Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.06.2024., 22:17   #3081
I ja budem ih otfikario, ovo dizanje cijene radi inflacije mi je prisjelo..
Old 19.06.2024., 14:21   #3082
I di ćeš onda? I drugi dižu.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2024., 19:25   #3083
Quote:
Jarvis kaže: Pogledaj post
Kod onih gdje ti je ponuda ipak povoljnija i poskupljenje manje.
Sky Glass is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2024., 09:41   #3084
Pa ok, netko ima nešto manju cijenu, ali svi su digli... nije da je neka drastična razlika.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2024., 22:24   #3085
Quote:
Jarvis kaže: Pogledaj post
Ne nude mi niš za produljenje osim 1 eur mjesečno, prekinuo budem, pričekao mjesec dva tri i dobio ponovo 6 mjeseci free ili po sniženo. I novi modem.
I vjerojatno budem smanjio s 1gbps na manje..
U međuvremenu budem apstinirao od neta..
Old 25.06.2024., 14:08   #3086
Genije i čudo prirode.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2024., 17:58   #3087
da li netko ima prekide u internetu posljednjih nekoliko sati?
Micholino is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2024., 18:04   #3088
Quote:
Micholino kaže: Pogledaj post
da li netko ima prekide u internetu posljednjih nekoliko sati?
Ne. Restartaj router. To često pomogne
p3r02d3r0 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2024., 18:06   #3089
Quote:
p3r02d3r0 kaže: Pogledaj post
Ne. Restartaj router. To često pomogne
ma jesam...radi 10 min...onda opet nema veze..pa se opet spoji sa drugom ip adresom...kablovi provjereni i skinuti za svaki slučaj f kontektori i opet na svježe napravljeni, signal stalno odličan,,a opet se ponavlja svako malo...pomislio sam da je možda zbog vremena

jedino ako je modem riknuo
Micholino is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2024., 13:29   #3090
Ima li netko problem s njihovim mailom? Prije svega mislim na one koji još koriste xnet. hr, od jutros se ne može logirati. I prije je bilo nekih problema pa je trebalo zamijeniti odlazni server s a1net. hr, ali sad ne znam u čemu je problem i šta su mijenjali.

taj mail mi je upravo za kontakt s njima, a imam ga još na par mjesta i nije mi svejedno.

upomoć

Edit, zvala sam szk, izgleda da imaju neke velike radove na sustavu (ili probleme) i da bi do večeras trebalo biti gotovo, ni njima u szk ništa ne radi niti mogu šta provjerit, a ovo bi i micholinu mogao biti odgovor.
Old 02.07.2024., 15:19   #3091
Quote:
ma jesam...radi 10 min...onda opet nema veze..pa se opet spoji sa drugom ip adresom...kablovi provjereni i skinuti za svaki slučaj f kontektori i opet na svježe napravljeni, signal stalno odličan,,a opet se ponavlja svako malo...pomislio sam da je možda zbog vremena

jedino ako je modem riknuo
koji router/modem? ako je Technicolor - navodno su jebeno osjetljivi, nedaj bože da ga malo trkneš i da se kabl pomakne - odma gubi kontakt (to mi je i tehničar rekao kad je bio zamjenit kablove prije par mjeseci zbog sličnih problema koje sam imao), ugl. kabl mora biti do ibera zašarafljen u njega
Odgovori s citatom
Old 02.07.2024., 16:09   #3092
niti meni od jutros email ne radi njihov (globalnet.hr)

Quote:
rubylee kaže: Pogledaj post
Ima li netko problem s njihovim mailom? Prije svega mislim na one koji još koriste xnet. hr, od jutros se ne može logirati. I prije je bilo nekih problema pa je trebalo zamijeniti odlazni server s a1net. hr, ali sad ne znam u čemu je problem i šta su mijenjali.

taj mail mi je upravo za kontakt s njima, a imam ga još na par mjesta i nije mi svejedno.

