|
|
27.08.2014., 20:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
ramona1995ck kaže:
I ja isto tako,ma mislin da će 90%,ako ne i više,onih koji su prijavili Kampus upast jer je najskuplji i ostane mista
|
Who knows, ja sam cula pricu da ih dosta zeli u taj dom jer je najnoviji i dobro pozicioniran.
|
|
|
28.08.2014., 00:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
prošle godine je ostalo mjesta na kampusu koliko oćeš, ove godine mislim da neće baš bit tako
|
|
|
28.08.2014., 04:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Hmm neman pojma,ipak je duplo skuplji od Bruna Bušića
|
|
|
28.08.2014., 10:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Budemo vidjeli iduci tjedan kad su rekli objaviti rezultate.
|
|
|
28.08.2014., 23:24
|
|
Registrirani korisnik
|
(Y)
|
|
|
29.08.2014., 02:35
|
|
Registrirani korisnik
|
E i vidi privatne poruke xD
|
|
|
31.08.2014., 10:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Zna li itko kad bi moglo uvodno predavanje za brucose trebalo biti?
|
|
|
31.08.2014., 11:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
Lain-T kaže:
Zna li itko kad bi moglo uvodno predavanje za brucose trebalo biti?
|
četvrtak, petak prije početka nastave
|
|
|
01.09.2014., 01:39
|
|
Registrirani korisnik
|
29.9. počinje ? I kad bude useljavanje u dom ?
|
|
|
01.09.2014., 01:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
ramona1995ck kaže:
29.9. počinje ? I kad bude useljavanje u dom ?
|
o tome ćeš više pročitati na stranicama studentskog cetra (scst.hr) kad izađu rezultati bit će i termini useljavanja.
|
|
|
01.09.2014., 13:41
|
|
only i can live forever
Registracija: Jun 2011.
|
Pozz,
zanima me za programiranje na prvoj godini računarstva (preddiplomski), dokle se radi C? Znam da će bit if, else if, switch case, for, while, stringovi, niz, matrice, a pokazivači, mape i datoteke? iiii jeli moramo dolaziti na sva predavanja ili, mislim kakav je profesor u vezi toga? Pošto svaki dan radin (firma) ne bi dolazija na ta predavanja kako bi uštedija nešto vrimena, a doslovno mi je svaka minuta bitna. :/
|
01.09.2014., 17:46
|
|
feels the rhythm..
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
pacmann kaže:
Pozz,
zanima me za programiranje na prvoj godini računarstva (preddiplomski), dokle se radi C? Znam da će bit if, else if, switch case, for, while, stringovi, niz, matrice, a pokazivači, mape i datoteke? iiii jeli moramo dolaziti na sva predavanja ili, mislim kakav je profesor u vezi toga? Pošto svaki dan radin (firma) ne bi dolazija na ta predavanja kako bi uštedija nešto vrimena, a doslovno mi je svaka minuta bitna. :/
|
pod stringove vjerojatno misliš na polje tipa char (jer se tako radi u C-u)
rade se pointeri, pointeri na pointere i pointeri na funkcije..
rade se i datoteke: otvaranje, pisanje i čitanje iz datoteka..
ne znam na šta misliš kad spominješ mape, pošalji mi nekakav link u PM pa ću ti reć jesmo li radili...
na predavanja moraš dolazit (80% čini mi se, ja sam gotovo uvijek bio redovan), ali možeš posudit xicu nekom drugom, pa da te provuče za taj dan.. a i ne moraš bit na sva 3 sata, najbolje je dolazit samo na zadnji sat jer se obično tada radi najteže gradivo iz te lekcije..
|
|
|
01.09.2014., 21:26
|
|
only i can live forever
|
Quote:
spoonman039 kaže:
pod stringove vjerojatno misliš na polje tipa char (jer se tako radi u C-u)
rade se pointeri, pointeri na pointere i pointeri na funkcije..
rade se i datoteke: otvaranje, pisanje i čitanje iz datoteka..
ne znam na šta misliš kad spominješ mape, pošalji mi nekakav link u PM pa ću ti reć jesmo li radili...
na predavanja moraš dolazit (80% čini mi se, ja sam gotovo uvijek bio redovan), ali možeš posudit xicu nekom drugom, pa da te provuče za taj dan.. a i ne moraš bit na sva 3 sata, najbolje je dolazit samo na zadnji sat jer se obično tada radi najteže gradivo iz te lekcije..
|
daa, char sam mislija, nisam C radija malo više od godine pa san malo zakržlja po tome pitanju.. dakle ništa prije kraja godine ne dolazi zanimljivo? jer ja sam u principu radija sve do pisanja/čitanja datoteka (2 knjige za C pročita na brzinu) tako da ne smatram neki problem ni C ni C++ a ni javu, s obzirom na par igrica za android koje sam radija, više me zanimalo ovo za predavanja... e i hvala ti na odgovoru! mada nisam očekiva da ću morat bit toliko redovan, pogotovo jer vidim da ima dosta programiranja na prvoj godini... a to za xicu, iskreno nebi tija da neki profesor proziva na kraju pa da me nema tu, to mi se čini rizično previše hahah...
