|
|
18.06.2024., 22:17
|
|
uvijek baniran kao troll
Registracija: Feb 2009.
|
I ja budem ih otfikario, ovo dizanje cijene radi inflacije mi je prisjelo..
|
19.06.2024., 14:21
|
|
Savjetnik
Registracija: Nov 2013.
|
I di ćeš onda? I drugi dižu.
|
|
|
20.06.2024., 19:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2022.
|
Quote:
Jarvis kaže:
|
Kod onih gdje ti je ponuda ipak povoljnija i poskupljenje manje.
|
|
|
22.06.2024., 09:41
|
|
Savjetnik
|
Pa ok, netko ima nešto manju cijenu, ali svi su digli... nije da je neka drastična razlika.
|
|
|
24.06.2024., 22:24
|
|
uvijek baniran kao troll
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Jarvis kaže:
|
Ne nude mi niš za produljenje osim 1 eur mjesečno, prekinuo budem, pričekao mjesec dva tri i dobio ponovo 6 mjeseci free ili po sniženo. I novi modem.
I vjerojatno budem smanjio s 1gbps na manje..
U međuvremenu budem apstinirao od neta..
|
25.06.2024., 14:08
|
|
Savjetnik
|
Genije i čudo prirode.
|
|
|
01.07.2024., 17:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
da li netko ima prekide u internetu posljednjih nekoliko sati?
|
|
|
01.07.2024., 18:04
|
|
Dežurni skeptik
Registracija: Apr 2012.
|
Quote:
Micholino kaže:
da li netko ima prekide u internetu posljednjih nekoliko sati?
|
Ne. Restartaj router. To često pomogne
|
|
|
01.07.2024., 18:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
p3r02d3r0 kaže:
Ne. Restartaj router. To često pomogne
|
ma jesam...radi 10 min...onda opet nema veze..pa se opet spoji sa drugom ip adresom...kablovi provjereni i skinuti za svaki slučaj f kontektori i opet na svježe napravljeni, signal stalno odličan,,a opet se ponavlja svako malo...pomislio sam da je možda zbog vremena
jedino ako je modem riknuo
|
|
|
02.07.2024., 13:29
|
|
southern belle
Registracija: Nov 2008.
|
Ima li netko problem s njihovim mailom? Prije svega mislim na one koji još koriste xnet. hr, od jutros se ne može logirati. I prije je bilo nekih problema pa je trebalo zamijeniti odlazni server s a1net. hr, ali sad ne znam u čemu je problem i šta su mijenjali.
taj mail mi je upravo za kontakt s njima, a imam ga još na par mjesta i nije mi svejedno.
upomoć
Edit, zvala sam szk, izgleda da imaju neke velike radove na sustavu (ili probleme) i da bi do večeras trebalo biti gotovo, ni njima u szk ništa ne radi niti mogu šta provjerit, a ovo bi i micholinu mogao biti odgovor.
|
|
|
02.07.2024., 15:19
|
|
not just a number
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Micholino kaže:
ma jesam...radi 10 min...onda opet nema veze..pa se opet spoji sa drugom ip adresom...kablovi provjereni i skinuti za svaki slučaj f kontektori i opet na svježe napravljeni, signal stalno odličan,,a opet se ponavlja svako malo...pomislio sam da je možda zbog vremena
jedino ako je modem riknuo
|
koji router/modem? ako je Technicolor - navodno su jebeno osjetljivi, nedaj bože da ga malo trkneš i da se kabl pomakne - odma gubi kontakt (to mi je i tehničar rekao kad je bio zamjenit kablove prije par mjeseci zbog sličnih problema koje sam imao), ugl. kabl mora biti do ibera zašarafljen u njega
|
|
|
02.07.2024., 16:09
|
|
Pero
Registracija: Oct 2018.
|
niti meni od jutros email ne radi njihov (globalnet.hr)
Quote:
rubylee kaže:
Ima li netko problem s njihovim mailom? Prije svega mislim na one koji još koriste xnet. hr, od jutros se ne može logirati. I prije je bilo nekih problema pa je trebalo zamijeniti odlazni server s a1net. hr, ali sad ne znam u čemu je problem i šta su mijenjali.
taj mail mi je upravo za kontakt s njima, a imam ga još na par mjesta i nije mi svejedno.
upomoć
Edit, zvala sam szk, izgleda da imaju neke velike radove na sustavu (ili probleme) i da bi do večeras trebalo biti gotovo, ni njima u szk ništa ne radi niti mogu šta provjerit, a ovo bi i micholinu mogao biti odgovor.