upomoć

Edit, zvala sam szk, izgleda da imaju neke velike radove na sustavu (ili probleme) i da bi do večeras trebalo biti gotovo, ni njima u szk ništa ne radi niti mogu šta provjerit, a ovo bi i micholinu mogao biti odgovor.
maraxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2024., 18:43   #3093
Quote:

upomoć

Ni meni nije jutros radilo ([email protected]). I meni je taj mail, kao ''službeni'' svugdje ostavljen, pa mi nije svejedno. Router Fritz. Ne sreću, sada je proradilo.
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2024., 00:52   #3094
Meni sad ne radi mrezno gledanje tv-a Svakih par dana neki prekidi i problemi, zanima me da li i drugi operateri imaju takve probleme???
Old 03.07.2024., 07:08   #3095
Quote:
60nine kaže: Pogledaj post
koji router/modem? ako je Technicolor - navodno su jebeno osjetljivi, nedaj bože da ga malo trkneš i da se kabl pomakne - odma gubi kontakt (to mi je i tehničar rekao kad je bio zamjenit kablove prije par mjeseci zbog sličnih problema koje sam imao), ugl. kabl mora biti do ibera zašarafljen u njega
Da, technicolor je u pitanju i radio je 2 godine bez problema,
kablovi su bili ok, i opet sam konektore skinuo, nanovno stavio i priključio.
zezao je malo-malo i tada, naredni sat vremena, dogovorio tehničare za sutra i onda je počelo normalno raditi bez da sam išta dirao...i radi sad dan i pol bez problema pa sam otkazao tehničare. Dakle, vjerovatno je bilo nešto do njih što nisu vidjeli...

enivej, kad sam zvao otkazati tehničare, prva automatska poruka je bila: radimo na vašem problemu, sad ne znam da li pod posao smatraju da su naručeni tehničari koji trebaju doći ili su stvarno nešto daljinski radili
Micholino is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2024., 15:43   #3096
Quote:
Da, technicolor je u pitanju i radio je 2 godine bez problema,
kablovi su bili ok, i opet sam konektore skinuo, nanovno stavio i priključio.
zezao je malo-malo i tada, naredni sat vremena, dogovorio tehničare za sutra i onda je počelo normalno raditi bez da sam išta dirao...i radi sad dan i pol bez problema pa sam otkazao tehničare. Dakle, vjerovatno je bilo nešto do njih što nisu vidjeli...

enivej, kad sam zvao otkazati tehničare, prva automatska poruka je bila: radimo na vašem problemu, sad ne znam da li pod posao smatraju da su naručeni tehničari koji trebaju doći ili su stvarno nešto daljinski radili
tko zna što je...
meni je tad tehničar bio i zamjenio kablove + šteker u zidu za svaki slučaj, od tad nisam imao nekih pretjeranih problema (evo jedino se sinoć TV zblesirao malo prije ponoći, moglo se šaltati programe, ali slika je bila crna - došlo je sebi nakon 15ak minuta tako da je vjerojatno do njih)

žalim za Ubee-om ipak, pogotovo kad se moram logirati u sučelje jer Technicolor-ovo je uber sporo
Odgovori s citatom
Old 03.07.2024., 16:22   #3097
Quote:
stipest kaže: Pogledaj post
Ni meni nije jutros radilo ([email protected]). I meni je taj mail, kao ''službeni'' svugdje ostavljen, pa mi nije svejedno. Router Fritz. Ne sreću, sada je proradilo.
da, i meni je predvečer proradilo i nije nam samo isti mail, već i sve ostalo kod njih (i lokacija ) pa me baš zanima kako si prošao kod ovog zadnjeg produženja. ako me sjećanje dobro služi, a prije ovih poskupljenja, imali smo isti popust, odnosno isto smo plaćali.

mene uskoro čeka produženje. može i pm ako ne želiš ovdje na temi o detaljima pregovora.

Quote:
ako je naručen tehničar, ne rade ništa daljinski, to je samo poruka za one koji su nestrpljivi pa stalno zivkaju.
Old 04.07.2024., 08:07   #3098
I meni jučer pucao net svako 5-10 min sam od sebe. Resetirao ruter i danas ću vidjeti hoće li raditi normalno.
Old 04.07.2024., 09:19   #3099
Quote:
da, i meni je predvečer proradilo i nije nam samo isti mail, već i sve ostalo kod njih (i lokacija ) pa me baš zanima kako si prošao kod ovog zadnjeg produženja. ako me sjećanje dobro služi, a prije ovih poskupljenja, imali smo isti popust, odnosno isto smo plaćali.

mene uskoro čeka produženje. može i pm ako ne želiš ovdje na temi o detaljima pregovora.
Imaš PP.
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2024., 12:28   #3100
bilo 32,58 eura a sad mi je 35,33... ako kog zanima poskupljenmje
Micholino is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:27.