Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.10.2020., 19:40   #3061
Ja sam se zaljubio u jednu Romkinju, ima 21, ja 33. I sad ne znam što da radim. To je samo nastavak mojih perfektnih životnih odabira.

Mislim godine su tu najmanji problem. Ali ženska je bar za moj ukus prefakingdobra, ko se tome može oduprijeti.
aaaaaaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2020., 20:21   #3062
Quote:
aaaaaaaa kaže: Pogledaj post
Ja sam se zaljubio u jednu Romkinju, ima 21, ja 33. I sad ne znam što da radim. To je samo nastavak mojih perfektnih životnih odabira.

Mislim godine su tu najmanji problem. Ali ženska je bar za moj ukus prefakingdobra, ko se tome može oduprijeti.
ne znas sta da radis... u kojem smislu? da uopce ides za tim ili?
Zoey is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2020., 20:29   #3063
Quote:
Zoey kaže: Pogledaj post
ne znas sta da radis... u kojem smislu? da uopce ides za tim ili?
Pa realno tu nema budućnosti.
aaaaaaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2020., 20:34   #3064
Quote:
Lako za budućnost, ako je bude bilo- nakon što ti dođe njezin tata, brat i ekipa
blaenka is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2020., 20:37   #3065
Quote:
zato sto je romkinja ili ovak opcenito? ne znam, ne mora svaki odnos nuzno biti posljednji i zauvijek, sta ja znam.
Zoey is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2020., 20:41   #3066
Quote:
Zoey kaže: Pogledaj post
zato sto je romkinja ili ovak opcenito? ne znam, ne mora svaki odnos nuzno biti posljednji i zauvijek, sta ja znam.
Ma nema nikakvog smisla sa racionalne osnove, jednostavno drugi svijet, ali zato je vjerojatno i toliko privlačno. Kad se krećeš cijeli dan u kapitalističkom sranju, licemjerju, egotripovima i fejk ljudima, ovako nešto dođe ko da si iz džungle izvukao neku aboriđanku. Ali kako izgleda to je čudo, da sam zamišljao ne bi nikad ništa bolje smislio.
aaaaaaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2020., 20:43   #3067
Quote:
blaenka kaže: Pogledaj post
Lako za budućnost, ako je bude bilo- nakon što ti dođe njezin tata, brat i ekipa
Ne znam zasad sam vidio samo nećakinju jednom koja ima 17-18 i već je zaručena. Teta je zaostala u razvoju očito
aaaaaaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.10.2020., 21:02   #3068
Quote:
Ma nema nikakvog smisla sa racionalne osnove, jednostavno drugi svijet, ali zato je vjerojatno i toliko privlačno. Kad se krećeš cijeli dan u kapitalističkom sranju, licemjerju, egotripovima i fejk ljudima, ovako nešto dođe ko da si iz džungle izvukao neku aboriđanku. Ali kako izgleda to je čudo, da sam zamišljao ne bi nikad ništa bolje smislio.
a bas mislis da nemre bit jednom i bok?
Zoey is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 18:10   #3069
Starije žene

Pozdrav , imam 27 godina , na zadnjoj sam godini fakulteta te trenutno radim od doma, to nije toliko bitno. Pišem ovaj post jer vec zadnje dvije godine osjetim da me privlače starije žene,inace sam sportski tip, nikad mi nije bilo problem nac curu, zvuci malo egoisticno ali je tako. Zanima me da li se itko moze poistovjetiti samnom i da li postoji tu neka dama koja bi se htjela upoznati. Lijep pozdrav
Franko23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 18:25   #3070
Ha ha ha.
Koliko starije? I mene privlače starije cure od mene, ali ne i one od 20+ godina. Ma da to nema veze sa godinama, iz nekakvih ja bih rekao spleta okolnosti uvijek upozmajem starije cure, no to ne znači da ne bih bio sa mlađom kada bih upoznao curu koja mi se sviđa.
DaethVader is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 18:45   #3071
Quote:
DaethVader kaže: Pogledaj post
Ha ha ha.
Koliko starije? I mene privlače starije cure od mene, ali ne i one od 20+ godina. Ma da to nema veze sa godinama, iz nekakvih ja bih rekao spleta okolnosti uvijek upozmajem starije cure, no to ne znači da ne bih bio sa mlađom kada bih upoznao curu koja mi se sviđa.
Tako nekako i ja , bio sam u vezama sa curama svojeg godista a i bio sam i sa starijim curama , godine su samo broj.
Franko23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 19:14   #3072
Ja imam 36 a u vezi sam sa 13 god mladim tako da godine ne bi trebale predstavljati neki problem ako ima privlacnosti i sloznosti medu osobama
TitiProseki is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 19:15   #3073
Quote:
TitiProseki kaže: Pogledaj post
Ja imam 36 a u vezi sam sa 13 god mladim tako da godine ne bi trebale predstavljati neki problem ako ima privlacnosti i sloznosti medu osobama
Da, da. Samo su broj kažeš? Mora postojati neka granica normale.
DaethVader is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 19:21   #3074
Pa ok meni ne smeta
Ja nisam bila te srece sa onima mojih godina i sto bi sad trebala? Nisam ja trazila mlade,vec se dogodilo da je on mene nasao i sto sad? Ozbiljan je i super decko.za razliku od nekih mojih godinasto me iznenadilo eto
No ok svak ima pravo na svoje misljenje
TitiProseki is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 19:26   #3075
A nisi možda ti ta koja ne odgovaraš svojim godinama?

Ako mene pitaš, to je malo tu mač, možda ne sada, ali ta razlika će se kasbije itekako osjetiti.
DaethVader is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 19:43   #3076
Kako ce se osjetiti? Ja imam 47 moja 38...i sve je savrseno.. Koja godina vise, pa sta?
Koji si ti lik

P30Pro Via Tptlk
Bobby1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 19:45   #3077
Lik ima 23 godine ona skoro 40. Nema tebi, ja kažem za sebe da je tu mač.
Čitaj prije nego odgovoriš. Očito te komentar dirnuo?
DaethVader is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 23:15   #3078
ak nije pedofilija,go 4 it ak te cini sretnim
Old 06.02.2021., 23:18   #3079
https://youtu.be/60nJQWM7Dtw
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2021., 23:27   #3080
Quote:
Deeper Love kaže: Pogledaj post
A jbg sad Deeper, pa ne moramo otići u apsurd.
Macabre is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:40.