|
|
|
|
02.07.2024., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
rubylee kaže:
upomoć
|
Ni meni nije jutros radilo ( [email protected]). I meni je taj mail, kao ''službeni'' svugdje ostavljen, pa mi nije svejedno. Router Fritz. Ne sreću, sada je proradilo.
|
|
|
03.07.2024., 00:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Meni sad ne radi mrezno gledanje tv-a  Svakih par dana neki prekidi i problemi, zanima me da li i drugi operateri imaju takve probleme???
|
03.07.2024., 07:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
60nine kaže:
koji router/modem? ako je Technicolor - navodno su jebeno osjetljivi, nedaj bože da ga malo trkneš i da se kabl pomakne - odma gubi kontakt (to mi je i tehničar rekao kad je bio zamjenit kablove prije par mjeseci zbog sličnih problema koje sam imao), ugl. kabl mora biti do ibera zašarafljen u njega
|
Da, technicolor je u pitanju i radio je 2 godine bez problema,
kablovi su bili ok, i opet sam konektore skinuo, nanovno stavio i priključio.
zezao je malo-malo i tada, naredni sat vremena, dogovorio tehničare za sutra i onda je počelo normalno raditi bez da sam išta dirao...i radi sad dan i pol bez problema pa sam otkazao tehničare. Dakle, vjerovatno je bilo nešto do njih što nisu vidjeli...
enivej, kad sam zvao otkazati tehničare, prva automatska poruka je bila: radimo na vašem problemu, sad ne znam da li pod posao smatraju da su naručeni tehničari koji trebaju doći ili su stvarno nešto daljinski radili
|
|
|
03.07.2024., 15:43
|
|
not just a number
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Micholino kaže:
Da, technicolor je u pitanju i radio je 2 godine bez problema,
kablovi su bili ok, i opet sam konektore skinuo, nanovno stavio i priključio.
zezao je malo-malo i tada, naredni sat vremena, dogovorio tehničare za sutra i onda je počelo normalno raditi bez da sam išta dirao...i radi sad dan i pol bez problema pa sam otkazao tehničare. Dakle, vjerovatno je bilo nešto do njih što nisu vidjeli...
enivej, kad sam zvao otkazati tehničare, prva automatska poruka je bila: radimo na vašem problemu, sad ne znam da li pod posao smatraju da su naručeni tehničari koji trebaju doći ili su stvarno nešto daljinski radili
|
tko zna što je...
meni je tad tehničar bio i zamjenio kablove + šteker u zidu za svaki slučaj, od tad nisam imao nekih pretjeranih problema (evo jedino se sinoć TV zblesirao malo prije ponoći, moglo se šaltati programe, ali slika je bila crna - došlo je sebi nakon 15ak minuta tako da je vjerojatno do njih)
žalim za Ubee-om ipak, pogotovo kad se moram logirati u sučelje jer Technicolor-ovo je uber sporo
|
|
|
03.07.2024., 16:22
|
|
southern belle
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
stipest kaže:
Ni meni nije jutros radilo ( [email protected]). I meni je taj mail, kao ''službeni'' svugdje ostavljen, pa mi nije svejedno. Router Fritz. Ne sreću, sada je proradilo.
|
da, i meni je predvečer proradilo i nije nam samo isti mail, već i sve ostalo kod njih (i lokacija  ) pa me baš zanima kako si prošao kod ovog zadnjeg produženja. ako me sjećanje dobro služi, a prije ovih poskupljenja, imali smo isti popust, odnosno isto smo plaćali.
mene uskoro čeka produženje. može i pm ako ne želiš ovdje na temi o detaljima pregovora.
Quote:
Micholino kaže:
|
ako je naručen tehničar, ne rade ništa daljinski, to je samo poruka za one koji su nestrpljivi pa stalno zivkaju. 
|
|
|
04.07.2024., 08:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
I meni jučer pucao net svako 5-10 min sam od sebe. Resetirao ruter i danas ću vidjeti hoće li raditi normalno. 
|
04.07.2024., 09:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
rubylee kaže:
da, i meni je predvečer proradilo i nije nam samo isti mail, već i sve ostalo kod njih (i lokacija  ) pa me baš zanima kako si prošao kod ovog zadnjeg produženja. ako me sjećanje dobro služi, a prije ovih poskupljenja, imali smo isti popust, odnosno isto smo plaćali.
mene uskoro čeka produženje. može i pm ako ne želiš ovdje na temi o detaljima pregovora.
|
Imaš PP.
|
|
|
04.07.2024., 12:28
|
|
Registrirani korisnik
|
bilo 32,58 eura a sad mi je 35,33... ako kog zanima poskupljenmje
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:27.
|
|
|
|