mogu te pitat još za matišu, kako je u vezi toga? ima li puno učenja ili?
|
01.09.2014., 22:30
|
|
feels the rhythm..
|
Quote:
pacmann kaže:
daa, char sam mislija, nisam C radija malo više od godine pa san malo zakržlja po tome pitanju.. dakle ništa prije kraja godine ne dolazi zanimljivo? jer ja sam u principu radija sve do pisanja/čitanja datoteka (2 knjige za C pročita na brzinu) tako da ne smatram neki problem ni C ni C++ a ni javu, s obzirom na par igrica za android koje sam radija, više me zanimalo ovo za predavanja... e i hvala ti na odgovoru! mada nisam očekiva da ću morat bit toliko redovan, pogotovo jer vidim da ima dosta programiranja na prvoj godini... a to za xicu, iskreno nebi tija da neki profesor proziva na kraju pa da me nema tu, to mi se čini rizično previše hahah...
mogu te pitat još za matišu, kako je u vezi toga? ima li puno učenja ili?
|
programiranje u 1. semestru će ti bit odmor. profesorica će vam spomenut mogućnost pisanja pretkolokvija s kojim možeš lagano riješit predmet.
tek u 2. semestru počinje ozbiljnije programiranje, ali ni to nije strašno..
samo profa iz engleskog proziva na početku predavanja, tako da se tu moraš pojavljivat (max 4 izostanka u semestru).. za ostale predmete se snađeš..
matematika (1 i 2) su najteži predmeti uz elektrotehniku i elektroniku..
iz mat 1 imaš dosta različitog gradiva, pa tako i tipova zadataka, ali je jako bitna i teorija, treba naučit teoreme, dokaze, izvode, a toga ima dosta..
fizika je nešto lakša od ova 4 predmeta, ali i tu zna bit zeznuto, pogotovo kod prof. Godinovića
|
|
|
02.09.2014., 01:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Lagan li je smjer računarstvo kad je elektrotehnika i elektronika među najtežim predmetima 
|
|
|
02.09.2014., 01:42
|
|
feels the rhythm..
|
Quote:
ivano_007 kaže:
Lagan li je smjer računarstvo kad je elektrotehnika i elektronika među najtežim predmetima 
|
pitao je za prvu godinu, a i ja tek završavam prvu, tako da mu ne mogu ništa više od toga reć..
|
|
|
02.09.2014., 03:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ikstomi kaže:
o tome ćeš više pročitati na stranicama studentskog cetra (scst.hr) kad izađu rezultati bit će i termini useljavanja.
|
Znam,ali jel to obično bude par dana prije početka predavanja ili ? E da,normalan si i avatar ti je pravi 
|
|
|
02.09.2014., 09:11
|
|
only i can live forever
|
Quote:
spoonman039 kaže:
programiranje u 1. semestru će ti bit odmor. profesorica će vam spomenut mogućnost pisanja pretkolokvija s kojim možeš lagano riješit predmet.
tek u 2. semestru počinje ozbiljnije programiranje, ali ni to nije strašno..
samo profa iz engleskog proziva na početku predavanja, tako da se tu moraš pojavljivat (max 4 izostanka u semestru).. za ostale predmete se snađeš..
matematika (1 i 2) su najteži predmeti uz elektrotehniku i elektroniku..
iz mat 1 imaš dosta različitog gradiva, pa tako i tipova zadataka, ali je jako bitna i teorija, treba naučit teoreme, dokaze, izvode, a toga ima dosta..
fizika je nešto lakša od ova 4 predmeta, ali i tu zna bit zeznuto, pogotovo kod prof. Godinovića
|
uhh mora bi stvarno pogledat malo C ovih dana, drža sam neke repete ove zime, ali to su bile uglavnom petlje, eventualno funkcije.. taj pretkolokvij, pretpostavljam da ga triba bar 80% točno riješit? šta ako ga loše napišeš, ne vrednuje se ništa ili?
a sa matišon najviše problema očekujem, to ću kiksat 99%...
|
02.09.2014., 12:53
|
|
feels the rhythm..
|
Quote:
pacmann kaže:
uhh mora bi stvarno pogledat malo C ovih dana, drža sam neke repete ove zime, ali to su bile uglavnom petlje, eventualno funkcije.. taj pretkolokvij, pretpostavljam da ga triba bar 80% točno riješit? šta ako ga loše napišeš, ne vrednuje se ništa ili?
a sa matišon najviše problema očekujem, to ću kiksat 99%...
|
ako prođeš pretkolokvij (50%), ne moraš dolazit na laboratorijske vježbe, a ako dobiješ 5 (vjerojatno 80-85%) onda se upisuje 5 u predmet i ne moraš ga više učit.. sve će vam detaljnije reć profesorica, ne sijećam se najbolje.. a ako ga loše napišeš, to je isto kao i da nisi izašao na njega, dakle nema posljedica. tako je i sa kolokvijima i ispitima koji dolaze kasnije
|
|
|
02.09.2014., 18:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
jel mi može netko preporučit par dobrih knjiga koje bi me uvele u programiranje i di se mogu nać
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:15.
|
|
|
|