073
Vidim da Ana Savić i imenjakinja joj Mijačika igraju ovaj ITF u Tučepima. Možda se sprema comeback br. 27
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2016., 13:36   #3074
Ako je vjerovati mome stalkanju, nista od povratka

Nedostaje nam novi val Futures igraca, 2013-15 smo imali tjedno po bar 2-3 titule .. sada ako se ne varam u cijeloj godini 0
Neki su otisli na CH (Skugor, Pavic, Fett, Pecotic, Lukas) .. neki se i dalje trude, ali ne ide (Kekez, Njiric, Lekaj), Mekovec otisla na fax, Veger i Delic flopiraju, Mikulcic ozljeda ... Merunka se tek probija .. Mesaros tko zna zasto pauzirao godinu dana (doping, kladjenje, ili nesto trece) ... a novih bas nema na vidiku

U juniorima imamo nove Konjuh/ Vekic/ Coric -> Noa Krznaric/ Borna Devald/ Duje Ajdukovic ... vidit cemo hoce li ista biti od njih
Odgovori s citatom
Old 28.04.2016., 13:40   #3075
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Vidim da Ana Savić i imenjakinja joj Mijačika
imenjakinje malo morgen
https://en.wikipedia.org/wiki/Ani_Mija%C4%8Dika
Old 28.04.2016., 17:05   #3076
Di je ona "nada" koja je igrala 1. kolo zg indoorsa protiv Bozoljca, haha?
Darkhero is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2016., 16:08   #3077
Tucepi danas...

QF

(1)Tereza Mrdeza (CRO) d. (Q)Bojana Markovic (SRB) 61 60
(4)Nina Potocnik (SLO) d. (Q)Katarina Jokic (SRB) 60 62

(wc)Ani Mijacika (CRO) d. (Q)Paulina Milosavljevic (SWE) 63 62
(7)Eva Zagorac (SLO) d. (2)Adrijana Lekaj (CRO) 36 76(8) 76(5)

Tribalo bi bit hrvatsko finale
blackkeys18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2016., 18:59   #3078
Mesaroš u finalu Bola, u PF pomeo Omara Jašiku 62 64
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2016., 22:15   #3079
nitko ne komentira da se ana savić vratila igranju

dok ovo pishem upravo igra cetvrtfinale u sharm el sheikhu
soprano23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2016., 16:42   #3080
Ona i Mesaroš se svake godine vraćaju

Meški danas igra polufinale nekog ITF-a u Italiji, solidne reze ima nakon zadnjeg comebacka,
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:32.